Posted April 6, 2009 · Report post Sa spui ca in T1 si T2 nu erau stelisti e prostie cat casa. NU SUNT DE ACORD CU Becali. VREAU CA Becali SA PLECE DE LA Steaua! NU SUNT DE ACORD CUM A FOST TRATAT Becali CA CETATEAN. Ce e greu de inteles? laurentiu, nu a spus nimeni ca la t1 si t2 nu erau stelisti. s-a subliniat doar faptul ca cei care l-au sustinut pe fata, care au tinut acele bannere oferite de catre club, care au purtat tricourile alea mizere precum si multi altii erau in cea mai mare parte fani becali, veniti pentru prima data pe stadion, nicidecum fani ai Stelei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 (edited) · Report post @laurentiu1969 nu-ti mai pierde timpul cu generatia flanco sunt niste frustrati ****** care ei au infiintat Steaua si Steaua nu poate exista fara ei cu toate ca ei au fost 2-3.000 iar restul de 12.000 cetateni si nici nu erau pe teava cand noi mergeam pe stadion iar in deplasare plecam cate 2-300 max. o sa vedem ce o iesi urmatoarea etapa acasa. deja din ce stiu eu o sa scapam de ei ca doar pt asta primim bani( eu din 1984) Edited April 6, 2009 by bodanelu Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 · Report post Cand urmaresc o data la 3-4 luni un buletin de stiri din Romania (pe oricare dintre canale, nu e nici o diferenta) ma dezgust de-mi vine sa-mi bag degetele pe gat... Dar de cand cu arestarea oierului, cred ca ma internez si-n spital... Cu toata UE, romanii (si inca destui cu scoala) nu vor sa inteleaga ca epoca preistorica a gintii si a triburilor a trecut si ca de vreo cateva secole bune, popoarele civilizate apeleaza la JUSTITIE, ca se numesc STATE DE DREPT si nu staboare si clanuri inerlope... Pentru cei care simt aceeasi greata la adresa poporului in care au avut nesansa de a se naste: www.cic.gouv.qc.ca - site-ul oficial al ministerului imigratiei din Canada... Va costa cam 900$ toate actele, interviul, examenul medical si dureaza in medie intre 8 si 10 luni de la data aplicatiei... Bafta!!! P.S. Meciurile Stelei se vad excelent pe sopcast sau intr-o gramada de sports bar pe ecrane gigant, intr-o atmosfera extraordinara... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 · Report post sunt niste frustrati rupti de foame care ei au infiintat Steaua si Steaua nu poate exista fara ei cu toate ca ei au fost 2-3.000 iar restul de 12.000 cetateni si nici nu erau pe teava cand noi mergeam pe stadion iar in deplasare plecam cate 2-300 max. o sa vedem ce o iesi urmatoarea etapa acasa. deja din ce stiu eu o sa scapam de ei ca doar pt asta primim bani( eu din 1984) Poti fi un pic mai coerent, sau e tristetea pentru sef cea care te-a gatuit de emotie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 · Report post Cine este aceasta A(I)SS care isi permite sa stabileasca cine este si cine nu este stelist? Cine este AISS Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 70.900 pentru AISS Cine este mariusikstelist Rezultatele 1 - 2 din 2 pentru mariusikstelist Si cu asta am spus totul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 (edited) · Report post A.I.Se.Se va rupe oasele oooooooo! eu pe asta nu o stiam. Cine este aceasta A(I)SS care isi permite sa stabileasca cine este si cine nu este stelist? Un comunicat inutil. Nu uitati ce a declarat Jean Pavel in legatura cu incercarea de manipulare... Nu este exclus ca baietii care scriu atat de patimas banere pe stadion si comunicate pe site-uri sa fi cedat presiunilor... www.AISS.ro. Daca nu stiai, dam si bomboane la intrarea in stadion. Tricouri cu free Gigi (bah asta nu e o promovoare a drogurilor prin state??) nu mai avem. @laurentiu1969 nu-ti mai pierde timpul cu generatia flanco sunt niste frustrati ***** care ei au infiintat Steaua si Steaua nu poate exista fara ei cu toate ca ei au fost 2-3.000 iar restul de 12.000 cetateni si nici nu erau pe teava cand noi mergeam pe stadion iar in deplasare plecam cate 2-300 max. o sa vedem ce o iesi urmatoarea etapa acasa. deja din ce stiu eu o sa scapam de ei ca doar pt asta primim bani( eu din 1984) Si ce te lauzi? Crezi ca ma intereseaza pe mine sau pe altii ca mine ce faceai tu? Etapa urmatoare acasa: **** Gigi!!! Edited April 6, 2009 by bodanelu Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 · Report post Ma bucur ca luati atitudine, dar pe site-ul asta tot aia scriu de bine pt Becali? Ok, au fost manipulari, dar daca dati o privire peste forum inultimele zile, o sa vedeti ca sunt destui jijioti. DIN PACATE Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 · Report post Si totusi cam multe oi sunt in libertate .