fcsteaua.ro

Sclavilor!

140 posts in this topic

Ce am vazut in seara asta nu credeam ca o sa vad vreodata!!!...Sincer cred ca a fost greseala Comunicatului PN care intr-un fel a "dezinformat" suporterii...ei declarau ca vom sustine echipa...in fine nu are importanta

Ce este e important lipsa totala de organizare....daca tot scandam impotriva lui Becali hai sa o facem nu sa stam ca mutii in peluze!!!

Era aproape plina PN dar degeaba Sudul dominau ....si mai ales la final cand tribunele pur si simplu ne-au coplesit fonic

Respect pt tribune numai pt taria si forta pe care ati demonstrat-o daca am fi asa tot stadionul orice si oricine nu ne-ar sta in cale nici Becali!!!

Sper pe viitor o mai buna organizare(care nici nu cred ca exista) a galeriei si atunci o sa fie altfel

Corect despre dezinformare.Parca ar fi trebuit sa sustina ECHIPA,asa au spus.

A fost frumos la final,nu?Asa ar trebui sa fie pe un stadion.

Ca al 12-lea jucator a ramas berea g.brau,iar nu suporterii.

De ce nu intelegeti ca protestul tribunelor a fost impotriva felului cum s-a actionat cu Becali.

Am fost impotriva lui Becali cand a vorbit urat despre NOI.Sunt constient ca tot ceea ce spune si face Becali aduce atingere imaginii Stelei.

Ar trebui sa intelegeti ca este o afacere,cu un patron.Cine ar prelua echipa?Cum poti sa-l concediezi pe patron?Poti sa-l concediezi cand da faliment!Nu?

Cel mai bine ar fi sa-l ignorati.Scandati pentru echipa.Scandati pentru performanta,pentru trofee,pentru calitatea jocului.Scandati pentru juniori. :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

Si meciul cu Galata tot de galeria Stelei a fost castigat (Radoi zicea dupa meci ca de 8 ani si ceva de cand joaca in Ghencea n-a vazut asa atmosfera). Si eu sunt de parere ca daca galeria ar fi sustinut si echipa, altul era locul din clasament. Nu cred ca e stelist care sa mearga pe Ghencea si sa nu-i fie dor de meciuri cu atmosfera pe care doar noi stim sa o facem, insa acum cred ca e important care ne sunt prioritatile. Iar prioritatea numarul 1 e sa scapam de cioban. Cum facem asta? Continuand protestul! Daca s-ar inceta, s-ar trage concluzia ca "galeria e impresionata de momentul greu prin care trece Becali si a incheiat protestul", ori noi nu vrem asta, nu?

Inteleg protestul anti-Becali si sunt de acord cu el. Din pacate, acest protest se reduce DOAR LA MANIFESTARILE DE PE STADION. Nu am vazut sa fie protest in fata Palatului sau la vila din Pipera.

Pe stadion exista un triunghi: echipa-suporteri- Becali. In momentul in care protestele galeriei sunt 90 min anti-Becali, echipa nu se simte sustinuta. Propun urmatoarele:

- cat timp Becali este in puscarie, protestul pe stadion sa fie limitat la bannere, "aut de poarta" si atat, in rest sa incurajam echipa.

- sa diversificam protestul anti-Becali prin actiuni de tipul: blocare umana a intrarii VIP ca Becali sa nu mai intre cu masina la stadion, protest in mers cu bannere si tricouri in fata Palatului (ca sa nu fim acuzati de tulburarea ordinii publice), comunicate in presa, distribuire de flyere cu caricaturi Becali, stana, oi, etc.

Astept si alte propuneri.

pt becalizatii din tribune

Daca la urmatorul meci pe care Steaua il va disputa pe Ghencea va mai trece prin cap sa-i fluierati pe cei din peluze, ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de a face acest lucru pentru ca s-ar putea sa...

pentru ca s-ar putea sa :

1. Sa iasa un scandal / razboi

2. Peluzele sa numai sustina deloc echipa

3. Peluza sa numai aiba respect deloc pentru T1/T2

----------------------------------------------------------

Steaua fara peluze = 0 barat

Mai exista si altceva in viata decat banii.

Da ! Mai exista cardul.Ca jucatorii aia nu mananca aer.Asa usor pot tranti un meci...

Am spus 50 lei la peluza ca sa veniti la tribuna.Ca la tribuna ar trebui sa fie 15 lei.

Si ce daca masina era a clubului?Este o afacere.Din aceasta cauza a fost cumparata.Pe persoana juridica.Cate masini au fost cumparate pe firma in Romania?Si de ce?

CE spui tu cu ''mai exista si altceva''asa este.Dar va fi greu pentru a face performanta.

:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

- cat timp Becali este in puscarie, protestul pe stadion sa fie limitat la bannere, "aut de poarta" si atat, in rest sa incurajam echipa.

- sa diversificam protestul anti-Becali prin actiuni de tipul: blocare umana a intrarii VIP ca Becali sa nu mai intre cu masina la stadion, protest in mers cu bannere si tricouri in fata Palatului (ca sa nu fim acuzati de tulburarea ordinii publice), comunicate in presa, distribuire de flyere cu caricaturi Becali, stana, oi, etc.

- incurajarea echipei si, implicit, un loc bun ocupat la finalul sezonului, inseamna castig financiar pentru... patron.

- daca nu permiti accesul in stadion sau oficiala esti ridicat de jandarmi, dus la sectie, amendat si interzis pe arenele sportive minim 6 luni (multumita legii 4/2008 pe care cetatenii indignati n-au contestat-o, desi un abuz incalificabil), protestul in fata oricarei institutii publice iese din calcul fara o aprobare obtinuta in prealabil, comunicate s-au tot dat (in special de catre AISS), flyere, site-uri etc. exista.

Inteleg protestul anti-Becali si sunt de acord cu el. Din pacate, acest protest se reduce DOAR LA MANIFESTARILE DE PE STADION. Nu am vazut sa fie protest in fata Palatului sau la vila din Pipera.

Pe stadion exista un triunghi: echipa-suporteri- Becali. In momentul in care protestele galeriei sunt 90 min anti-Becali, echipa nu se simte sustinuta. Propun urmatoarele:

Iti inteleg punctul de vedere si pot spune ca sunt de acord cu tine, pentru ca m-am gandit si eu de nenumarate ori la asta. Stiu ca protetul de la meciuri afecteaza jocul echipei iar daca se face doar la meciuri protest nu e de ajuns, pentru ca se va ajunge la situatia in care ciobanul, in puscarie sau nu, va fi imun la ce striga peluzele. De multe ori am zis ca pentru a face ceva mult mai amplu trebuiesc facute lucruri si in afara stadionului. Cum ar fi ca la 2-3 meciuri consecutive pe teren propriu sa ne unim si sa convingem al portile stadionului toata lumea sa nu intre pe stadion, aducand argumente si convingand lumea ca e spre binele echipei? Sa se joace cateva meciuri cu stadionul gol-golut! Actiunile noastre trebuiesc diversificate pentru ca, doar scandand si injurand ciobanul se va obisnui si nu i se va mai parea nimic iesit din comun. Dar si daca facem lucruri in afara stadionului, degeaba facem asta doar in 10, 20, 50 de insi, ca iar vine el cu chestii de genul "aia au fost doar cativa huligani, pe mine lumea ma iubeste". Iar ca sa fim multi, mult mai multi, ne trebuie un lider de galerie adevarat, sau un grupa care sa conduca tot stadionul, pentru ca de-asta s-a ajuns si la situatia de aseara, pentru ca exista diferente de opinie datorita lipsei unui lider care sa "impuna" aceeasi idee.

Becali trebuie injurat mereu si oriunde. Ideea e ca da ar trebui facute proteste si in strada si nu inteleg de ce nu se fac. Cine stie poate cei de la PS se gandesc la asta. daca nu ar trebui sa se gandeasca.

Oi spurcate, va meritati soarta cersetorilor, **** sclaviloR! arzi in puscarie ciobane!

Iti inteleg punctul de vedere si pot spune ca sunt de acord cu tine, pentru ca m-am gandit si eu de nenumarate ori la asta. Stiu ca protetul de la meciuri afecteaza jocul echipei iar daca se face doar la meciuri protest nu e de ajuns, pentru ca se va ajunge la situatia in care ciobanul, in puscarie sau nu, va fi imun la ce striga peluzele. De multe ori am zis ca pentru a face ceva mult mai amplu trebuiesc facute lucruri si in afara stadionului. Cum ar fi ca la 2-3 meciuri consecutive pe teren propriu sa ne unim si sa convingem al portile stadionului toata lumea sa nu intre pe stadion, aducand argumente si convingand lumea ca e spre binele echipei? Sa se joace cateva meciuri cu stadionul gol-golut! Actiunile noastre trebuiesc diversificate pentru ca, doar scandand si injurand ciobanul se va obisnui si nu i se va mai parea nimic iesit din comun. Dar si daca facem lucruri in afara stadionului, degeaba facem asta doar in 10, 20, 50 de insi, ca iar vine el cu chestii de genul "aia au fost doar cativa huligani, pe mine lumea ma iubeste". Iar ca sa fim multi, mult mai multi, ne trebuie un lider de galerie adevarat, sau un grupa care sa conduca tot stadionul, pentru ca de-asta s-a ajuns si la situatia de aseara, pentru ca exista diferente de opinie datorita lipsei unui lider care sa "impuna" aceeasi idee.

