fcsteaua.ro

Jurnal de Brigadier

67 posts in this topic

5 aprilie 2014

Jurnalule, scriu în tine pentru prima datã. Mã bucur cu atît mai mult cu cât astãzi este o zi specialã, este ziua lui Marius Lãcãtuș, adjunctul Hegemonului, unul dintre susținãtorii Conducãtorului Suprem al Țãrii Românești și Hegemonului George Becali.

 

Aceastã zi mai este importantã pentru cã acum exact un cincinal Eroii Neamului Românesc Verde au protestat pe stadionul Ghencea fațã de mesajele și scandãrile comuniste ale așa-zișilor suporteri ai fostei echipe Steaua București, acum denumitã FC Sfințitul Becali (FCSB), campioanã a Republicii Creștine România pe urmãtorii douãzeci de ani de-acum înainte, conform dispoziției sfinte a Hegemonului Becali. Celelalte echipe vor avea privilegiul de a se bate pe locul doi. Clasamentul este pur informativ, pentru cã RCR a fost exlcusã din cupele europene.

 

Motivul așa-numitei UEFA este politica dusã de Hegemon, dar toatã lumea știe cã în spatele deciziei de excludere stau ungurii, care vor sã se rãzbune din cauza executãrii în Piața Victoriei a lui Arpad Paszkany, pentru cã a furat campionatul Stelei în anul cu valiza. Unii l-au acuzat pe Hegemonul Becali, dar au fost rapid reduși la tãcere de Brigãzile Negre. Oricum, ce era sã facã Hegemonul Becali, sã accepte faptul cã a fost furat? Prin aceastã acțiune, El nu a fãcut decât dreptate!

 

Ei bine, în aceastã zi atât de importantã, am fost fãcut Brigadier clasa inferioarã. Am numai 10 ani, dar Sfinții Profesori au fost impresionați de viclenia mea nativã, dublatã de violența ieșitã din comun pe care o afișez în timpul antrenamentelor. Sfântul Diriginte mi-a spus cã sunt o combinație între Hegemon și șeful Brigãzilor Negre, Otto. Inutil sã spun cã am fost foarte mândru la auzul acestor cuvinte. E normal sã fiu așa, pentru cã nu mã va apãra nimeni atunci când Ungurii sau cei aserviți lor vor ataca.

 

Am fost fãcut Brigadier astãzi chiar în celula unde Hegemonul a ispãșit cele 29 de zile ale Sfântului Sãu Martiriu. Vãzând patul în care a dormit Prea Sfântul, mi-au venit lacrimi în ochi. Mi-am amintit cum a fost El privat de Prea Sfântul Caș și Prea Sfânta Brânzã, elixirul vieții noastre. Și pentru ce a fost El reținut? Pentru simplul motiv cã i-a sechestrat pe hoții care i-au furat Mãrețul Automobil, pe acoperișul cãruia obișnuia sã sãrbãtoreascã alãturi de supușii sãi succesele FCSB. Ce sacrilegiu!

 

Ce legi ciudate avea România atunci! Sã fii arestat pentru cã ți-ai apãrat proprietatea! Nu pot sã nu mã gândesc cã și eu aș fi fost condamnat, atunci când l-am bãgat în spital pe Emerich, ungurul acela nenorocit care mi-a furat creioanele! Auzi, ce tupeu, sã poarte încã un nume, în loc de Gigi urmat de indicativul numeric!

 

Un gând bun în aceastã zi merge și spre primii membri ai Brigãzilor Negre! În mãreața zi de 4 aprilie 2009, ei au îmbrãcat pentru prima datã tricourile cu �Free Gigi�, care au devenit apoi uniformele noastre de Brigadieri! Fãrã acest efort, pe care presa l-a mediatizat pe scarã largã, nu ar fi existat acel imens capital de imagine pe care Hegemonul l-a dobândit și a câștigat alegerile prezidențiale din acel an.

 

Totul a fost apoi simplu! Numirea lui Otto în funcția de prim-ministru și apoi în cea de prim-adjunct hegemonic, atunci când forma de organizare statalã a României s-a schimbat, a dus la prinderea și executarea contestatarilor noului regim. Ce a fãcut rãu Hegemonul când i-a omorât pe toți aceia care i se împotriveau? Nu a fãcut nimic rãu, și-a fãcut doar dreptate dupã toate suferințele îndurate. Și Lãcãtuș a primit atunci un post pentru serviciile oferite Hegemonului. Poziția de adjunct este una decorativã, dar Marius e obișnuit cu asta!

