fcsteaua.ro

Sclavilor!

140 posts in this topic

Nu cred ca ai trait vremurile cand un imbecil dadea ordine si intrai la zdup ca te turna vecinul ca ai spus un banc. Becali sa mearga la puscarie PENTRU CE MERITA. Maine poti fi arestat tu cu probe indoielnice si nu cred ca iti va conveni. Nu au trecut decat 20 de ani de la vremurile acelea.

Amice tu pe ce lume ai trait pana acuma?? pai babe si mosi intra la puscarie ca au mutat 1 metru un tarus din pamant.Lucrurile astea se intampla in fiecare zi ,se intampla se vor mai intampla stai linistit .Ce i se intampla lu jiiji nu e un abuz ,e o rasplata pentru toate faptele lui bune.

Frate respect pentru meciurile la care ai fost, dar noi il contestam pe Becali ala care este patron la club, ala care a reusit in 6 ani sa distruga spiritul Stelei, sa faca fin noi o echipa de pluton, presul tuturor, de aia il contestam.

Sa iti spun ceva si eu ca cetatean sunt indignat de modul cum a fost saltat Becali, dar ca sustinator al Stelei nu pot sa il apar vreodata, sa ma arat solidar cu unul care cand avea putere si influenta proceda IN ACELASI MOD cu cei indizerabili lui.

Nu imi pasa de loc de Becali, nu ma intereseaza de soarta lui, eu il injur din postura de suporter si nu de cetatean, iar peluza si stadionul nu sunt nici tribunal si judecatorie, eu nu pot sa fac dreptate, fidelitatea mea fata de cioban nu constituie proba in a arata ca el nu este vinovat.

Meciurile cu Paris Saint Germain, Glasgow Rangers si Valencia au fost castigate de galeria Stelei. Acum suntem pe locul 8. Asta spune totul.

In privinta ciobanului cred ca trebuiau emise zeci, poate sute de mandate de arestare pana acum, daca politia si-ar fi facut cum trebuie datoria. El nu e decat un interlop, un om care a facut avere din afaceri murdare cu terenuri si din camatarie si care, in sfarsit a primit ce merita. Bine-ar fi sa ramana acolo unde e acum. Iar Becali chiar e in puscarie pentru ce merita, doar ca e unul din lucrurile murdare pe care le-a facut. Lipsa de libertate, sechestrare si tot ce intra in categoria asta, reprezinta motivele arestarii lui.

Lasand lucrurile astea la o parte (suntem pe un forum despre Steaua), problema e schimbarea de atitudine a celor ce au huiduit peluzele in aceasta seara. Faptul ca ciobanul e in puscarie acum nu schimba cu nimic situatie, pentru ca motivul protestului nostru e acela de a-l vedea plecat de la Steaua. Nu cred ca intereseaza pe cineva daca ciobanul va fi liber sau in puscarie, daca va fi patron la alta echipa sau nu. Tot ce conteaza e sa lase Steaua.

Eu cred ca echipa are nevoie de galerie. Becali poate fi contestat cand va pune din nou piciorul in Ghencea. Acum suntem numai noi si echipa. Si galeria are o parte de vina pentru locul ocupat in clasament.

Nu cred ca ai trait vremurile cand un imbecil dadea ordine si intrai la zdup ca te turna vecinul ca ai spus un banc. Becali sa mearga la puscarie PENTRU CE MERITA. Maine poti fi arestat tu cu probe indoielnice si nu cred ca iti va conveni. Nu au trecut decat 20 de ani de la vremurile acelea.

Imi vine greu sa cred ca Mo sechestreaza oameni sau macar isi recupereaza masina dupa un telefon.Cred mai degraba ca suna la politie cand ii este furata masina.Deci fiecare si-o face cu mana lui...

Meciurile cu Paris Saint Germain, Glasgow Rangers si Valencia au fost castigate de galeria Stelei. Acum suntem pe locul 8. Asta spune totul.

Eu cred ca echipa are nevoie de galerie. Becali poate fi contestat cand va pune din nou piciorul in Ghencea. Acum suntem numai noi si echipa. Si galeria are o parte de vina pentru locul ocupat in clasament.