@ovidiu11, ai dreptate cand zici: "ne trebuie un lider de galerie adevarat, sau un grupa care sa conduca tot stadionul, pentru ca de-asta s-a ajuns si la situatia de aseara, pentru ca exista diferente de opinie datorita lipsei unui lider care sa "impuna" aceeasi idee."

dar cine sa faca ceva, nu vezi ca cei de la pn nu fac nimic. se lasa condusi de niste becalisti sau de niste recidivisti cum e mustata. in ultimii 5 ani datorita lor galeria Stelei, pardon de fapt nu galeria Stelei ci PN, care era cea mai frumoasa si ce mai numeroasa a ajuns de toata jena... noroc cu sudu...la anul o sa-mi fac abonament la PS...sper ca baietii de acolo sa accepte oameni noi dar nu stiu exact cum sta treaba cu noi membrii

sa o spunem drept:am pierdut batalia iar becalistii care sunt destui si pe forum au castigat......dar sa stiti ca echipa v a juca la fel de prost si pe viitor iar Gigi care va fi pe cai mari va continua scandalul cu noi si in final ne va da afara din peluze si dragi cetateni veti ramane cu el si atunci sa vezi probleme.......

@ovidiu11, ai dreptate cand zici: "ne trebuie un lider de galerie adevarat, sau un grupa care sa conduca tot stadionul, pentru ca de-asta s-a ajuns si la situatia de aseara, pentru ca exista diferente de opinie datorita lipsei unui lider care sa "impuna" aceeasi idee."

dar cine sa faca ceva, nu vezi ca cei de la pn nu fac nimic. se lasa condusi de niste becalisti sau de niste recidivisti cum e mustata. in ultimii 5 ani datorita lor galeria Stelei, pardon de fapt nu galeria Stelei ci PN, care era cea mai frumoasa si ce mai numeroasa a ajuns de toata jena... noroc cu sudu...la anul o sa-mi fac abonament la PS...sper ca baietii de acolo sa accepte oameni noi dar nu stiu exact cum sta treaba cu noi membrii

Si eu am abonament la PN, insa am jurat ca nu-mi mai fac abonament acolo, cel putin pana se schimba radical datele problemei. Ba chiar ma gandesc serios sa renunt si la abonamentul actual si sa imi iau bilete la sud pana la finalul campionatului. Faptul ca tribunele au huiduit peluzele aseara nu e singura problema, faptul ca la Peluza Nord am vazut destul de multi care tindeau sa dea dreptate tribunelor e o problema cel putin la fel de mare. Ma rog, alte detalii legate de deplasari pe la Cluj in care liderii de la nord vindeau bilete de vreo 5 ori mai scumpe din cauza ca erau foarte multi doritori, de parca scopul pentru care erau acolo nu era de a sustine Steaua, nu le mai zic ca imi fac si mai mare greata.

Am fost aseara la meci. Stau la peluza a 2-a dar nu am legatura cu niciun grup. Imi place sa vad meciurile, sa cant, sa observ ce se intampla. Iata parerea mea despre ce s-a intamplat aseara (un fragment din ce am postat si pe alt forum) :

Daca inceputurile erau marcate de indemnuri la vot pentru PNG, acum vreo 3-4 ani, de la difuzoarele statiei de amplificare, aseara am asistat la o noua reprezentatie a masei de manevra PNG-iste a lui Don Jiji.

Fara indoiala, va spun, aseara au fost numeroshi PNG-ishti, platitzi probabil, infiltratzi la Tribuna 1 si o mica parte la Tribuna a 2-a. Nu doresc sa-i jignesc pe stelishtii care nu sunt de acord cu vederile mele anti-Gigi asa ca o sa prezint oarecum cronologic motivatziile pentru care cred ca reprezentatziile de simpatie pentru Gigi au fost o regie :

1. la inceputul partidei jucatorii au intrat pe teren cu un banner care facea referire la eliberarea lui Gigi; ati vazut cum arata acel banner ?! Ei bine, doua bannere similare "Orgolios si uneori ciudat/ Pentru acest abuz trebuie aparat" & "Libertate pentru Gigi Becali" au fost ridicate de la tribuna 0 si de pe centrul tribunei a 2-a. Acestea nu erau bannere facute de suporteri, nu asa arata asa ceva...erau bannere facute cu grija...la tipografie, cu sustzinerea clubului sau a .... PNG.