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 · Report post Sa spui ca in T1 si T2 nu erau stelisti e prostie cat casa. NU SUNT DE ACORD CU Becali. VREAU CA Becali SA PLECE DE LA Steaua! Laurentiu,inteleg ca ai ceva ani de peluza si ca probabil odata cu varsta te-ai retras la tribuna.Am doua curiozitati : 1.Avand in vedere ca nu esti de acord cu creditorul echipei si il doresti plecat de la club,te intreb ce faci tu pentru ca acesta sa plece?Care sunt mai concret actiunile pe care le pui in aplicare? 2.Daca consideri cumva ca nu este de datoria ta sa incerci sa scapi de acest rau clubul care ti-a adus atatea bucurii si te gandesti ca altineva trebuie sa actioneze spune-mi sincer incepand de astazi cat ai fi dispus sa mai ai rabdare pana cand intr-un fel sau altul creditorul dispare din viata clubului.dar fi concret,cat de rabdator esti:o luna,jumate de an,3 ani...sau cat? Hai sa avem o discutie mai concreta te rog, pentru ca afirmatiile generaliste nu duc nicaieri Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 · Report post Ma bucur ca luati atitudine, dar pe site-ul asta tot aia scriu de bine pt Becali? Ok, au fost manipulari, dar daca dati o privire peste forum inultimele zile, o sa vedeti ca sunt destui jijioti. DIN PACATE Eu nu cred ca is asa de multi. Mai degraba sunt doar cativa care intra pe rand cu nick-uri diferite. Isi fac datoria de sclavi si incearca sa culeaga cateva firmituri la sfarsit. Nu m-as mira sa fie aceiasi zelosi care semneaza prin tabloide gen gsp sau ( mai putin este adevarat) prosport. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 · Report post "Procesul lui Gigi s-a transformat într-o alegere esențialã – o justiție plinã de bube, dar care încearcã sã funcționeze sau un stat condus de interlopi și de badigarzi. Cred cã pentru cei mai mulți alegerea e ușoarã. Chiar dacã spațiul public e invadat de interlopi care-l susțin, Steaua lui Gigi a apus. Presiunile exercitate asupra sistemului vor rãmâne fãrã efect. Faima „finanțatorului” se va risipi asemenea bogãției lui risipite de criza economicã. Gigi Becali și Miron Cozma sunt viruși letali pentru democrație. Statul ori dezvoltã anticorpi, ori cade pradã bolii. Într-un fel, aceste episoade aratã cât de fragil e sistemul și la ce micã distanțã suntem de haos. Ne putem trezi într-o dimineațã cã Marian Clitã, cel care l-a ucis pe disidentul Gheorghe Ursu, e numit șef la „Doi și-un sfert”. ªi e bine? Nu e bine!" din Adevarul de azi, 7 aprilie Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 (edited) · Report post Romanii sunt cel mai retardat popor din cate exista ! Si asta se vede extrem de clar si in cazul fecali ! Ce (de) sustinatori are... o bomba acolo si am creste IQ ul tzarii instant ! Va faceti nervi degeaba. Leprele scapa intotdeauna. Infractorii conduc tara si n-aveti ce face. Asa ca, enjoy the show ! Sa ne bucuram de astea 29 de zile ! Edited April 6, 2009 by dax47 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 (edited) · Report post Romanii sunt cel mai retardat popor din cate exista ! Sa inteleg ca tu nu esti roman? Sau esti exceptia care-ti intareste regula? Edited April 6, 2009 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 (edited) · Report post Nu stiu cat de prosti suntem ca natie dar curve avem o gramada printre noi. Edited April 7, 2009 by Stanici Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post am mai spus-o si o mai spun pentru ultima oara ,mi-e rusine sa dau intr-un om cazut ,daca voi puteti sa fiti sanatosi...aaaaa si daca unii dintre voi o sa aveti contact cu clanul geamanu o sa va schimbati parerea...pentru cei din Bucuresti ,imi dau seama ca habar nu aveti ce se intampla la voi ,clanuri,mafie...Steaua TE IUBESC !