fcsteaua.ro

Bai, ala ne-a furat cortul

17 posts in this topic

Nu a trecut foarte mult mult timp de la meciul cu Bistrita. Nici macar o zi. Insa reactiile postate pe forum (uri) ma uimesc de-a dreptul.

Scuze care mai de care mai halucinante, acuze indreptate impotriva "derbedeilor" de la Sud, corul bocitoarelor are isi face aparitia de fiecare data cand Becali este criticat, intr-un cuvant - incredibil.

Nu stiu cat de mult tin unii sau altii la acest club si nici nu am de gand sa speculez pe aceasta tema. Doar ca e cel putin ciudata afirmatia omniprezenta in discursul celor care contesta atitudinea Peluzei Sud, sa-l lasam pe becali, nu trebuie sa lovim intr-un om cazut, mai bine sa sustinem echipa. Mi se pare ciudata, date fiind antecedentele latifundiarului. Isi mai aminteste cineva cum un Hagi, dat afara de la Steaua, era umilit zilnic la TV de obiectul adulatiei locuitorilor din Stefanesti? Isi aminteste cineva cum jucatorii care faceau un meci mai slab erau distrusi de acelasi personaj? Unde erati atunci domnilor, de ce nu ati luat atitudine si in acele cazuri? Sau cumva becali are dezlegare si poate lovi in oricine?

Marturisesc ca nu stiu care este motivul acestei solidarizari cu un om infect. Poate fi campania de presa dusa in aceste zile pentru spalarea imaginii lui becali. Pot fi banii cu care unii sunt "convinsi" sa-l sustina. Pot fi nenumarate motive. Dar oare nu piertem (ti) din vedere ceea ce conteaza?

Am sa postez o glumita primita acum cateva zile pe mail:

Sherlock Holmes and Dr. Watson go on a camping trip. After a good dinner and a bottle of wine, they retire for the night, and go to sleep.

Some hours later, Holmes wakes up and nudges his faithful friend. "Watson, look up at the sky and tell me what you see."

"I see millions and millions of stars, Holmes", replies Watson.

"And what do you deduce from that?"

Watson ponders for a minute. "Well,

Astronomically, it tells me that there are millions of galaxies and potentially billions of planets.

Astrologically, I observe that Saturn is in Leo.

Horologically, I deduce that the time is approximately a quarter past three.

Meteorologically, I suspect that we will have a beautiful day tomorrow.

Theologically, I can see that God is all powerful, and that we are a small and insignificant part of the universe.

But what does it tell you, Holmes?"

Holmes is silent for a moment.

"Watson, you idiot!" he says. "Someone has stolen our tent!"

Marius

Bravo! Absolut genial!

Dar sã nu te aștepți ca maimuțele decerebrate din subspecia fri Jiji sã înțeleagã ceva...

Bravo! Absolut genial!

stelistii peluzari spun : hai sa-l omoram pe hot, sa-l injuram, sa-l batem, sa-l culcam jos si sa-l amenintam sa plece, ca ne-a furat cortul! Noi Suntem peluzari, ne facem singuri dreptate!

maimuțele decerebrate din subspecia fri Jiji: haideti sa recuperam cortul pana se mai poate si hotul il dam pe mana autoritatilor!

@Marius

din cauza ca ti se pare, deci nu esti absolut sigur, cortul a fost furat!

daca pedepsesti hotul, esti un agresor, deci cum sa mai recuperati cortul? cine crezi ca o sa vi-l mai dea voua? pai pana pedepsiti voi hotul, maimutele recupereaza cortul si nu o sa va mai lase sa intrati in el, pentru ca maimutele au spus clar: hotul trebuie sa-l dam pe mana autoritatilor, nu-l judecam noi! e asa de greu ca peluzarii sa inteleaga maimutele si viceversa?

Edited by dee

dee,

mie mi se pare ca maimutelor le place cerul instelat.

E incredibil nu ca aia care-i luau apararea o fac si acum, ci ca unii si-au domolit discursul pe modelul pe care l-ai pomenit "sa nu dam intr-un om la pamant" sau pe modelul "totusi e al nostru si i s-a facut o nedreptate". Eu zic ca nici mcar nu-i nedreptate, e karma. Nedreptate e ca nu i se intampla nimic pentru acuzatiile serioasa, nu pentru nimicurile astea pentru care oricum o sa scape si in plus o sa aiba si o superimagine, o sa poata sa laude tara care-l sustine impotriva "golanilor".

Inca ceva, nu generalizati ca toata tribuna e probecali sau injura peluzele. Eu stau in tribuna si nu as fluiera niciodata pe cineva care-l injura pe Becali. Si sunt multi la fel.

dupa chestia cu "sclavii" apare un alt articol care pare a duce pagina asta spre idiotenie.cu greu pot crede ca cei care sustin Steaua pot avea asemenea limite intelectuale iar opiniile (de un extremism absurd) exprimate cu atata violenta primitiva. destui de multii mei ani m-au trecut si prin "epoca mareata" unde asemenea manifestari erau expresia lipsei de cultura si a caracterelor nascute din frustari.Marius SI LDS manifestarea deplasata a opiniilor voastre face mult rau acestui minunat fenomen numit Steaua!

sau acestui minunat fenomen numit Becali?

sigur e Steaua si nu e Becali?

dupa chestia cu "sclavii" apare un alt articol care pare a duce pagina asta spre idiotenie.cu greu pot crede ca cei care sustin Steaua pot avea asemenea limite intelectuale iar opiniile (de un extremism absurd) exprimate cu atata violenta primitiva. destui de multii mei ani m-au trecut si prin "epoca mareata" unde asemenea manifestari erau expresia lipsei de cultura si a caracterelor nascute din frustari.Marius SI LDS manifestarea deplasata a opiniilor voastre face mult rau acestui minunat fenomen numit Steaua!

te rog scuza-i pe redactorii acestui site ca nu scriu cum vreti voi si ca nu duc o campanie de spalare imaginii lu` Becali.