2. inca de la inceput cele doua peluze au inceput sa cante melodii de mult uitate in Ghencea..."Steaua, clubul nostru drag....", "Cu Steaua pana la moarte..." etc. Apoi au urmat cateva "Forza Steaua". Pana acum nimic deosebit, cele doua peluze cantau iar tribunele reactzionau obishnuit, prin cateva glasuri.

3. au urmat apoi scandari impotriva conducerii (in ansamblul ei, a lui Zmarandescu, a lui Mitica, a lui Argaseala)... din nou, nici o reactie neobishnuita dinspre tribune...

4. in momentul in care s-au inceput scandarile "M**E Gigi!", "Gigi la pushcarie!", "Gigi Gigi lasa-ne" am asistat la ceva de neconceput pana atunci...totzi cei din jurul meu au ramas cu ochii mari de uimire : de la Tribuna 1, catziva indivizi dadeau tonul unor huiduile de o acerbitate pe care n-am mai intalnit-o niciodata ! Acei indivizi huiduiau copios, asa cum fac galeriile la marile derbyuri, incercand sa acapareze fundalul sonor !

5. am crezut ca e o intamplare, asa ca s-au mai facut cateva scandari si s-a revenit la subiectul Gigi : din nou, ca la declansharea unui butonel, indivizii de la tribuna I au inceput sa huiduie puternic, incercand sa acopere corul contestatarilor lui Gigi....

6. asistam la ceva incredibil...de la Tribuna I, cum se auzea ceva de Gigi, incepea un cor de fluieraturi la volum maxim ? ce se intamplase ? minutele au trecut si "baietzii" s-au dat singuri de gol; in minutele de acalmie, cand nu se striga nimic, se observau nishte tzigani bortzoshi (probabil via Mafia Pipera) cum comunicau intre ei prin semne....ba mai mult, un individ slinos, tot de culoare tuciurie, a inceput sa racneasca ca un apucat secunde in shir, sa injure de mama focului inspre peluza cu tabela, ba chiar sa faca strip-tease...in jurul lui ? nici o mishcare, stewarzii pe nicaieri, bodyguarzii.....probabil preocupatzi cum sa-i scoata pe indivizi dupa meci si sa-i duca acasa, la Pipera, Barbuleshti...sau unde mama ma-sii....

7. in repriza a doua un nou test din partea peluzelor...."PNG, m**e PNG"...acelashi raspuns ca si la scandarile lui Gigi ! MAI RAMANE CEVA DE COMENTAT ?

Pana acum Becali imi era indiferent, dar ieri peluzele au dat dovada de o rautate incredibila.Nu am sustinut niciodata protestul impotriva lui Becali deoarece nu s-a prezentat o alternativa viabila pentru acuala conducere a clubului.Daca pleaca Becali cine va sustine clubul in continuare?Eu vreau sa vad Steaua in prima divizie indiferent cine o conduce.Cine nu vrea sa sustina Steaua cu Becali la conducere sa se duca sa sustina Steaua 2 in divizia C.

Steaua 2 e condusa tot de Becali amice. Crede-ma, daca Steaua ar fi macar un an in B, multi din "vagabontii" aia din peluze ar merge la meciuri la 11 dimineata. Iar multi din "domnii" de la tribune s-ar reorienta subit catre Stefan cel mare, giulesti sau, de ce nu, Urziceni :)

La tribune mereu au fost numa sclavi tarani si mancatori de seminte ...

In rest Becalii pleaca din Ghencea !!!

Am 36 de ani si niciodata nu mi-a fost rusine ca tin cu Steaua,dar aseara aproape am jurat ca nu mai vin in Ghencea.Am aproape 30 de ani de mers in Templu si credeti-ma ca nu pot sa cred ca peluzele se injura cu tribunele!!!!!! Eu stau la Tribuna1 acum,dar cand aveam vreo 12 ani muream daca nu stateam in peluza(PN),au mai trecut vremurile si acum am devenit un "cetatean" si un "sclav" si imi dau la m...e niste unii care eu sunt convins ca nu stiu dc il injura si il vor la parnaie pe Gigi,asta e. In final vreau sa va spun ca sunt atibecali ca si idee de a gestiona cea mai Titrata Echipa de Fotbal din Romania si vreau sa va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: 1) Voi ce vreti sa stea Becali la puscarie sau sa ne lase? 2)Sunteti impotriva omului sau a patronului? 3)Dc purtati razboiul daca adversarul nu este de fata? 4) Cati dintre voi ati stat macar o ora inchisi? P.S.:Daca Becali va face puscarie nu o sa scapam de clanul lui niciodata,mai ganditi-va.Si eu cred ca cel mai bine este sa ne incurajam echipa.

