fcsteaua.ro

Sclavilor!

140 posts in this topic

Apropo, tricourile purtate de sclavi cu "Free Gigi" am impresia ca erau de-alea mulate genul care poarta cocalarii "Anporio".

Doresc sa metionez cate cuvinte despre ce s-a intamplat azi pe stadion si sa ofer o explicatie. Sunt stelist dintotdeauna, prima data am fost in Ghencea la 7 ani la un 2-1 cu Dinamo goluri Marcel Rducanu si Iordanescu. Am mers pe jos la Otopeni in '86, am fost pe Emirates, Allianz Arena etc. Nu ACCEPT SA FIU CATALOGAT DREPT SCLAV DE UNII CARE NU ERAU NASCUTI CAND Steaua JUCA FOTBAL. Nu sunt de acord cu Becali ca persoana si felul cum a condus clubul in ultimii ani. Ce nu intelegeti voi este faptul ca NU SUNT DE ACORD CUM ESTE TRATAT UN CETATEAN IN Romania, BAGAT IN PUSCARIE CAND HOTII SUNT LIBERI. Daca Becali era arestat pentru schimb de terenuri sau altceva toata lumea era de acord. Ce nu intelegeti voi este ca ce se ntampla acum in Romania este periculos. DE ACEEA LUMEA S-A SOLIDARIZAT CU Becali! NU MAI VREM POLITIE POLITICA SI PROCURORI LA COMANDA CA PANA IN '89!

Frate respect pentru meciurile la care ai fost, dar noi il contestam pe Becali ala care este patron la club, ala care a reusit in 6 ani sa distruga spiritul Stelei, sa faca fin noi o echipa de pluton, presul tuturor, de aia il contestam.

Sa iti spun ceva si eu ca cetatean sunt indignat de modul cum a fost saltat Becali, dar ca sustinator al Stelei nu pot sa il apar vreodata, sa ma arat solidar cu unul care cand avea putere si influenta proceda IN ACELASI MOD cu cei indizerabili lui.

Nu imi pasa de loc de Becali, nu ma intereseaza de soarta lui, eu il injur din postura de suporter si nu de cetatean, iar peluza si stadionul nu sunt nici tribunal si judecatorie, eu nu pot sa fac dreptate, fidelitatea mea fata de cioban nu constituie proba in a arata ca el nu este vinovat.

am fost la PN si la inceputul meciului s-a strigat in masa impotriva ciobanului.In timpul scandarilor l-am vazut pe Mustata facand semne largi catre popor pentru a nu se striga.Liderii de galerie nu au initiat nici un fel de admolestare la adresa ciobanului.

Eu de fiecare data au strigat cand cei din PS incepeau,dar ce bun daca cei din jurul meu taceau?

Perfect adevarat...si eu i-am vazut pe cei din jurul lui mustata cum l-a inceput faceau semne sa nu strigam impotriva ciobanului...cand a vazut k nu are ce face s-a evaporat pentru k nu l-am mai vazut pe acolo

Laurentiu1969

va respect pt varsta dvs si pt faptul ca veniti de mult timp la meciurile Stelei, dar faceti o mare confuzie. ILEGAL e faptul ca HOTII circula LIBERI. NU faptul ca Gigi a fost ARESTAT. Pt ca Gigi chiar a facut ceva,se numeste privare de libertate,sechestrare,blabla(nu stiu exact termenii juridici). Si pt asta,ce merita?

se tot zice ca a fost umilit,ca ****,dar fratilor... daca va uitati la emisiunile de gen, si probabil unii ati vazut sau simtit pe propria piele. Mascatii cand vin la tine in casa iti sparg usa si ii culca pe TOTI la podea,pe cand Gigi a fost lasat sa se duca cu masina personala. ce sa vrea mai mult,sa fie sunat sa vina sa se interneze la sectie?!?!

Apropo, tricourile purtate de sclavi cu "Free Gigi" am impresia ca erau de-alea mulate genul care poarta cocalarii "Anporio".

n-ai vazut ca toti care le purtau, aveau un accesoriu cat un sac de mingi, numit burta

Doresc sa metionez cate cuvinte despre ce s-a intamplat azi pe stadion si sa ofer o explicatie. Sunt stelist dintotdeauna, prima data am fost in Ghencea la 7 ani la un 2-1 cu Dinamo goluri Marcel Rducanu si Iordanescu. Am mers pe jos la Otopeni in '86, am fost pe Emirates, Allianz Arena etc. Nu ACCEPT SA FIU CATALOGAT DREPT SCLAV DE UNII CARE NU ERAU NASCUTI CAND Steaua JUCA FOTBAL. Nu sunt de acord cu Becali ca persoana si felul cum a condus clubul in ultimii ani. Ce nu intelegeti voi este faptul ca NU SUNT DE ACORD CUM ESTE TRATAT UN CETATEAN IN Romania, BAGAT IN PUSCARIE CAND HOTII SUNT LIBERI. Daca Becali era arestat pentru schimb de terenuri sau altceva toata lumea era de acord. Ce nu intelegeti voi este ca ce se ntampla acum in Romania este periculos. DE ACEEA LUMEA S-A SOLIDARIZAT CU Becali! NU MAI VREM POLITIE POLITICA SI PROCURORI LA COMANDA CA PANA IN '89!