@Mariuse stf. N-ai tradus si tu bancul ala, asa ca nu o sa posteze prea multi "fri Jiji" aici.

cei de la GSP cenzureaza multe dintre mesajele anti-Becali (mie cel putin mi-au fost sterse vreo 2 in ultimele zile desi am pastrat un limbaj academic de fiecare data). iar cei care scriu in favoarea lui Becali sunt cam aceleasi persoane

@Mariuse stf. N-ai tradus si tu bancul ala, asa ca nu o sa posteze prea multi "fri Jiji" aici.

Ei na. Pai de ce? Se presupune ca "baietii" au cunostinte de limba engleza de au alaturat unui nume din 4 litere, cuvantul FREE.! :wacko:

Ei na. Pai de ce? Se presupune ca "baietii" au cunostinte de limba engleza de au alaturat unui nume din 4 litere, cuvantul FREE.! :wacko:

Pai free vine de la altceva , "moca", si p-ala-l stiu bine bajetii...Bai , voi va dati seama ce audienta vor face interviurile si emisiunile care vor urma cu jj, dupa liberare? "Am auzit io o voce, ma-ntelegi? M-am gandit io in gandul meeeu...Toata lumea ma iubeste, da' le arat io la golanii aia...". Pun pariu ca sunt acontate emisiunile.

Pai free vine de la altceva , "moca", si p-ala-l stiu bine bajetii...Bai , voi va dati seama ce audienta vor face interviurile si emisiunile care vor urma cu jj, dupa liberare? "Am auzit io o voce, ma-ntelegi? M-am gandit io in gandul meeeu...Toata lumea ma iubeste, da' le arat io la golanii aia...". Pun pariu ca sunt acontate emisiunile.

Inca un motiv sa speram ca Dumnezeu e mare si jigodia va ramane acolo unde ii este locul!...

@rameau -Mi se par foarte bune articolele criticate de tine.Cred ca ai trait mai multi ani in comunism decat dai de inteles...de aici mentalitatea asta.

Ca daca nu era asa,probabil ca te deranjau mai de graba metodele de stil bolsevic aplicate de cioban si Argaseala: cumpararea de aplaudaci, infiltrarea de spioni printre suporteri,etc.

Excelent articol,ca mai toate aparute de vreo doua-trei zile incoace...

Steaua suntem noi!

Marius SI LDS manifestarea deplasata a opiniilor voastre face mult rau acestui minunat fenomen numit Steaua!

Cel mai mult rau acestui fenomen numit Steaua il face Jiji! El ne-a adus in mediocritatea de acum, nu Marius si nici LDS..

Au gresit aia inscriptia pe tricouri.

Ciupacii s-au intrebat:" -De ce nu scrie bah :" FREE NEA Gigi "?

@Marius,

Nu va mai chinuiti sa transmiteti mesaje ,tampiti tot pe a lor o vor tine.

prea multe comentarii cu si despre bacali. chiar daca este cel mai mediatizat subiect, facand multe puncte de rating pt televiziunea cu parasute pe masa, nu trebuie sa intereseze suporterii Stelei. suporterii, nu spectatorii. chiar daca iese sau nu, nu ma intereseaza. ma intereseaza doar sa plece de la echipa si echipa sa fie preluata de oameni capabili si competenti PUNCT

" În fața judecãtoriei sectorului 1 o gloatã de cocalari triplucefați, bãieți cu geci de piele și lanțuri ca pe mînã, asortate la fustele colorate ale pirandelor scuipau seminte in asteptarea verdictului in cazul Becali. Este sau nu este arestat latifundiarul? Sustinatorii scandau de zor lozinci pro Becali. Dupã ce ne-am amuzat câteva minute bune de fețele de recidiviști de la TV am decis cã este momentul sã luãm atitudine în stilul caracteristic Mosor. Am mers la fața locului sã facem o nefãcutã. Am luat cu noi o bucatã de carton, un spray mov și am plecat spre Judecãtoria sectorului 1" spun bãieții pe blogul La Mosor.

Ce a urmat, a fost un dialog halucinant între susținãtorii latifundiarului și bãieții care tocmai inaugurau bannerul "Free Gigi". Redãm cu fidelitate dialogul, așa cum a apãrut el pe blog.

"Am scos cartonul din portbagaj și am scris pe el "FREE Gigi".Imediat ce am terminat, am plecat cu pancarta la subraț spre judecãtorie. Am crezut cã vor exista ceva impedimente din partea susținãtorilor nevorbitori de limba lui Shakespeare, dar odatã ce am ridicat bannerul, mulțimea s-a nãpustit sã citeascã ce scrie.

Ce scrie bã aici? Ce înseamnã asta?

- Înseamnã Gigi liber !

-Așa tatã, hai strigã tare! Sã-l elibereze pã nea Gigi bulagii ãștia.

Masa de oameni s-a aruncat pe bannerul nostru, ni l-a smuls din mîini și a început sã-l fluture cu ardoare scandand mai abitir ca la început "Gigi Becali" și "Libertate", se aratã pe blogul La Mosor.