Si meciul cu Galata tot de galeria Stelei a fost castigat (Radoi zicea dupa meci ca de 8 ani si ceva de cand joaca in Ghencea n-a vazut asa atmosfera). Si eu sunt de parere ca daca galeria ar fi sustinut si echipa, altul era locul din clasament. Nu cred ca e stelist care sa mearga pe Ghencea si sa nu-i fie dor de meciuri cu atmosfera pe care doar noi stim sa o facem, insa acum cred ca e important care ne sunt prioritatile. Iar prioritatea numarul 1 e sa scapam de cioban. Cum facem asta? Continuand protestul! Daca s-ar inceta, s-ar trage concluzia ca "galeria e impresionata de momentul greu prin care trece Becali si a incheiat protestul", ori noi nu vrem asta, nu?

colega,eu am fost la toate meciurile enumerate de tine si pot spune ca pe atunci aveam conducatori,antrenori si echipa...pana si tibi cik sau cum s o scrie era fotbalist pe langa Banel,imi aduc aminte ca marco simone nu prea a miscat.......inteleg ca din cauza suporterilor nu joaca echipa nimic si nu din cauza patronului,antrenorului si jucatorilor....in concluzie noi suntem de vina ca Banel nu stie sa dea o centrare s au sa faca o preluare....iti spun o intrebare:cezi ca daca i am aduce ode lui Gigi Becali vom juca mai bine?

Dar în mod sigur galeria n-are nicio vinã pentru eliminarea din Cupã.

Gresit. Nu "suntem doar noi si echipa". De ce ? Pentru ca indiferent ca Becali va fi inchis, in Romania, Guantanamo Bay sau oriunde altundeva, fie pentru o zi, fie pe viata, deocamdata exista in club oameni care il slujesc. Cel mai elocvent exemplu : Valeriu Argaseala. Ma intreb cum unii au ales sa inchida ochii si sa fie ipocriti. Nu neg ca exista inca multi care il sustin pe cioban, dar in acelasi timp exista persoane foarte usor de manipulat si de manevrat, iar acest lucru a fost dovedit astazi. Ma intreb cum de pana acum cele 2 tribune vesele nu s-au gandit sa injure si sa fluiere peluzele ? Nu e primul meci la care Gigi e injurat si probabil ca nici ultimul. Reactia "cetatenilor" a fost cu totul alta pana culmea, astazi. Coincidenta ? No way man.

Mi-a fost scarba sa asist la imaginile difuzate de toata presa cu gloate intregi de analfabeti imbracati in acele tricouri inscriptionate cu "free Gigi".

Intr-adevar, e dreptul lor sa se manifeste asa cum doresc, insa in nici un caz acele persoane nu pot fi considerate ca fiind reprezentante pentru suflarea stelista.

Pe de alta parte e foarte greu de probat faptul ca aceasta "actiune" a fost comandata de verii si nepotii ciobanului, pentru ca nu exista nici o dovada directa in sensul asta, dar facand un minim apel la bunul simt, totul capata contur. De ce acesti pro-becalisti s-au trezit tocmai acum din hibernare ? Omul asta e contestat de luni de zile si taman astazi isi fac aparitia acesti indivizi.

Am ajuns la concluzia ca poporul asta e format in majoritate din oameni cretini, nefiind in stare sa discearna valorile morale de cele materiale, persoane demne de mila ce se multumesc cu cateva sute de lei in schimbul respectului de sine.

N-o sa inteleg curand de unde aceasta dorinta arzatoare de formare a unui baraj spiritual in sprijinul mult iubitului patron, pentru ca faptele lui au dovedit de-a lungul timpului ca este un ipocrit.

Problema e ca sunt foarte putini stelisti pregatiti sa sustina un asemenea protest la adresa lui Becali, pentru ca majoritatea se schimba dupa prima adiere de vant. Degeaba se va scanda, degeaba se vor tasta zeci de articole si comentarii, degeaba se vor organiza proteste si mitinguri, atat timp cat in fata creditorului vor exista gloate intregi de "aparatori" ce-i vor canta in struna.

Sclavi , oi ce or fi trebuie omorati!Pe bune.

Astia ne trag tara in jos , sclavii brand-urilor , oile unicului idol ales.

Nu se mai poate!Am o scarba enorma in mine.Jucatorii ca de obicei lasa capul in jos spre cel care ii face praf de fiecare data cand gresesc iar despre viermii cu fri Jiji:un Paste fericit alaturi de idolul vostru.

Voi ati vazut FOLBAL baaa?

DA! Becali a gresit cand a vorbit urat de NOI! Dar pentru ai da clasa ,va trebuie clasa..GOLANILOR...

ce sunteti! Dar sa vezi circul ala ... las-o dracului!

