fcsteaua.ro

"Cetãțenii": noțiune, forme, elemente caracteristice

152 posts in this topic

Ovidiu,

Tu din ce categorie faci parte? :P

Daca e vorba doar de impartirea in categorii a unui fel de suporteri, mai detaliat, cum ai facut tu, inseamna ca multi ne regasim, daca astea-s toate categoriile de suporteri... multi iar nu o sa se regaseasca.

Eu fac parte din aia de provincie, care nu au bucuria de a locui in acelasi oras, sau periferic, cu Steaua, cel putin de vreo 20 de ani nu mai sunt vecin cu Steaua. Eu sunt dintre aia care urmaresc la TV si nu au privilegiul mancatului de seminte pe Ghencea (ciudat sport oricum).

Edited by AndyQ

Mustata e cel mai mare jeg: "sper ca Gigi sa vina acasa". Cand a spus "acasa" s-a referit oare la Steaua?!?!

Treaba curata ar fi ca peluzele sa se stranga la tribuna II unde au multi simpatizanti tacuti. E o tampenie sa ne imprastiem pe tot stadionul ala care ramane de multe ori pe jumatate gol. Ne bagam acolo si ii strigam in fata.

anunta diaconescu pe otv ca in studio trebuie sa soseasca Lacatus,Argaseala,Ghionea si Goian sa l sustina pe Gigi........frate ,traim in kafka.....daca i vad la TV cu regret spun ca ma dezic de aceasta echipa pana in momentul cand ea ma va reprezenta.......din momentul de fata tin cu Peluza Sud pt ca ei reprezinta Steaua cu care am crescut

Buna seara tuturor indiferent de parere ar avea am si eu o parere si citeva intrebari (cred ca nu prea buna pentruunii) dar e o opinie care ar trebui luata in considerare pt binele Stelei nu a unora

1.Citzi dintre voi a facut arest ? de ce intreb asta ! pt ca nu si-ar dorii nimeni sa simta pe pilea lui ce-nseamna sau cum te simtzi acolo (aviz nestiurorilor)

2.Omu asta care e acum la greu de ce trebuie tratat in halul asta mai ales ca este acolo?

3.Nu uitatzi ca in ultimii 5 ani am fost acolo unde nimeni nu visa !!!! si unde suntem acum? ne uitam la JAVRE cum defileaza la olteni cum zburda la CIORI cum si fara bani joaca si noi ce facem? ne huiduim jucatorii ne huiduim conducerea ne huiduim stadionul pe care ne mai bucuram din cind in cind mai dam si noi un gol si nici atunci nu mai stim cum sa ne bucuram suntem de tot risul

4.Unii si cind spun UNII ma refer chiar la UNII nu-l mai vor pe Becali e opinia lor nimic de zis traim intr-o tara libera (zic eu) dar sa vedem consecintzele care se pot intimpla sau chiar se-ntimpla in momentul de fatza oameni buni

a)suntem pe locul care suntem (mi-e si rusine sa ma uit la clasament)

b)in vara no sa fim nici macar in Intertoto ca s-a desfiintzat

c)rid toate ciorile si javrele de noi

d)Gigi nu mai cumpara jucatori

e)jucatorii sunt cu moralul la pamint

f)o sa lase clubul de izbeliste poate la cum se joaca sa nu ne batem la RETROGADARE

5.Voi nu v-ati pus intrebarea : Daca Gigi nu mai sponzorizeaza clubul si nici nu-l vinde ce urmeaza? LICENTZA RETRASA SI POATE CHIAR DESFIINTZAREA oameni buni nu te pune cu DRAQ cind e cazut ca inplicit ne facem noi rau si clubului la care tzinem ne-am nascut cu el si vom murii cu el in suflet dar oare daca o tzinem asa vretzi sa murim de tineri

In incheere as dorii sa atrag atentzia ca nu-i de joaca cu ce urmesza sa se-ntimple in viitorul apropiat dar sa dea bunul Dumnezeu sa fie de bine pt Steaua si pt NOI ca daca nu o sa fie jale nu untatzi asta ...................................

