fcsteaua.ro

Sindromul Stockholm

71 posts in this topic

ATUNCI TE INTREB EU ISTETULE. CINE FACE MAI MULT RAU IN TARA ASTA. Becali SAU SISTEMUL? CINE TE FACE PE TINE ACUM SA TE SCLAVESTI PRIN LUME SI IN TARA TA? Becali SAU SISTEMUL? TU ACCEPTI SISTEMUL IN DEFAVOAREA LUI Becali. NU CONTEAZA SISTEMUL, VREM Becali LA PUSCARIE. E MAI IMPORTANT Becali DECAT SISTEMUL pentru TINE MA PISPIRELULE? Lucrurile mici gen Becali sunt tinta voastra PISPIREILOR. Noi nu avem ca tinta Becali ci SISTEMUL si viata noastra, sa traim bine.

Noi venisem sa ne razvratim impotriva sistemului si voi stati cu Becali in brate, PISPIREILOR!

Va rog sa puneti pe prima pagina postul asta... este in top10 pe 2009 :thumbup: . Are de toate. Cred ca asta e inaripatul care purta tricoul cu FREE Gigi! Daca nu este chiar EL, este mai mult ca sigur o ruda de-ale lui.

TOT FORUMUL IN COR... SI ACOLO IN SPATE: O-TE-VE , O-TE-VE!

Edited by noname_fu

Comentariul meu este scurt: Pe tine nu te deranjeaza ca nu mai poti veni pe stadion cu femeia sau copilul. Te deranjeaza, ca si pe ceilalti becalisti din tribune cu bannere gen "FREE Gigi" de altfel, ca inca este injurat ciobanul. Si, ma rog, de ce sa nu fie insultat in continuare? Doar pentru ca este in puscarie? Asta schimba cu ceva situatia actuala a Stelei? Schimba blazonul patat al unei echipe iubite de 60% din romani? NU. Tocmai de-asta, idolul vostru de la stana va infrunta protestele stelistilor pana va disparea definitiv din peisajul ros-albastru. PIEI SATANA DIN Ghencea!

________________________________________________________________________________

fratele meu,tu ai inteles doar ce-ai vrut din mesajul meu, ma doare-n 11 m de Gigi,nu ma intereseaza conducere,ma deranjeaza atitudinea fanilor....am spus la general,atitudinea asta fata de orice vi se pare ca va insulta. am spus-o raspicat,nu sunteti cu nimic mai prejos decat Becali, va bateti intre voi,provocati "organele", aruncati cu scaune, injurati la fiecare meci...vreti dreptate? mergeti in strada daca aveti ceva cu mitica,Jiji sau mai stiu eu cine, nu mi se pare corect sa nu pot vedea si copii si femei la stadion din cauza voastra.acum la ultimul meci, crainicul arenei a facut și el un apel la decenta, dar ultrasii si-au continuat disputa cu fanii de la tribune: „Cetateni, m... cetateni!“ si „Sunteti sclavii lui Gigi“.duceti-va si scandati impotriva oierului acolo unde este retinut,hai pe stadion sa sustinem echipa. v-am dat exemplul fanilor Liverpool...pentru ca am vazut cum se sutine o echipa.Repet, NU SUSTIN vreo cauza ori pe oier,dar am dreptul asa cum il aveti si voi de a va cere sa parasiti Ghencea,sa plecati,nu faceti decat sa muradariti imaginea Stelei asa cum face si oierul...aratati ca niste lupi la stana.Imi cer iertare daca am deranjat pe cineva cu aceste randuri,am "atacat" doar partea de galerie care vine la meci doar in indeea de a mai provoca niste pagube,niste "organe", sa vandalizeze.sa injure...etc...nu asa trebuie sa fie fotbalul.SUSTINETI ECHIPA !!! Steaua nu sta numai in fani,e vorba si de fostii si actualii jucatori,e vorba de fostii si actualii conducatori, e vorba de toate trofeele castigate, fara toate astea nu am avea identitate.

@Steaua n0 1 matale esti doar catar. Adica cam faci pe prostul pare-se. Imi e greu sa inteleg oameni ca dumneata, de obicei cand ii recunosc ma pun in locuri de unde nici macar nu-i pot vedea. Ar fi foarte frumos daca te-ai retrage cu bun simt - asta pentru ca am vazut ca un dialog cinstit nu poti sustine.

Asa este!Fac pe proasta sa intelega si un destept ca tine:)

PS.

Marius!

Ce imi scrie acest domn aici cum sa interpretez?Ca jignire sau ca o metafora?

Ca un on topic legat de articol sau ca un atac la persona off topic?

Edited by Steaua No1

Sindromul Stockholm ?

Eu mai degrabã aș zice cã e vorba de o blenoragie mintalã, cu fond simptomatic al bolii ovinei nebune, ovinã care, din pãcate, populeazã din abundențã tribunele din Ghencea, dar, dupã cum vedem, și spațiile virtuale pline de pixeli, biți și megabiți ale forumurilor.

