Posted April 7, 2009 · Report post noi jucam ca-n anii 80,nu vi se pare si voua?pe cine sa batem cu jocul asta?daca Laca o sa ne fie antrenor si-n 2009-2010,avem sanse reale sa jucam 2010-2011 in BEEEEEEE Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Hai punem toti cate 5 mii si cumparam Steaua de la cioban, iar daca e nevoie jucam noi , oricum nu putem juca mai rau de'atat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post ANONIM E Lacatus CA ANTRENOR, E ZERO, A FOST SCLAVU LUI Becali, E CEL MAI PROST ANTRENOR DIN ISTORIA Stelei ! DC NU AI DEMNITATE SA RECUNOSTI !!! NU AVEM NICI O IDEE TACTICA, NIMIC, NIMIC, NIMIC Nu a zis nimeni ca Laca e antrenor, nimeni nu cred ca ii mai tine partea, dar nu poti sa il jignesti, daca esti stelist si il jignesti pe Laca esti antonim, nu se poate!!! Becali PLEACA DIN Ghencea!!! BASARABIA PAMANT ROMANESC! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Lacatus nu merita injurat ... daca il injuri pe Lacatus , injuri Steaua ... dar sa fim sinceri ... nu e antrenor ... asa cum nici Hagi nu e... Corect, nu merita injurat, dar merita sa i se strige DE-MI-SI-A. Daca il tineti in brate cu scandari "Lacatus, Lacatus" o sa creada ca e mare antrenor si are sustinere neconditionata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Laca,daca nu acum atunci cand? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post unde sunt tribunele care huiduiau peluza, sunteti multumiti baieti de evolutia Stelei? pupatil in c ur pe Becali in continuare ca la anul mergem in "B", mars ciobane din Ghencea Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Baieti sper ca realizati ca Laca trebuie sa plece Si mai sper ca realizati ce meseriasi sunteti ca l-ati huduit pe Dorinel da Laca trebuie sa plece...eu unul nu l-am huiduit niciodata pe Dorinel...chiar mi se pare mai bun k Laca...in plus unul din cele mai bune meciuri ale noastre a fost cu Dorinel pe banca 1-1 cu dinamuistii...atunci doar ghinionul ne-a facut sa nu ii zdrobim pe caini Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Chiar daca Lacatus nu e antrenor nu va inteleg de ce il injurati... Pentru istoria pe care a facut-o ca jucator la Steaua trebuie apreciat pe viata si dupa aceea... Sunteti niste frustrati, niste suporteri care se schimba dupa cum bate vantul si care nu se multumesc niciodata cu nimic. Cred ca daca si bateam cu 5-0 azi tot aceeasi reactie o aveati... Lacatus nu e antrenor de Steaua , dar eu spun ca pentru ce a facut ca jucator trebuie respectat atata timp cat va exista acest club... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Lacatus nu merita injurat ... daca il injuri pe Lacatus , injuri Steaua ... dar sa fim sinceri ... nu e antrenor ... asa cum nici Hagi nu e... Macar Hagi nu s-a lasat calcat in picioare de un cioban imputit... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Corect...Lacatus sa nu fie injurat.Reprezentantii galeriei sa se intalneasca frumos cu el sa ii ceara sa paraseasca postul de antrenor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Daca Lacatus nu vrea sa fie injurat, sa plece cat mai repede! Sunt de acord ca nu merita injurat, dar e vina lui! Ce poate face lumea, daca el nu e nici macar tentativa de antrenor si ramane pe banca! Cu lingaul ala de Pedrazzini! Sa plece dracu' acum, sa vina Titi Dumitriu si sa terminam in primele 10, ca in UEFA nu avem loc! Altul nu ar avea cum sa vina! Poate Panduru! Asta pana in vara! Dupa, mai vedem! Poate Dan Petrescu, daca nu-l ia la nationala! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Mandru ca sunt stelist! Ciobane, mori! mandru pe draq ...cred ca fierbi de mandrie acum ca ne ard astia de la Pandurii Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Mai bine de mine ca sunt in strainatate si nu am unde sa vad meciul! Ce trebuie sa se intample sa inteleaga Lacatus ca atat poate, atat stie si sa ne lase?Desigur el face (el?) echipa din jucatori alesi ''pe spranceana'',dar parca mai miscau ceva cand o facea puscariasul de Jiji?! Multe zile negre ne mai asteapta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post ultimu sa traga cortina, sa stinga lumina si sa puna piatra la mormantul Stelei Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Ce e cu Lacatus asta sa-si dea demisia ca e varza ca antrenor pe il preocupa eliberarea lui Becalii dar sa construiasca o echipa de unde....Cu Dorinel abia aratam a echipa organizata in teren,pacat ca l-a dat ciobanul afara.Ne trebui antrenor. Sezonul asta un loc 7 ar fi extraordinar!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Pai Dorinel era cu 5 clase peste Lacatus. Ala macar il folosea pe Tiago, si portughezul chiar juca bine. N-am inteles inca... Tiago de ce nu mai joaca deloc? E accidentat, sau marele Lacatus se conformeaza iar si nu-l foloseste pentru ca la vara nu va fi pastrat? Una peste alta, calculatoristic vorbind, simt ca e nevoie de o formatare. Nu mai merge cu defragmentari, cu scanari sau cu eliberare de spatiu, trebuie o formatare si luat totul de la 0. Pacat in ce stadiu am ajuns... cand ma uit la situatia actuala, poate o retrogradare e exagerata, dar o ratare a calificarii in vreo cupa europeana cred ca ar fi buna. Si departe nu e. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Super arbitru, frate! De mult timp nu am mai vazut o asa prestatie! Cred ca de la Corpodean si acel Dinamo - Progresul. Evident, insa, ca Dayro a simulat ca un bou. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post A auzit cineva de Litu de cand a intrat ca eu nu. cine e Litu? e cumva ala care a spus ca idolul lui e Claudiu Raducanu, asta este Steaua o comedie de echipa Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post eu cred ca trebuie inlocuit procesorul si ramii, hardul formatat vb ta pt ca e plin de virusi Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Asa se intampla cand antrenorul si jucatorii umbla mai mult la otv si la tribunal decat la antrenament. Lacatus e cel mai nedemn antrenor pe care l-a avut Steaua vreodata.De azi inainte chiar trebuie huiduit.O cere in fiecare zi prin tot ceea ce face... Sezonul e compromis,dar ce mai conteaza?Oricum,problema noastra e mult mai mare:sa-l dam pe nemernicul infractor afara din Ghencea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post cine e Litu? e cumva ala care a spus ca idolul lui e Claudiu Raducanu, asta este Steaua o comedie de echipa buna intrebare...chiar foarte buna. WTF is Litu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Oameni buni, ce vedeti voi acum e 100% opera lui Becali Gheorghe. Nu conteaza ca e Hagi, Dorinel sau altcineva antrenor principal. In loc sa incercam sa-l ingropam pe cioban, voi iesiti cu mizerii la adresa lui Lacatus. Sper ca m-am facut inteles. @gio_stgloria Care-i problema ta? Eu tin cu Steaua pana'n panzele albe, nu conteaza ca luam bataie de la Pandurii cu 2-0 sau invingem pe dinam0 cu 5-1. Capisci... In asta consta mandria de a fi stelist. Papgali ca voi se gasesc pe toate drumurile, tari in gura si in "ale antrenoratului". Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Piturca, Lacatus, Banel = 3 tigani jenanti fara demnitate....astia au distrus si Steaua si Nationala Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Nu conteaza ca e Hagi, Dorinel sau altcineva antrenor principal. In loc sa incercam sa-l ingropam pe cioban, voi iesiti cu mizerii la adresa lui Lacatus. Sper ca m-am facut inteles. Ce mi-e Gigi ce mi-e Lacatus... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post buna intrebare...chiar foarte buna. WTF is Litu? Litu is one of the best young strikers in "Liga lu' mitica". He has better technical skills than Nicolita and the same fight spirit with Lovin, which recommends him to be an important first team player. Share this post Link to post Share on other sites