Posted April 4, 2009 · Report post Cine mai poate spune acum, dupa meciul Steaua - Gloria Bistrita, ca arestarea lui Gigi Becali nu e benefica pentru vremelnicul (Doamne-ajuta!) patron? Mai exista cineva care poate afirma, sustinut de argumente, ca procurorii i-au facut un deserviciu latifindiarului? Sambata seara am asistat la un moment negru din istoria acestui club. Pentru prima data, protestul anti-becali a fost intampinat cu huiduieli de marea masa a spectatorilor de la cele doua tribune. Pentru prima data, Gigi Becali a izbutit sa rupa in doua masa fanilor Stelei, atragandu-si de partea sa spectatorii de la tribune. Spectatori am spus? Nu dragilor, am gresit, Becali este sustinut doar de scalvii care vin pe Ghencea, este sustinut de oile care in aceste momente (si sper ca aceste momente vor fi macar 29 de zile) si-au pierdut ciobanul, este sustinut de ignorantii care uita urmatoarele lucruri: - becali merita sa fie inchis - becali merita sa faca puscarie - becali NU este victima - becali NU este lipsit de aparare sau mijloace specifice - becali si-a cladit mare parte a averii pe banii nostri, ai celor care incercam sa muncim cinstit si platim taxe si impozite - si nu in ultimul rand, dragi oi suflatoare in goarna si rumegatoare de semninte, individul becali a adus clubul Steaua Bucuresti, pe care sustineti ca il iubiti, la unul din cele mai joase niveluri din istorie. Rusine sa va fie, sclavilor! P.S. Sa nu fie cu suparare, dar o sa pun si doua mesaje care mi se par adecvate: Roata morii se-nvarteste, PAC-PAC-PAC Cine a intrat in aprilie? Gigi, Gigi Gigi Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post semneaza-te in josul articlului Nu stiu , dar OTV-ul parca a hipnotizat pe toata lumea. Raman socat cand vad ca Becali are atata sustinere. Edited April 4, 2009 by gio_stgloria Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Vom iesi noi si din rahatul asta, dar numai sa nu ne scufundam de tot. CIOBANE PLEACA! Si ia-ti si tribunele cu tine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post **** cetatenilorr!!! cei de la peluza le'au dat clasa in seara aceasta celor de la tribune!!!ar fii trebuit asteptati la coltu stadionului sa mai vedem atunci daca ne mai injurau...!!dar ce sa facii tribune=oiii Iubesc Peluza Nord:X Becali ramai acolo unde esti:* Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Frate ai dreptate dar lucrurile au stat un pic altfel: Tribuna 1 a avut rezervate bilete in proportie de 90% din cele spre vanzare date taranilor din Stefanesti, jur ca am informatii clare de la rude din localitatea Stefanesti, detaliem mai tarziu. Tribuna a 2 a a fost deranajata ca Peluza Sud a adomnestat justificat , cred eu, pe scalvi, lor nu trebuie sa le dam mare atentie, de obicei sunt impartiali. Marea problema, MAREA PROBLEMA SI DEZAMAGIRE A FOST Peluza Nord, pe tema asta ar trebui sa discutat. PROTESTUL TREBUIE CONTINUAT! Totul a fost regizat si premeditat de catre sclavii lui Gigi care se asteptau la proteste si la scene de mare umilinta pt stapanul lor.. DE CE A TACUT Peluza Nord??Mi-e scarba. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post Am rãmas prost când am vãzut banner-ul cu care au ieșit jucãtorii, și reacția oilor de la tribuna 1 și celor de la a 2a. Tot e bine mãcar cã Nordul n-a uitat sã-l înjure pe jj, ba chiar, în momentele în care o fãcea, parcã erau mai mulți decât au fost la meciurile precedente. Mã îngrijorasem când am citit ieri, anunțul ãla. Da' cel mai de cãcat moment, când o parte din tribuna 2 (ãia dinspre Nord) începuserã sã-i strige numele ciobanului înainte de sfârșitul meciului. Prosport zice cã tricouril cu "FREE G**I" au fost împãrțite de cineva interesat (probabil verii, cumnații, nepoții). Bannerul ãla de la tribuna 0 îmi pare scris cam în stilul redactorilor revistei (Cãtãlin Fãiniși ori Rãzvan Codorean). Acum, dacã o fi adevãrat cã au fost infiltrați sclavi cu bilete gratuite, între oi, m-am mai liniștit. @Marius: Mai bine puneai titlul "OILOR!" Edited April 4, 2009 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Bannerul de la T1 a fost clar opera lui Argaseala sau ceva asemanator. Niciodata nu au fost bannere la T1, iar daca s-ar fi decis cineva sa faca din pura prostie de a-l sustine pe Becali nu cred ca ar fi dat atatia bani pe un banner facut in imprimerie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Rusine sclavilor! Tricourile alea cu "Free Gigi" m-au scarbit... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Fratilor...si eu merg la meciuri in Peluza Nord...si pot sa spun ca, pana in acest retur a fost super...cea mai tare galerie. Dar pot sa spun ca in seara asta cei de la tribuna I au aratat ca sunt suporteri adevarati...nu pentru ca au fluierat cand il injuram pe cioban(ceea ce mi se pare ciudat avand in vedere ca pana acum stateau impasibili), dar pentru ca ei au sustinut echipa ceea ce noi nu mai facem demult. De asta nu am inteles de ce trebuie sa sufere echipa de faptul ca avem un conflict cu patronul, bun sa il injuram...dar sa mai si incurajam echipa, eu unul asa zic. Sper ca pana la derby-uri sa ne revenim ca nu as suporta sa ne domine galeriile rivale pe Ghencea!!!! Treziti-va fratilor!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Pai de ce va mirati,chestia cu scindarea suporterilor se intampla de ceva vreme doar ca cele 2 categorii nu s-au atacat in mod direct,la stadion,ci pe forum-uri. Mentalitatea acestor sclavi e una interesanta,mai ales ca multi dintre ei nu au nici o sansa sa primeasca bani de la cioban,insa totusi il urmeaza,fiind vrajiti de smecheria lui Becali. De fapt el reprezinta imaginea moderna a multor romani,care ar da orice doar sa faca bani fara munca,care considera ca nu trebuie sa ai bune maniere,sa stii sa vorbesti corect limba romana sau sa ai coloana vertebrala. De fapt cred ca l-ati pe vazut boratul ala care flegma seminte si avea tricou cu "FREE Gigi",ala e reprezentativ pentru aceasta categorie. Se stie de care parte a baricadei ma situez asa ca ii intreb pe cei ce il sustin pe jijel sau pe cei care considera ca se poate trai cu el: ce vedeti fratilor in viitorul Stelei cu panarama asta la echipa? N-are plan pentru echipa(no management),are numai sclavi in jurul sau,aduce antrenori servili,se baga la echipa,minte in privinta sumelor investite(sume creditate de fapt),isi jigneste proprii jucatori sau ii lauda aiurea dupa 1 meci bun,jigneste suporterii,jigneste fostele glorii si pateaza imaginea Stelei prin tot ce face si spune. Sa presupunem ca cei anti-Becali gresesc insa noi macar speram la ceva mai bun. Voi la ce sperati? Salvarea de la retrogradare? Locurile 7-8? Umilinte atat in campionat cat si in cupa(de europa nu mai zic)? Si nu veniti cu scuza aia ca Steaua a ajuns in semifinalele UEFA cu Jiji in frunte. Atunci aveam manager care mai avea o bruma de profesionalism(nu vb de caracter) si era un paravan foarte bun intre vestiar si conducere. Nu vedeti ca de 2 ani jumatate este debandada la echipa,din toate punctele