Posted April 4, 2009 (edited) · Report post M-a sunat un amic prezent pe stadion si mi-a zis ca au venit grupuri de cate 20 sau 30 de oameni cu mesaje pro Becali care s-au bagat peste tot sa afiseze mesajele si sa fie siguri ca nu se ia nimeni de ei. S-ar putea sa fie oameni platiti trimisi de unul din membrii familiei Becali. O mare parte din cei care au fost in acea noapte sa strige pentru Becali se afla pe stadion. ciudata atmosfera pe stadion,imi spune un prieten ca la inceputul meciului a vazut tot felul de indivizii organizati care imparteau tricouri cu Gigi,,,am inteles ca s au dat bilete gratis si au fost adusi oameni de la tara sa l sustina pe Gigi Deci se pare ca prietenul meu a vazut bine... probabil au atras si alte persoane cu ei, cu tricouri, bilete si SEMINTE, ca e mare foamea Edited April 4, 2009 by Fan FC Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Bravo Gigi, ti-ai marit turma, asteptam sa sari in prapastie sa te urmeze ca la cata minte au sunt in stare sa o faca... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post imi place ca aveau tricouri cu Free Gigi, si majoritatea dintre ei sunt semi-analfabeti Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Mi-e scarba de toate acele mesaje, tricouri si huiduieli la adresa celor care, vezi doamne, aveau curajul sa il huiduie pe creditorul infect. Uneori simt ca ne meritam soarta. Respect celor care au continuat protestul! Luptati pentru "The Greater Good!". Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Ce rahat de suporteri.... Mi-e greata de ei. MORI jegule, MORI ciobane! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post F BINE FAC ACESTI OAMENI.....DE ACEEA AM CASTIGAT....PT CA SUPORTERII SI-AU SUSTINUT ECHIPA !!!!!!!! FREE GIGIIIIII !!!!!!!!!!! O SA SI-O IA MULTI DE LA FAMILIA Becali PT ARESTAREA LUI Gigi......GIOVANI VA FACE DREPTATE Atata prostie nu am mai vazut vreodata adunata intr-un singur om... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post F BINE FAC ACESTI OAMENI.....DE ACEEA AM CASTIGAT....PT CA SUPORTERII SI-AU SUSTINUT ECHIPA !!!!!!!! FREE GIGIIIIII !!!!!!!!!!! O SA SI-O IA MULTI DE LA FAMILIA Becali PT ARESTAREA LUI Gigi......GIOVANI VA FACE DREPTATE Iarta-ma dar chiar esti penibil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Vad acelasi meci de cativa ani! Muriti oile drecu` si sa ajungeti toti ca cel pentru care purtati tricou de eliberare! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post dupa meci multi dintre sustinatorii lui Gigi au fost scosi de oamenii lui zmarandescu,din cate se aude toata actiunea a fost coordonata de Argaseala Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Iarta-ma dar chiar esti penibil. nu va mai stresati k si cel care a scris acel post e tot din "echipa" lui Jiji. ei chiar cred k noi punem botu la asa ceva un stelist nu ar scrie asa ceva pt ca are ceva iq la el iar cel care l-a scris nu pare din acea categorie. PENIBILULE!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post ciudata atmosfera pe stadion,imi spune un prieten ca la inceputul meciului a vazut tot felul de indivizii organizati care imparteau tricouri cu Gigi,,,am inteles ca s au dat bilete gratis si au fost adusi oameni de la tara sa l sustina pe Gigi la cat esti de naiv chiar crezi))) P.S. au fost impartite de martieni Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post cine urmeaza un prost nu e mai departe de el... Dumnezeu nu doarme, si asta se vede in jocul echipei care nu joaca nimic, indiferent ce veti face in tribune sau in afara terenului, adevarul se vede si miroase, mereu va fi asa iar voi nu meritati sa calcati in Ghencea, sunteti doar o gluma proasta, faceti sodomie pentru un kil de urda.... fular-campionii Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post stati calmi ca Jiji pierde in fiecare zi, sclavi se pot plati, dar nu la infinit. sincer urasc oile mai mult ca pe caini, fiindca sunt niste sclavi, printre caini mai sunt si unii cu personalitate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post postu nu era pt murgu86 ci pt snakebyte Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post postu nu era pt murgu86 ci pt snakebyte Am inteles. Initial ramasesem masca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post ce dreaq am scris frate? doamne m-am prostit de tot scz ... A.H. am citit altceva si am citat cu totul alt post Edited April 4, 2009 by kaymack Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Cel mai mult m-au enervat cetatenii de la tribuna 1 care au inceput sa ne injure pe noi cei din Peluze... S-au trezit dupa nu stiu cati ani sa cante si atunci pro-Becali... Toti cei care il sustin pe Becali sunt doar niste oi care au demonstrat din plin spiritul de turma, si care au demonstrat inca odata ca pentru o bucata de branza isi vand si familia si prietenii si sentimentele si tot ce au... Toti cei care sunt pro-Becali sunt niste oameni de nimic , care nu au nicio treaba cu Steaua... Sunt doar niste oameni care tin cu Steaua pentru ca le da Gigi bani sau pentru ca "asa e la moda".... Forza Steaua!!! Gigi la puscarie!!! Steaua suntem noi!