 

O sã mai scriu și mâine în tine, voi avea lucruri noi sã-ți spun. Mâine voi lua parte la primele interogatorii în calitate de Brigadier de clasã inferioarã. De-abia aștept sã scot informații de la dușmani!

 

Gigi 52342, brigadier clasa inferioarã

AKA

Alex Blaja

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tare sunt curios ce o sa inteleaga becalistii din acest articol. Felicitarile mele...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte bun articolul. Astazi am avut un soc. Am gasit in gsp singurul articol al Mariei Andries cu care sunt de acord. blogsport.gsp.ro/andries/2009/04/05/fara-piine-fara-circ-doar-fotbal/, cu toate ca a mai aberat si a exagerat cu "unitatea" dintre suporteri

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apreciez acest articol, Bravo Alex!

Pe drumul spre glorioasa capitala a tarii noastre am citit ieri Misterioasa flacara a reginei Loana, de Umberto Eco. Un batran care si-a pierdut memoria incearca sa si-o recupereze retragandu-se in casa coplilariei lui si recitind presa vremii de-atunci, cartile si compunerile sale scolare. Una dintre aceste compuneri trateaza mandria de a fi un tanar Ballila credincios Ducelui si idealurilor fascismului italian. Ei bine, coincidenta sau nu, articolul seama foarte mult cu ideile expuse acolo. Inca o data, Bravo Alex!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excelent articol! Oare cei pro-cioban vor pricepe ironia fina din el?

 

Ieri in loc sa sarbatorim 11 ani de la Steaua - dinam0: 5-0 (unii) am ajuns sa afisam bannere pro-cioban! Mai conteaza ca acei "unii" erau membrii PNG? Mai conteaza ca Argatul a organizat asta? Cu adevarat JENANT!

 

forzateaua

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alex, ai admiratia mea sincera pentru acest articol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-e frica de acest articol. Nu cred ca e bine ca e postat aici.

 

Voi va dati seama ce se va intampla daca il vor citi becalistii?

Pai, imediat vor incepe sa viseze la becalia(bodanelu, sa nu te superi pe mine ca am folosit cuvantul tau), vor vizualiza aceasta utopie becaliana si creierele lor, desi mici, se vor pune in functiune pentru a crea aceasta becatopie.

 

Mai rau, mi-e teama ca insusi Gigi sa nu vada asta. Mi-e teama ca acest articol sa nu devina pentru Gigi ce a fost "Asa grait-a Zarathustra" a lui Nietzsche, pentru Hitler. Si,atunci, cum si Gigi e inchis, la fel cum a fost Hitler, poate se va pune sa isi scrie "Mein Kampf" al lui....intitulat sugestiv "Main Caș".

 

Aceasta opera ar putea ajunge piatra de temelie pentru noua rasa inferioara: Homo Becalus(cu scuze pentru LDS. astazi va cam fur ideile :D )

 

Becalieni vor fi cu mult inferiori cocalarilor si pitipoancelor si nu vor avea nici o problema in a stapani lumea.

 

Deja mi-e frica :|

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aceast SF, ca o fabula-n proza, are o savoare aparte:) Good work!

 

Totusi, trebuie sa remarc ca are o pozitie nefericita fata de Lacatus, la propriu si la figurat.

In dreapta paginii, ca semn de respect al acestui site stelist, este mesajul aniversar pentru Lacatus cu poza si palmare, iar in stanga, mistocarela pe seama lui, ca un "cadou" de ziua lui.

E ca si cum ai pune WC-ul in bucatarie, ca tot au o legatura functionala intre ele:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna seara tuturor indiferent de parere ar avea am si eu o parere si citeva intrebari (cred ca nu prea buna pentru unii) dar e o opinie care ar trebui luata in considerare pt binele Stelei nu a unora

 

1.Citzi dintre voi a facut arest ? de ce intreb asta ! pt ca nu si-ar dorii nimeni sa simta pe pilea lui ce-nseamna sau cum te simtzi acolo (aviz nestiurorilor)

2.Omu asta care e acum la greu de ce trebuie tratat in halul asta mai ales ca este acolo?

