Posted April 4, 2009 · Report post De mult nu mi-a fost asa rusine la un meci al Stelei . Nici cand pe stadion eram 1000 de insi rasfirati prin tribune (da, Steaua a avut si meciuri d-astea!) sau cand jocul echipei mergea chiar mai prost decat in era Lacatus ( stiu,si asta pare pentru unii neverosimil!). Arestarea lui Becali a adus in primul rand o scindare si o radicalizare inadmisibila a comunitatii steliste. Asa cum anticipam intr-o postare imediat dupa capturerea ciobanului, capitalul sau de simpatie va creste brusc, ceea ce nu s-a intamplat nici chiar in urma asa-ziselor sale acte de caritate electorala. Faptul ca autoritatile statului sunt incapabile sa-l agate (daca este cazul ,bineinteles) cu niste argumente verosimile si faptul ca acestea lasa impresia chiar si celui mai naiv cetatean ca nu se ocupa decat de repetabile circuri de prost gust, au generat chiar si in marea majoritate a mediei (alminteri nu prea prietenoasa) sentimente de compasiune si de indignare . Era de asteptat ca nici coarda sensibila a poporul stelist nu va scapa neatinsa. Pe acest val, becalienii de serviciu au actionat imediat, impartind cetatenilor de la tribune tricouri de solidaritate cu urgisitul. Astfel, daca tribunele pareau pana acum indiferente sau chiar sustineau (macar in gand) actiunile de protest ale peluzelor, azi au trecut la un razboi fratricid. Iar la final, atunci cand au preluat initiativa si au inceput sa incurajeze echipa, unii pot spune ca l-au si castigat. Ca un antibecalist convins dar care sta in tribuna, nu am vazut cu adevarat Steaua reprezentata de nico tabara. Ci doar ma simteam penibil ca nu ma mai regasesc nicaieri in Ghencea. Unii m-ar intreba : Pai daca esti anti-cioban, de ce nu treci in peluze, in nordul mai moderat sau in sudul mai inflacarat? Simplu, pentru ca nici ele nu mai intruchipeaza spiritul stelist. In mod normal, acolo s-ar aduna oamenii care doresc ca ticalosul sa vanda Steaua unui om mai capabil si mai sufletist cu un pret rezonabil, care sa tina cont si de veniturile realizate nu doar de "investitiile" pretinse a fi fost facute. Dar cum actioneaza ei ? Cu scandari si mesaje ironice legate IN PRIMUL RAND de arestarea discutabila a omului si aproape deloc in directia de : "pleaca si vinde, bai nemernicule!". Judecand la rece, cu ce m-ar bucura ca stelist daca sursa raului ar fi in parnaie si nu in libertate? Asta NU NE GARANTEAZA disparitia nenorocitului. Si daca ar primi 20 de ani de ocna, ar nationaliza statul Steaua, n-ar mai fi el patron? Din pacate, nu, deciziile le-ar lua tot un zevzec de nepot sau fin, plamaditi din acelasi aluat machidonesc. Apoi, este din ce in ce mai jenant sa vezi peluzari (despre cei din sud vorbesc in special) care nu se bucura la gol, care nu striga pentru Steaua si, cel mai grav, care-l acuza pe Argaseala de pupincurism, dar care nu vad ca principalul lingau este tocmai Simbolul, chipul cioplit (atentie, e diferit de icoana) la care se inchina toata Ghencea. Sa nu-ti dai seama ca idolul tau este responsabil de modul in care se exprima echipa, sa nu realizezi ca i-a facut stapanului toate poftele neghioabe legate de jucatori si alcatuirea lotului, sa nu pricepi ca el s-a intors doar pe post de halca de carne aruncata drept momeala unor caini turbati, pentru toate astea trebuie sa fi prost facut gramada. Si oricat ar spune unii ca toata zbuciumarea pentru Lacatus!Lacatus!Lacatus! este doar un gest etern de apreciere pentru istoria sa stelsta, argumentul tot nu sta in picioare . Daca ar fi sa scandam numele timp de un minut tuturor gloriilor steliste care merita asta la fel de mult, nu ne-ar ajunge o intreaga editie de campionat. In aceste conditii, Steaua nu mai sunteti