Sa va fie violate si/sau omorate prietenele,mamele, copii si poate o sa intelegeti!!!

NU VA DORESC.Ati vazut CIRCUL....???circul juridic,BA

CEI CARE AU STRIGAT sclavi

SA LE FIE RUSINE.

apropo...

rapidu...

ce ziceti...???

asa

fara bani.. va place...?

merge ,,,, nuuu???

Da cu "valencia" cum a fost?

Ca pe urma a fost alt FOLBAL(dupa calificare, cu ceilalti spanioli,frumos joc...,pentru ei,,.!!)

Dar cine a fost STINDARDUL pt Romania de ceva ani...!!!

aaaaaaaaaa

CINE A FOST .... ca a fost...

pentru Steaua nu trebuie sa fie la trecut, dar este

se vede scaderea

NNNUUU....???

sau sunteti prea orbi?

asa ECHIPA asa suporteri..

ce divizare.

ECHIPA nu joaca nimic,dar nici suporterii nu arata nimic.

Anul acesta as vrea sa NU ajungem in CUPE

sa fie la altii,dar fara sforarii de la militie.....................

asta trebuie sa vedeti

trebuie sa fiti mandri ca Becali nu a fost prins cu aranjament de meci..

ca a fost urmarit...

de asta sa fiti mandri...

SA VA GANDITI CA SAU CASTIGAT CAMPIONATE ,CHIAR DE illuce INTR-O PERIOADA NEAGRA A ISTORIEI FOTBALULUI ROMANESC ,CAND VA UITATI LA Pro TV LA ioanitoaia la SHOW!AAAAAAAAAAAAAAAAA

CE CUPE ,,,

CE CAMPIONATE...

EEEEEEEEEEE

CE REGIEEEEEEEEE

CU TOT CU GALERIE...pardon .federatie...ssssiii........???????

Liga ba ANIMALELOR.

TREBUIE SA FITI MANDRI CA NU ATI CASTIGAT NIMIC ATUNCI!

TREBUIE SA FITI MANDRI CA NU AVETI MECIURI CU ECHIPE OBSCURE SI PE CARE NU ATI PUTUT SA LE DOVEDITI!!?>????

TREBUIE SA FITI MANDRI DE ISTORIA ACESTEI ECHIPE,care acum marturisesc,ca sunt prea mic sa scriu destre EA.

ISTORIA ACESTEI ECHIPE A FOST SCRISA DE OAMENI CU CARACTER,CU SUFLET.................A FOST SCRISA DE Armata ROMANA .SA NU UITATI ASTA ,CA POATE ATI JURAT CFEDINTA TARII ,DECI ATI FOST IN Armata...

sa nu uitati ca o singura ECHIPA a ramas in istorie pana acum...

Uniti-va pentru binele ECHIPEI.

Criticati jocul.

dar si antrenorul.

AL MEU RESPECT PENTRU JUCATORUL...

Lacatus!

dar....

stiu ca nu-s alti jucatori..,dar accentueaza ceva la ei.

ECHIPA trebuie sa fie ofensiva. fara mingi date inapoi.

sa faca si ei un dribling,ceva ,pentru a destabiliza ..

sa fie incisivi..

sa traga PE POARTA

sa nu mai centreze.....

cu Banel

ca nu prea avem..cu ce...

CU CE SA DAM CU CAPU'

dar nici centrarile nu-s de calitate...

mai taiate ,mai cu efect,mai jos....

mai rapide.

dar cu 2 (DOUA) VARFURI....mici

ASA SA REVENIM la imbecilii de la peluza.MA da SCLAVI sunteti voi,CERSETORILOR.oameni de nimc ce sunteti.

spermatozoizi avortati.

TREBUIE SA VA FIE RUSINE

UITATI-VA LA OAMENII CU PARUL ALB SI PE URMA ACTIONATI.

CAINI SPURCATI CE SUNTETI.

va lasati prea usor influentati,retardatilor.

protestul trebuia sa fie impotriva' sistemului' si nu asupra lui Becali,nefericitilor.

acu... lideri de galerie ..ce-s aia...

NISTE CACATI CU OCHI!

PENTRU O ECHIPA UN SINGUR SUFLET BATE:ACEST SUFLET ESTE ROS-ALBASTRU.

S-A VAZUT SEPARATIA. VOUA TREBUIE SA VA DEA DE GANDIT, CELOR DIN galerie.

GANDITI-VA CA SUNTETI PREA PUTINI ZIC eu. O TARA E MARE PENTRU VOI.