3.Nu uitatzi ca in ultimii 5 ani am fost acolo unde nimeni nu visa !!!! si unde suntem acum? ne uitam la JAVRE cum defileaza la olteni cum zburda la CIORI cum si fara bani joaca si noi ce facem? ne huiduim jucatorii ne huiduim conducerea ne huiduim stadionul pe care ne mai bucuram din cind in cind mai dam si noi un gol si nici atunci nu mai stim cum sa ne bucuram suntem de tot risul

4.Unii si cind spun UNII ma refer chiar la UNII nu-l mai vor pe Becali e opinia lor nimic de zis traim intr-o tara libera (zic eu) dar sa vedem consecintzele care se pot intimpla sau chiar se-ntimpla in momentul de fatza oameni buni

a)suntem pe locul care suntem (mi-e si rusine sa ma uit la clasament)

b)in vara n-o sa fim nici macar in Intertoto ca s-a desfiintzat

c)rid toate ciorile si javrele de noi

d)Gigi nu mai cumpara jucatori

e)jucatorii sunt cu moralul la pamint

f)o sa lase clubul de izbeliste poate la cum se joaca sa nu ne batem la RETROGADARE

5.Voi nu v-ati pus intrebarea : Daca Gigi nu mai sponzorizeaza clubul si nici nu-l vinde ce urmeaza? LICENTZA RETRASA SI POATE CHIAR DESFIINTZAREA oameni buni nu te pune cu DRAQ cind e cazut ca inplicit ne facem noi rau si clubului la care tzinem ne-am nascut cu el si vom murii cu el in suflet dar oare daca o tzinem asa vretzi sa murim de tineri

In incheere as dorii sa atrag atentzia ca nu-i de joaca cu ce urmesza sa se-ntimple in viitorul apropiat dar sa dea bunul Dumnezeu sa fie de bine pt Steaua si pt NOI ca , daca nu o sa fie jale nu untatzi asta ...................................

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1.Citzi dintre voi a facut arest ? de ce intreb asta !

Of, Doamne, GENIAL!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Buna seara tuturor indiferent de parere ar avea am si eu o parere si citeva intrebari (cred ca nu prea buna pentru unii) dar e o opinie care ar trebui luata in considerare pt binele Stelei nu a unora

 

1.Citzi dintre voi a facut arest ? de ce intreb asta ! pt ca nu si-ar dorii nimeni sa simta pe pilea lui ce-nseamna sau cum te simtzi acolo (aviz nestiurorilor)

2.Omu asta care e acum la greu de ce trebuie tratat in halul asta mai ales ca este acolo?

3.Nu uitatzi ca in ultimii 5 ani am fost acolo unde nimeni nu visa !!!! si unde suntem acum? ne uitam la JAVRE cum defileaza la olteni cum zburda la CIORI cum si fara bani joaca si noi ce facem? ne huiduim jucatorii ne huiduim conducerea ne huiduim stadionul pe care ne mai bucuram din cind in cind mai dam si noi un gol si nici atunci nu mai stim cum sa ne bucuram suntem de tot risul

4.Unii si cind spun UNII ma refer chiar la UNII nu-l mai vor pe Becali e opinia lor nimic de zis traim intr-o tara libera (zic eu) dar sa vedem consecintzele care se pot intimpla sau chiar se-ntimpla in momentul de fatza oameni buni

a)suntem pe locul care suntem (mi-e si rusine sa ma uit la clasament)

b)in vara n-o sa fim nici macar in Intertoto ca s-a desfiintzat

c)rid toate ciorile si javrele de noi

d)Gigi nu mai cumpara jucatori

e)jucatorii sunt cu moralul la pamint

f)o sa lase clubul de izbeliste poate la cum se joaca sa nu ne batem la RETROGADARE

5.Voi nu v-ati pus intrebarea : Daca Gigi nu mai sponzorizeaza clubul si nici nu-l vinde ce urmeaza? LICENTZA RETRASA SI POATE CHIAR DESFIINTZAREA oameni buni nu te pune cu DRAQ cind e cazut ca inplicit ne facem noi rau si clubului la care tzinem ne-am nascut cu el si vom murii cu el in suflet dar oare daca o tzinem asa vretzi sa murim de tineri

In incheere as dorii sa atrag atentzia ca nu-i de joaca cu ce urmesza sa se-ntimple in viitorul apropiat dar sa dea bunul Dumnezeu sa fie de bine pt Steaua si pt NOI ca , daca nu o sa fie jale nu untatzi asta ...................................

Amice esti praf, se cunoaste ca esti copia perfecta de becalist, prost, limitat, convis ca are dreptate si ca ciobanul este singura solutie pentru Steaua.

 

Nu am fost la mitica si nici nu vreau sa ajung, dar nu vad de ce ar trebui sa stiu cum e acolo, ce daca un om ajunge la inchisoare trebuie sa fiu solidar cu el pentru ca este la inchisoare? pur si simplu ala plateste pentru ce a facut.