voi, ci doar consituiti o masa de pusti teribilisti cu idei putine si fixe, iar atitudinea cu adevarat constructiva lipseste cu desavarsire. Despre cetatenii burtosi care se bateau pentru un tricou cu Gigi FREE, doar atata pot sa spun : HUO!, asta ca sa nu intram in chestii banabile. Daca acest club s-ar putea diviza, unul al stelistilor nebecalieni, dar iubitori doar de Steaua si nu de amulete-simbol, si unul cu Becali in frunte, v-as blestema sa iubiti o echipa condusa de el toata viata. Sa va spuna ca el "baga milioane", ca "la vara vin 2 Terry Henry si 3 Messi", ca "la anul spulberam tot" , iar in realitate banii incasati din competitii, sponsorizari-drepturi TV (conditionate tot de nr. de fani), sau bilete sa fie folositi in afise cu PNG sau ca miza la cazinou. Va doresc lipit pentru todeauna pe frunte apelativul de "OI" si pe Razvan sau Mircea Lucescu pe banca, tintele sale in materie de antrenori. Asadar, stimati stelisti care nu ati fost azi la meci, dar care probabil n-o sa lipsiti datile viitoare: poftiti de alegeti in ce curente de opinie va veti inrola ! Eu am decis sa nu ma inscriu in nici unul, am doar amaracinea sa constat ca stelismul adevarat moare pe zi ce trece in Ghencea. P.S. Sper ca ultrasii infierbantati care deja au dat navala pe un topic alaturat sa priceapa exact sensul articolului si sa nu se apuce sa zbiere "ba becalistule, tu de fapt nu vroiai sa-l aresteze!". Imi stau marturie celelalte postari ca am salutat evenimentul din prima, ca o razbunare personala mai mult, DAR nu pe asta trebuie sa punem accentul pe stadion. Inainte de dorinta ca Becali sa stea la puscarie vreau ca el sa treaca intai pe la notariat si sa intocmeasca un act de vanzare-cumparare. The Radical Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post total de acord cu tine dar nu-mi place felul in care ai ales sa-l critici pe Lacatus...nu ca nu ai avea dreptate dar el este totusi parte din motivul pentru care iubim Steaua... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post La începutul meciului când au ieșit jucãtorii cu banner-ul ãla, nordul a început sã-l înjure pe jj și nordul sã înjure tribuna 1, îmi venea sã plec de pe stadion, sã mã cac în ea de echipa de fotbal FC Beeecali, și sã mã reorientez mai atent înspre rugby, hochei, baschet. Cât despre Lãcãtuș, am mai spus într-o postare dintr-un alt topic: mare parte din vinã pentru ce s-a întâmplat în seara asta îi aparține lui Lãcãtuș. Dacã el nu se întorcea și s-ar fi dat la jj cum a dat Hagi, tot stadionul îl înjura, indiferent de câți sclavi ar fi fost trimiși în tribune. Dar el s-a întors, și, în ritmul ãsta, riscã sã ajungã sã fie înjurat chiar el. De tribune, nu de peluze. Iar jj sã fie vãzut ca un fraier care pierde de pe urma unui antrenor care habar n-are. Edited April 4, 2009 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Dar cine esti? cred ca este o eroare de nu se afiseaza numele celui care a scris articolul. Nu ai spus cine stie ce adevaruri, doar maruntisuri, lucruri pana la urma cumpatate si de bun-simt dar ai utat sa argumentezi de ce dispare din Ghencea stelismul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post DA, nu am fost la meci dar am observat lipsa de entuziasm a celor din sud la golul lui kapetanos. Asa ceva nu tin minte sa se fi intamplat niciodata. Sunt dezgustat... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Cand va aud si pe voi....auziti ce spuneti??? "Scindare" , "radicalizare inadmisibila a comunitatii steliste" ??? Ati innebunit? Ce vorbe sunt astea? Pai idiotii cu " free Gigi" o sa dispara si tot ce va ramane dupa ei vor fi niste nervi tocati de catre voi aiurea pentru niste nevertebrati. Cum puteti sa ii spuneti stelist aluia care pentru o suma modica de bani isi pune tricoul cu pricina si vine la stadion? Cum puteti sa va puneti voi pe acelasi picior de egalitate cu berbecii aia? Chiar nu va inteleg...va este teama ca din pricina "imensului" capital de imagine dobandit de cioban cu ocazia,fericita de altfel, incarcerarii sale ca se va schimba ceva in Ghencea? Nu dragilor nimic nu se va schimba, ciobanul tot cioban va fi si mai presus de asta singurele vorbe care i-au ajuns la urechi in asta seara au fost acele ca " huliganii din peluze tot va injura,sefu'!!!". Asta a auzit ciobanul,nicidecum ca 10,100 sau 1000 de zombie platiti l-au adulat in lipsa...Terminati cu plangerile astea de mila, sunt fara rost si va garantez ca veti avea FOARTE multa treaba cand va iesi ciobanul....atunci aveti si avem,de altfel, un razboi de dus, nu cu vandutii astia. RESPECT Te intreb si eu ceva... daca eu nu sunt de acord ca e arestat, pentru presupusa fapta, sunt platit de Becali? sau toata elita Romaniei, toti oamenii destepti care spun ca este inscenare, sunt platiti de Becali? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post Total nonsens ceea ce citesc aici. Critici peluzele ca folosesc in razboiul cu Becali tot arsenalul de care dispun... ce este gresit in asta?! Crezi tu ca vei reusi sa il faci sa plece cu un banner de genul "Vinde Clubul" sau "Pleaca din Ghencea" prezent la fiecare meci? Sau cu scandari de genul "Gigi, Gigi lasa-ne" si "pleaca din Ghencea"? N-ai sa vezi asa ceva, cu un om normal te poti intelege, dar unui animal i te adresezi pe limba lui ca sa inteleaga!! Scopul scuza mijloacele? Nu intotdeauna, doar de obicei si cazul de fata este exemplul perfect. S-au sacrificat prea multe pana acum ca sa o poti da la intors, ori acum ori niciodata, indiferent de mijloace!! Stau si ma intreb dupa ce am citit articolul tau... ai exemplificat cum a ales fiecare parte sa lupte impotriva cancerului din Ghencea, dar nu specifici care este "calea" ta, sau ai ales ca nu se mai merita dus un "razboi" pentru binele comun? Edited April 4, 2009 by LoveSteaua4Ever Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Te intreb si eu ceva... daca eu nu sunt de acord ca e arestat, pentru presupusa fapta, sunt platit de Becali? sau toata elita Romaniei, toti oamenii destepti care spun ca este inscenare, sunt platiti de Becali? ce ma? elita Romaniei? oamenii destepti? )))))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post DA, nu am fost la meci dar am observat lipsa de entuziasm a celor din sud la golul lui kapetanos. Asa ceva nu tin minte sa se fi intamplat niciodata. Sunt dezgustat... Poate ca ar trebui sa mai vii pe meciuri, poate chiar in sud si poate, repet - poate, ai intelege lipsa de reactie a unora la golurile Stelei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post ce ma? elita Romaniei? oamenii destepti? )))))) poate ar trebui sa iei o pauza, sa te ridici de la calc. si sa te uiti si tu la diverse emisiuni cu oameni foarte destepti, mult mai destepti decat tine, mine si altii. Nu vb. fara sa stii Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post poate ar trebui sa iei o pauza, sa te ridici de la calc. si sa te uiti si tu la diverse emisiuni cu oameni foarte destepti, mult mai destepti decat tine, mine si altii. Nu vb. fara sa stii nu ms, am renuntat de ceva vreme la dusul in care eram spalat pe creier. dar daca tot ai deschis subiectul imi poti da cateva nume de oameni din elita Romaniei? