Posted April 5, 2009 · Report post Au fost la tribuna 1 niste machedoni ai ciobanului care strigau si dupa ei s-au luat o gramada de sclavi, oi sau cum vreti voi sa ii numiti. La tribuna a doua era afisat un baner IDENTIC cu cel care au intrat jucatorii pe stadion, oare nu e totul facut de cineva din interiorul clubului ? Le dau dreptate tiganilor si spurcatilor care ne spun ca suntem niste oi. Acum un an am inceput sa nu mai vin pe Ghencea tocmai din cauza "ultrasilor" cu goarne si cu provizii de nutline. Am mers la meciul cu Bistrita in PN si constat cu stupoare ca nu doar tribunele sunt pline de oi... sunt si la peluze destule. Ati ramas la nord 10% sclavi ai lui Gigi , 50% sub 18 de ani, 10% femei, 10% persoane cu copii sub 10 ani care stau in colturi datorita faptului ca e biletul mai ieftin decat in alta parte. Cati mai sunteti ultrasi ? Calculati. Imi e groaza cand privesc inapoi si vad pentru ce mi-am luat pulane pe spate, am fost gazat, s-a tras dupa mine ... Nu mai e un lider de pe timpul lui Jean Pavel.. cati din "ultrasi" ati prins un meci in peluza cu el ? mai sunt 50 pe aici ? Cati din voi ati fost intr-o deplasare ? nu vorbesc de cei de la tribune, ca aia vin in deplasare si pe Ghencea, vin de la tara unii iar restul gandesc ca si cum ar trai acolo. la meciul cu Bistrita imi venea sa sar in tribuna si sa mor cu voi de gat, nu mai sunteti ultrasi de mult baieti. Singurii care sunt intr-adevar ultrasi sunt cei de la sud, daca va trece prin cap ca spun asta pentru caeu as fi de acolo va inselati. Nu ma mai identific de ceva timp cu Steaua, ca multi dintre voi de altfel. Va dau un exemplu, pana in 2007 presedintele clubului Partizan Belgrad a fost Zeko Lopov, in 2005 Grobari au inceput un protest impotriva lui, au boicotat toate meciurile echipei pana in 2007 cand nu a mai rezistat si si-a dat demisia, indiferent de rezultatul partidei. <a href=" Uitati un filmulet la scorul de 3-0 pentru Partizan la un meci din deplasare </a> , <a href=" va mai atasez unul sa auziti mai bine, cine il vrea tradus sa dea un PM. </a> Cand veti fi in stare sa faceti si voi ceva de la care sa nu dati inapoi ? Ati uitat ca acum 3 ani erati in piata universitatii si cantati cu Becali ? anul trecut cand echipa a avut victorii uitaseti de razboiul cu Becali Sa presupundem doua lucruri, tineti cu doua echipe din europa, Steaua si altcineva, locuiti la jumatate de ora de Ghencea, si pur si simplu nu mai vreti sa veniti pe staion, dar totusi va e dor de atmosfera, de trairile pe care le aveam inainte si in timpul meciului, de vanatoarea dupa trofee, ce ati face ? Scarbit fiind de samantarii de la tribuna a 2-a , de machedonii de la a-1-a de oierul din loja, de jegul de Argaseala... am ales sa fiu ultras in continuare, chiar daca asta presupune drumuri de 1500 de kilometri pentru fiecare meci. Usor, usor in Ghencea vor ramane doar gornistii si machedonii.. Asa ca fie va gasiti un lider fie va mutati la sud pentru a fi un grup unit. Credeam ca in sfarsit nefiind ciobanul la meci o sa vedeti si voi ca intr-o oarecare masura v-ati atins scopul, m-am inselat. In incheiere nu vreau de cat sa va doresc luciditate, pentru ca duceti lipsa... daca nu va uniti v-as recomanda sa mergeti la tribuna a 2-a, semintele vi le platesc eu, goarne se gasesc... Samo jedno ime znam, Partizan Beograd. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post Imi pare rau sa o spun insa acest "razboi civil" va continua. S-au creat 2 tabere: -cei ce il sustin pe Becali sau care cred ca se poate trai cu acesta. Eu unul nu ii inteleg pe acesti oameni,ce vad ei in viitorul Stelei? Ganditi-va ca dupa plecarea ultimului profesionist in fotbal de la club(MM Stoica) Steaua a luat-o pe o panta descendenta si declinul va continua. De la locul 1 si Cupa Romaniei,am ajuns se ne rugam de locul 2 ca sa fim calcati in picioare in CL,pe bani bineinteles. In loc sa fie oameni profesionisti la club,Jiji