Am 36 de ani si niciodata nu mi-a fost rusine ca tin cu Steaua,dar aseara aproape am jurat ca nu mai vin in Ghencea.Am aproape 30 de ani de mers in Templu si credeti-ma ca nu pot sa cred ca peluzele se injura cu tribunele!!!!!! Eu stau la Tribuna1 acum,dar cand aveam vreo 12 ani muream daca nu stateam in peluza(PN),au mai trecut vremurile si acum am devenit un "cetatean" si un "sclav" si imi dau la m...e niste unii care eu sunt convins ca nu stiu dc il injura si il vor la parnaie pe Gigi,asta e.In final vreau sa va spun ca sunt atibecali ca si idee de a gestiona cea mai Titrata Echipa de Fotbal din Romania

nu inteleg de ce te simti vizat ca fiind sclav de-al lui Gigi daca spui ca esti anti-Becali.Ai huiduit cumva atunci cand peluzele scandau impotriva lui Becali?Daca da,hotaraste-te daca esti pro sau contra Becali,daca nu,repet:de ce te simti vizat?

si vreau sa va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari:

1) Voi ce vreti sa stea Becali la puscarie sau sa ne lase?

2)Sunteti impotriva omului sau a patronului?

3)Dc purtati razboiul daca adversarul nu este de fata?

4) Cati dintre voi ati stat macar o ora inchisi?

1)eu vreau ca Gigi sa ne lase si daca pe deasupra face si puscarie cu atat mai bine,la urma urmei acolo ii este locul.

2)eu sunt si impotriva patronului dar si a omului.Evident maieul e mai aproape de piele decat camasa si in primul rand lupt impotriva patronului Becali,dar asta nu inseamna ca nu as dori si sa plateasca penal pt afacerile dubioase facute de omul Becali.

3)daca adversarul nu e de fata nu inseamna ca el subit s-a evaporat,ca problema noastra nu mai exista?De aceea trebuie admolestat de fiecare data,sa ii intre bine in cap ca pe Ghencea nu e bine primit

4)ce relevanta are daca as fi fost sau nu inchis?Cati dintre noi am sechestrat infractori?Cati dintre noi sunt mana in mana cu camatarii?

Edited by oop

1) Voi ce vreti sa stea Becali la puscarie sau sa ne lase?

2)Sunteti impotriva omului sau a patronului?

3)Dc purtati razboiul daca adversarul nu este de fata?

4) Cati dintre voi ati stat macar o ora inchisi? P.S.:Daca Becali va face puscarie nu o sa scapam de clanul lui niciodata,mai ganditi-va.Si eu cred ca cel mai bine este sa ne incurajam echipa.

1. Vrem sa ne lase. Daca sta la "mititica" o perioada, o sa vanda Steaua, stai linistit. Momentan, puscaria este cel mai bun lucru care se putea intampla in acest caz.

2. Suntem impotriva a tot ceea ce inseamna Becali. Impotriva nesimtirii, arogantei, impotriva unui om care isi face singur dreptate, capturand niste interlopi ordinari cu ajutorul altor interlopi(!). Suntem impotriva unui nenorocit care ne umileste cu orice ocazie, care pateaza emblema acestui club, sustinut de lingai infecti precum Argaseala, si de foste glorii care accepta sa stea in mucegaiul becaliot.

3. Purtam razboiul de cate ori se iveste ocazia. Momentan un meci de fotbal transmis in prime time atrage cel putin 1 milion de telespectatori, deci e cel mai eficient mijloc de a exprima parerea suporterilor vis-a-vis de acest cancer care distruge Steaua. "Multumita" unei turme din tribune, manipulata penibil de un grup de gorile maneliste cu tricouri cu "Free Gigi", s-a incetatenit ideea, subliniata atat de fin de jigodia Argaseala, ca aproape toti suporterii sunt alaturi de creditor, in timp ce un grup izolat continua sa il conteste pe "razboinicul incatusat". Spui ca adversarul nu este de fata, dar cand Becali ne face "bagabonti" la TV nu e acelasi lucru, nu?

4. Putin imi pasa cum e la puscarie. Nu vreau sa aflu si nu voi afla niciodata. Stii de ce? Pentru ca nu am de ce sa ajung acolo. Nu dau in cap nimanui, nu fur, nu umblu cu interlopi, etc. Becali nu e usa de biserica, iar cei care nu vad asta si inca il mai vad drept credinciosul imaculat sunt fie cretini fie cu un IQ subunitar.

Am mai spus-o: prioritar este sa scapam de Becali.

Momentan exista doua tabere:

1. Suporterii care constientizeaza raul constant pe care Becali il face Stelei, suporteri care sunt gata sa sacrifice unele rezultate pe termen scurt pentru a scapa de tot clanul acesta ordinar care ne mananca de vii.