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post Felicitari! nu am ce sa adaug pana si nickul cu care te-ai semnat se potriveste de minune, "radical". Doar cei care renunta la orgoliu si egosim, deci care care reduc problema pe care o au cu Gigi, cu echipa sau cu ceilalti suporteri, la esenta ei de baza vor trage invataminte din acest articol . Atata timp cat masa stelista va fi strabatuta de curente de opinie, numele Stelei va fi murdarit incontinuu, pentru ca stelismul e esenta de baza, e credinta care trebuie respectata ,restul sunt doar devieri de la esenta , care nu trebuiesc aduse in prim plan, ci lasate in plan secund, deci trebuiesc analizate si gandite foarte bine, inainte de a le rosti. Ghencea a reprezentat dintotdeauna unitatea stelismului in diversitatea stelistilor si nu diversitatea stelistilor impartiti pe secte, pentru ca Steaua a fost mereu perceputa ca o credinta adevarata. Edited April 4, 2009 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post sau toata elita Romaniei, toti oamenii destepti care spun ca este inscenare, sunt platiti de Becali? Eu n-am auzit nici un jurist elitist care sa ii ia apararea lui Becali, in afara maestrului Mateut, care este avocatul lui. Si am auzit zeci de pareri, de la cei mai buni juristi din Bucuresti. Inscenare, comanda politica, arestarea a fost legica. Asta conteaza pana la urma. Daca iti zic ca esti exemplul perfect de semidoct care casca gura la TV si preia ideile unor oameni de o moralitate indoielnica, probabil imi zici si mie ca nu stiu care-i elita Romaniei. P.S.: Daca vrei parerea elitei, in orice domeniu in afara de cel jurnalistic, nu o vei gasi la televizor! ATI PROSTIT POPORU` CU TELEVIZORU`! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Articolul suna bine. Bun, esti dezgustat, dar cum alegi sa te ''gustezi'' la loc? Stand acasa, asteptand ca tot acest balamuc, pentru ca nu il pot numi altfel, sa se rezolve de la sine? Ai impresia ca willy(asta apropo de ''free Gigi'') va avea o revelatie intr-o zi si va decide de bunavoie si nesilit de nimeni sa vanda clubul? Cum bine spunea cineva mai sus, cu animalele trebuie sa vorbesti pe limba lor. Vorba aia, nu incerca sa inveti porcul sa zboare pentru ca nu ai nicio sansa si in plus, enervezi si porcu'! Solutia, cel putin in ochii mei, e una singura: trebuie sa continuam sa lovim in el, chiar si la pamant, cum e acum! Nu zice nimeni ca nu e gresit, ca nu e demn, dar e de datoria noastra, a stelistilor, sa curatam acest club cu orice mijloc care ne sta la indemana! Nu putem decat sa speram ca va avea succes... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post Bai pulimea stelista sa va explic cum sta treba cu arestarea lui Becali. Chiar daca arestarea lui este un abuz, nu inteleg de unde atata compasiune pentru el, am mai spus, dragostea/solidaritatea noastra pentru el nu constituie proba la dosar pentru a demonstra nevinovatia lui. Chiar daca tot stadionul striga Jiji, asta nu diminueaza gravitatea faptelor lui, la fel si faptul ca il injuram nu le agreveaza. Peluza si stadionul nu este tribunal, sala de judecatorie ori procuratura iar suporterii nu sunt nici avocati nici judecatori, indiferent de ce am face noi, juridic nu are nicio urmare. Daca voi sunteti atat de naivi si de slabi sa fiti impresionati de circul asta, inseamna ca sunteti din aia care plang la filme gen titanic si traiesc telenovela mai ceva decat propria viata. Arestarea flegmei si compasiunea pe care voi o simtiti pentru el inseamna anularea a tot ce s-a facut pana acum pentru plecarea lui, prin solidarizarea cu el, prin contestarea celor care inca il mai injura demonstrati ceea ce sunteti-niste caractere fara verticalitate, care se lasa conduse de un cioban cu 8 clase iar la sfarsit va intrebati de ce nu merge bine. De aia ba nu merge bine, din cauza voastra si a slugilor ca voi, a celora care nu sunt capabil sa vada cancerul si raul