Buna seara. Nu sunt deloc ultras, dimpotriva, sunt un cetatean de tribuna, care tine cu Steaua de multi ani, care a prins mai multe generatii de jucatori, care a trait bucurii, dar si momente mai putin faste ale acestei echipe si care crede ca nicicand clubul nu a fost mai jos din punct de vedere al moralitatii si al profesionalismului. O sa incerc sa-ti raspund la fiecare intrebare, punct cu punct, fara sa am pretentia ca detin adevarul absolut. Imi spun doar parerile.

1. Nu, nu am facut nici macar o ora de arest. Si am speranta ca nici nu o sa fac. Pentru ca sunt un cetatean al acestei tari care munceste cinstit pentru fiecare leu, care isi plateste impozitele, care respecta legea si nu cauta tot felul de portite pentru a o fenta, precum altii, care fac apoi pe victimele.

2. Nu ma bucur de raul acestui om care e acum la greu, dar nici nu-l consider un martir. Infractorii trebuie judecati de magistrati, nu de un sobor de gorile.

3. Ai dreptate, am avut performante extraordinare in acesti cinci ani. Dar nu ti se pare ca de la acea semifinala de UEFA a venit reculul? Steaua a mai zvacnit in sezonul urmator, cand s-a calificat in grupele Ligii Campionilor si a terminat pe 3, prinzand primavara Cupei UEFA. Dupa aceea, din ce in ce mai jos. Si pe plan extern, si pe plan intern. Grav este ca nu se intrevede nicio imbunatatire. Steaua a ajuns prin (absolut) orice mijloace sa se lupte pentru locul 2, contand doar banii din Liga. Nu exista un proiect pe termen mediu si lung, o strategie pe care, de exemplu, Adrian Mititelu a avut-o la Craiova. Nu, la noi totul se face pompieristic, dupa toanele si "pohtele" de moment ale patronului. Din pacate, in aceste conditii nu sunt sanse ca performantele sa se mai repete.

4. In istoria Stelei au existat si momente mai putin placute. Ca sa dau un exemplu, pana s-a format echipa care avea sa castige Cupa Campionilor Europeni in 1986 Steaua a ratat patru ani la rand (daca memoria nu-mi joaca feste) participarea in cupele europene. Dar, cum am spus si mai sus, cei de atunci au avut o strategie bine definita. Problema nu e ca in momentul de fata, Dinamo si Craiova sunt inaintea noastra. Mai grav e ca nu intrevad niciun viitor pentru aceasta echipa cand timp ea va fi condusa in acest mod de Gigi Becali. Si mie, unuia, mai rusine mi-a fost cand clubul a fost tarat de Becali in tot felul de scandaluri... Mult mai rusine decat faptul ca Dinamo este in acest moment inaintea noastra in clasament. Iar la moralul scazut jucatorilor nu cumva contribuie si patronul, cand una-doua ii balacareste public si ii da afara cand are el chef?

5. Raman la parerea ca se vor gasi cumparatori pentru Steaua. Numai sa vrea Becali cu adevarat sa o vanda, nu doar sa glumeasca sau sa faca arogante.

anunta diaconescu pe otv ca in studio trebuie sa soseasca Lacatus,Argaseala,Ghionea si Goian sa l sustina pe Gigi........frate ,traim in kafka.....daca i vad la TV cu regret spun ca ma dezic de aceasta echipa pana in momentul cand ea ma va reprezenta.......din momentul de fata tin cu Peluza Sud pt ca ei reprezinta Steaua cu care am crescut

Alt pidosnic.

Dezice-te frate de Lacatus, Argaseala, Ghionea si Goian. Ce-ai cu echipa?