se sfatuieste cu mari "oameni de fotbal" ca mitica,verii lui corupti si piti-felnicul care stie foarte bine cum e sa castigi un titlu in 4 sezoane -tabara anti-Becali. Cei ce sustin ca nu se mai poate cu Becali la echipa(management catastrofal) si ca a jignit tot ce inseamna Steaua. Eu ma inscriu in aceasta categorie. Oamenii uita foarte usor toate umilintele. Bataile incasate de suporteri de la gorilele lui Jiji,jignirea gloriilor steliste(mai ales umilirea lui Hagi),vanzarea palmaresului Stelei ca sa nu faca puscarie,scandalurile cu valize,sau ca sa nu o mai lungim,denigrarea a tot ce inseamna Steaua. Cand spui Steaua acum,spui Becali,iar asta e foarte grav,mai ales daca ne uitam la omul Becali. Mai exista si o a treia categorie,stelistii cu ochelari de cal. Sunt cei pentru care nu conteaza nici Becali,nici cei anti-Becali,ci echipa si cum joaca. Sunt categoria denumita generica de mine "da ce ma joaca Jiji in teren?".In mod normal acesti oameni ar avea perfecta dreptate,insa au o gandire limitata pentru vremurile negre in care traim. Tot ce se intampla la echipa se intampla din cauza lui Becali,in mod direct sau indirect,pentru ca e patron/dictator(creditor)De ex,degeaba il injura pe Banel pentru ca Lacatus(sau Becali) l-au pus in teren. Iar pe Lacatus tot Becali l-a adus,ca sa potoleasca fraierii care incepusera sa-i ceara socoteala. Tot Becali ne-a lasat fara manager si l-a lasat pe argat-seala a.ka. "maestrul turnichetilor" acu cateva saptamani. E trist sa vezi cum suflarea stelista e dezbinata insa e un semn ca planul lui Becali a mers,din pacate. O fi grobian si incult insa stie sa manipuleze masele foarte bine,mai ales ca sunt multi oameni in Romania care vad in Becali "romanul suprem,romanul adevarat",care a facut bani multi fara munca ci cu smecherii(nu ca fraierii care sunt cinstiti dar au bani putini) si e un model la care multi aspira. Vreau sa acord un paragraf si in acelasi timp sa dau multe UE iubitei noastre mass-media in legatura cu cazul Becali. Majoritatea l-a aparat pe Becali pentru ca si-ar pierde un reper in ceea ce priveste audientele daca acesta ar face puscarie. Da,acesta este un abuz,insa Becali tot merita sa faca puscarie,ca si 90% din oamenii din fotbal,alaturi de base,nastase, si mai toti politicenii de sus. Pentru mine nu conteaza motivele pentru face ciobanul puscarie,stiu doar ca merita sa faca puscarie,pentru toate ilegalitatile pe care le-a facut. Capone pentru ce a facut puscarie? Pentru crimele savarsite si activitatea sa de mafiot? Nu,se stie prea bine ca l-au incadrat la evaziune fiscala si l-au bagat la zdup.Mass-media,mai ales cea sportiva,l-a aparat pe jijinho. S-au dat parerile oamenilor din fotbal,adica ale altor mafioti si ale celor pro-Becali. Aici se vede cat de mult depind oamenii din tara asta de Becali si cat de multi sclavi exista. Saracii si gugustiucii abia astepta o pomana de la jijinho,cei de la stirile sportive abia asteapta sa mai scoata o perla pe gura(ba chiar merg la palat ca sa-i bage microfonul in gura) si e invitat sa-si dea cu parerea despre orice. Cand s-a vorbit despre cei anti-Becali s-a vorbit numai despre oameni manipulati,pusti scelerati,pe scurt oameni care nu stiu ce fac,niste teribilisme ale unor adolescenti domne,las ca o sa creasca ei si o sa-si dea seama ca Becali e painea lui D-zeu si ca fara el Steaua era moarta. Ah si sa nu uit,multe UE celor de la Telesport care au fost foarte "deontologi" lasandu-l pe safta sa se ia de cei de la Peluza Sud si dand pe post numai mesaje ale celor care sustineau ca in Peluza Sud sunt numai drogati,ca sa nu mai zic ca i-au prezentat pe cei din tribune ca fiind oamenii buni si cinstiti care nu suportau instigarile peluzarilor rai si drogati. Nu fac parte din nici o peluza insa episodul acesta chiar m-a scarbit. CIOBANE PLEACA DIN Ghencea SI RAMAI LA PUSCARIE!!! FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Intr-adevar , omule.........respect ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post barabancea esti fan partizan?.......si eu sunt si multi altii........Peluza Sud are amicitie cu grobari iar la ultimul derby au fost prezenti alaturi de cei de la cska......nu vreau sa zic ce mi au povestit cei care au fost acolo despre grobari si alcatraz ca nu are rost.....e diferenta mare intre ei si noi si n as vrea s i jignesc pe becalisti Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post nu inteleg de ce te simti vizat ca fiind sclav de-al lui Gigi daca spui ca esti anti-Becali.Ai huiduit cumva atunci cand peluzele scandau impotriva lui Becali?Daca da,hotaraste-te daca esti pro sau contra Becali,daca nu,repet:de ce te simti vizat? 1)eu vreau ca Gigi sa ne lase si daca pe deasupra face si puscarie cu atat mai bine,la urma urmei acolo ii este locul. 2)eu sunt si impotriva patronului dar si a omului.Evident maieul e mai aproape de piele decat camasa si in primul rand lupt impotriva patronului Becali,dar asta nu inseamna ca nu as dori si sa plateasca penal pt afacerile dubioase facute de omul Becali. 3)daca adversarul nu e de fata nu inseamna ca el subit s-a evaporat,ca problema noastra nu mai exista?De aceea trebuie admolestat de fiecare data,sa ii intre bine in cap ca pe Ghencea nu e bine primit 4)ce relevanta are daca as fi fost sau nu inchis?Cati dintre noi am sechestrat infractori?Cati dintre noi sunt mana in mana cu camatarii? Nu ma simt vizat,crede-ma,dar sufar sa vad cum toti sunt bagati in aceeasi oala.Sti ce m-a facut sa scriu ,ieri seara dupa meci am iesit la o bere cu amicii si niste unii pentru ca asta erau au inceput sa ne intrebe unde am stat la meci si daca suntem cu Gigi si tot felul de cacaturi si crede-ma cand nu am mai suportat si ne-am zbarlit la ei nu mai stiau cum sa fuga.In fine eu unul puscarie nu-i doresc dar sa ne lase DA! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post In fine eu unul puscarie nu-i doresc dar sa ne lase DA! Sa inteleg ca tu consideri ca Becali e imaculat? Legea e lege pentru toti. A venit si timpul sa plateasca pentru toate "arogantele" lui. Sunt nervos pentru ca sunt o droaie de creduli care ii tin partea. Omule, locul lui Becali e la puscarie sau la ospiciu. Punct! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post 1. Vrem sa ne lase. Daca sta la "mititica" o perioada, o sa vanda Steaua, stai linistit. Momentan, puscaria este cel mai bun lucru care se putea intampla in acest caz. 2. Suntem impotriva a tot ceea ce inseamna Becali. Impotriva nesimtirii, arogantei, impotriva unui om care isi face singur dreptate, capturand niste interlopi ordinari cu ajutorul altor interlopi(!). Suntem impotriva unui nenorocit care ne umileste cu orice ocazie, care pateaza emblema acestui club, sustinut de lingai infecti precum Argaseala, si de foste glorii care accepta sa stea in mucegaiul becaliot. 3. Purtam razboiul de cate ori se iveste ocazia. Momentan un meci de fotbal transmis in prime time atrage cel putin 1 milion de telespectatori, deci e cel mai eficient mijloc de a exprima parerea suporterilor vis-a-vis de acest cancer care distruge Steaua. "Multumita" unei turme din tribune, manipulata penibil de un grup de gorile maneliste cu tricouri cu "Free Gigi", s-a incetatenit ideea, subliniata atat de fin de jigodia Argaseala, ca aproape toti suporterii sunt alaturi de creditor, in timp ce un grup izolat continua sa il conteste pe "razboinicul incatusat". Spui ca adversarul nu este de fata, dar cand Becali ne face "bagabonti" la TV nu e acelasi lucru, nu? 4. Putin imi pasa cum e la puscarie. Nu vreau sa aflu si nu voi afla niciodata. Stii de ce? Pentru ca nu am de ce sa ajung acolo. Nu dau in cap nimanui, nu fur, nu umblu cu interlopi, etc. Becali nu e usa de biserica, iar cei care nu vad asta si inca il mai vad drept credinciosul imaculat sunt fie cretini fie cu un IQ subunitar. Am mai spus-o: prioritar este sa scapam