Posted April 4, 2009 · Report post Mi-a placut atitudinea jucatorilor nostri dupa ratarea penalty-ului. Nu au renuntat si au continuat sa lupte pana la capat, fara a se vaita ca acea ratare a lui Stancu le-a turnat plumb in picioare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post Fratilor, am impresia ca mesajele care nu sunt de acord cu imbecilitatea de a-l injura astazi pe Becali sunt sterse...ma rog e doar o impresie, cred... Totusi nu inteleg cum cei care sustin ca au fost in peluze considera un lucru pozitiv ce au facut ei...Probabil 90% dintre voi sunteti copii de maxim 17 ani sau adolescenti de 21 care au crescut numai cu MTV in cap...voi in ce lume traiti? nu traiti in Romania? ma rog...daca ai 17 ani nu intelegi ce inseamna sa ti se fure masina, asta clar, insa arestarea lui Gigi sub pretextul ca i-a sechestrat pe cei trei reprezinta un atac la adresa statului democrat...ii faceti oi pe cei din tribuna insa mentalitatea voastra e una de comunisti ordinari, desi repet, cred ca n-aveti mai mult de 17 ani deci n-ati prins...vorbiti de turma...dar spiritul de turma nu inseamna tocmai asta? toti la fel? daca unul are alta parere, e democratie...toti cei care l-ati injurat pe Gigi si tribunele sunteti o turma...ganditi-va la asta... Daca vreti alte sfaturi puteti sa ma contactati PS: pana acum am preferat sa citesc site-ul...dar de azi m-am si implicat...asta ca sa nu ma luati cu "cine p*** mea esti tu?" Edited April 4, 2009 by Eusunteu Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Fratilor, am impresia ca mesajele care nu sunt de acord cu imbecilitatea de a-l injura astazi pe Becali sunt sterse...ma rog e doar o impresie, cred... Totusi nu inteleg cum cei care sustin ca au fost in peluze considera un lucru pozitiv ce au facut ei...Probabil 90% dintre voi sunteti copii de maxim 17 ani sau adolescenti de 21 care au crescut numai cu MTV in cap...voi in ce lume traiti? nu traiti in Romania? ma rog...daca ai 17 ani nu intelegi ce inseamna sa ti se fure masina, asta clar, insa arestarea lui Gigi sub pretextul ca i-a sechestrat pe cei trei reprezinta un atac la adresa statului democrat...ii faceti oi pe cei din tribuna insa mentalitatea voastra e una de comunisti ordinari, desi repet, cred ca n-aveti mai mult de 17 ani deci n-ati prins...vorbiti de turma...dar spiritul de turma nu inseamna tocmai asta? toti la fel? daca unul are alta parere, e democratie...toti cei care l-ati injurat pe Gigi si tribunele sunteti o turma...ganditi-va la asta... Daca vreti alte sfaturi puteti sa ma contactati PS: pana acum am preferat sa citesc site-ul...dar de azi m-am si implicat...asta ca sa nu ma luati cu "cine p*** mea esti tu?" citindu te mi am dat seama ce prost sunt,cum imi permit sa l critic pe nea Gigi.....iarta ma ca am reusit sa fac o facultate si sa citesc mai mult de 100 de carti la viata mea,sunt un imbecil si nu mi dau seama Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 (edited) · Report post Fratilor, am impresia ca mesajele care nu sunt de acord cu imbecilitatea de a-l injura astazi pe Becali sunt sterse...ma rog e doar o impresie, cred... Totusi nu inteleg cum cei care sustin ca au fost in peluze considera un lucru pozitiv ce au facut ei...Probabil 90% dintre voi sunteti copii de maxim 17 ani sau adolescenti de 21 care au crescut numai cu MTV in cap...voi in ce lume traiti? nu traiti in Romania? ma rog...daca ai 17 ani nu intelegi ce inseamna sa ti se fure masina, asta clar, insa arestarea lui Gigi sub pretextul ca i-a sechestrat pe cei trei reprezinta un atac la adresa statului democrat...ii faceti oi pe cei din tribuna insa mentalitatea voastra e una de comunisti ordinari, desi repet, cred ca n-aveti mai mult de 17 ani deci n-ati prins...vorbiti de turma...dar spiritul de turma nu inseamna tocmai asta? toti la fel? daca unul are alta parere, e democratie...toti cei care l-ati injurat pe Gigi si tribunele sunteti o turma...ganditi-va la