Nu am tinut si nici nu voi tine vreodata cu Gigi Becali.Aseara am fost in tribuna unde vin de vreo 6 ani incoace la meci de meci,pe ploaia pe ninsoare sa sustin Steaua.m-am saturat ca la fiecare meci cand joaca Steaua galeria sa il injure pe Gigi si pe argatul lui.Nu pt ca as avea vreo simpatie pt cei 2 dar daca se cred adevaratii suporteri stelisti sa vina la meci pentru a sustine Steaua nu pt a injura!am huiduit si eu galeria cand in momentele in care trebuia sa sustina echipa ei nu aveau altceva de facut decat sa il injure pe oier!daca nu veniti sa sustineti echipa stati acasa si injurati-l pe oier nu veniti la stadion sa faceti rau echipei.Cred ca in momentul de fata voi sunteti cei care fac rau clubului si echipei!pacat de voi de ce a fost inainte galeria,ce insemna si ce a ajuns acum!de asta v-a huiduit tribunele aseara nu pentru a-l simpatiza pe oier ci pentru raul care VOI il faceti echipei si clubului!!RUSINE

Alt pidosnic.

Dezice-te frate de Lacatus, Argaseala, Ghionea si Goian. Ce-ai cu echipa?

Pai ce cauta ma la zero TV...sa se duca dracului sa se antreneze ca si asa nu joaca nimic...

ce nu intelegi?...raman stelist,dar ma dezic de ce se intampla la club....de patron,presedinte,antrenor si jucatori...

5. Raman la parerea ca se vor gasi cumparatori pentru Steaua. Numai sa vrea Becali cu adevarat sa o vanda, nu doar sa glumeasca sau sa faca arogante.

de acord cu tot ce ai spus.

Vreau doar sa mentionez faptul ca Universitatea Craiova a renascut din propria cenusa dupa ce a fost jefuita in doua randuri de Netoiu si Dinel Staicu,iar unii dintre noi se uita la Becali ca la Mesia si cred ca echipa s-ar desfiinta fara el.

Nu-i nimic,vremurile astea grele vor tria si suporterii de rezultat si cei carora le este mai rusine de locul in clasament decat de lipsa de profesionalism si crasa incompetenta a conducerii

Pacat ca ganditi problema in felul asta . Foarte multi ani am avut abonament la peluza in galerie dar din cauza gibonilor cocalari pusi mai mereu pe scandal am ales tribuna a 2-a. La meciul cu Bistrita am fost unul din multimea care huiduia peluzele cand se scanda inpotriva lui Becali . Poate vresti sa stiti si motivul .... nu este asa cum vorbiti voi pe aici ca ar fi tribunele becalizate . Fenomenul Ultras nu mai exista pe nici un stadion din Romania acesta a fost inlocuit cu fanatismul si vandalismul frustratilor. Pentru cetatenii din tribuna voi nu mai suneti niste spectatori , sunteti niste frustrati orgoliosi. Ati ajuns ca frustratii de la rapid si Dinamo care uita motivul pentru care vin la meci doar sa se bata cu galeria adversa dupa terminarea meciului. Motivul cetateanului care vine la meci este acela de a vedea cu familia o competitie sportiva unde isi sustine echipa preferata. Faptul ca echipa noastra a ajuns pe un rusinos loc 8 ar fi trebuit sa intareasca galeria petru a sustine echipa "la rau".

Acest articol este trist dar adevarat...

Eu vin la aproape fiecare meci de 3 ani... am 18 ani si am abonament la Peluza Nord.

Sunt anti-Becali desi inainte am fost PRO pana m-am trezit la realitate si multumesc tuturor celor care mau corectat la vremea potrivita.

Am vazut astazi la stiri cum au iesit in strada o masa de oameni cu tricouri "Free Gigi" .. am fost socat ... revoltat... cum poate atata lumea sa suporte cauza acestui nenorocit?