de Becali. Momentan exista doua tabere: 1. Suporterii care constientizeaza raul constant pe care Becali il face Stelei, suporteri care sunt gata sa sacrifice unele rezultate pe termen scurt pentru a scapa de tot clanul acesta ordinar care ne mananca de vii. 2. Suporterii de rezultat, oamenii pentru care locul 2 e bun pentru ca ne duce in Liga, oameni care vin la stadion pentru Real Madrid, oameni care in ipoteza in care Steaua ar juca in Liga a doua, ar fugi ca potarnichile si s-ar aciua in peluzele sau tribunele spurcate ale rivalilor, in cazul in care acestia ar juca in competitia banilor, UCL. Aici ii includ si pe cei care vin la meci pentru Becali, aghiotanti PNG, manipulanti burtosi si colorati, manelisti sau suporteri de 2 lei, precum acel Sandu Ion lovit de Meme. Fiecare suporter are dreptul sa se identifice cu una din cele doua variante. Problema principala este ca presa vrea sa ne demonstreze ca dominanta este cea de-a doua categorie, acesti suporteri care se ascund in spatele unui cliseu fumat de genul "incurajati echipa", acesti suporteri care vad comploturi comuniste atunci cand unii indraznesc sa il apostrofeze pe "nea Jiji", omul care si-ar da viata pentru Steaua, nu-i asa? Nu va lasati manipulati, oameni buni! A fi stelist inseamna a vrea binele Stelei, si in acest moment binele Stelei este un concept total divergent fata de numele Becali. A dori binele Stelei in momentul de fata nu este a te bucura pentru o victorie cu Gloria Bistrita! Nu poti castiga un razboi fara anumite sacrificii. Daca locul 10 ne scapa de Becali, SO BE IT! Va identificati cu ei? EU NU! Sal,crede-ma ca si eu vreau binele Stelei si sa scapam de Becali si nici nu am putut sa ma bucur de victoria cacacioasa cu Gloria,dar eu sunt de parere ca binele Stelei nu este ca Becali sa faca puscarie ci sa ne lase sa vanda Steaua,sa plece din Ghencea ,sa nu-l mai vedem pe Giovani in Templu si pe toti cretinii care-l ling in dos .Referitor la raspunsul care mi-l dai la pct 4 spune Doamne Fereste,cateodata viata poate sa-ti palme la care nu te astepti chiar daca te feresti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post Sa inteleg ca tu consideri ca Becali e imaculat? Legea e lege pentru toti. A venit si timpul sa plateasca pentru toate "arogantele" lui. Sunt nervos pentru ca sunt o droaie de creduli care ii tin partea. Omule, locul lui Becali e la puscarie sau la ospiciu. Punct! La ospiciu DA! Nu cred ca este imaculat cum multi dintre noi nu suntem,dar sincer eu cred ca este o facatura,adica nu-l baga cu altele mai grele si-l baga ca i-a batut pe unii in strada.Oricum omul este un cretin. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post La ospiciu DA! Nu cred ca este imaculat cum multi dintre noi nu suntem,dar sincer eu cred ca este o facatura,adica nu-l baga cu altele mai grele si-l baga ca i-a batut pe unii in strada.Oricum omul este un cretin. Nu neaga nimeni faptul ca exista o gramada de oameni care sunt in libertate si au facut magarii imense, mai mari decat creditorul. Dar asta nu il scuza pe Becali. A incalcat legea si merita sa fie acolo unde este in momentul de fata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post barabancea esti fan partizan?.......si eu sunt si multi altii........Peluza Sud are amicitie cu grobari iar la ultimul derby au fost prezenti alaturi de cei de la cska......nu vreau sa zic ce mi au povestit cei care au fost acolo despre grobari si alcatraz ca nu are rost.....e diferenta mare intre ei si noi si n as vrea s i jignesc pe becalisti Da sunt de mult timp fan partizan dar am inceput sa ma duc la meciurile lor de aproximativ un an, am fost si eu la ultimul derbi , miercuri joaca iar cu Steaua rosie si imi pare rau ca nu voi putea sa ajung frate iti dau 2 filmulete, unul filmat de mine in peluza si unul filmat de undeva de la tribuna a doua, vei observa ca ei canta mult mai incet decat noi, iar pe cel filmat de la