2. Suporterii de rezultat, oamenii pentru care locul 2 e bun pentru ca ne duce in Liga, oameni care vin la stadion pentru Real Madrid, oameni care in ipoteza in care Steaua ar juca in Liga a doua, ar fugi ca potarnichile si s-ar aciua in peluzele sau tribunele spurcate ale rivalilor, in cazul in care acestia ar juca in competitia banilor, UCL. Aici ii includ si pe cei care vin la meci pentru Becali, aghiotanti PNG, manipulanti burtosi si colorati, manelisti sau suporteri de 2 lei, precum acel Sandu Ion lovit de Meme.

Fiecare suporter are dreptul sa se identifice cu una din cele doua variante.

Problema principala este ca presa vrea sa ne demonstreze ca dominanta este cea de-a doua categorie, acesti suporteri care se ascund in spatele unui cliseu fumat de genul "incurajati echipa", acesti suporteri care vad comploturi comuniste atunci cand unii indraznesc sa il apostrofeze pe "nea Jiji", omul care si-ar da viata pentru Steaua, nu-i asa?

Nu va lasati manipulati, oameni buni! A fi stelist inseamna a vrea binele Stelei, si in acest moment binele Stelei este un concept total divergent fata de numele Becali. A dori binele Stelei in momentul de fata nu este a te bucura pentru o victorie cu Gloria Bistrita!

Nu poti castiga un razboi fara anumite sacrificii. Daca locul 10 ne scapa de Becali, SO BE IT!

suporterigigibecalipros.th.jpg

Va identificati cu ei? EU NU!

Edited by Bogdan4Steaua

Nu va suparati, de unde pot cumpara si eu un tricou cu Free Gigi?

1. Vrem sa ne lase. Daca sta la "mititica" o perioada, o sa vanda Steaua, stai linistit. Momentan, puscaria este cel mai bun lucru care se putea intampla in acest caz.

2. Suntem impotriva a tot ceea ce inseamna Becali. Impotriva nesimtirii, arogantei, impotriva unui om care isi face singur dreptate, capturand niste interlopi ordinari cu ajutorul altor interlopi(!). Suntem impotriva unui nenorocit care ne umileste cu orice ocazie, care pateaza emblema acestui club, sustinut de lingai infecti precum Argaseala, si de foste glorii care accepta sa stea in mucegaiul becaliot.

3. Purtam razboiul de cate ori se iveste ocazia. Momentan un meci de fotbal transmis in prime time atrage cel putin 1 milion de telespectatori, deci e cel mai eficient mijloc de a exprima parerea suporterilor vis-a-vis de acest cancer care distruge Steaua. "Multumita" unei turme din tribune, manipulata penibil de un grup de gorile maneliste cu tricouri cu "Free Gigi", s-a incetatenit ideea, subliniata atat de fin de jigodia Argaseala, ca aproape toti suporterii sunt alaturi de creditor, in timp ce un grup izolat continua sa il conteste pe "razboinicul incatusat". Spui ca adversarul nu este de fata, dar cand Becali ne face "bagabonti" la TV nu e acelasi lucru, nu?

4. Putin imi pasa cum e la puscarie. Nu vreau sa aflu si nu voi afla niciodata. Stii de ce? Pentru ca nu am de ce sa ajung acolo. Nu dau in cap nimanui, nu fur, nu umblu cu interlopi, etc. Becali nu e usa de biserica, iar cei care nu vad asta si inca il mai vad drept credinciosul imaculat sunt fie cretini fie cu un IQ subunitar.

Am mai spus-o: prioritar este sa scapam de Becali.

Momentan exista doua tabere:

1. Suporterii care constientizeaza raul constant pe care Becali il face Stelei, suporteri care sunt gata sa sacrifice unele rezultate pe termen scurt pentru a scapa de tot clanul acesta ordinar care ne mananca de vii.

2. Suporterii de rezultat, oamenii pentru care locul 2 e bun pentru ca ne duce in Liga, oameni care vin la stadion pentru Real Madrid, oameni care in ipoteza in care Steaua ar juca in Liga a doua, ar fugi ca potarnichile si s-ar aciua in peluzele sau tribunele spurcate ale rivalilor, in cazul in care acestia ar juca in competitia banilor, UCL. Aici ii includ si pe cei care vin la meci pentru Becali, aghiotanti PNG, manipulanti burtosi si colorati, manelisti sau suporteri de 2 lei, precum acel Sandu Ion lovit de Meme.

Fiecare suporter are dreptul sa se identifice cu una din cele doua variante.

Problema principala este ca presa vrea sa ne demonstreze ca dominanta este cea de-a doua categorie, acesti suporteri care se ascund in spatele unui cliseu fumat de genul "incurajati echipa", acesti suporteri care vad comploturi comuniste atunci cand unii indraznesc sa il apostrofeze pe "nea Jiji", omul care si-ar da viata pentru Steaua, nu-i asa?