 

in fine, hai ca nu mai pierd timpul cu tine, indiferent cat de mult ti-as scrie tu tot nu intelegi, poarta incontinuare tricoul cu 'fri Jiji', voteaza png, du-te la palat, etc dar te rog nu mai scrie aici pe forumul asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cum adica "cati dintre noi am facut arest" ? esti nebuna la cap? doar infractorii "fac arest" !

din cate stiu eu, acesta este siteul suporterilor stelisti, nu siteul infractorilor :)

Edited by iri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brigadieri lu oaie sunt la otv acuma , Laca plange nici nu poate sa manance de doru lu jiiji , Argaseala e consternat , Petre Marin e socat iar Goe se gandeste :no:

Edited by zloty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost atat de dezamagit de ceea ce s-a intamplat la meciul cu Bistrita incat nici nu m-a mai interesat meciul/victoria.

Cat de jenant! Cat de penibili au fost cei de la tribuna 1 cu mesaje/ tricouri pro-Gigi.. cu fluieraturi atunci cand peluzele il contestau pe puscarias..

Ce cetateni jegosi.. ce tarani cu cojile de seminte lipite pe buze / barba.. s-a vazut foarte clar si pe imagini la TV ce fel de oameni il sustin pe Becali..

Mi-e scarba.. Respect pt cei care l-au contestat pe cioban la meciul cu Bistrita!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Catzi dintre voi l-a votat pe Gigi la alegeri? De ce ma intreb asta.

 

Da-l in ca.cat de cioban .Sa se creada iar iubit de catre masele de oameni si sa se viseze iar presedintele tarii.Sa mai candideze dobitocul inca o data la alegerile prezidentiale si sa i-o traga iar in cur zabrautenii!

Prostul va pierde banutu' ala negru la alegeri si noi iar vom rade de el.

Gigi,nu uita!

Zabrauti e tara ta! :puke:

Edited by vlad

Share this post


Link to post
Share on other sites

marturisesc, spre "rusinea" mea, ca am facut arest, fiind elev la scoala militara. eu eram convins ca voi iesi afara dupa 24 ore, spre deosebire de Gigel, care nu stie cand iese! ii doresc sa iasa in 2014, la aniversarea republicii si sa ne tina un discurs despre viata intima a puscariasilor si cum a pierdut clubul Steaua, incheind cu avertismentul ' cine face ca mine, ca mine sa pateasca!" si jurand ca nu se va mai atinge de Steaua in viata lui. sa-l asteptam la intalnirea aniversara!

Share this post


Link to post
Share on other sites
..... spre deosebire de Gigel, care nu stie cand iese! ii doresc sa iasa in 2014

Eu ii doresc sa iasa mai repede. La anul! Pe 30 februarie!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cativa stupizi cu muci la nas si pospai de cultura elogiaza gregar o insiruire de fapte (ca de idei nu poate fi vorba) si isi autoinduc o spaima iluzorie in eventualitatea ca ar putea fi citite... Scriitura foloseste cuvinte putine, in schimb abunda in obsesii (GG, GG, GG etc.). Oricare dintre stelistii cititori de Asimov, Herbert, Clarke, Stanislaw Lem (de ce nu, CT Popescu), SF-isti ultra(sic!)apreciati, ar fi putut plagia cateva fraze, inclusiv plasarea situatiei in viitor si ar fi semnat cu propriul nume la subsolul gandirii altora.

Hegemon, in opinia mea, e folosit foarte prost in context, deoarece acest cuvant nu are nuanta peiorativa, talmacirea lui fiind in sens de conducator, situatie la care aspira orice directoras de microfirma. Mai potrivit ar fi fost infatuatul autoimpus supranume de Razboinic al Luminii!... Dar sunt altii alesi de owner-ii site-ului sa-si dea cu parerea in mod oficial despre subiect!

Acum sa trecem la lucruri serioase! Sunt cateva aspecte care merita subliniate in legatura cu ce s-a intamplat la meciul cu Gloria Bistrita

- a fost mizerabil sa-i faceti asa ceva lui Marius Lacatus, de ziua lui. Nu numai ca n-ati respectat o intelegere cu cel al carui numar 7 l-ati elogiat, dar sunt cativa presupusi intelighenti pe site care-l gratuleaza cu titulatura de adjunct... Mizerabil, abject, marsav!...

- specia umana a fost dotata cu creier pentru a filtra, stoca si categorisi informatiile din jur. Bombardamentului mediatic ce ne invadeaza intimitatea nu ii putem rezista daca ne luam la tranta cu el. Nimeni nu poate executa corect un pipi contra uraganului, asa cum nimeni nu poate rezista cu capul daca reactioneaza emotional la fiecare stimul media. Exista, din fericire mijloace prin care se pot ignora televizoarele (carti, filme, pasiuni diverse, berea, etc). Tocmai prin cele enumerate ne manifestam uman, nu ca subspeciile de sambata.