tribuna a doua vei observa ca sunt cu mult peste noi, se aud mult mai tare, mult mai clar, pentru ca sunt toti o voce. sunt un grup adevarat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post chestia e simpla : MORI OAIE ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post MORI CIOBANE!!! impreuna k oile tale care te sustin Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post Sunt perfect de acord cu tine, insa eu cred ca se scapa unele lucruri din vedere. In primul rand, la un meci al Stelei, stadionul este ocupat de o masa de oameni si e greu sa controlezi asta, asa cum e greu si sa-ti dai seama de multe ori mesajul ce incearca sa-l transmita unii. Aseara, mare parte din tribune au huiduit peluzele la fiecare scandare impotriva ciobanului. Lasam la o parte faptul ca probabil si in peluze sunt persoane care nu sunt de acord cu scandarile anti-Gigi (sau n-au fost aseara) asa cum si in tribune sunt persoane care cantau anti-Gigi, pentru ca, repet, e vorba de mase de oameni si nu poti face delimitari precise intre cele 2 categorii, plasandu-i in zone ale stadionului. Insa in tribune, considerand ca majoritatea celor de acolo au huiduit scandarile anti-Gigi, daca intrebi 10 oameni alesi random de ce au huiduit, vei afla probabil vreo 3 pareri: - unii au huiduit pentru ca sunt mari fani ai ciobanului, oameni care sunt demni de tot dispretul si oameni care sper sa fie din ce in ce mai rar intalniti in Ghencea. Am aflat ulterior ca multi de la tribuna 2 ar fi fost adusi din nu stiu ce sat, le-a fost platit biletul, ceea ce e imbucurator, zic eu, pentru ca asta nu se va mai repeta. - unii care sunt impotriva ciobanului, insa au fost "atinsi" de ce i se intampla (ca deh, asa-i romanul) si nu li se pare normal sa striga impotriva lui cand nu e acolo si cand "sufera". unii care sunt impotriva ciobanului insa s-au saturat de scandarile care fac rau (sa recunoastem) echipei si le e dor de atmosfera pe care doar noi, suporterii stelisti, stim sa o facem. Pe cei din urma nu pot sa zic ca nu-i inteleg. Daca asta, doar asta, a fost motivul pentru care au huiduit, ii inteleg ca vor sa se scandeze pentru echipa si nu pot sa-i condamn. Ideea e ca pe stadion vin si oameni dornici de a vedea fotbal, de a asista la o atmosfera placuta, lucru care nu s-a mai intamplat de ceve vreme in Ghencea. [/b] .........IN SFARSIT UNUL CARE A INTELES............ Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 · Report post Se vede tineretea voastra si entuziasmul tineresc din tot ce scrieti voi aici dar a lovi un om cazut la pamint inseamna LASITATE.ASTA NU ATI INTELES VOI LA CEI DE LA TRIBUNA.Ei nu-l vor pe Becali neaparat.Cu aceasta manifestare au dat de inteles ca nu sunt de acord cum procedeaza justitia romaneasca care este aservita autoritatilor statului (presedintelui )si actioneaza la comanda.ceace este foarte periculos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2009 · Report post ba baiatule - de ce catalogati voi pe toata lumea care sta la tribune drept samantari, 'cetateni', 'tarani' etc. esti intr-o grava eroare multi din cei care suntem acolo suntem oarecum 'veterani' in Ghencea - venim acolo de 20 ani [eu am 35 ani si vin in fiecare sezon la meciurile de-acasa, si am stat in peluza pe vremea lui jean cand era Armata Ultra - DAR DACA EU AM O FAMILIE SI COPII SI NU MAI MERG IN DEPLASARI SI PREFER SA STAU LA TRIBUNA 1 - SI SA STII CA MULTI DE-ACOLO CANTA CU GALERIA... ASTA INSEAMNA CA TU TREBUIE SA NU MA RESPECTI PE MINE SI SA MA FACI SAMANTAR??] sugestia mea pentru voi toti astia este: "FOLOSITI CREIERUL CAND INCERCATI SA GANDITI" Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Tampenia asta de "razboi" intre ultrasi si cetateni trebuie sa inceteze, pana la urma toti sustin Steaua, iar imbecilele de oi vor pleca o data cu seful lor, ADUCATOR de branza luminoasa pentru tot neamul romanesc. Share this post Link to post Share on other sites