fcsteaua.ro

Steaua - Gloria Bistrita 1 - 0 (0 - 0)

165 posts in this topic

unii nu inteleg nimic din ceea ce scriu eu pe forum dar ma ataca ceea ce inseamna ca tot e bine,pe cei cere sunt impotriva oierului ii anunt ca sunt o minoritate pt ca marea masa este becalista....luptele astea cu ei nu ne fac bine pt ca mintea prostilor e odihnita tot timpul....eu refuz sa ma mai cert cu ei,acum vad ca Peluza Sud e vinovata pt toate relele de la Steaua si sunt acuzati ca nu incurajeaza echipa,as spune eu:care echipa,asta care nu joaca nimic?.......p.s.:individul care i injura pe cei de la sud a iesit la sfarsitul meciului cu oamenii lui zmarandescu asta ca sa intelegi......

Bha baieti chiar nu va dati seama ca plictisiti?? 90% din cei de pe forum inclusiv eu vor sa plece Becali , dar numa ' cativa sunt maniaci care nu vad altceva. Toate problemele sunt de la el: dak o dam in bara el e de vina, daca ratam penalty tot el, daca nu vor astia sa alerge tot el, daca bate vantu prea tare tot el.

Chiar nu va dati seama ca sunteti penibili????? Lasati-o naibii moarta, toata lumea si-a dat seama cine e Becali dar nu e chiar el de vina pentru tot. Si a te bucura ca a fost inchis in urma unui abuz de-a dreptul sfidator este iar o nesimtire. Daca l-ar baga la zdup pentru toate cate a facut dupa 90' as fi foarte bucuros dar cazul valiza si chestia asta cu hotii mi se par cele mai mari rahaturi de care am auzit in ultima perioada.

Si sa nu intelegi ca am ceva cu tine personal cu tine ci cu toti care au 100000 de posturi spunand acelasi lucru.

Pai mah cine a adus jucatorii acestia? Cine nu baga bani sa intareasca lotul? Cine a adus antrenor doar ca sa potoleasca problema?

Tu nu intelegi ca absolut tot ce se intampla acum cu Steaua este urmarea directa sau indirecta a lipsei de profesionalism si a amatorismului cu care este condus clubul? Restul e can-can

Crangasi te contrazic , iti zic sigur ca noi cei de la nord am cantat si pentru echipa dar voi , tribuna 1 / 2 , ce tot zici acolo ca ati cantat si nu stiu ce , era minutl 90 si atunci ati inceput si voi " Forza Steaua Forza Steaua " si in rest a fost o atmosfera cum era de obicei . Asa ca dute tu la tribuna acolo si stai linistit. Nu am nimic cu omul Becali , chiar imi pare rau de ceea ce i se intampla , este o drama dar cu finantatorul Becali este o problema grava de tot. ==> A patat istoria cum a facut si Copos la rapid. RUSINE!!!

:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

am fost in Peluza Nord!!!!!!!!!!!!!!! si vin in peluza de foarte mic!!!!!! cu finantatorul Becali am si eu o PROBLEMA MARE, dar am venit la meci sa-mi sustin echipa pe care o iubesc... plus ca nu e corect sa dai intr-un om la pamant!!!!! si sa-i faceti sclavi pe ceilalti...doar pentru ca ei strigau FORZZA Steaua..si nu *** Becali ..... unde sunt toate cantecele pentru echipa???? (desi joaca praf...si majoritatea nu merita sa imbrace acest tricou)..

Intelegeti, 95% din fanii Stelei vor ca Becali sa plece de la echipa desi unii aleg sa strice pentru echipa si nu impotriva lui mereu!!!!!!!!!!!! trebuie sa venim la meciuri sa ne sustinem echipa, sa ragusim pentru ea...sa-i purtam pe valuri!!! .............

Edited by Crangasi_boy

Pai mah cine a adus jucatorii acestia? Cine nu baga bani sa intareasca lotul? Cine a adus antrenor doar ca sa potoleasca problema?

Tu nu intelegi ca absolut tot ce se intampla acum cu Steaua este urmarea directa sau indirecta a lipsei de profesionalism si a amatorismului cu care este condus clubul? Restul e can-can

Nu contest nimic din toate astea, chiar daca imi citesti posturi din trecut am unele extrem de dure la adresa lui. Dar e diferenta fata de ce faceti voi , nu vorbiti 2 vorbe gata Becali...adica ce e numai vina lui pentru cum se manifesta echipa pe teren?? Nu zic sa nu protestam cand face si spune tampenii etc, dar multi refuleaza pe site sau pe unde mai pot ca a ratat Stancu sau Ogararu penalty si il injura pe Becali.

de apreciat Peluza Nord pt faptul ca pe langa scandarile antioier, si-au facut timp, putin ce-i drept, sa incurajeze si echipa; Peluza Sud in schimb, unde am eu abonament, parca era rupta dintr-un alt film, numai m... Jiji stiau sa strige. la sfarsit chiar , cand tribunele strigau FORZA Steaua sudistii fluierau. Sper sa va ia naiba garda rand pe rand si sa va dea interdictii sa mai calcati pe stadion ca deja sunteti ridicoli, voi nu pt fotbal, nu pt Steaua veniti pe stadion, veniti numai pt scandal, ca e cu Jiji, cu cainii, cu garda nu conteaza, scandal sa fie.