de vedere? Va fi greu,dar pe masura ce umilintele se vor aduna si Steaua sa va afunda din ce in ce mai jos,vor disparea si sclavii astia si cu ei si jijinho(daca nu cumva avem noroc si scapam mai repede de cioban). Protestul trebuie sa continue indiferent cati sclavi vor fi in jurul nostru. FREE Jiji? **** Jiji!!!! CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!! FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post E usor sa improsti cu noroi........dar cu atat mai mult, se arata cu acest fapt concluzia ca suntem mai jos cum nu am fost poate niciodata, din orice punct de vedere. Oameni buni , cei ce stati in tribune ,noi stim ca sustineti echipa,dar sunteti exact ceea ce Gigi isi doreste. Cei cuminti , asezati scolareste in scaune ,aplaudand civilizat conducerea si jucatorii. Echipa aceasta insa , fara galerie , nu ar fi fost ceea ce este. I-ati auzit pe cei de la CFR Cluj ? Ei doar atata stiu : " CFR ! CFR ! CFR !" Daca nu aveti curajul sa veniti sa sustineti echipa din peluze , sa simtiti puterea ce emana de acolo si aripile ce le dam noi echipei ( sigur si voua va place atmosfera pe care noi o facem ) , nu mai fiti precum lupii moralisti ! Nu vrem sa va ascultam iubirea pentru tatucul vostru inchis la puscarie ! A cules ceea ce a semanat ! El prin furt si camatarie a strans averea pe care o are. Prietenii lui sunt cei din clanurile cele mai temute ale Bucurestiului si au savarsit probabil cele mai mari marsavii impreuna........nu uitati asta cand va e mila de taticul vostru , care , cine stie , va va recompensa intr-o buna zi cu sfanta suta de euro pentru atasamentul vostru . Cetateni votanti , asta sunteti ! Mancatori de seminte suflatori in goarne ! Scutiti-ne ! Nu va e rusine ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post Sclavilor, vi s-au terminat semintele in minutul 85 si ati inceput sa incurajati echipa! Sclavilor, voi nu iubiti Steaua, il iubiti pe cioban! SCLAVILOR! Edited April 4, 2009 by **alex** Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Gigi a intrat ! adevarat a intrat ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post La noi in Romanica este foarte prezent curentul de turma si poti foarte usor sa le intorci parerile oamenilor cu o mica suma de bani. Cred ca 9 din 10 oameni din Bucurestiu' asta, daca ii luai de pe strada si le dadeai bilet + 10 lei ca sa vina la tribuna I sau II sa poarte tricouri cu Free ****, nu stateau sa se gandeasca Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Pur si simplu pozele cu acei babuini, acei cocalari infecti cu tricouri "FREE Gigi" imi provoaca greata! sila! scarba! lafel si jucatorii cu "alaturi de Gigi" al lor...mi e sila de acei taranoi infecti care huiduie peluzele! Stau si ma intreb oare ce inteleg oamenii aia daca ii pot numi asa din spiritul Stelei? oare ce inseamna Steaua pentru ei? ce o reprezenta echipa asta in mintea ei? istoria..legenda...spiritul... pur si simplu nu pricep si punct! Nu am cuvinte... ah, ba da : MU*IE tAMAS Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Doresc sa metionez cate cuvinte despre ce s-a intamplat azi pe stadion si sa ofer o explicatie. Sunt stelist dintotdeauna, prima data am fost in Ghencea la 7 ani la un 2-1 cu Dinamo goluri Marcel Rducanu si Iordanescu. Am mers pe jos la Otopeni in '86, am fost pe Emirates, Allianz Arena etc. Nu ACCEPT SA FIU CATALOGAT DREPT SCLAV DE UNII CARE NU ERAU NASCUTI CAND Steaua JUCA FOTBAL. Nu sunt de acord cu Becali ca persoana si felul cum a condus clubul in ultimii ani. Ce nu intelegeti voi este faptul ca NU SUNT DE ACORD CUM ESTE TRATAT UN CETATEAN IN Romania, BAGAT IN PUSCARIE CAND HOTII SUNT LIBERI. Daca Becali era arestat pentru schimb de terenuri sau altceva toata lumea era de acord. Ce nu intelegeti voi este ca ce se ntampla acum in Romania este periculos. DE ACEEA LUMEA S-A SOLIDARIZAT CU Becali! NU MAI VREM POLITIE POLITICA SI PROCURORI LA COMANDA CA PANA IN '89! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Gigi a intrat ! adevarat a intrat ! De asta am uitat Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Ce nu intelegeti voi este faptul ca NU SUNT DE ACORD CUM ESTE TRATAT UN CETATEAN IN Romania, BAGAT IN PUSCARIE CAND HOTII SUNT LIBERI. Daca Becali era arestat pentru schimb de terenuri sau altceva toata lumea era de acord. Ce nu intelegeti voi este ca ce se ntampla acum in Romania este periculos. DE ACEEA LUMEA S-A SOLIDARIZAT CU Becali! NU MAI VREM POLITIE POLITICA SI PROCURORI LA COMANDA CA PANA IN '89! Da Becali ce mama naibii e? Ti se pare ca este un om cinstit? Pai Becali e printre cei care a furat cel mai mult de la statul roman... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post DE CE A TACUT Peluza Nord??Mi-e scarba. am fost la PN si la inceputul meciului s-a strigat in masa impotriva ciobanului.In timpul scandarilor l-am vazut pe Mustata facand semne largi catre popor pentru a nu se striga.Liderii de galerie nu au initiat nici un fel de admolestare la adresa ciobanului. Eu de fiecare data au strigat cand cei din PS incepeau,dar ce bun daca cei din jurul meu taceau? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post NU MAI VREM POLITIE POLITICA SI PROCURORI LA COMANDA CA PANA IN '89! tu chiar il consideri pe cioban un sfant ? chiar crezi ca el nu a facut nimic din ce il acuza astia ? sa fim seriosi toata familia Becali este o familie de interlopi. NU AI CUM sa faci bani daca tu n-ai terminat nici 8 clase, daca tu nici nu stii sa vorbesti, fara sa furi. Daca tu crezi ca ai cum, te rog explica-mi Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Marius ai perfecta dreptate, titlul articolului caracterizeaza perfect lingaii si slugile din tribune, oamenii care asteapta sa revina cancerul in loja, sa le arunce in sila bacnote albastre si sa-i pise cu sampanie dupa maibac. Toti cei care asta seara au fost in Ghencea si i-au injurat pe cei care au protestat impotriva lui Becali sunt niste infectii, scursurile spiritului stelist si laturile slugarniciei, asta seara ne-au aratat cat de jos poate sa mearga pupincurismul si slugarnicia fata de un mafiot, cat de jos isi pot coborai nivelul de valori aratand compasiune pentru un om care intruchipeaza diabolicul. Asta seara, prin atitudinea de servilism ordinar si-au aratat adevarata fata si ceea ce simt cu adevarat pentru Jiji, da ma oilor, astia sunteti, niste oi, pentru ca doar voi sunteti in stare sa il urmati pe cioban si sa credeti in minciunile lui, in eructatiile abjecte in care va promite un viitor glorios presarat cu trofee si victorii. Voi sunteti aia care il aplaudati cand se suie pe maibac, aia care il credeti nevinovat si il considerati ca salvatorul echipei noastre, sunteti o turma de bipezi care va lasati condusi de un urangutan, de un om malefic prin definitie si diablic prin actiuni. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Doresc sa metionez cate cuvinte despre ce s-a intamplat azi pe stadion si sa ofer o explicatie. Sunt stelist dintotdeauna, prima data am fost in Ghencea la 7 ani la un 2-1 cu Dinamo goluri Marcel Rducanu si Iordanescu. Am mers pe jos la Otopeni in '86, am fost pe Emirates, Allianz Arena etc. Nu ACCEPT SA FIU CATALOGAT DREPT SCLAV DE UNII CARE NU ERAU NASCUTI CAND Steaua JUCA FOTBAL. Nu sunt de acord cu Becali ca persoana si felul cum a condus clubul in ultimii ani. Ce nu intelegeti voi este faptul ca NU SUNT DE ACORD CUM ESTE TRATAT UN CETATEAN IN Romania, BAGAT IN PUSCARIE CAND HOTII SUNT LIBERI. Daca Becali era arestat pentru schimb de terenuri sau altceva toata lumea era de acord. Ce nu intelegeti voi este ca ce se ntampla acum in Romania este periculos. DE ACEEA LUMEA S-A SOLIDARIZAT CU Becali! NU MAI VREM POLITIE POLITICA SI PROCURORI LA COMANDA CA PANA IN '89! Hai sa lamurim ceva prietene. Daca tu crezi ca Becali a fost supus unui abuz si vrei sa-ti arati solidaritatea, exista un numar de institutii unde poti protesta - judecatoria sectorului 1, Parchet, ICCSJ, Avocatul Poporului, sediul Guvernului, Parlamentului, Presedentiei sau chiar in fata apartamentului de 800.000 de euro detinut de EBA. In Ghencea insa, ar fi frumos sa ajutati la indepartarea jegului care distruge echipa asta cate putin in fiecare zi. Sau macar sa ne lasati sa incercam noi. Dar voi, sambata seara, ati distrus munca depusa de cateva mii de oameni intr-o perioada de cateva luni. Ati reusit sa fiti ce vrea ciobanul-sef, niste oi ascultatoare... E pacat, dar cand va iesi din beci va spune invariabil ca "tara il sustine", toata lumea vazand la TV ca cei care il contesta reprezinta doar o mana de huligani manipulati... Spui ca sustii Steaua dintr-o perioada in care eu nici macar nu eram nascut. Felicitari atunci, in seara asta ai batut un cui in cosciugul acestui club. Bravos! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Marius pe cuvintul meu de om daca nu mi-a fost scirba de tot azi:de bulangii de jucatori,de leprele din tribune si de aia din pn care s-au bagat in seama aiurea!astia suntem,asa sunt oamenii!mama,doamne,imi venea sa ma duc peste cacatii care ne injurau si ne aratau diverse chestii,de la t2!stii si cunosti!n-avem ce sa facem,atita timp cit banul dicteaza si sunt adusi toti cocalarii oligofreni pe stadion......... mortii ma-sii,rau am ajuns!si aici chiar nu depinde de noi,din nefericire! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Ce am vazut in seara asta nu credeam ca o sa vad vreodata!!!...Sincer cred ca a fost greseala Comunicatului PN care intr-un fel a "dezinformat" suporterii...ei declarau ca vom sustine echipa...in fine nu are importanta Ce este e important lipsa totala de organizare....daca tot scandam impotriva lui Becali hai sa o facem nu sa stam ca mutii in peluze!!! Era aproape plina PN dar degeaba Sudul dominau ....si mai ales la final cand tribunele pur si simplu ne-au coplesit fonic Respect pt tribune numai pt taria si forta pe care ati demonstrat-o daca am fi asa tot stadionul orice si oricine nu ne-ar sta in cale nici Becali!!! Sper pe viitor o mai buna organizare(care nici nu cred ca exista) a galeriei si atunci o sa fie altfel Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Sclavi , oi ce or fi trebuie omorati!Pe bune. Astia ne trag tara in jos , sclavii brand-urilor , oile unicului idol ales. Nu se mai poate!Am o scarba enorma in mine.Jucatorii ca de obicei lasa capul in jos spre cel care ii face praf de fiecare data cand gresesc iar despre viermii cu fri Jiji:un Paste fericit alaturi de idolul vostru. Share this post Link to post Share on other sites