asta... Daca vreti alte sfaturi puteti sa ma contactati PS: pana acum am preferat sa citesc site-ul...dar de azi m-am si implicat...asta ca sa nu ma luati cu "cine p*** mea esti tu?" prietene,nu ma indoiesc ca tu esti chiar tu,dar ce are sula cu prefectura?Ce ma intereseaza pe mine motivele pentru care Becali e la racoare?Eu ii urez de 'sanatate' la fiecare meci pentru ca il vreau SA PLECE odata din Ghencea,putin imi pasa de problemele lui.Si chiar daca actiunea impotriva lui e comandata politic,asta nu ii sterge vina cu buretele si nu-mi spune ca cel care-si face dreptate in stil mafiot e curat ca lacrima ca nu te cred!Oare fraudarea statului roman nu reprezinta un atac la adresa statului democrat?Nici faptul ca e mana-n mana cu camatarii?Asta e omul caruia ii plangi de mila? e foarte lejer sa apari si sa dai verdicte la foc automat de pe pozitia inchipuita de mare sfatuitor(apropo spunand "daca vreti alte sfaturi..." asta ar implica faptul ca deja ne-ai milostivit cu vreun sfat,ceea ce nu e cazul),dar macar intelegi de ce se protesteaza impotriva creditorului? semnat, un comunist in varsta de 25 de ani Edited April 5, 2009 by oop Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post citindu te mi am dat seama ce prost sunt,cum imi permit sa l critic pe nea Gigi.....iarta ma ca am reusit sa fac o facultate si sa citesc mai mult de 100 de carti la viata mea,sunt un imbecil si nu mi dau seama la sfarsit sunt total de acord cu tine. P.S. ai inteles ceva din ele sau ti-a explicat mami? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post Abia am ajuns acasã. Am condus peste 700 de km numai ca sã-i umplu frigiderul cu carne gunoiului ãsta fetid. MORI ÎN PUªCÃRIE, CIOBANE! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post citindu te mi am dat seama ce prost sunt,cum imi permit sa l critic pe nea Gigi.....iarta ma ca am reusit sa fac o facultate si sa citesc mai mult de 100 de carti la viata mea,sunt un imbecil si nu mi dau seama pe ce lume traiesti????? cum ai facut tu o facultate citind doar 100 de carti??ai pus la socoteala si Capra cu 3 iezi,scufita rosie,punguta cu 2 bani..etc.?VREO 50 AVEAI DE CITIT NUMAI IN LICEU se vede ca ai citit doar 100 dupa cum te exprimi...in al doilea rand cel pe care il critici are dreptate: ne-am saturat de injuraturile voastre, voi nu luptati pentru ceva...va place doar circul... daca ai o facultate inseamna ca esti ca magarul intre oi (adica magarul printre copiii de 17 ani) FORTA Steaua IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 (edited) · Report post Din punct de vedere moral, Jiji e arestat pe nedrept in puscarie... Probabil daca mie mi s-ar fura masina, l-as taia pe respectivul "suedez" si i-as pune si sare pe rana. Dar cand vine vorba de Steaua, pe mine ma intereseaza un singur lucru: Steaua sa scape de acest om, care clar, sterge cu acest simbol(Steaua) pe jos. Zici ca toti cei care il injuram pe Gigi suntem copii de 17 ani ? ... Inseamna ca mai avem o speranta ca tineretul sa faca ceva, pentru ca e clar... cei care s-au resemnat cu gandul ca Gigi va sta vesnic in Ghencea, sunt numai niste "samantari" . PLEACA DIN Ghencea!!!!! Edited April 5, 2009 by Irresistible23Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post ne-am saturat de injuraturile voastre, voi nu luptati pentru ceva...va place doar circul... daca ai o facultate inseamna ca esti ca magarul intre oi (adica magarul printre copiii de 17 ani) FORTA Steaua IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI!!!!!! Pai din cate vorbesti tie iti place circul,circul de care avem parte avandu-l pe Becali la conducere.Ai dreptate ca impreuna suntem mai puternici,dar eu nu vreau sa fac parte din cocina ciobanului.Daca tu nu esti de acord cu asta inseamna ca deja ai ales tabara gresita. Daca nu intelegi pt ce se lupta atunci degeaba mai discutam! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post Imposibil asa ceva , asta nu este joc , ....chiar nu este de comentat nimic in legatura cu jocul pentru ca fotbal nu sa jucat , cei drept pe final au fost cateva faze dar in rest.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post MANDRU CA SUNT CETATEAN !!!.............................de vreo` 20 de ani am abonamet la tribuna 0.....am fost la f. multe meciuri in deplasare(atat in campionai cat si in cupele europene) fara sa ma sponsorizeze clubul...................respect pentru. JEAN PAVEL - cel mai mare lider de galerie din istoria Stelei.......................Sorin Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post Din punct de vedere fotbalistic Steaua este o echipa slaba. Avem emotii cu oricine ar juca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post MANDRU CA SUNT CETATEAN !!!.............................de vreo` 20 de ani am abonamet la tribuna 0.....am fost la f. multe meciuri in deplasare(atat in campionai cat si in cupele europene) fara sa ma sponsorizeze clubul...................respect pentru. JEAN PAVEL - cel mai mare lider de galerie din istoria Stelei.......................Sorin intr-un alt post erau 30 de ani... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post la sfarsit sunt total de acord cu tine. P.S. ai inteles ceva din ele sau ti-a explicat mami? Omu era ironic... e greu cand nu te duce capu' Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post rusine rusine pentru ce a fost la acest meci!!!!!! rusine peluzelor!!!! rusine mai ales peluzei sud care tot meciul NU a cantat nici macar un meci pentru Steaua!!!! joaca Becali????? de ce nu v-ati dus sa protestati in fata palatului?????? in plus dati intr-un om care este deja la pamant... nu ma deranjeaza ca l-ati injurat pe Argaseala.. (si eu l-am injurat) sau chiar si pe Becali cand era liber( si eu l-am injurat atunci)...dar ce rost avea acum??? de ce sa nu ne incurajam echipa???????? e posibil sa NU Cantam macar 2-3 cantece pentru echipa????? e posibil ca incurajarile sa vina de la tribuna 0??? si 1???? si 2????? RUSINE SA VA FIE ULTRASILOR!!!!!!! eu tineam foarte mult la acest fenomen..... dar ceea ce a fost ieri..a fost penibil....... daca unii nu au strigat impotriva lui Becali, NU inseamna ca nu sunt impotriva lui, nu inseamna ca nu vor sa plece, CI NU VOR SA DEA INTR-UN OM LA PAMANT!!!!!! cum poti sa nu canti pentru echipa ta tot meciul????? CUM??????????? mi-am adus nepotelul de 4 ani sa vada meciul din peluza,,,sa vada lumea tipand....cantand pentru Steaua....nu a invatat decat ***Gigi si sclavii lui Gigi..... RUSINEEEE....si cati **ultrasi** erau in galerie care tipau impotriva cetatenilor...cati erau!!!! problema e ca pe strada, la batai sunt mielusei..si dispar (in afara de cativa, adevaratii pentru care am/aveam un respect deosebit pentru ce faceau pentru Steaua) ...in deplasare sunt cativa de asemenea.... RUSINEEEE RUSINE!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post joaca Becali????? Daca asa gandesti tu, inseamna ca esti irecuperabil. Becali nu joaca, dar afecteaza tot ce este legat de Steaua, de aceea el trebuie contestat. In inchisoare sau nu, jegul ramane patron si ramane principala cauza pentru mediocritatea in care se scalda clubul de vreo 2 sezoane incoace(ca joc si ca mentalitate in principal). Recunosc ca metoda injuriilor nu este cea mai diplomata, insa ea este singura pe care un om ca Becali poate sa o inteleaga. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 (edited) · Report post Crangasi te contrazic , iti zic sigur ca noi cei de la nord am cantat si pentru echipa dar voi , tribuna 1 / 2 , ce tot zici acolo ca ati cantat si nu stiu ce , era minutl 90 si atunci ati inceput si voi " Forza Steaua Forza Steaua " si in rest a fost o atmosfera cum era de obicei . Asa ca dute tu la tribuna acolo si stai linistit. Nu am nimic cu omul Becali , chiar imi pare rau de ceea ce i se intampla , este o drama dar cu finantatorul Becali este o problema grava de tot. ==> A patat istoria cum a facut si Copos la rapid. RUSINE!!! Edited April 5, 2009 by FCSB * Ady Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post 8 pagini.. doar 1 referitor la jocul de ieri, dezamãgitor.. Nu o schimbați nimic prin aceste msg, doar pierdeți nervii.. o zi bunã Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post 8 pagini.. doar 1 referitor la jocul de ieri, dezamãgitor.. Nu o schimbați nimic prin aceste msg, doar pierdeți nervii.. o zi bunã lasa , ca nervii se recupereaza cand joaca Steaua ( ma refer strict la perioada aceasta,nefasta) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post cand vad ce note au luat jucatorii ma apuca toti dracii. 7... 8!? pai la cum au jucat 5 e nota mare!!! in ritmul asta ne va fi frica si de Ovidiu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post Pai si normal cum sa nu te enervezi cand vezi ca Toja da numai pase inapoi si laterale si una in fata care a fost gresita tot MECIUL! jucam "miuta" , nu stiu , zici ca nu au picioarele , este imposibil jocul pe care il fac jucatorii. LA Steaua ESTE O PROBLEMA MARE si daca prindem UEFA sa zicem multumum Doamne , este un rezultat bun , dar nu se stie daca avem sanse la UEFA anul asta , ca de CL numai vorbim , nu facem fata cu Gloria si etc dar cu marile puteri are lumii.. RUSINE . Daca Fotbal nu jucati , voi puteti ca sa plecati ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post Pai si normal cum sa nu te enervezi cand vezi ca Toja da numai pase inapoi si laterale si una in fata care a fost gresita tot MECIUL! jucam "miuta" , nu stiu , zici ca nu au picioarele , este imposibil jocul pe care il fac jucatorii. LA Steaua ESTE O PROBLEMA MARE si daca prindem UEFA sa zicem multumum Doamne , este un rezultat bun , dar nu se stie daca avem sanse la UEFA anul asta , ca de CL numai vorbim , nu facem fata cu Gloria si etc dar cu marile puteri are lumii.. RUSINE . Daca Fotbal nu jucati , voi puteti ca sa plecati ! Trist.Toja a jucat cel mai bine din teren,ca un adevarat playmaker.Zici ca nu a jucat decat in spate.Pai in fata cu cine?Cu Semedo sau cu Banel? Am fost aseara la Tribuna I.Imi venea sa vomit cand vedeam cum erau injurati cei de la Sud.Cei de la Peluza Nord degeaba sunteti.In loc sa ii sustineti pe cei de la Sud cu **** Becali... Apropo:A fost prins oligofrenul care se ridica in picioare si ii injura pe cei de la Sud?Doamne ajuta~! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post iar ne-a scos kapetanos din rahat.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2009 · Report post Daca asa gandesti tu, inseamna ca esti irecuperabil. Becali nu joaca, dar afecteaza tot ce este legat de Steaua, de aceea el trebuie contestat. In inchisoare sau nu, jegul ramane patron si ramane principala cauza pentru mediocritatea in care se scalda clubul de vreo 2 sezoane incoace(ca joc si ca mentalitate in principal). Recunosc ca metoda injuriilor nu este cea mai diplomata, insa ea este singura pe care un om ca Becali poate sa o inteleaga. Bha baieti chiar nu va dati seama ca plictisiti?? 90% din cei de pe forum inclusiv eu vor sa plece Becali , dar numa ' cativa sunt maniaci care nu vad altceva. Toate problemele sunt de la el: dak o dam in bara el e de vina, daca ratam penalty tot el, daca nu vor astia sa alerge tot el, daca bate vantu prea tare tot el. Chiar nu va dati seama ca sunteti penibili????? Lasati-o naibii moarta, toata lumea si-a dat seama cine e Becali dar nu e chiar el de vina pentru tot. Si a te bucura ca a fost inchis in urma unui abuz de-a dreptul sfidator este iar o nesimtire. Daca l-ar baga la zdup pentru toate cate a facut dupa 90' as fi foarte bucuros dar cazul valiza si chestia asta cu hotii mi se par cele mai mari rahaturi de care am auzit in ultima perioada. Si sa nu intelegi ca am ceva cu tine personal cu tine ci cu toti care au 100000 de posturi spunand acelasi lucru. Share this post Link to post Share on other sites