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Cine **** mea au fost aia cu tricourile "Free Gigi"? Handicapatii aia trebuiau prinsi si batuti pana scuipau sange... Si jucatorii Stelei sunt niste nesimtiti, cand am vazut lozinca aia: "Alaturi de Satana" m-am albit la fata. Asta numai e Steaua, e un club murdar si plin de oameni cretini. Incredibil cat e nivelul de prostie la romani... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post incredibil cati tarani sunt la trib 2 am fost la meci si am ramas masca cand au inceput taranii sa huiduie peluzele, pentru faptul ca au continuat protestele. Incrediibil, nu credeam ca sunt inconjurat de atatea oi proaste din pacate multi tarani prosti vin in Ghencea, mai bine ar sta acasa! sclavii lui Gigi!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post de te`as prinde pe loc te`as omora! scarb`o! Baieti, voi aveti probleme psihice. Nu intelectuale, ca nu ati ajuns inca la stadiul de austrolopiteci. Sunteti dereglati, fanatici, impertinenti, penibili si, cel mai rau, farisei. De ce dracu pretindeti ca sunteti stelisti? Recunoasteti frumos ca v-a impresionat Jiji acum vreo trei ani cand v-a platit operatia nereusita pe creier si ati devenit stelisti prin corespondenta. Eu zic sa va legati toti becaliotii intre voi si sa va aruncati in zidul inchisorii... la cata prostie va trece prin emisfere, vor bubui peretii celulei si il veti putea elibera pe idolul vostru. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post Baieti, voi aveti probleme psihice. Nu intelectuale, ca nu ati ajuns inca la stadiul de austrolopiteci. Sunteti dereglati, fanatici, impertinenti, penibili si, cel mai rau, farisei. De ce dracu pretindeti ca sunteti stelisti? Recunoasteti frumos ca v-a impresionat Jiji acum vreo trei ani cand v-a platit operatia nereusita pe creier si ati devenit stelisti prin corespondenta. Eu zic sa va legati toti becaliotii intre voi si sa va aruncati in zidul inchisorii... la cata prostie va trece prin emisfere, vor bubui peretii celulei si il veti putea elibera pe idolul vostru. am citit altceva doamnee F BINE FAC ACESTI OAMENI.....DE ACEEA AM CASTIGAT....PT CA SUPORTERII SI-AU SUSTINUT ECHIPA !!!!!!!! FREE GIGIIIIII !!!!!!!!!!! O SA SI-O IA MULTI DE LA FAMILIA Becali PT ARESTAREA LUI Gigi......GIOVANI VA FACE DREPTATE asta era postul care vroiam sa il citez. SCLAVU LU Jiji ESTI SCLAVU lu Jiji!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post am citit altceva doamnee asta era postul care vroiam sa il citez. SCLAVU LU Jiji ESTI SCLAVU lu Jiji!!!!! Scuze M-am enervat cam rau. Nu e usor sa vezi ca Jiji redevine etalonul de moralitate al societatii romanesti... Edited April 4, 2009 by Alexandru H. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post incredibil cati tarani sunt la trib 2 am fost la meci si am ramas masca cand au inceput taranii sa huiduie peluzele, pentru faptul ca au continuat protestele. Incrediibil, nu credeam ca sunt inconjurat de atatea oi proaste din pacate multi tarani prosti vin in Ghencea, mai bine ar sta acasa! sclavii lui Gigi!! Cand faci aproape jumate de stadion "oi", "sclavi" si "tarani", inseamna ca ai aceeasi problema ca dobitocul de Becali cand a facut peluzele huligani! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 (edited) · Report post Dati-i ban lu ... snakebyte.Si la restu turmei care il sustine pe oier. Edited April 4, 2009 by Ronnie Nu primeste nimeni BAN pe forum doar pentru ca are o opinie diferita fata de majoritatea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 · Report post uimit de cata prostie e in unii.......pupincuristi lui Gigi ce cred ca vor obtine daca il sustin,v-ati umplut de penibil si ati demonstrat ca sunteti niste oi si de aceea suntem unde suntem datorita VOUA.....felicitari pt SUD,adevarat galerie sa vazut unde este si RUSINE 'taranilor' care iau fluierat pe oameni adevarati,care nu cedeaza si nu se lasa manipulati de nimeni... Share this post Link to post Share on other sites