E perfect adevãrat ce spui tu. Mie sincer, mi-a fost milã de el când l-am vãzut în pozele alea, încãtușat. În mod normal, nu se dã în cineva care e deja la pãmânt. Da' mai milã mi-e de Steaua. Pe cine nu lași sã moarã nu te lasã sã trãiești. Iar jj, în momentul ãsta, nu lasã Steaua sã trãiascã. E un parazit care o ține în viațã cât sã nu moarã, și așa ceva nu se cheamã trai. De asta consider cã trebuie dat într-însul pânã va ceda. Mai ales acum, când e la pãmânt. Indiferent dacã a fost trântit printr-un procedeu corect (adicã legal), sau lovit pe la spate.

Din pãcate, nimeni nu s-a gândit cã el va câștiga chiar atât de mult din tot circul ãsta, încât sã se ajungã sã se înjure tribunele cu peluzele. ªi mare parte din vinã pentru lucrul ãsta îi aparține lui Lãcãtuș. Dacã el nu se întorcea și s-ar fi dat la el cum a dat Hagi, tot stadionul îl înjura, indiferent de câți sclavi ar fi fost trimiși în tribune. Dar el s-a întors, și, în ritmul ãsta, riscã sã ajungã sã fie înjurat chiar el. De tribune.

Edited by 1on

... ca a fost o facatura ordinara, banuiesc si eu, dar jIbONUL a incalcat legea. El, razboinicul, fostul viitor presedinte, psihologul, antrenorul, etc, si-a facut-o cu grandomania lui.

O mare parte din baietii din galerie, baieti care fac deplasari si coregrafii, era nascuta in '86, si ,de-a lungul timpului, au avut de-a face cu militienii romanii, deci stiu ce inseamna justitia in Romania (de altfel, ca aproape orice cetacean).

Din pãcate, nimeni nu s-a gândit cã el va câștiga chiar atât de mult din tot circul ãsta, încât sã se ajungã sã se înjure tribunele cu peluzele.

Da-mi voie sa te contrazic putin. Desi poate par lipsit de modestie, am facut parte din grupul celor care au tot sustinut ca Gigi nu va avea decat de castigat din aceasta telenovela cu arestul... pacat ca majoritatea nu a luat in seama acest avertisment si a vazut doar imaginile de pe Realitatea sau Antena...

probabil ca un sondaj de opinie efectuat maine ar releva ca Becali se afla din in top 3 al popularitatii... :(

Perfect adevarat...si eu i-am vazut pe cei din jurul lui mustata cum l-a inceput faceau semne sa nu strigam impotriva ciobanului...cand a vazut k nu are ce face s-a evaporat pentru k nu l-am mai vazut pe acolo

Singurii care au initiat scandari sau le-au continuat pe cele de la sud impotriva jegului au fost cei de la Insurgentii (dinspre T1). In schimb, liderii ne tot abureau cu Argaseala al lor. Niciodata nu am plecat atat de scarbit de la stadion.

Da-mi voie sa te contrazic putin. Desi poate par lipsit de modestie, am facut parte din grupul celor care au tot sustinut ca Gigi nu va avea decat de castigat din aceasta telenovela cu arestul... pacat ca majoritatea nu a luat in seama acest avertisment si a vazut doar imaginile de pe Realitatea sau Antena...

probabil ca un sondaj de opinie efectuat maine ar releva ca Becali se afla din in top 3 al popularitatii... :(

Fix de asta am spus "va avea de câștigat chiar atât de mult", și nu doar "va avea de câștigat". Adicã, nu cred cã te gândeai tu, sau oricine altcineva care era de aceeași pãrere cu tine, cã o sã se ajungã sã i se scandeze numele pe Ghencea și va redeveni un Mesia în ochii oilor (de la meciul cu Buzãu, el era înjurat constant de peluze, acompaniate de tribune de prin minutul 60'-70', când jocul era execrabil și echipa nu reușea sã marcheze). Dacã da, atunci îmi fac mea culpa.

Edited by 1on

"free Gigi"? doamne cat de retardat trebuie sa fii ca sa porti asa ceva pe piept? bine ca nu scria free willy, incepea marian tancu de la Timisoara sa creada ca are admiratori printre suporterii Stelei.

absolut jenant ce au facut mare parte din suporterii de la tribune in seara asta. jur ca mi.am dorit sa facem egal si sa iesim din lupta pentru cupele europene, doar asa vom putea scapa de leprele astea care tin cu Steaua doar pentru ca asa e la moda. MURITI SCLAVILOR!