Pentru sfarsit...

-nu va mai duceti sa sustineti echipa,decat daca o veti sustine cu adevarat,dar doar culorile ROS-ALBASTRE.

-personal as vrea sa le fie rusine celor care au scandat impotriva suporterilor ECHIPEI Steaua

aaaaaaaaaa

apropo

ce ziceti de un bilet de ....50 lei la peluza!

AAAAAAAAAA

acu nu uitati :Steaua NU UITA ASTAZI VREM VICTORIA!!

:steag_cruce_invers:

-

Mussa

Noapte buna!La fel de buna cum are si idolul tau!

ARKA

Foarte tare clipul!Exact genul de persoane sustinatoare a gibonului!Pun pariu ca si unii becalioti de pe aici se regasesc in clipul ala...

Edited by maye

Una din cele mai triste, urate, si plina de scarba, cam asa pot descrie seara asta pe stadion.

OILOR.

Imi era scarba cand ii vedeam pe aia ca fluiera protestele anti IDOLULUI LOR.

nici macar la 2-4 cu Dinamo nu m-am simtit asa prost.

DO NOT FREE jijiotul.

fara bani.. va place...?

ce ziceti de un bilet de ....50 lei la peluza!

Mai exista si altceva in viata decat banii.

tot ce face jijiotul, se sa lipeste de imaginea Stelei ORBULE.

X5-ul cu care s-au alergat pe strazi, este inregistrat pe firma FC Steaua.

In toata presa (din tara, sau din afara) stirea incepe asa, "patronul Stelei", nu Gigi Becali.

Tot ce face se reflecta in imaginea clubului nostru, TOT.

Steaua a trait si inainte, si o sa traiasca si dupa el.

A luat-o de pe locul 8, si a adus-o inapoi.

Incearca sa deschizi ochii, si sa vezi dincolo de bani.

Mai exista si altceva in viata decat banii.

tot ce face jijiotul, se sa lipeste de imaginea Stelei ORBULE.

X5-ul cu care s-au alergat pe strazi, este inregistrat pe firma FC Steaua.

In toata presa (din tara, sau din afara) stirea incepe asa, "patronul Stelei", nu Gigi Becali.

Tot ce face se reflecta in imaginea clubului nostru, TOT.

Steaua a trait si inainte, si o sa traiasca si dupa el.

A luat-o de pe locul 8, si a adus-o inapoi.

Incearca sa deschizi ochii, si sa vezi dincolo de bani.

asta-i adevarul pe care destui(din pacate) n-au ochi sa-l vada

Sunt unul dintre cei care l-au injurat neincetat pe Gigi, si fac asta inca de cand a venit Hagi din Turcia si a facut emisiune speciala ca Steaua nu poate fi a unui creditor.......multa lume uita repede, uita tratamentul la care au fost supuse fostele glorii, uita faptul ca Zmarandescu (este acolo unde merita ) electrocuta suporterii.

Este adevarat ca nu e bine ceea ce i se intapla interlopului din punct de vedere moral, intrucat el doar si-a facut dreptate in ochii unora, justitiarul cum ar zice lumea, un haiduc al vremurilor moderne, dar cum ar fi sa fi incercat sa isi faca singur dreptate si pana sa ajunga la adevaratii hoti sa fi batut si sechestrat alti oameni nevinovati, sau ganditi-va ca i-a prins pe acei borfasi, tigani, nespalati, si nici macar nu i-a batut, nu i-a dat pe mana politiei cum trebuie, i-a lasat liberi cu conditia sa nu mai fure de la machedoni. Dar ciorile din asta traiesc, daca nu mai fura de la machedoni, atunci de la cine credeti ca sugera interlopul creditor sa fure??????? de la cine sclavilor? va urasc!!! ciobanul facea pact cu ciorile sa fure doar de la ROMANI, de la cei simpli, il doare in maciuca de voi, de justitie, de orice. O sa primiti ce meritati la meciul urmator daca va mai tine, asta e o certitudine si nu o promisiune, dar din pacate cred ca nu o sa mai fiti pe stadion intrucat voi nu sunteti stelisti ci becalisti si odata cu el veti disparea, nu veti ramane vesnic in Ghencea.