Nu contest nimic din toate astea, chiar daca imi citesti posturi din trecut am unele extrem de dure la adresa lui. Dar e diferenta fata de ce faceti voi , nu vorbiti 2 vorbe gata Becali...adica ce e numai vina lui pentru cum se manifesta echipa pe teren?? Nu zic sa nu protestam cand face si spune tampenii etc, dar multi refuleaza pe site sau pe unde mai pot ca a ratat Stancu sau Ogararu penalty si il injura pe Becali.

Si daca nu rata Stancu penalty si se termina 2-0 insemna ca jocul nostru ar fi fost mai bun? Tu nu vezi ca echipa joaca in unele meciuri de parca s-ar afla la retrogradare? Nu au nici o idee de joc; se joaca la nimereala. Aici vina este a antrenorului si a jucatorilor. Dar acelasi antrenor a fost readus la Steaua pentru a potoli tribunele(insusi Jiji a declarat asta)?

Acum spune si tu cine este mai vinovat: antrenorul care face tot ce poate sau patronul care l-a adus desi stia ca nu este antrenorul potrivit pentru Steaua?

multi or sa planga in pumni dupa ce Gigi o sa distruga definitiv Steaua,o sa ajungeti la vorba noastra dar din pacate cred ca atunci va fi prea tarziu

unii nu inteleg nimic din ceea ce scriu eu pe forum dar ma ataca ceea ce inseamna ca tot e bine,pe cei cere sunt impotriva oierului ii anunt ca sunt o minoritate pt ca marea masa este becalista....luptele astea cu ei nu ne fac bine pt ca mintea prostilor e odihnita tot timpul....eu refuz sa ma mai cert cu ei,acum vad ca Peluza Sud e vinovata pt toate relele de la Steaua si sunt acuzati ca nu incurajeaza echipa,as spune eu:care echipa,asta care nu joaca nimic?.......p.s.:individul care i injura pe cei de la sud a iesit la sfarsitul meciului cu oamenii lui zmarandescu asta ca sa intelegi......

Si eu t-as intreba: care galerie? Care peluza? Voi mai aveti curajul sa va autointitulati galerie sau suporteri? Suporterii cui? Ca ai Stelei in niciun caz. Si nu ma lua cu cumparatul de bilete, ca si noi de la Tribune platim.

de apreciat Peluza Nord pt faptul ca pe langa scandarile antioier, si-au facut timp, putin ce-i drept, sa incurajeze si echipa; Peluza Sud in schimb, unde am eu abonament, parca era rupta dintr-un alt film, numai m... Jiji stiau sa strige. la sfarsit chiar , cand tribunele strigau FORZA Steaua sudistii fluierau. Sper sa va ia naiba garda rand pe rand si sa va dea interdictii sa mai calcati pe stadion ca deja sunteti ridicoli, voi nu pt fotbal, nu pt Steaua veniti pe stadion, veniti numai pt scandal, ca e cu Jiji, cu cainii, cu garda nu conteaza, scandal sa fie.

daca tot ai abonament la peluza a 2 a, spune-le fata in fata ce te deranjeaza la ei, nu pe forum, pentru ca aici nu rezolvi nimic.

Sper sa va ia naiba garda rand pe rand si sa va dea interdictii sa mai calcati pe stadion ca deja sunteti ridicoli, voi nu pt fotbal, nu pt Steaua veniti pe stadion, veniti numai pt scandal, ca e cu Jiji, cu cainii, cu garda nu conteaza, scandal sa fie.

Iar eu sper sa-ti pierzi goarna si jobenul. ;)

Mie nu imi pasa ce rezultate mai facem ... nu mai conteaza DECAT sa il vad plecat pe cioban ...

Cand vad cati prosti is cica "suporteri stelisti" imi vina sa ma duc drac atat de oi sunte-ti ma sa contestati faptu ca pluza S si N care la inspe mii de meciuri cand eram dor 2 mii pe stadion pe ploaie pe frig si incurajam echipa voi stateati acasa mancatori de seminte fara creieri rusine sa va fie spurcatilor ...

Edited by w3bmaster

Sper sa va ia naiba garda rand pe rand si sa va dea interdictii sa mai calcati pe stadion ca deja sunteti ridicoli, voi nu pt fotbal, nu pt Steaua veniti pe stadion, veniti numai pt scandal, ca e cu Jiji, cu cainii, cu garda nu conteaza, scandal sa fie.

Ma gasesti in peluza, ai si numele meu, iti va fi foarte usor sa discutam daca doresti acest lucru,eu iti doresc tot binele din lume...pupici

Ar fi bine sa terminati cu acest razboi fara rost, nu conteaza ce am facut fiecare, nu conteaza cat vom face in continuare...Unele personaje urmaresc doar binele,pe perioada scurta a acestui club, alte personaje vad putin mai mult, decat gardul vecinului, isi doresc cu adevarat o echipa profesionista, condusa de oameni care sa nu ne distruga imaginea clubului la fiecare aparitie, mai bine va concentrati pentru evenimente importante din viata voastra, noi vom ramane acolo si vom sustine echipa chiar si in momentul in care va fi intr-o divizie inferioara pe cand restul ...acum simtim ca nu e momentul ...

Edited by ADRIAN PACURAR

intr-un alt post erau 30 de ani...:|

30 de ani de cand sunt stelist su 20 de cand am abonament la trib. 0.........................MANDRU CA SUNT CETATEAN