Si ai gasit in Becali simbolul democratiei?

am fost la PN si la inceputul meciului s-a strigat in masa impotriva ciobanului.In timpul scandarilor l-am vazut pe Mustata facand semne largi catre popor pentru a nu se striga.Liderii de galerie nu au initiat nici un fel de admolestare la adresa ciobanului.

Eu de fiecare data au strigat cand cei din PS incepeau,dar ce bun daca cei din jurul meu taceau?

Un prieten mi-a spus cã l-a vãzut pe Mustațã în sectorul 6, când era campania electoralã, împãrțind sacoșe la sediul PNG.

Cred cã de asta la meciurile din retur, PN l-a contestat mai mult pe Argãsealã decât pe cine trebuie. Fix ca sã nu-l înjure lumea pe jj. Argãsealã a devenit un fel de Moțoc.

Edited by 1on

@ Marius

Astazi in Stefanesti si in cateva sate ce apartin de Voluntari au fost impartite bilete la T1, au fost impartite cate 3 bilete pt membru PNG si votantilor ce apartin unei etnii care in trecut a fost abolita de sclavie spre necazul Romaniei, au fost impartite acelorasi oameni care au votat in primavara, contra sumelor oferite de Gigi pt sustinerea primarilor PnG.

Necazul mare este la PN, l-ati facut erou pe Gigi cand altii mor pt Romania(Tiberiu Petre R.I.P)

daca mai este ceva de comentat

sper sa fie doar o trista imagine cu cativa oameni dezorientati dar ma tem ca va fi in curand o imagine simbol in Ghncea.

sclavi.jpg

Un prieten mi-a spus cã l-a vãzut pe Mustațã în sectorul 6, când era campania electoralã, împãrțind sacoșe la sediul PNG.

Cred cã de asta la meciurile din retur, PN l-a contestat mai mult pe Argãsealã decât pe cine trebuie. Fix ca sã nu-l înjure lumea pe jj. Argãsealã a devenit un fel de Moțoc.

asta am auzit si eu de la cineva care sta in berceni...nu am zis pana acum pentru k nu eram sigur...nje trebuie un lider curat nu unul cu cazier

Lasati dracu' tribunele ca nu asta este problema cea mai mare. Cea mai canceroasa problema a noastra este reprezentata de conducatorii din PN. Cat timp Mustata este in fruntea ei, toti cei prezenti acolo o sa fim sclavii lui Gigi. Mie scarba de ce a ajuns in ziua de azi PN, iar eu unul personal (nu ma intereseaza ce cred si ce simt altii) nu ma mai indentific cu ideile si idealurile pentru care se militizeaza acolo. Ultima ramasita din galeria Stelei este reprezentata de baietii din SUD... sa dea dracu sa dispara si ei din peisaj si nu vom fi cu nimic mai presus decat cainii, ciorile si restul scursurilor!

Lasati dracu' tribunele ca nu asta este problema cea mai mare. Cea mai canceroasa problema a noastra este reprezentata de conducatorii din PN. Cat timp Mustata este in fruntea ei, toti cei prezenti acolo o sa fim sclavii lui Gigi. Mie scarba de ce a ajuns in ziua de azi PN, iar eu unul personal (nu ma intereseaza ce cred si ce simt altii) nu ma mai indentific cu ideile si idealurile pentru care se militizeaza acolo. Ultima ramasita din galeria Stelei este reprezentata de baietii din SUD... sa dea dracu sa dispara si ei din peisaj si nu vom fi cu nimic mai presus decat cainii, ciorile si restul scursurilor!

Eu am abonament la PN, insa am jurat ca nu-mi mai fac acolo, ba chiar ma bate gandul sa renunt la abonament si sa-mi iau bilete la sud pana la sfarsitul campionatului. Azi, imediat dupa ce intrasera jucatorii pe teren avand banner-ul langa ei, majoritatea din peluza au inceput sa huiduie, insa s-a gasit un taran sa inceapa sa strige la cei din jurul lui ce strigau impotriva ciobanului, injurand si repetand "ce-aveti mah cu Gigi". ulterior am aflat ca ala venise cu unul din liderii galeriei si ca, foarte probabil, era "cumparat". mi-e scarba de ce-am vazut asta seara, pe langa patron, antrenor si ceva jucatori, ne mai trebuie si un lider de galerie adevarat, pentru ca nu da deloc bine imparteala asta pe bisericute...

Si ai gasit in Becali simbolul democratiei?

