fcsteaua.ro

Comunicat Peluza Nord

135 posts in this topic

Asa cum am spus in repetate randuri , protestul impotriva lui George Becali nu are nicio legatura cu jucatorii Stelei, cu jocul acestora sau cu actuala pozitie din clasament. Din aceste motive consideram ca este de datoria noastra ca in lipsa acestuia din viata echipei noastre sa incurajam echipa si sa sustinem culorile ros-albastre.

Peluza Nord invita toti suporterii stelisti sa vina maine la meci in numar cat mai mare, sa incurajeze echipa astfel incat sa trecem impreuna peste momentele actuale. Tinem sa atragem atentia ca atitudinea suporterilor Stelei din Peluza Nord in ceea ce il priveste pe George Becali a ramas neschimbata.

Steaua suntem noi!

Peluza Nord

v-ati inecat ca tiganu` la mal cu chestia asta, vai de noi! defapt de voi!

Sunt curios daca Becali va zambi atotstiutor cand va afla ca n-a fost injurat la meciul asta.

luati textul ca atare ... nu incepeti sa infloriti ... e cea mai echilibrata pozitie care se putea alege in momentele astea ...

Ce rahat. Acum ma intreb si eu, odata ce ai dat drumul la incurajari, se va mai putea renunta la ele si injurat oierul?

Aceasta arestare a nenorocitului pare sa se transforme intr-un cosmar. Nici jigodia nu putea s-o gandeasca mai bine.

Si daca ciobanul va considera ca asta e o atitudine pro la adresa lui ?

Parca si vad cum va titra presa de duminica.."Fanii Stelei au renuntat la razboiul cu patronul"..si asta pentru ca sunt sigur ca se vor gasi simpatizanti de-ai lui Gigel pe la tribune.

Naspa !!!

PS : "lipsa acestuia din viata echipei noastre" .. nu e nici o lipsa a lui Becali din viata Stelei. El traieste prin nepotii si verii lui acolo. Poate ca n-o sa fie fizic prezent, insa spiritul becalian va fi acolo negresit.

Si pe cine sa sustinem ? Echipa de pe locu' 8 ?

Edited by cristian014

Echipa putea sa fie si pe locul 30, o incurajam daca fraiele nu erau in mana aluia.

Acum cand Jiji sa zic asa numai face parte din viata Stelei,trebuie absolut ignorat si lasat acolo la ''racoare'' sa-si rumege creierii.Suporterii adevarati,ultrasii ( cele 2 peluze) acum trebuie sa incurajeze echipa asa cum stiu ei mai bine,poate in acest fel vor face si ''gospodarii'' (tribunele..a2a in special) diferenta intre al contesta pe Jiji si a iubi,a incuraja Steaua.

Forza Steaua Semper Fidelis!

Cea mai corecta atitudine ar fi fost sa se continue protestul, prin tacere. Asa v`ati inmuiat ca piz*@#%. Toti cei care pana mai ieri il contestau si il scuipau, il injurau si`l trimiteau in iad pe satana, acum se dau dupa cires, cu durere in suflet. Asta`i vrajeala ieftina ce scrieti voi acolo ca "tinem sa atragem atentia ca atitudinea fata de Becali a ramas aceeasi".

Intr-adevar, nu era deloc corect sa fie injurat si maine, mai ales ca nu era prezent si apoi omu` e la parnaie. Sa fie sanatos, nu noi l-am bagat acolo, trebuia sa i se intample odata. Dar nici protestele reprimate pe motiv ca e la racoare. Noi nu-l judecam si nu-l vrem afara din Ghencea pe omul Gigi Becali, ci pe creditorul Gigi Becali. Daca se numea Gigi Becali si ar fi gandit in spiritul Stelei si ar fi fost OM atunci nu`l mai contesta nimeni. Asa ca noi contestam caracterul infect al acestui individ si influenta sa mizera asupra Stelei. Noi il judecam din pura perspectiva a suporterului stelist nostalgic. Ce face el in viata personala putin ne pasa daca nu are legatura cu Steaua. Asadar protestul impotriva finantatorului Stelei trebuie continuat pt ca el distruge acest club. Cat despre pozitia noastra in cazul asta cu aere mafiote, ar trebui sa nu ne intereseze.

Ce legatura are viata lui privata, in care niste ciori ii fura masina si el le rupe apoi capu ajutat de interlopi cu ideea de Steaua pe care el o omoara?

Eu cel putin asa gandesc. Poate gresesc. Poate nu. E parerea mea. Dar e al dracu de ciudat si tampit sa faci un protest care luase o asemenea amploare si parea ceva adevarat si sa`l intrerupi pt ca....chiar , pentru ca ce? Adica pan acum ue Gigi ue Gigi si acum ca e omu la parnaie "ce drog ciudat esti ros albastru fermecat"...Nu e de ras? De plans..