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post @sorin_daniel Daca sunt clanuri in Bucuresti acum noi trebuie sa-l plangem pe Becali? Omul si-a facut-o cu mana lui, nu l-am bagat eu la puscarie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 (edited) · Report post in sfarsit a facut si presa un lucru bun: a preluat aceasta informatie cat se poate de corecta fara a mai interpreta in stilul lor de curve si au transmis-o marelui public pentru a sti toata lumea ce s-a intamplat exact. Pentru cei din AISS: as fi vrut totusi sa lamuriti si problema cu "liderul " mustata ... nu am inteles exact de ce spune el ca nu vroia sa mai protesteze galeria impotriva ciobanului si (evident) pana la urma peluza a protestat Edited April 7, 2009 by bijoux_bz Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post @bijoux_bz mustata este deja "cantitate neglijabila" si de aceea nu merita nicio atentie din partea AISS-ului. vede ca-i fuge sefia de sub picioare si incearca sa se consoleze cu diferite declaratii Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Si totusi cam multe oi sunt in libertate .... Ingrijorator de multe. Unele habar n-aveau de site-ul asta pana sa-l bage la mititica pe jj! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Eu nu inteleg cine esti tu sa vorbesti in numele meu... incepe sa imi para rau ca am redirectionat cele 2% catre AISS. De 21 de ani vin pe Ghencea si de cand Jean Pavel a fost inlaturat doar o singura data am fost in peluza cand nu am mai gasit bilet pentru tribuna 2 si am venit in Peluza Sud la meciul Steaua -Real Madrid. Si ghici ce mi-a fost dat sa vad : in primele randuri era un drogat chelios care nu stiu prin ce mijloace a reusit sa bage o sticla de whisky in stadion si a aruncat-o spre portarul Casillas la incalzire. Spre norocul nostru acesta a dat dovada de super fair play si a aruncat-o in afara stadionului. Am inghetat pentru ca doar 10 oameni au avut tupeu sa ii zica retardatului ca a facut o gresala si imediat au sarit 20 de prieteni in apararea lui. De atunci nu am mai fost in peluza. Si acum vi tu sa vorbesti in numele meu? ca nu sunt stelist adevarat. Prietene toti cei de aici care nu au avut de a face cu banda de infractori a lui Geamanu' se bucura ca prostii ca astia sunt liberi si Gigi in puscarie. Si eu imi doresc ca Gigi sa primeasca pedeapsa dar pentru altceva nu pentru aceasta inscenare. Si sa iti zic de ce .... banda asta de smintiti a intrat si a fost la un pas sa omoare un copil de 2 ani .... as prefera sa il vad pe Gigi liber decat pe aia si pe urma sa il bage la zdup pentru ce a facut cu adevarat si fara sa faca abuz pentru ca atunci Armata aia de avocati o sa il scoata din inchisoare si iar o sa ne rada in nas. Imi doresc ca toti care au ales sa faca Gigi puscarie in locul unor infractori dovediti sa aibe de a face cu banda de smintiti. Imi pare rau ca vad pe zi ce trece ca voi, peluzele, incepeti sa capatati din mentalitatea dinamuistilor. Imi pare rau ca veniti la stadion din ura pentru Gigi si nu din dorinta de a incuraja echipa. Gigi isi va primi pedeapsa in momentul in care va veni un procuror destept care il va prinde cu vreun aranjament si care nu va face abuz si va respecta legea. Pana atunci incompetenta acestora il tine pe Gigi in afara problemelor. Un singur nume o singura echipa : Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 (edited) · Report post Nu sunt de acord cu mesajul de fond al acestui comunicat. Induce ideea ca doar cei care protesteaza impotriva lui Becali sunt stelisti. NIMIC mai fals. Stelismul nu se reduce la 3000 de oameni din peluza sau la membri AISS. Exista multi suporteri care ignora factorul finantator in aceasta situatie, exista si cei care-l sustin. De ce nu ar fi ei la fel de stelisti ? Pentru simplul fapt ca nu impartasesc aceeasi opinie? Oare o asemenea atitudine nu inseamna apropierea de dictatura ? Conflictul