PELUZELE spun mereu lucrurile in fata si de aceea multi din tribune se simt atacati ... poate ca unii sunt la tribune ca nu le place vederea de la peluza sau poate ca nu le plac injuraturiile, sau poate ca au facut parte din peluza ceva vreme in urma si pur si simplu sau saturat sa tipe in zadar sa nu fie auziti... sau poate pur si simplu considera Steaua un hobby.

Dar parerea mea este ca tribunele sunt un loc pasiv in care iti poti manifesta fascinatia cu Steaua intr`o oare care masura fara a te implica cu adevarat iar de aceea cred eu ca multi aleg sa mearga acolo ... nu pentru ca iubesc Steaua ci pentru ca pur si simplu sunt fascinati de aceasta echipa si vor sa se uite la meci detasati de adevaruri ,scandaluri fara sa fie deranjati de "huliganii" din peluze.

Parerea mea este ca adevarata iubire manifestata catre Steaua este la peluze ... desi medota in care se manifesteaza ea este putin "neortodoxa" dupa cum ar zice unii este singura metoda prin care poate sa fie AUZITA SI LUATA IN SERIOS!

Daca peluzele ar ajunge sa fie pasive ca tribunele ... inseamna ca Becali a castigat cu adevarat!

Edited by rLz

Acest articol este trist dar adevarat...

Eu vin la aproape fiecare meci de 3 ani... am 18 ani si am abonament la Peluza Nord.

Sunt anti-Becali desi inainte am fost PRO pana m-am trezit la realitate si multumesc tuturor celor care mau corectat la vremea potrivita.

Am vazut astazi la stiri cum au iesit in strada o masa de oameni cu tricouri "Free Gigi" .. am fost socat ... revoltat... cum poate atata lumea sa suporte cauza acestui nenorocit?

PELUZELE spun mereu lucrurile in fata si de aceea multi din tribune se simt atacati ... poate ca unii sunt la tribune ca nu le place vederea de la peluza sau poate ca nu le plac injuraturiile, sau poate ca au facut parte din peluza ceva vreme in urma si pur si simplu sau saturat sa tipe in zadar sa nu fie auziti... sau poate pur si simplu considera Steaua un hobby.

Dar parerea mea este ca tribunele sunt un loc pasiv in care iti poti manifesta fascinatia cu Steaua intr`o oare care masura fara a te implica cu adevarat iar de aceea cred eu ca multi aleg sa mearga acolo ... nu pentru ca iubesc Steaua ci pentru ca pur si simplu sunt fascinati de aceasta echipa si vor sa se uite la meci detasati de adevaruri ,scandaluri fara sa fie deranjati de "huliganii" din peluze.

Parerea mea este ca adevarata iubire manifestata catre Steaua este la peluze ... desi medota in care se manifesteaza ea este putin "neortodoxa" dupa cum ar zice unii este singura metoda prin care poate sa fie AUZITA SI LUATA IN SERIOS!

Daca peluzele ar ajunge sa fie pasive ca tribunele ... inseamna ca Becali a castigat cu adevarat!

Cei cu free Gigi sunt in mare oameni simplii nu suporteri adevarati. A fost de-a dreptul jenant jumatare Free Gigi jumatate Roata Se Intoarce si alte bannere, Lacatus a spus ca a vb cu cineva si ca i-sa promis ca va fi sustinuta echipa si pe Gigi il vor lasa pe alta data....era mai frumos o coregrafie La Multi Ani Lacatus....s

au alte kestii...sper sa nu ajungeti sa va bateti pe stadion intre voi...cei contra si cei pro Gigi.... :steag_cruce_invers:La Multi Ani Laca!

DACA e adevarata stirea, zvonul sau informatia din fitiuca asta ordinara, inseamna ca ultrasii din Nord sunt chiar tampiti daca il mai considera pe Mustata lider. Trebuie luat la bataie camatarul asta infect.