Ce noroc pe capu` meu ca merg la Sud.Totusi ma intreb ce inteleg baietii de la Nord prin "lipsa acestuia din viata echipei noastre"?...vreau sa spun:daca Oaie nu ar mai apare la TV dar ar fi in continuare creditor si ar face ceea ce a facut pana acum,pentru colegii de la peluza opusa ar fi ok? (pe cuvant de nu e o intrebare nevinovata)

Nu-i nimic. Putem sa incurajam si echipa, printre altele. Stadionul mai are doua tribune si-o peluza.

Fara suparare, nu vreau sa par ca ma bag in lucruri cu care nu am nici o legatura.

Dar practic bagati singuri bete in roate protestului impotriva lui Jiji. Pai absolut toata presa va interpreta ca "galeria s-a impacat cu Becali", "galeria il sustine pe Becali impotriva justitiei".

Cum adica nu mai e prezent in viata Stelei? Cine mama naibii e creditor in continuare la Steaua?

pana la urma,prin protestul nostru noi ce doream?sa plece din Ghencea.Sa zicem ca acum a plecat(speram pentru cat mai mult timp) asadar parerea mea este ca suspendarea protestului impotriva latifundiarului este cea mai buna decizie.Sa nu-l uitam insa pe nea Vali..

Pac pac ... iar am cedat !

Ciobanu a ajuns la racoare pe mana lui , nimeni nu l-a pus sa umble prin presa si sa se laude cum isi bate el joc de justitie si de DNA . Si pana una alta , nu am auzit pe nimeni spunand : " maine jucam pentru suporteri , e timpul sa ii recastigam " , nu , toti , in frunte cu cel ce era numit candva Fiara se imping care sa il pupe mai tare in fund pe cioban , aratandu-si suportu fata de Gigi .

Oricum , vreau sa salut debutul in cariera de antrenor a "Cancelarului" care maine isi face prima aparitie pe banca Stelei . La mai mare ...

nu vad rostul suspendarii,noi protestam doar daca e in loja ????? aha deci si daca pleaca la muntele Athos la un meci tot asa se face ,se suspenda .si oieru ne anunta si daca pleaca in vacanta ,nu ?sa nu ragusim degeaba. acum inteleg de ce nu s-a pus niciodata problema unui miting ca nu era oierul in fata coloanei mergand intr-un papa-mobil .multumesc baietilor ca au elucidat acest mister

ne facem a cata oara de c....t ?

pana la urma,prin protestul nostru noi ce doream?sa plece din Ghencea.Sa zicem ca acum a plecat(speram pentru cat mai mult timp) asadar parerea mea este ca suspendarea protestului impotriva latifundiarului este cea mai buna decizie.Sa nu-l uitam insa pe nea Vali..

O intrebare si nu vreau sa consideri ca sunt ironic sau te iau peste picior: tu protestai impotriva omului Jiji Becali pentru ce face in viata personala sau pentru actiunile lui ca si creditor al Stelei?

El e la parnaie cateva zile. Crezi cumva ca prin asta vor disparea lingaii din club? Se va implementa o mentalitate profesionista la club? Se va lua in seama Cupa Romaniei? Se vor respecta fanii? etc...

ultrash, ar trebui sa ne intereseze si viata privata, pentru ca din pacate altii nu stiu sa faca diferenta, si peste tot apare "patronul echipei Steaua". El, prin toate actiunile lui, taraste si numele Stelei...si asta nu e tocmai bine

Pai mustata a zis ca el intelege situatia patronului ,ca si el a fost acolo si nu e placut .Nu ma mira deloc incetarea protestului

Edited by zloty

Nu stiu ce sa mai zic...intr-un fel era bine sa se continue protestul...intr-un fel e bine ca s-a renuntat la protest.

Bai, dar de ce nu se face diferenta intre spiritul promovat de Becali in Ghencea si aparitia lui ca si persoana acolo ?! Ce conteaza domne ca e ciobanu' la parnaie ? In acte tot el figureaza ca si creditor, patron sau ce mama dracului e. Pana acum ne cramponam mai toti de declaratiile si actiunile lui la adresa fanilor, fostelor glorii, bunului simt si asa mai departe, iar acum lasam totu' la o parte ca sa incurajam echipa. Si da frate, care echipa ? Care antrenor ?

Pai eu merg acolo sa-mi scuip plamanii pentru Steaua, ca sa ce ?! Sa apara a 2-a zi Argaseala, Lacatus si jucatorul x sa dedice victoria lu' saracu' nea' Gigi ? Ca vezi Doamne trece prin momente incredibil de urate.

Eu nu sunt impotriva incurajarii baietilor astora, desi..nu stiu cat merita..dar de-aici pana a opri un protest care dureaza de ceva luni e o cale foarte lunga. Nici macar nu vreau sa fie injurat, daca asa vor anumiti deontologi, ci doar scandari, sa spunem decente, la adresa lui. Pur si simplu sa plece din Ghencea. Nimic altceva. Nu ma bucur ca e la puscarie, ma bucur ca astfel apare o oportunitate uriasa pentru Steaua de-a se elibera din tentaculele unui neam de infractori.