acesta nu are nimic bun in el. Ne autodistrugem spre savoarea multora... De ce va este atat de greu sa fiti alaturi de echipa, alaturi de jucatori, de Lacatus ? Ne-au cerut-o in nenumarate randuri in ultima vreme... Edited April 7, 2009 by Azazello Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Nu sunt de acord cu mesajul de fond al acestui comunicat. Induce ideea ca doar cei care protesteaza impotriva lui Becali sunt stelisti. NIMIC mai fals Gresit. Nimic mai adevarat! Doar stelistilor adevarati le pasa de Steaua. Si daca iti pasa de Steaua, nu ai cum sa nu fii anti becalii. Acum, sa nu imi spui tu mie ca sunt suporteri adevarati acei suporteri care sunt interesati doar de rezultate si pe care ii doare in cot ca becalii murdareste Steaua in fiecare zi. Se pare ca tu confunzi suporterul de rezultat cu suporterul adevarat. De ce va este atat de greu sa fiti alaturi de echipa, alaturi de jucatori, de Lacatus ? Pentru ca echipa, jucatorii si Lacatus sunt alaturi de becalii. Pe ei nu ii intereseaza fotbalul sau suporterii. Ii intereseaza doar sa "Free Gigi". Ne-au cerut-o in nenumarate randuri in ultima vreme... De ce au nevoie de noi? Pai, e la mintea cocosului. La cat de slab joaca echipa, e normal ca Lacatus sa vrea ca publicul sa puna presiune pe adversar sau arbitri. La mica ciupeala, ca doar atata stie. Ce conteaza ca echipa nu merge, ca joaca slab, ca e pe 8. "Hai sa joace fanii pentru noi!" "Cu ei alaturi nu pierdem." ETC. Adica eu sa bag bani in buzunar unor jeguri pentru care Steaua e doar o vaca de muls? Nu multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 (edited) · Report post Conflictul acesta nu are nimic bun in el. Ne autodistrugem spre savoarea multora... De ce va este atat de greu sa fiti alaturi de echipa, alaturi de jucatori, de Lacatus ? Ne-au cerut-o in nenumarate randuri in ultima vreme... Atunci sa traim linistititi cu ciobanul la conducere, Argaseala pe post de marioneta si sa fie pace pace pace pe pamant... Si cand i-am ajutat, cand ii sustineam ne-au intors curu si au fugit repede la vestiare. Cum a fost injurat patronul au inceput repede sa urle ca ei vor sa fie sustinuti... Cand o sa-i vad in genunchi ca jucatorii bayern-ului sau slaviei praga, atunci am sa-i incurajez... @Adrian, pe 7 te rog frumos Edited April 7, 2009 by bodanelu Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post azazelo cei care il ignora sau chiar il sustin pe Becali,pt mine,e clar... pt ei, Stelismul e un hobby . A tine cu Steaua e o caterinca pt ei. Cum sa tii la clubul asta cand un asemenea personaj ii distruge orice farama de demnitate si onoare? cum poti? si inca ceva. Suporterii mai devreme amintiti sunt asa,de rezultat. Indiferent de pretul platit... tu si ceilalti, daca vi s-ar zice ca pt ca Steaua sa ia UCL la anul va trebui sa scuipati pe fularul Stelei,ati accepta fara sovaire... mosene: Nu s-a bucurat nimenic membrii clanului respectiv nu au intrat. Doar ca nu prea e treaba suporterilor sa denunte acest lucru in mod public. Pt ca daca ar fi asa, la fiecare meci ar trebui sa se protesteze impotriva a mii si mii de nedreptati ce se comit in tara noastra. Sincer sa fiu, dupa parerea mea,cei 21 de ani pe care ii aveti de cand mergeti pe stadion palesc in fata afirmatiei " Prietene toti cei de aici care nu au avut de a face cu banda de infractori a lui Geamanu' se bucura ca prostii ca astia sunt liberi si Gigi in puscarie.". Daca asta ati inteles din protestul suporterilor, nu ar mai fi nimic de zis. Legat de cheliosul de care vorbeati... asta e,mai sunt si specii din-astia. Dar e unul,doi,la o peluza intreaga. Dar la tribune,cate specii pe metru patrat gasiti? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 (edited) · Report post De ce va este atat de greu sa fiti alaturi de echipa, alaturi de jucatori, de Lacatus ? Ne-au cerut-o in nenumarate randuri in ultima vreme... Fiindca nimic nu se va schimba, daca o lasam balta. Ne vom intoarce de unde am plecat. Si va fi tot mai rau. Edited April 7, 2009 by SSK Share this post Link to post Share on other sites