In sentiment de ura...va saluta,

Maresal

Greseala va apartine. Din pacate nu aveti un lider potrivit sau un grup care sa decida ce si cum, sunteti dezorganizati, faceti totul asa cum va spune inima, asa cum va vine. Becali nu trebuia injurat aseara. Trebuie lasat cetateanul sa se obisnuiasca cu ideea, perceptia generala la ora asta este ca Becali e victima. Nu are nicio importanta daca este intr-adevar sau nu. De aceea trebuia sa nu protestati vocal la adresa lui aseara. Aveti nevoie de organizare altfel protestul vostru va pieri sau va slabi suficient de mult incat sa nu mai conteze. Pe de alta parte sunteti penibili si la fel de ipocriti ca astia pe care-i faceti oi sustinandu-l in continuare pe lingaul numarul unu, tiganul de Lacatus.

Becali trebuia ridicat cand a dat ordin gorilelor sa atace peluzele, trebuia saltat imediat. Nu au facut-o pentru ca nu au avut interesul si pentru ca exista o bruma de alibi, legea lui Mitica. Dar actiunea de atunci a lui Becali a fost chiar mai grava decat cea de care este acuzat astazi.

Tocmai asta e partea urata, ca e ridicat pentru ceva mult mai putin grav fata de ce a facut in trecut. Nu vreau sa fie condamnat pentru asta, dar sa fie condamnat pt ce spui tu, sau pt manevrele cu terenurile Armatei si alte afaceri dubioase si va lua mult mai multi ani de puscarie. In final doresc multi ani de suferinta pricinuita de arestul gibonului: celei care i-a dat viata, celei care s-a injosit si i-a facut 3 copii, celor care pt bani l-au sustinut aseara si nu in ultimul rand colegilor de celula incepand cu fostul "lider de galerie" zMARANDESCU zis si "cel cuminte ca o fetita"

In final doresc multi ani de suferinta pricinuita de arestul gibonului: celei care i-a dat viata, celei care s-a injosit si i-a facut 3 copii "

Inteleg de ce doresti acest lucru, mama ta a suferit o viata intreaga stiind ce odrasla a nascut. Mi se pare normal sa doresti acelasi lucru si altora. Sper ca nicio femeie sa se injoseasca sa-ti faca tie vreun copil , ca nu cumva prostia sa se inmulteasca si ea, saraca femeie sa sufere. Si daca totusi iti face, sper ca macar copilul sa semene cu mama lui! SCLAVULE! te-ai vandut ignorantei gratuit, macar oamenii aia s-au vandut lui Gigi pe bani, deci, au avut un profit!

Edited by dee

macar oamenii aia s-au vandut lui Gigi pe bani, deci, au avut un profit!

Te incanta ideea in sine? Din cele mai vechi timpuri ale existentei pietei muncii s-au gasit persoane cu astfel de satisfactii. Felicitari pentru conservatorism!

Ne cerem scuze inaintea domniilor voastre noi, "rebelii", care mai avem o farama de demnitate ratacita pe undeva prin suflet si refuzam sa ridicam in slavi un auto-proclamat Dumnezeu, nici macar acum, cand e unde e (desi am mai spus-o, a fost arestat pentru cea mai mica dintre magariile pe care le-a facut, insa asta nu stirbeste cu nimic faptul ca e indreptatit sa putrezeasca dupa gratii).

Ne-am nascut intr-un stat de drept, cel putin in teorie. Prin urmare, ne-am nascut liberi. Printre altele, avem libertatea (si obligatia morala) de a nu mai linge unde am scuipat.

Dar nu ma astept ca vraja banilor machidonesti sa se ridice de pe ochii vostri intr-atat incat sa intelegeti ce-am scris mai sus.

Voi ati vazut FOLBAL baaa?

DA! Becali a gresit cand a vorbit urat de NOI! Dar pentru ai da clasa ,va trebuie clasa..GOLANILOR...

ce sunteti! Dar sa vezi circul ala ... las-o dracului!

-

coane,mars inapoi la clasa I!cauta abecedarul si cartea de gramatica,studiaza vreo 40 de ani si revino!bai,cum apar paduchii astia?!?!multi imbecili are ciobanoidul!