pe care creatura aia le emana in permanenta, a celora care vad in veninul varsat de Jiji miere si polen, voi sunteti aia care l-ati adus aici si l-ati facut sa creada ca este ceea ce el isi imagineaza, pentru ca va impresionat mereu gesturile lui ieftine de fatada, marinimia lui demagogica si autoritarismului lui de sant. Voi sunteti aia care behaiti ca apucati cand luminatia sa isi calarea maibacu, aia care pentru 100 de euro v-ati umili si injosi in ultimul grad. Sunteti niste specii din ce in ce mai multe, aia care pozeaza in moralisti, ii luati aparearea jegului nu pentru ca el este supus unui abuz ci pentru ca niciodata nu ati fost contra lui si niciodata nu ati inteles de este contestat, voi vreti ca el sa fie aparat, ca el sa ramana in Ghencea, ca el sa ramana in continuare la Steaua, si stiti de ce vreti asta-pentru ca asa sunteti si voi-oameni fara idealuri, oameni care nu ati cunoscut niciodata mai mult decat vi s-a oferit, oameni care ati traitit in mediocritate, oameni care vedeti in el speranta si posbilitatea de mai bine. Faptul ca are bani il face mai ticalos si mai diabolic, il face sa se creada si mai important si sa isi aroge mai multe lucruri, sa se erijeze in salvator si mantuitor, sa uite ca este doar un mafiot ordinar care a facut avere prin furt si inselatorii, prin santaj si practici care acum ii sunt si lui servite. Un conducator bun nu isi cumpara niciodata alegatorii si pe cei care vrea sa ii conduca, el ii castiga de partea sa prin devotamentul sau, prin intelegerea problemelor acestora si munca sa pentru a le rezolva, un conducator bun este cel care are o moralitate ireprosabila si caruia nu i se poate imputa nimic, un lider adevarat isi castiga masele prin carisma prin felul sau de a fi-nu prin violenta, nu prin euro sau pomeni. Da dragi mei, astia sunteti voi, aia care intelegeti sa asociati un simbol sportiv cu faptele penale ale unui excroc, aia care intelegeti ca in loc de Steaua sa strigati beclai, aia care in loc de fotbal preferati circul, aia care ati venit nu pentru echipa ci pentru Jiji. De ce trebuie sa imi fie mila de un hot? doar pentru ca este om? dar lui nu i-a fost mila de mine atunci cand m-a furat? el de ce nu a fost om cu mine atunci cand m-a umilit? atunci cand m-a batjocorit? el de ce nu a aratat intelegere fata de mine? de ce atunci cand era in putere se comporta la fel-prin abuzuri si represiune? de sa ii strig numele si sa fiu solidar cu el cand intotdeauna a aratat dispret fata de mine, cand intotdeauna m-a tratat cu suspiciune si in modul cel mai josnic posibil. Nu Becali pentru asta nu te iert si nici nu te voi ierta, nu te voi sustine si nici nu imi va pasa de tine vreodata idiferent unde ai fi si in ce situatie, indiferent de cate abuzuri vei avea parte. Nu imi va pasa nici ca suporter si nici ca cetatean. Ca suporter am aratat de ce, pentru ca eu te contest ca patron din pozitia mea de suporter si nu de cetatean. Nu imi va pasa de tine nici ca cetatean pentru ca tu ca cetatean esti un abuz, pentru ca la tine justitie nu inseamna dreptate ci ce vrei tu, pentru ca la tine societatea inseamna o masa de insi pe care sa o controlezi si educi in spiritul conceptelor tale, pentru ca la tine tot ce e diferit de normele tale inguste si indoilenice trebuie distrus, pentru ca la tine omul si cetateanul trebuie doar sa ti se supuna si sa te laude, asta inseamna la tine cetatean si societate. Edited April 4, 2009 by Le reseau pansant Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post De la mine pentru Gigi: Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post excelent pusa problema,reseau! