Posted April 3, 2009 (edited) · Report post 1) NU SUNT NICI PE DE PARTE UN SUPORTER .MI-AM AUTENTIFICAT ASTAZI ACCESUL PE SITE-UL Stelei NUMAI PENTRU A-MI EXPRIMA DISPRETUL VIS A VIS DE ATITUDINEA AUTORITATILOR STATULUI.INTREBARE? MAINE UNUIA DINTRE NOI I SE FURA MASINA . IL PRIND PE INFRACTOR SI CE FAC? II DAU DRUMUL SAU II DAU UNA ?! SPERAM CA VOI SUPORTERI AI Stelei SA LUATI ATITUDINE . DE CE ? SUNTETI NEMULTUMITI PENTRU PRESTATIA SA LA ECHIPA.INSA VA INTREB CINE ATI DORI SA VINA SA CONDUCA ECHIPA? OK, NU-L ACCEPTATI , DAR SPUNETI CINE CREDETI CA AR FI MAI POTRIVIT IN LOCUL SAU CARE SA ADUCA BANI LA ECHIPA SI TOATE CELELALTE CE IMPLICA O INVESTITITE IN SPORT?? NU CREDETI CA TOTUSI ACEST OM , BUN SAU RAU , NU ARE DE CE SA FIE TRATAT IN ASEMENEA HAL. SUNT CONTABILA , DAR ASA CEVA MI S-A PARUT DE UN DEZGUST TOTAL.NI SE ABATE ATENTIA DE LA APARTAMENTUL DE PESTE 800.000 EURO AL IOANEI BASESCU? 2) Chiar crezi ca avatarul ala sunt eu? Ca porcii scriu pe siteuri?! 3) Nu mai abuza de CapsLock. 4) N-ar strica sa mai pui cate un I, cate o virgula atunci cand e nevoie, sa ne intelegem niabili mai bine! Edited April 3, 2009 by Stanici Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post EU SUNT SUPORTERUL Stelei UN STELIST ADEVARAT NU SUNT NICI PE DE PARTE UN SUPORTER Nu ca-l apar pe porc dar, scumpete, te hotarasti si tu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 (edited) · Report post De unde apar astia/astea frate ? Edited April 3, 2009 by Catalyn07 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post chrishoruz esti un spart du-te la culcare ca e tarziu nepoate! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post Am auzit unele zvonuri idioate cum ca la meciul cu Bistrita, "galeria" va afisa banere de sustinere pentru aceasta "victima" nationala. Sper ca nu-i adevarat si sa fie doar un simplu zvon! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post http://freegigi.sport.ro/ ahahahahah =))) Doamne ce presa avem in tara asta Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post Hai ca mi-a venit una buna : "La multi ani", Gigi ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 (edited) · Report post In general nu ma bucur de necazul altuia si mai ales nu imi sta in fire sa ma bucur cand cineva ajunge in inchisoare. Insa pentru toate umilintele si sentimentele de amaraciune traite de mine din cauza acestui personaj, a carui nume nu il pot pronunta fara sa imi provoace greata, un sincer :URA!!! .Fiecare clipa pe care el o traieste privat de orice drept este o clipa de fericire pentru mine, am speranta ca voi revedea Steaua acolo unde ii este locul! Ciobane, pentru mine, 02.04.09 a fost cea mai fericita zi din ultimii 6 ani!!! Acolo sa putrezesti! Edited April 3, 2009 by armanovici Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 (edited) · Report post Ma intreb retoric ... oare ce s-ar mai comenta pe site daca ciobanul, de la racoare, va retrage echipa din campionat si va inchide clubul de draci sau din lipsa de bani? Chiar nu-mi imaginez:) Chiar dacã te întrebi retoric, aș încerca un rãspuns: S-ar gãsi destui imbecili cu buzele calde și atunci, care sã-l țucãie pe cimpanzeu în partea dorsalã... În altã ordine de idei, am vãzut repetându-se obsesiv pe la știri un anunț conform cãruia ?liderii? suporterilor au cãzut la pace cu conducerea și cã protestele împotriva fecalei vor înceta. Ar fi util dacã cineva din staff-ul sitului este la curent cu acest zvon, dacã este adevãrat, sau dacã este vorba doar de oile decerebrate care au behãit astã noapte în fața Judecãtoriei. Nu de alta, dar aveam de gând sã fac și eu mâine un drum de 350 km cu mașina pân' la Bucale, numa' ca sã-i dau la mumu ciobanului la fața locului... Edited April 3, 2009 by LDS Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post mounty..se vede clar ca esti 120% anti-fecali...dar totusi..io zic k avea un motiv pentru care la tinut pe ala acolo..dak tie tiar fura masina cineva si dupa tiai gasio pe undeva tu ce iai face lu ala? lai lua in brate,lai felicita,iai strange mana,iai da si bani de o bere nu?...aaa stai..teai duce la politie : "Buna ziua,mi sa furat masina si as vrea so recuperez" "Bine,datine datele si asteptati"...si o sa astepti pana o sa fie mata virgina iar io chiar nu inteleg de ce l-au luat pentru faza cu "sechestratu din pipera"...dak lar fi luat pentru "cazu valiza" mai ziceam..dar asa?...cei asta frate?....sa zicem k il chemi pe unu la o bere la tn acasa..lu ala nui placesi dupa te reclama la politie k lai sechestrat si te ia politia dupa..cam asa e faza...."sechestratu",saracutu de el..a fost tinut cateva ore la palat intr-o camera sau pe unde dracu o fi fost pus..si nu ia placut..si e nedreptatit...el na facut nimic rau,a stai,a furat o masina..dar de ce la tinut Becali acolo..pai era masina lui..ahaaa,si de ce la reclamat pe Becali la politie...pentru ca zmardoiescu ia dat prea multe autografe in barba nu stiti cat miam dorit io sa intre Becali la bulau...da macar sa fi intrat pentru ceva mai normal...adik ma rog..intelegeti..niste mita,valiza de la Cluj..nu sechestratu din palat amice, te intreci cu indrazneala, ca sa zic asa. daca mie mi-ar fura masina cineva, eu nu as avea pe cine sa anunt, in afara de politie si firma de asigurari, care trebuie sa-mi dea banii pe ea. eu nu sunt legat de lumea interlopa si nu ma dau in spectacol cu relatiile mele cu infractorii. la chestia cu "mata virgina", cred ca te referi la mama domniei tale, probabil ai fost facut prin masturbare intravaginala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post tare mi-e sa nu iasa Gigi un erou din situatia asta Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post tare mi-e sa nu iasa Gigi un erou din situatia asta ar fi super sa iasa Gigi erou din asta. pentru ca erou = mort! sau ma insel eu si exista eroi vii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post Lsd, vino, ma, la meci! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post sau ma insel eu si exista eroi vii? Batman, Superman, Wonder Woman, Wolverine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post in sfarsit maine la meci nu o sa mai miroasa a pastrama de oaie....haideti maine la meci sa incurajam echipa cum nu am mai facut-o de mult...am vazut ca Mircea Sandu a zis ca ii va face o vizita in arest lu jji....sper sa il ia si pe corleone si sa se cazeze si ei acolo pe o perioada cat mai lunga... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post nu-l plangeti de mila pe Gigel ! nu merita ! LA MULTI ANI Gigi ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post Am auzit unele zvonuri idioate cum ca la meciul cu Bistrita, "galeria" va afisa banere de sustinere pentru aceasta "victima" nationala. Idei pt banner? : "La multi ani Gigi", Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post La multi ani Jiji....la multi multi multi ani cu, cat mai multe scapari de sapun pe jos si "capre" la activ!!! Jiji un sincer "La Multi Ani!!!". Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post Eu tot nu înțeleg, dacã tot ii plângeți de mila lui Becali și vreți sa-l apãrați, de ce o faceți pe forumul suporterilor stelisti, și nu pe un forum/site dedicat ilegalitãților, oamenilor de afaceri sau mãcar sportului? Mergeți la Free Gigi sa-i plângeți de mila... apãrați mafioții, ca și asa trãiți "bine" Acest individ, un mafiot mioritic de pipera a fãcut foarte mult rãu echipei, și e logic ca orice suporter sa-și doreascã plecarea acestuia în orice mod/fel posibil de la echipa. Ești stelisti si totuși îl aperi? Atunci sa-ți fie rușine, faci parte din romanii care dintre bine, rãu, și foarte rãu, aleg doar rãu, ca sa nu iasã foarte rãu... Atunci nu ești stelist, ești întinzãtor de mana, sclav becalian subordonat cãlãului pe nume Argaseala. Te gândești sa-l susti pe Becali în timpul meciurilor prin bannere pro Becali? Deși nu sunt de acord cu violenta, sper sa-ți iei o m-amã de bãtaie la fel cum și-au luat țiganii de la Becali! Vrei sa-i plângi de milã ciobanului, sa ne spui nouã cã ce se întâmplã este ilegal și cã se abuzeazã? NU NE INTERESEAZÃ! PE NOI NE INTERESEAZÃ DOAR DATA PLECÃRII DIN Ghencea A CIOBANULUI. Asa cã posteazã pe prost.ro .. pardon .. șport.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post Omu joacã table n-are niciun stres :-)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 (edited) · Report post As vrea sa stiu ce hotarare a luat galeria pentru meciul de maine ....Am o curiozitate bolnavicioasa despre natura umana si psihicul colectiv. Edited April 3, 2009 by Azazello Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post e inuman ce se antampla an tara asta ,adica ami fura masina si eu sa stau cu mainile an san .Sa le fie rusine celor care al critica .Becali are pacatele lui dar nu e un pericol social.DA ce e criminal.CA STELISTA ami dores ca sambata galeria sa scandeze pentru Becali.IAR jucatorii sa joace fotbal----nu bambilici.------FORZA Steaua. asl pls !! poop la uh..... ejshty o doolce de fetitztza ejshti bestiala sa.mi dau flacari !!! eu cred ca "e inuman" faptul ca tu ai pierdut cartile de limba romana . Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post Idei pt banner? : "La multi ani Gigi", Genial. E perfect pentru bannerul de maine: La multi ani, Gigi In general nu ma bucur de necazul altuia si mai ales nu imi sta in fire sa ma bucur cand cineva ajunge in inchisoare. Insa pentru toate umilintele si sentimentele de amaraciune traite de mine din cauza acestui personaj, a carui nume nu il pot pronunta fara sa imi provoace greata, un sincer :URA!!! .Fiecare clipa pe care el o traieste privat de orice drept este o clipa de fericire pentru mine, am speranta ca voi revedea Steaua acolo unde ii este locul! Ciobane, pentru mine, 02.04.09 a fost cea mai fericita zi din ultimii 6 ani!!! Acolo sa putrezesti! Da! Asa trebuie gandit. Ai zis exact cuvintele care le-as fi spus si eu. Nu as fi schimbat nici o virgula din postul tau! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post Baaa, sa-mi platiti dreptul de autor pentru "la multi ani" Gigi, ca ma supar, si va arunc pitbull-u-n beregata... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2009 · Report post A-l apara pe Becali acum, e ca si cand noi am avea dreptate sa-l sechestram pe el si familia lui pentru ca ne-au furat Steaua . Celor care il apara, li s-ar parea normal sa procedam asa? Ne-ar apara si pe noi ? Share this post Link to post Share on other sites