Nu va lasati manipulati, oameni buni! A fi stelist inseamna a vrea binele Stelei, si in acest moment binele Stelei este un concept total divergent fata de numele Becali. A dori binele Stelei in momentul de fata nu este a te bucura pentru o victorie cu Gloria Bistrita!

Nu poti castiga un razboi fara anumite sacrificii. Daca locul 10 ne scapa de Becali, SO BE IT!

suporterigigibecalipros.th.jpg

Va identificati cu ei? EU NU!

Sunt perfect de acord cu tine, insa eu cred ca se scapa unele lucruri din vedere. In primul rand, la un meci al Stelei, stadionul este ocupat de o masa de oameni si e greu sa controlezi asta, asa cum e greu si sa-ti dai seama de multe ori mesajul ce incearca sa-l transmita unii. Aseara, mare parte din tribune au huiduit peluzele la fiecare scandare impotriva ciobanului. Lasam la o parte faptul ca probabil si in peluze sunt persoane care nu sunt de acord cu scandarile anti-Gigi (sau n-au fost aseara) asa cum si in tribune sunt persoane care cantau anti-Gigi, pentru ca, repet, e vorba de mase de oameni si nu poti face delimitari precise intre cele 2 categorii, plasandu-i in zone ale stadionului. Insa in tribune, considerand ca majoritatea celor de acolo au huiduit scandarile anti-Gigi, daca intrebi 10 oameni alesi random de ce au huiduit, vei afla probabil vreo 3 pareri:

- unii au huiduit pentru ca sunt mari fani ai ciobanului, oameni care sunt demni de tot dispretul si oameni care sper sa fie din ce in ce mai rar intalniti in Ghencea. Am aflat ulterior ca multi de la tribuna 2 ar fi fost adusi din nu stiu ce sat, le-a fost platit biletul, ceea ce e imbucurator, zic eu, pentru ca asta nu se va mai repeta.

- unii care sunt impotriva ciobanului, insa au fost "atinsi" de ce i se intampla (ca deh, asa-i romanul) si nu li se pare normal sa striga impotriva lui cand nu e acolo si cand "sufera".

- unii care sunt impotriva ciobanului insa s-au saturat de scandarile care fac rau (sa recunoastem) echipei si le e dor de atmosfera pe care doar noi, suporterii stelisti, stim sa o facem.

Pe cei din urma nu pot sa zic ca nu-i inteleg. Daca asta, doar asta, a fost motivul pentru care au huiduit, ii inteleg ca vor sa se scandeze pentru echipa si nu pot sa-i condamn.

Ideea e ca pe stadion vin si oameni dornici de a vedea fotbal, de a asista la o atmosfera placuta, lucru care nu s-a mai intamplat de ceve vreme in Ghencea.

Cand ne-a dat-o Sevilla cu 0-2 si peluzele strigau "Cetateni, mumu cetateni" m-am simtit oarecum jignit pe nevinovatelea, ca nu plecam mai devreme de la meci ca ceilalti si mai ales ca fata m-a intrebat cine-s cetatenii si de ce sa-si ia la mumu.

"Noi suntem cetatenii, si ne luam la mumu ca plecam inainte de finalul meciului."

"Ce nesimtiti!"

Aseara iar mi-am luat la mumu nevinovat. Dar imi venea sa sar gardul si sa vin in fata PS sa-i aplaud pe baietii aia magnifici. Data viitoare sper sa fiu si eu printre ei. Respectele mele.

Doresc sa metionez cate cuvinte despre ce s-a intamplat azi pe stadion si sa ofer o explicatie. Sunt stelist dintotdeauna, prima data am fost in Ghencea la 7 ani la un 2-1 cu Dinamo goluri Marcel Rducanu si Iordanescu. Am mers pe jos la Otopeni in '86, am fost pe Emirates, Allianz Arena etc. Nu ACCEPT SA FIU CATALOGAT DREPT SCLAV DE UNII CARE NU ERAU NASCUTI CAND Steaua JUCA FOTBAL. Nu sunt de acord cu Becali ca persoana si felul cum a condus clubul in ultimii ani. Ce nu intelegeti voi este faptul ca NU SUNT DE ACORD CUM ESTE TRATAT UN CETATEAN IN Romania, BAGAT IN PUSCARIE CAND HOTII SUNT LIBERI. Daca Becali era arestat pentru schimb de terenuri sau altceva toata lumea era de acord. Ce nu intelegeti voi este ca ce se ntampla acum in Romania este periculos. DE ACEEA LUMEA S-A SOLIDARIZAT CU Becali! NU MAI VREM POLITIE POLITICA SI PROCURORI LA COMANDA CA PANA IN '89!