Inteleg de ce doresti acest lucru, mama ta a suferit o viata intreaga stiind ce odrasla a nascut. Mi se pare normal sa doresti acelasi lucru si altora. Sper ca nicio femeie sa se injoseasca sa-ti faca tie vreun copil , ca nu cumva prostia sa se inmulteasca si ea, saraca femeie sa sufere. Si daca totusi iti face, sper ca macar copilul sa semene cu mama lui! SCLAVULE! te-ai vandut ignorantei gratuit, macar oamenii aia s-au vandut lui Gigi pe bani, deci, au avut un profit!

rog elegant un moderator s-o baneze pe aceasta taranca frustrata!

coane,mars inapoi la clasa I!cauta abecedarul si cartea de gramatica,studiaza vreo 40 de ani si revino!bai,cum apar paduchii astia?!?!multi imbecili are ciobanoidul!

rog elegant un moderator s-o baneze pe aceasta taranca frustrata!

credeam ca oamenii sesizeaza sarcasmul, insa, nicio problema, puteti sa considerati tot ceea ce am spus un atac direct, o INJURATURA, deci, puteti sa-mi mutati postarea la topicul pentru injuraturi, caci de aceea l-ati creat! Credeam ca nu o sa scriu niciodada ceva pe topicul respectiv, insa acum STIU ca pot sa injur si eu, atunci cand am motivatia necesara :))))

Vezi Flyer ca o sa spun ceva "de bine" familiei tale, o dorinta din tot sufletul meu, ca daca Maresalul poate si eu pot, pt ca tu m-ai jignit personal , direct, deci considera-l un drept la replica.

Edited by dee

dee, vorbesc serios,cautat-ti un iubit,doi,trei si calmeaza-te...

Gata, ca nu se mai poate. Esti terminata, nu ai nimic de spus decat parerile proprii desprinse din filmele cu indieni, iti dai cu parerea in necunostinta de cauza, tu nu ai nimic pentru Steaua in fiinta ta, nu ai dreptul moral sa urezi de rau sau de bine cuiva care si-a dedicat mai mult timp Stelei decat te-ai gandit tu la aceasta echipa toata viata. Vezi ca cel pe care tocmai l-ai binecuvantat a fost prezent pe stadion langa Steaua de mai multe ori decat ai vazut tu "formatia te de fotbal care te distreaza" la teveu. Cu proxima ocazie cand iti reversi lectiile de dirigentie U Cluj pe acest site, te zbor, tufe-m-as pe sclavii mortilor lor de scarbosi si pe Becali.

Sa sufere, in gatu' ma-sii, sa sufere toti care ii sunt apropiati, cum a suferit Hagi cand i-a tras-o ala la mumu, cum au suferit stelistii cand au vazut patronul cu zdreanta dinmuista la gat, sa moara in chinuri cei care ii iau apararea si nu stiu sa scrie, pisa-m-as pe ei de imbecili cretini din cauza carora oamenii verticali trebuie adusi la orizontala, sa sufere toti cioroii infecti care au primit bilete gratis si tricouri cu "free muistul", deoarece ca a reusit sa ne dezbine si sa ne intoarca unul impotriva ceuilalt! Jegurilor infecte, vedeti ca noi, bulangii contestatori, o sa mergem la Targul Jiu! Veniti si ne aratati muuue si in deplasari, jegurilor, boratilor, romani tiganizati orbiti de smecheria banului tiganesc!

Cu drag, un anormal.

Edited by Stanici

@dee

diiiiiii,gloaba!erau doua post-uri distincte,femeie cu deficiente oftalmologice!unul era adresat copilului abuzat si celalalt era pentru moderatori!ia o pauza!

@predatorpulse

Nu le mai pune intrebari. Nu inteleg. ei inteleg doar faptul ca ARE BANI si poate CUMPARA ORICE. Deci raspunsul la orice intrebare va fi: are bani , n-ai vazut cat a investit in echipa? Ce ne facem fara el?

Ciobane la puscarie!

...sunt SCLAV ca vin la stadion sa sustin echipa si nu sunt de acord ca peluzele scandeaza de 4 etape numai impotriva patronului si au uitat pentru ce exista...

...sunt SCLAV pentru ca nu ma bucur de raul unui om care cu bune si rele a dus Steaua in semifinalele cupei UEFA si in grupele CL...

...sunt SCLAV ca nu sunt frustrat si pot sa trec de ura fata de patron atunci cand acesta este victima sistemului de rahat din tara de rahat pe care o populam noi cei 22 de mil de "cetateni"......

...sunt SCLAV ca am o opinie diferita de cea a "cetatenilor" care ocupa peluzele...

...sunt SCLAV pentru ca nu accept ca intr-un "context dat" (subliniez)... un hot sa fie liber si un pagubit care si-a recuperat bunul prin propriile forte sa stea in puscarie...

...eu sunt SCLAV iar voi cei care scrieti articole d-astea si ma faceti sclav sunteti niste INCULTI IDIOTI...