Asistãm iarãși la obișnuita invazie a batracienilor fecalizați, care se oțãrãsc crâncen la adresa celor care mai au totuși un simț al realitãții și nu pun botu' la vrãjeala telenovelisticã a „susținerii echipei“ și a lui homo fecalus cãzut la pãmânt.

Rugãmintea mea, adresatã moderatorilor și celor care pot pune mâna pe mãtura și fãrașul virtual, ar fi sã se treacã la o acțiune de detoxifiere a sitului, de curãțenie generalã de primãvarã.

Pentru fecale sunt atâtea locuri unde își pot deversa liniștite umorile, cum ar fi otv-ul, organizațiile de tinere speranțe ale PNG, gesepistele, prostporturile, sportpunctrourile, ba chiar Realitatea TV a edificat un zid al plângerii în Piața Universitãții, special pentru decerebrați.

Situl ãsta trebuie pãstrat ca o gurã de oxigen, ca o oazã, de aia spun cã n-ar strica o necesarã curãțenie de primãvarã.

Edited by LDS

zaraza tu faci parte din ultras?....daca nu atunci de ce ai acest avatar?.....rog modeatorii sa ia masuri.......mi se pare ca se face o confuzie voita

zaraza tu faci parte din ultras?....daca nu atunci de ce ai acest avatar?.....rog modeatorii sa ia masuri.......mi se pare ca se face o confuzie voita

________________________________________________________________________________

_

ce treaba are avatar-ul cu comentariul ?

Voi astia de la peluze trebuie sa intelegeti ca sunteti MINORITARI.Eu sunt de acord ca Becali sa plece dar voi nu vorbiti de nicio alternativa.Cu ce e Gigi mai rau decat ceilati investitori?Cine o sa vina in locul lui credeti ca o sa fie mai bun?De ce ne injurati pe noi,cei care avem o alta parere?Voi nu mai aveti nicio treaba cu echipa in momentul asta.Am vazut ca nici la goluri nu va mai bucurati.Daca as avea rautatea voastra as propune sa se INCHIDA PELUZELE.

_

ce treaba are avatar-ul cu comentariul ?

se poate intelege ca faci parte din grupul ultras si ca aceasta este parerea grupului ceea ce nu este adevarat.........

DACA ERAM O RUDA "DE-ALE" LUI Becali, PROBABIL CA AS FI SCRIS SI EU CA TINE SAU CA "PRIETENII TAI"

Daca erai un scolit stiai ca este corect "de-ale", "prieten de-ai mei" nu "prieten de-al meu". Dar cum scoala e inlocuita de noptile lungi si senzationale cu OTV-ul, nu ma asteptam nici sa cunosti reguli , ce-i drept, mai subtile ale limbii romane. Hao trales baftalo!

P.S.(post scriptum nu Peluza Sud): LUARILE DE POZITIE IN STRADA NU AU FOST PERMISE (MITINGURILE NU AU PRIMIT APROBARI).

ULTRASII, SCLAVII SISTEMULUI! Asta e cel mai tare aforism, trebuie publicat peste tot!

Edited by noname_fu

Voi astia de la peluze trebuie sa intelegeti ca sunteti MINORITARI.Eu sunt de acord ca Becali sa plece dar voi nu vorbiti de nicio alternativa.Cu ce e Gigi mai rau decat ceilati investitori?Cine o sa vina in locul lui credeti ca o sa fie mai bun?De ce ne injurati pe noi,cei care avem o alta parere?Voi nu mai aveti nicio treaba cu echipa in momentul asta.Am vazut ca nici la goluri nu va mai bucurati.Daca as avea rautatea voastra as propune sa se INCHIDA PELUZELE.

da,suntem minoritari,mi am dat seama dupa acest meci,pana urma o sa ramaneti la meci doar voi si el si o sa fiti fericiti.........ridic o problema care a fost ridicata si de un antevorbitor,adica deparazitarea siteul,ca sa numai existe problemele din ultimile zile poate reusim sa facem ca siteul sa ramana pt discutii intre noi cei care nu suntem cu Gigi iar becalistii pot bine mersi sa si faca alt site sau sa se mute pe cel oficial unde pot bine mersi sa i aduca ode lui Gigi fara nicio problema asta pana situatia nu va degenera de tot,pt ca cele 2 parti nu se pot intele si distrugem siteul de tot

Stai linistit ca de mult am vazut ca acest site e antistelist.Aici nu se poate discuta normal.PROPUN SA SE SCOTA ALBASTRUL DE PE SITE SI SA SE INTRODUCA ALBUL.

Daca erai un scolit stiai ca este corect "de-ale", "prieten de-ai mei" nu "prieten de-al meu". Dar cum scoala e inlocuita de noptile lungi si senzationale cu OTV-ul, nu ma asteptam nici sa cunosti reguli , ce-i drept, mai subtile ale limbii romane. Hao trales baftalo!