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post Cum bine spunea cineva mai sus, cu animalele trebuie sa vorbesti pe limba lor. Vorba aia, nu incerca sa inveti porcul sa zboare pentru ca nu ai nicio sansa si in plus, enervezi si porcu'! pai daca vorbesti pe limba lor esti si tu un animal nu? deci stelistii sunt perceputi din exterior ca niste animale dezlantuite impotriva patronului, iar presa reflecta totul. Ce conteaza numele Stelei, ce conteaza ceea ce inseamna Steaua cand SCOPUL vostru este atat de maret (inlaturarea lui Gigi) incat nu puteti sa vedeti viata si dincolo de scop. Gigi a decazut Steaua in mediocritate, insa voi o ingropati de tot. Ce usor se putea specula "necazul" lui Gigi, care sa-i mentina imaginea negativa, acum cand se incearca o revenire a lui, insa Steaua sa aiba imaginea curata, nepatata de suporteri care se coboara la limbajul lui Gigi. Asta era momentul IDEAL sa loviti decisiv in Gigi si nu sa cadeti cu Gigi. Am vazut un banner atat de idiot ceva de genul:"Gigi, cand vei scapa sapunul?". Evident ca maine va fi pe prima pagina bannerul asta! Ideea era ca Becali sa paraseasca Steaua, nu sa va bateti joc de el. Tineti in voi repulsia si dati afara ceea ce trebuie sa se vada de catre toata lumea, nu numai de Becali, ca doar are o Armata de consilieri, o sa-i traduca daca nu intelege: " Puterea lui Gigi este tiranica pentru ca este lipsita de dreptate! Vrem dreptate pentru Steaua! Becali,pleaca din Ghencea!", " Gigi, Steaua e lege si ordine ! Nu ai respectat Steaua, pleaca din Ghencea", "Steaua nu-i capital de imagine pentru minti ratacite" etc etc. Dar poate si unii dintre voi au nevoie de translatori. Atat de mult egosim si lipsa de consideratie fata de "Steaua" n-am crezut ca pot sa vad in Ghencea. O sa am ocazia sa vad si eu live, la sfarsitul lunii, pentru ca nu pot sa cred ca orgoliile ieftine intuneca atat de mult ratiunea. N-am sa ma inrolez in niciun curent de opinie, pentru ca sunt scutita de Armata. Edited April 4, 2009 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post @dee Prietene, ideea e simpla. O sa ti-o expun cat mai clar ca sa nu existe confuzii: omul, ca sa supravietuiasca, trebuie sa fie sanatos. E o conditie de sine statatoare...Steaua, ca sa supravietuiasca, trebuie la randu-i sa fie sanatoasa. Momentan nu poate, pentru ca de ea atarna o mare tumora. Ce faci cand ai cancer? Eu ma gandeam ca ai o singura solutie, te duci sa te operezi! Tu pe de alta parte, propui o atitudine mai pasnica fata de tumora, un fel de dialog, cum cu frica l-as putea numi. Cancerul nu poate fi invins prin vorba buna, iti garantez! Si acuma, redevenind seriosi, tu chiar ai impresia ca nu s-a incercat dialogul cu gibonul? Ni s-a inchis gura o data, de doua ori, am fost dusi cu vorbele pana in panzele albe! Dar ce argumente sa mai aduci in momentul in care ea, maimuta, iti tranteste in nas un ''las ca va inchid eu peluzele, sa vedem ce mai faceti!''. Poate ne luminezi tu... intre timp, atentie la sapun, willy! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post cei care s-au uitat cu atentie la tribuna 1 au putut recunoaste(mai in centru asa) cei 200-300 de cocalari care si-au facut datoria in fata la tribunal joi seara.eu cred ca au fost din acelasi soi si pe la tribuna 2,mai rasfirati asa.ma indoiesc ca toti de la tribuna 2 au fluierat peluzele.cei de la tribune dupa parerea mea sufera mai mult de frica decit de prostie,desi exista fara indoiala si un anume procent care sufera de ambele. tare ma tem ca individul asta se transforma pe zi ce trece intr-un mic ceausescu,si o sa inceapa sa aduca la stadion tot felul de aplaudaci limitati de prin comunele din jurul bucurestiului.parca el insusi zicea ca vrea sa inlocuiasca galeria Stelei cu nu stiu ce galerie