Nici vorba. Becali nu este un exemplu pozitiv. Mi se pare normal sa fie contestat cand este in loja. Acum, ca nu este, mi se pare normal sa incurajam echipa. Eu vin la meci pentru echipa Steaua nu pentru Becali.

In alta ordine de idei, sa stii ca democratia trebuie aparata, indiferent cui i se incalca drepturile. Maine poti fi tu cel arestat cu probe indoielnice, iar faptuitorii sa fie liberi.

Si mie mi-a fost scarba de ceea ce am vazut azi in TEMPLU, ciobanu a reusit sa ne imparta a reusit sa-si atraga sclavii si prostii de partea lui.Astia nu inteleg ca, chiar daca e la puscari ciobanu e tot patronul Stelei si asta nu se va schimba (chiar daca v-a sta 20 de ani acolo) pana nu va vinde clubul unuia mai capabil decat el. Stau si ma gandesc k se rasuceste MARELE Ion Alecsandrescu in pamant cand vede ceea ce se intampla in TEMPLU.RUUUUUSIIIIIIIIIINNNNNNNEEEEEEEEE SAMANTARILOR SI SCLAVILOR!!!!

Da Becali ce mama naibii e?

Ti se pare ca este un om cinstit? Pai Becali e printre cei care a furat cel mai mult de la statul roman...

Nu cred ca ai trait vremurile cand un imbecil dadea ordine si intrai la zdup ca te turna vecinul ca ai spus un banc. Becali sa mearga la puscarie PENTRU CE MERITA. Maine poti fi arestat tu cu probe indoielnice si nu cred ca iti va conveni. Nu au trecut decat 20 de ani de la vremurile acelea.

Hai sa lamurim ceva prietene. Daca tu crezi ca Becali a fost supus unui abuz si vrei sa-ti arati solidaritatea, exista un numar de institutii unde poti protesta - judecatoria sectorului 1, Parchet, ICCSJ, Avocatul Poporului, sediul Guvernului, Parlamentului, Presedentiei sau chiar in fata apartamentului de 800.000 de euro detinut de EBA.

In Ghencea insa, ar fi frumos sa ajutati la indepartarea jegului care distruge echipa asta cate putin in fiecare zi. Sau macar sa ne lasati sa incercam noi.

Dar voi, sambata seara, ati distrus munca depusa de cateva mii de oameni intr-o perioada de cateva luni. Ati reusit sa fiti ce vrea ciobanul-sef, niste oi ascultatoare...

E pacat, dar cand va iesi din beci va spune invariabil ca "tara il sustine", toata lumea vazand la TV ca cei care il contesta reprezinta doar o mana de huligani manipulati...

Spui ca sustii Steaua dintr-o perioada in care eu nici macar nu eram nascut. Felicitari atunci, in seara asta ai batut un cui in cosciugul acestui club. Bravos!

Mi se pare corect ca Becali sa fie contesat cand este in loja. Acum, ca nu este pe stadion, nu e normal sa incurajam echipa? Avem si noi o parte de vina ca suntem e locul 8. Eu merg la meciuri pentru echipa Steaua, nu pentru Becali.

Ne meritam soarta ca popor. Cand am vazut reactia tribunelor efectiv mi s-a facut sila. E prima oara cand plec de pe Ghencea dezgustat de "suporteri". Tot efortul peluzelor din ultimile luni s-a dus dracu.

Asa sa va ajute Dumnezeu sclavilor.

Edited by robespierre

Nu cred ca ai trait vremurile cand un imbecil dadea ordine si intrai la zdup ca te turna vecinul ca ai spus un banc. Becali sa mearga la puscarie PENTRU CE MERITA. Maine poti fi arestat tu cu probe indoielnice si nu cred ca iti va conveni. Nu au trecut decat 20 de ani de la vremurile acelea.

In privinta ciobanului cred ca trebuiau emise zeci, poate sute de mandate de arestare pana acum, daca politia si-ar fi facut cum trebuie datoria. El nu e decat un interlop, un om care a facut avere din afaceri murdare cu terenuri si din camatarie si care, in sfarsit a primit ce merita. Bine-ar fi sa ramana acolo unde e acum. Iar Becali chiar e in puscarie pentru ce merita, doar ca e unul din lucrurile murdare pe care le-a facut. Lipsa de libertate, sechestrare si tot ce intra in categoria asta, reprezinta motivele arestarii lui.

Lasand lucrurile astea la o parte (suntem pe un forum despre Steaua), problema e schimbarea de atitudine a celor ce au huiduit peluzele in aceasta seara. Faptul ca ciobanul e in puscarie acum nu schimba cu nimic situatie, pentru ca motivul protestului nostru e acela de a-l vedea plecat de la Steaua. Nu cred ca intereseaza pe cineva daca ciobanul va fi liber sau in puscarie, daca va fi patron la alta echipa sau nu. Tot ce conteaza e sa lase Steaua.