P.S.(post scriptum nu Peluza Sud): LUARILE DE POZITIE IN STRADA NU AU FOST PERMISE (MITINGURILE NU AU PRIMIT APROBARI).

ULTRASII, SCLAVII SISTEMULUI! Asta e cel mai tare aforism, trebuie publicat peste tot!

DE-ALE NU ESTE CORECT GRAMATICAL. 8888. "O TE VE O TE VE" NU poti folosi din punct de vedere gramatical de-ale intr-o propozitie.

DE-ALE NU ESTE CORECT GRAMATICAL. MUTULE. "O TE VE O TE VE" NU poti folosi din punct de vedere gramatical de-ale intr-o propozitie. POTI SCRIE de ale sau de-al asa e corect gramatical. o te ve o te ve...
Edited by Adrian
Ai mai fost avertizat in legatura cu jignirile. Calmeaza-te.

Stai jos, 4! Repeti anul! Nu ti s-a parut nimic ciudat cand erai singurul din clasa intai cu barba?

E ultima oara cand iti mai raspund pentru ca nu dau meditatii gratuite.

Edited by noname_fu

Un comentariu extrem de amuzat si, in acelasi timp trist. Peluza Nord a scandat anti-Becali sporadnic, la inceput de meci si in final, asa ca imi e foarte greu sa cred ca cineva, oricine, ar fi venit la tine si te-ar fi amenintat cu bataia daca nu strigi anti-cioban.

Daca nu poti sa probezi ce ai spus, ai ban.

1.cam cum vrei tu sa probez chestia asta?sau poate ca trebuia sa scot telefonul si sa-l filmez pe "domnul cel recalcitrant" cum tipa de mama focului de "parca era drogat".Pur si simplu asta ni s-a intamplat ieri pe stadion,si am spus-o pentru ca ma intriga!

2.imi poti da ban,pentru ca vad ca au inceput comentarii deja cum ca site-ul ar trebui curatat de cei care nu sunt anti-Gigi(n-are rost sa spun ca eu vreau ca ciobanul sa plece,lucrudovedit si de celelalte postari ale mele care erau vehemente).

In cazul asta cred ca site-ul ar trebui sa se cheme fcantigigi.ro:)

3.nu contest ca majoritatea dintre voi sunt mai suporteri ca noi,pentru ca voi mergeti peste tot cu echipa,dar toata lumea care vine la stadion sa sustina Steaua trebuie respectata!

4.De ce s-a postat ca o sa se incurajeze echipa,cand preocuparea galeiei a fost sa-l injure pe Jiji?Nu va e dor si voua sa incurajati echipa asta,care acum mai mult ca niciodata are nevoie,tinand cont de lot?

5.Consider ca trebuie continuat protestul,dar cu mesaje mai umane,daca e vinovat sa intre la parnaie,dar din partea mea poate sa-si petreaca restul zilelor mulgand oi in pipera!

Pai nici n-ai cum sa imi dai tu meditatii ma **** Eu nu merg cu un prieten "de-ai" meu pe strada si nici cu un prieten de-ale meu.

Diferenta dintre noi este ca voi strgati "Becali la pusarie" iar noi strigam "FORTA Steaua!" Aste este diferenta dintre noi. D'aia nu ne intelegem...

Edited by Adrian
jigniri.

Si ca eu iau bani de la Popoviciu si tu esti dezinteresat, nu? *Eu nu am strigat Becali la puscarie, ci doar Becali pleaca din Ghencea. Asa sunt crescut, nu ma pot bucura de raul altuia.

Edited by noname_fu

Diferenta dintre noi si voi este ca noi vedem care e principalul vinovat pentru situatia Stelei(nu neaparat singurul, dar cel care are cea mai mare vina). Diferenta dintre noi si voi este ca pentru noi nu conteaza neaparat rezultatul, conteaza si modul in care este obtinut, conteaza si respectul nu numai scandalurile...

Nu cred ca iei tu bani de undeva, tu cred ca esti doar teleghidat...:)

Dincolo de toate discutiile si de toate divergentele care au avut loc, un singur lucru sa fie clar si sa se inteleaga. Nu suntem Pro Becali suntem Pro Steaua!

Edited by Adrian
Nu mai posta consecutiv. Foloseste butonul edit.

Cand, insa, Gigi Becali, cel facator de rating, invitatul permanent de la OTV, B1 TV,Sport.ro, gsptv, Pro TV, Antena1,etc. a fost abuzat, s-a ridicat toata tara!

@Adrian cu asta ai spus totul. Traim intr-o tara becalizata.

Cat de curand o sa auzim Welcome to becalia..

N-are nicio treaba sindromul ala cu problema actuala. O alegorie nereusita, dupa parerea mea.

Indiferent daca va fi gasit vinovat sau nu pentru sechestrare, Becali se face clar vinovat de favorizarea infractorilor. Le-a dat drumul, in loc sa-i duca la politie. Iar pentru asta nu mai scapa !