groteasca adunata de nu stiu pe unde. adevarul este ca ar fi timpul ca niste tipi mai smecheri decit el sa-l scoata de la club(tot asa cu ,,abuz´ ca sa moara de ciuda),ca treaba deja s-a imputit rau de tot la Steaua.daca puneam galeria ciorilor si a javrelor sa conduca impreuna Steaua Bucuresti,si tot nu ar fi reusit sa faca atita rau pe cit a reusit acest cioban infect. Doamne,stiti ce am ajuns sa gindesc astazi.sa regret pentru niste momente bune ca Steaua a cistigat cupa campionilor .poate astazi am fi avut mai putini suporteri...dar mai adevarati.din fericire au fost doar niste momente. pt toti cei care inca nu reusesc sa vada raul pe care acest individ il face clubului:nu stiu ce sa fac:sa va compatimesc orbirea si sa fiu trist ca Steaua are asemenea suporteri limitati si/sau lasi,sau sa ma PIS PE VOI si sa nu mai ma stresez din cauza unora ca voi. ps:sunt suporter de tribuna 2 sau 1 cind sunt in bani. Edited April 4, 2009 by bebeto Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post @dragos n-ai inteles absolut nimic din ceea ce am scris eu, nu e o ironie, e tristul adevar. Poate sa inchida peluzele, e dreptul lui atata timp cat e patron, nu? Asta e injuratura lui pe care v-a transmis-o! Gigi riposteaza prin pseudo-amenintari. Pun pariu ca n-ai vazut meciul de la Sevilla live, probabil te-ai nascut dupa '86! Reciteste articolul lui The Radical, poate se misca putin constiinta stelista in tine si nu doar constiinta anti-Becali. Numai bine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post @dragos n-ai inteles absolut nimic din ceea ce am scris eu, nu e o ironie, e tristul adevar. Poate sa inchida peluzele, e dreptul lui atata timp cat e patron, nu? Asta e injuratura lui pe care v-a transmis-o! Gigi riposteaza prin pseudo-amenintari. Pun pariu ca n-ai vazut meciul de la Sevilla live, probabil te-ai nascut dupa '86! Reciteste articolul lui The Radical, poate se misca putin constiinta stelista in tine si nu doar constiinta anti-Becali. Numai bine! ciudat,te urmaresc de mult si nu te stiam o mare sustinatoare a lui Gigi dar stii cum se spune:prietenul la nevoie se cunoaste.....apropo eu am vazut meciul chiar daca nu live Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 (edited) · Report post meciul chiar daca nu live se vede ca nu l-ai vazut live, pentru ca asa se pot deosebi stelisti adevarati de ceilalti stelisti ca si tine. Ti-o spune asta o fana Gigi Becali si PNG, evident. Maine imi cumpar un tricou cu "free Gigi", ca-mi place sa fiu la moda Edited April 5, 2009 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post sa inteleg ca ai fost la sevilla?..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 (edited) · Report post @dee E interesanta metoda de protest propusa de tine,dar din pacate cred ca nu ar rezolva nimic. Eu inteleg ce spui tu, sa fie transmise mesaje echilibrate si punctuale....care insa sa fie preluate de cine? De presa avida de scandal? De ce crezi ca ar fi presa interesata de mesaje punctuale si echilibrate? Si hai sa-ti spun cum s-a vazut la teveu totul. Bannerul de la T1 s-a vazut un pic de tot, intr-un cadru extrem de scurt si nu a fost comentat deloc, in timp ce unul dintre mesajele de la sud a stat vreo 10-15 secunde pe ecran si a fost citit de comentator. Eu nu am vazut niciun tricou cu free Gigi la televizor, am aflat de ele de-abia cand am deschis calculatorul. Impactul nu cred ca a fost unul major. Vom vedea zilele urmatoare. Preesa este interesata de scandal, de mesaje ironice. Astfel iti poti trimite mesajele si protestele. E moral, e bine? Cu siguranta nu, dar altfel nu le poti trimite. Edited April 5, 2009 by alexblaja Share this post Link to post Share on other sites