Iar, uman este ca atunci cand un om e la pamant, sa nu-l mai lovesti si tu! Face parte din cel mai elementar bun-simt.

GG va parasi maine arestul si ne va invada din nou TV-ul! Ne va sacai, jigni, uimi si contraria din nou. Nimeni nu-i va restitui anii de scoala neexecutati la timp. Atunci putem reactiona si riposta, pentru ca cine seamana vant...

Dar acum, Brigadierule, incearca sa fii om, nu pitecantrop!...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dinamofob

 

1. Ai dreptate, textul e SF. Bravo, te-ai prins.

2. Hegemon nu e bun? Da' daca punea mascul alfa era mai bine? Imperator? Patriarh? Zeu? Ba sa imi bag picioarele. Rau a gresit aici!

Da' lasa ca si Eminescu a zis ca sa coboare ala jos si nu i-a dat nimeni in cap.

3. L-a jignit pe Laca de ziua lui? De ce? Ca l-a facut adjunct? Da' ce e rau ca l-a facut adjunct? Meseria de adjunct e o rusine?

Ia zi, daca eu il fac pupinbecal, il jignesc mai tare?

Dupa showul facut la 0teve acum, e mai mult decat un pupinbecal, e un pupinbecal first class.

Mama, mama...fix de ziua lui...sper sa nu il racaie.

Ce conteaza ca ne-a tradat pe noi si ca s-a dus sa se bage voluntar argat la cioban de 2 ori?!

Sa il sustinem! Ca doar e simbol.

Ce conteaza ca nu are treaba cu meseria de antrenor. Sa il sustinem. E simbol.

Ce conteaza ca ne face de rusine in fiecare zi. E simbol, are voie.

 

4. E uman sa nu lovesti un om aflat la pamant?

Da' ia zis, Gigi crezi ca ar evita sa ma loveasca pe mine daca as fi la pamant in fata lui? Probabil ca da. Probail ca l-ar pune pe zmara sa dea in mine, ca sa nu isi murdareasca papucii.

 

Vrei onoare? Cu cine vrei onoare? Ai habar contra la cine lupti? Ai habar cine e becalii?

Cu asta vrei tu sa lupti cu onoare?

Ma faci sa rad.

 

Eu zic sa incerci tu sa fii om superior(citeste Nietzsche) lasa tu omul, ca omul e ceva ce trebuie depasit!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dinamofob

 

1. Ai dreptate, textul e SF. Bravo, te-ai prins.

2. Hegemon nu e bun? Da' daca punea mascul alfa era mai bine? Imperator? Patriarh? Zeu? Ba sa imi bag picioarele. Rau a gresit aici!

Da' lasa ca si Eminescu a zis ca sa coboare ala jos si nu i-a dat nimeni in cap.

3. L-a jignit pe Laca de ziua lui? De ce? Ca l-a facut adjunct? Da' ce e rau ca l-a facut adjunct? Meseria de adjunct e o rusine?

Ia zi, daca eu il fac pupinbecal, il jignesc mai tare?

Dupa showul facut la 0teve acum, e mai mult decat un pupinbecal, e un pupinbecal first class.

Mama, mama...fix de ziua lui...sper sa nu il racaie.

Ce conteaza ca ne-a tradat pe noi si ca s-a dus sa se bage voluntar argat la cioban de 2 ori?!

Sa il sustinem! Ca doar e simbol.

Ce conteaza ca nu are treaba cu meseria de antrenor. Sa il sustinem. E simbol.

Ce conteaza ca ne face de rusine in fiecare zi. E simbol, are voie.

 

4. E uman sa nu lovesti un om aflat la pamant?

Da' ia zis, Gigi crezi ca ar evita sa ma loveasca pe mine daca as fi la pamant in fata lui? Probabil ca da. Probail ca l-ar pune pe zmara sa dea in mine, ca sa nu isi murdareasca papucii.

 

Vrei onoare? Cu cine vrei onoare? Ai habar contra la cine lupti? Ai habar cine e becalii?

Cu asta vrei tu sa lupti cu onoare?

Ma faci sa rad.

 

Eu zic sa incerci tu sa fii om superior(citeste Nietzsche) lasa tu omul, ca omul e ceva ce trebuie depasit!

Esti unul dintre telespectatorii OTV? Atunci imi cer scuze... Nu m-am adresat cui trebuia!

Share this post


Link to post
Share on other sites