omule.........Becali nu a catadicsit sa reclame furtul, deci nu exista si nu se autosesizeaza dragutii , ca asa-i legea asta maronie.........insa se produce asta la ceea ce a facut dragutzul domn Becali , adeca sechestrare si lipsire de libertate , ma-ntelegi ? Suna ciufulit, dar asta-i procedura , nu facem noi legile .......... nu stiu , probabil din nestiinta sau din ignoranta , sau dintr-un fel de solidaritate imbecila ( daca mi se intampla si mie asa vreodata... ? ) se opareste atata lume ca a fost inchis pentru asta. Ca daca era arestat pentru altele pe care le-a facut , lumea era impacata , nu ?? Ma leshi.......Becali asta e exponential pentru tara asta a noastra , adica un idol pentru multi . Modul cum a facut el avere ( prin hotie, deposedari cu japca , santaj , mita ) este admirat de multi romanashi , si modul lui de abordare la adresa autoritatilor ( sfidare , etc..) limbajul mioritic direct cu inflexiuni ferentaro-rahovene, astea toate au convers catre inima romanasului de tip brucanian , degrab-injurator la adresa guvernarii proaste,in detrimentul sau social. Te intreb ? Daca ti s-ar fi furat masina , ai fi reclamat la politie ? Sincer si la obiect ! Aici e problema ! Lumea s-a solidarizat cu Becali, pentru ca oricum s-ar fi solidarizat , in orice circumstanta ! nu intelegi ca este iubit in Romanica ? fara conditii .......

Pana acum Becali imi era indiferent, dar ieri peluzele au dat dovada de o rautate incredibila.Nu am sustinut niciodata protestul impotriva lui Becali deoarece nu s-a prezentat o alternativa viabila pentru acuala conducere a clubului.Daca pleaca Becali cine va sustine clubul in continuare?Eu vreau sa vad Steaua in prima divizie indiferent cine o conduce.Cine nu vrea sa sustina Steaua cu Becali la conducere sa se duca sa sustina Steaua 2 in divizia C.

Pana acum , adica de cand ?

Ai o suta de euro de la nea Gigi cand va iesi.........tz tz tz.......cat de dragutzi sunteti,ce inimosi.........cetateni de nadejde su inalt simtz patriotic si revolutionar ....( semintzaro - gornar )

Ai vrea si tu sa ai profit nu?

Dar mamele celor batuti la comanda in peluza din Ghencea nu au suferit?

Esti SCLAV pentru ca, in loc sa sustii echipa incercand sa alungi persoana care aduce o mentalitate neprofesionista la club, preferi sa injuri din cand in cand cate un jucator si sa speri ca poate-poate prindem locul 2 sa mergem in CL. Ia zi la anul pe cine vrei sa vezi in Ghencea: Beckham, Lampard sau Messi?

Esti SCLAV pentru ca nu observi ca Steaua a avut performante atata timp cat a avut un

manager competent care stia sa-l potoleasca pe babuin. Dupa plecarea lui Steaua joaca din ce in ce mai prost.

Esti SCLAV pentru ca sustii un jeg care se pisa pe Cupa Romaniei, o competie importanta, doar pentru ca nu ii aduce beneficii financiare lui. Ca numai de el il intereseaza, nu-l intereseaza Steaua.

Esti SCLAV pentru ca sustii un interlop nenorocit care a lipsit de libertate niste persoane. Ia zi, boule, daca jegul de Becali gresea persoanele? Daca lipsea de libertate sau batea niste persoane nevinovate? Nu s-o fi intamplat acum, dar daca se obisnuieste ca nu pateste nimic, poate se va intampla data viitoare

Esti SCLAV pentru ca sustii ca fiecare sa-si faca dreptate cum ii trece lui prin cap. Ti-ar conveni ca eu sa vin si sa te rup in bataie pentru ca ma simt jignit de faptul ca m-ai facut incult prost si sa scap nepedepsit? Ca doar mi-am facut dreptate cu forte proprii....(era doar un exemplu, eu nu sunt la nivelul intelectual a lui Becali)

Esti SCLAV pentru ca numesti "inculti prosti", fara sa stii, studenti sau absolventi de facultate. Asta cand marea majoritate a SCLAVILOR care il pupa in c*r pe Becali habar nu au sa scrie o propozitie fara sa greseasca ceva. Apropo, ati scris "free Gigi" pe tricouri pentru ca nu stiati unde vine cratima in cuvantul romanesc "eliberati-l"?

Bravos , prietene ! Subscriu. Forza Peluza Sud !

Edited by Adrian