Vally118, nu degeaba ai 4 postari. Te doare in cot ocazional de Steaua Bucuresti, baietii din peluze sufera meci de meci in Ghencea, deplasare de deplasare in tara. Jumatate de an poate fi sacrificat huiduindu-l pe babuin.

rLz, tu esti un caz fericit.

axl, acum dau drumul la televizor, daca'l prind pe Laca la OTV cu versuri pro-Becali eu ma dezic de sticla de vodca, nu de echipa Doamne-Fereste, si sparg televizorul.

Un articol atat de adevarat. Din pacate autorul a uitat sa mentionezi o alta categorie: "simulantiii".Cei care trebuie sa faca pe revoltatii impotriva oierului, ca sa nu-si arate adevarata fata. Sa nu arate cat de datori se simt fata de oier. Si aceasta categorie o gasesti intr-o anumita peluza, in anumite zone "fierbinti". Care atunci cand se striga M**E Jiji ei striga de Argaseala. Care atunci cand se striga ":a puscarie, Gigi la puscarie" ei striga "Forza Steaua"....

Am scris post-ul inainte sa vad articolul legat de declaratia lui Mustata.

Edited by MarkCortez

axl, acum dau drumul la televizor, daca'l prind pe Laca la OTV cu versuri pro-Becali eu ma dezic de sticla de vodca, nu de echipa Doamne-Fereste, si sparg televizorul.

Bah, sunt io beat sau sunt astia la otv... fratele meu imi vine sa plang de ciuda ca un copil de 5 ani. imi vine sa lesin.

ratatii aia de pe sticla nu mai exista pt mine.

Bah, sunt io beat sau sunt astia la otv... fratele meu imi vine sa plang de ciuda ca un copil de 5 ani. imi vine sa lesin.

De Laca ce zici? Mesajul lui cum ti s-a parut?

Daaa Argaseala asta stie frate sa pupe in cur ca nimeni altu, ai crede ca a facut o specializare in asa ceva.

Edited by zloty

Eu nu ma uit in primul rand pentru ca nu ma uit la OTV si-n al doilea rand pentru ca vreau sa fiu orb, surd si mut.

Bafta Novace, merge treaba?

De Laca ce zici? Mesajul lui cum ti s-a parut?

n-am prins ce-a zis Laca, dar sunt atata de socat incat tremur cu paharul in mana, bine ca nu l-am prins in direct.

n-am prins ce-a zis Laca, dar sunt atata de socat incat tremur cu paharul in mana, bine ca nu l-am prins in direct.

Mai bine ca nu l-ai prins in direct, un teatru ieftin "nici pofta de mancare nu am " sau "eu sunt mai emotiv nu cred ca as fi facut fata la emisiune" , cum doamne poti sa ajungi asa jos?

Argaseaalaa nebunuuule unde ai studiat arta pupatului in dos?? "patronul are toate motivele sa vanda clubul ,dar no va face ..... stiti de ce??? ( zine zine ca nu mai pot de suspans) pentru ca e un razboinic ,care nu ne va abandona ,pentru ca el tine enorm la acest club" :chair:

Edited by zloty

Exact ce spuneam si la celalalt articol.. astia-s oamenii care-l sustin pe Becali.. tarani prosti cu cojile de la seminte lipite de bot... cum se vede si-n poza.. mi-e scarba... :(

Mai bine ca nu l-ai prins in direct, un teatru ieftin "nici pofta de mancare nu am " sau "eu sunt mai emotiv nu cred ca as fi facut fata la emisiune" , cum doamne poti sa ajungi asa jos?

Pai cum plm vrei sa ma simt? Cand vad asemenea cretinatati chiar tremur din toate balamalele... Am ajusn intr-un punct de cotitura, asa ceva nu credeam ca o prind de cand tin cu Steaua. Asemenea ipocrizie, asemenea tampenie de neimaginat.