fcsteaua.ro

Pandurii Tg Jiu - FC Steaua

210 posts in this topic

ce naspa ca e pauza la Manu-Porto si trebuie sa ma uit la carnatii astia.

Care e cea mai proasta clasare in campionat a Stelei? Cred ca Lacacius bate recordul.

ce sa mai zici cand portaru ia urechi. nu mai e zapata de alta data.

Pacat ca am bagat 500 RON la pariuri :(( !!! Cum a ajuns Steaua asa ??? CUM ??? " Nu dau cu seama " :(( !!!

ce-a fost in capu tau ?

Lacatus,Lacatus,Lacatus!!!!! Hai ajtia din peluze sa strigam tareeee,hai ca noi iubim Steaua,si strigam Lacatus,hai hai hai! NU VEDETI MAH IN PM K E UN IDIOT! UTA,Brasov,sezonu viitor Steaua se va adauga pe lista de "performante" a lui Laca! Hai Laca!!!!!! Te iubim neincetat chiar daca B-u ne bate la usa! Te iubim Laca si iti strigam numele cand o sa ne bata toti rivalii sa ne sune apa in cap! Te iubim ca luam cate 2 pe meci! Te iubim ca ne-am facut de rahat peste tot,ca iti bati joc de istoria pe care tu ai construit-o,TE IUBIM!

:ce_oameni: :-&

ce naspa ca e pauza la Manu-Porto si trebuie sa ma uit la carnatii astia.

Care e cea mai proasta clasare in campionat a Stelei? Cred ca Lacacius bate recordul.

Cea mai proasta e ca Steaua nu a retrogradat niciodata! Ce crezi, reuseste Laca??? :steag_sah_mic:

De unde ati aparut ma atat de multi? Ce mama naibii, s-a spart conducta cu dejectii umane??

Sa va fie clar, Laca nu a fost adus de mine sau de voi la Steaua, Laca nu e de Steaua, dar Laca e Laca si nu merita sa fie injurat de niste frustrati ca voi!!!

Ma jur pe viata mea ca daca la un meci pe Ghencea aud pe vreunul ca il injura mor cu el de gat!!!

Ma frustratilor, gornistilor, CETATENILOR, marsh in groapa sau in tiganie daca nu va suportati, dar marsh de pe Ghencea si de pe site-uri ros-albastre.

Suntem penibili meci dupa meci, dar pana la a ajunge sa strigi m--e Laca e o prapastie enorma!!!!

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!!!

BASARABIA PAMANT ROMANESC!

DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA,DE-MI-SIA...

Nu va mai plangeti...era normal , noi nu mai jucam nimic de mult timp , si cand am castigat , am facut-o cu noroc.Vina este a tuturor incepand cu Jiji , Laca si jucatorii ... la Steaua trebuie schimbati tot : patron , presedinte , antrenor ... si jucatori ... si cine spune ca Lacatus e antrenor il rog sa-mi zica si mie o realizare a lui ca antrenor

frizura

sa speram k dak nu ne califikam nici macar in Cupa UEFA sau cum ii zice acum, ciobanul va pleka...dak asta e pretul pe care trebuie sa-l platim pentru k ciobanul sa plece as fi de acord :steag_sah_mic:

Am si eu o intrebare? Cine *** sunteti agaricilor care il injurati pe Lacatus? Nu aveti putin bun simt?

Macar aveti decenta si nu-i rostiti numele, pulifricilor!

Anonimi infecti!

Edited by Dragoshel

Borcea rade si cu curu de noi :naughty: . Oricum, m-am distrat mult la meciu' asta. Noroc ca nu ma uit din pat, ca creca mi-as fi luat somn din minutul 10.

ce-a fost in capu tau ?

Speram intr-o reinviere miraculoasa odata cu inchiderea ciobanului :| !

hai cu golul 3 , Banel autogol

Lacatus te iubim

Ca ca tine nu gasim!

Intra Tilinca, si parca scrie gol pe el! Ce mi-e 2, ce mi-e 3!

La meciul cu Farul, sa auzim Peluzele: LA-CA-TUS! LA-CA-TUS! si dupa aia normal, sa-l ia pe Gigi in biiiiiipppp!

Edited by alexmk17

Lacatus nu merita injurat ... daca il injuri pe Lacatus , injuri Steaua ... dar sa fim sinceri ... nu e antrenor ... asa cum nici Hagi nu e...

Banel na dat o centrare tot meciu si e mentinut in teren ... Ochirosii iar nu joaca aceleasi schimbari meci de meci Lacatus nu e antrenor... daca are demnitate sa isi mai dea demisia iar ...

mie pur si simplu scarba sa ma mai uit la asa ceva

m-am saturat sa vad Steaua umilita nu am castigat de 7 luni in deplasare suntem o rusine ...

btw m-am saturat si de zapata... deja nu mai are scuze...

Asa cum am mai spus...din pacate....Steaua este o echipa slaba din punct de vedere fotbalistic. Avem emotii cu orice echipa care joaca putin fotbal. Pun pariu ca multe echipe din B ne-ar crea multe probleme. Asta e.... Speram la vremuri mai bune.

sportul nea batut cu 2-0, nea dato asa la misto, cu Becali, Argaseala si Lacatus, Steaua nu poate fii decat o echipa de mijlocul clasamentului

Am si eu o intrebare? Cine plm sunteti agaricilor care il injurati pe Lacatus? Nu aveti putin bun simt?

Macar aveti decenta si nu-i rostiti numele, pulifricilor!

Anonimi infecti!

ANONIM E Lacatus CA ANTRENOR, E ZERO, A FOST SCLAVU LUI Becali, E CEL MAI PROST ANTRENOR DIN ISTORIA Stelei ! DC NU AI DEMNITATE SA RECUNOSTI !!! NU AVEM NICI O IDEE TACTICA, NIMIC, NIMIC, NIMIC

acum incep sa cred k Jiji e mai bun antrenor k Laca :cursing: am strigat impotriva oierului,acum trebuie sa strigam si impotriva mercenarilor astia si a lui Laca....

Baieti sper ca realizati ca Laca trebuie sa plece

Si mai sper ca realizati ce meseriasi sunteti ca l-ati huduit pe Dorinel

Deci PUTIN respect ce dreaq...Duminica la ora 11 baietii erau la OTV sa il sustina pe puscarie de Gigi si noi marti avem meci....tot asa....dati putin pe Pro TV si comparati ce se vede acolo si ce se vede pe gsp....incepand de la copii de mingii pana la arbitru...Zapata dupa ce a luat craci a inkis picioarele ca fetele alea virgine cand vad pt 1 data un mielX(. faze fixe...da Banel cu ghetele lui de marmelada de nu trece mingia nici macar de zid...ce drc sa jucam a...mai bn ne luam sacosica si plecam..Rade toata lumea de noi:-j! RuSiNe!!

Mandru ca sunt stelist!

Ciobane, mori!

Guest
This topic is now closed to further replies.