fcsteaua.ro

Becali si Zmarandescu - 29 zile de arest

563 posts in this topic

Si uite asa CIOBANDANTE a ajuns acolo unde ii era locul,LA ZDUP!!!Nu stiu daca e vinovat sau nu insa sper sa fie condamnat pe viata pentru port ilegal de creier.Cat despre sluga lui Zmarandescu : la mooie ma si tie si familiei tale,cand bateai copii in peluza si erai zmeu iti placea....sa iti iei vaselina cu tine ca iti fac baietii curu vraiste,sper sa nimeresti o celula de-aia plina cu 15 ciori de-alea grese ahahahahahaha

draga ioana, daca nici ala care sechestreaza oameni nu este pericol public, atunci cine este pericol public? daca te oprea zmarandescu cu masina pe strada, te batea si te ducea in pipera pentru trei ore, mai ziceai ca ala care a comandat asta nu e pericol public?

cum mi-ai zis si tu odata mai demult, le-ai zis tu pe toate, "nemernicule"!

subscriu in totalitate, si mi-e ciuda ca nu sunt in tara sa vad si eu becakatii si zmarandeii cu catuse la maini! nu cred ca poate exista bucurie mai mare :bananadance:

mounty..se vede clar ca esti 120% anti-fecali...dar totusi..io zic k avea un motiv pentru care la tinut pe ala acolo..dak tie tiar fura masina cineva si dupa tiai gasio pe undeva tu ce iai face lu ala? lai lua in brate,lai felicita,iai strange mana,iai da si bani de o bere nu?...aaa stai..teai duce la politie : "Buna ziua,mi sa furat masina si as vrea so recuperez"

"Bine,datine datele si asteptati"...si o sa astepti pana o sa fie mata virgina iar

io chiar nu inteleg de ce l-au luat pentru faza cu "sechestratu din pipera"...dak lar fi luat pentru "cazu valiza" mai ziceam..dar asa?...cei asta frate?....sa zicem k il chemi pe unu la o bere la tn acasa..lu ala nui placesi dupa te reclama la politie k lai sechestrat si te ia politia dupa..cam asa e faza...."sechestratu",saracutu de el..a fost tinut cateva ore la palat intr-o camera sau pe unde dracu o fi fost pus..si nu ia placut..si e nedreptatit...el na facut nimic rau,a stai,a furat o masina..dar de ce la tinut Becali acolo..pai era masina lui..ahaaa,si de ce la reclamat pe Becali la politie...pentru ca zmardoiescu ia dat prea multe autografe in barba

nu stiti cat miam dorit io sa intre Becali la bulau...da macar sa fi intrat pentru ceva mai normal...adik ma rog..intelegeti..niste mita,valiza de la Cluj..nu sechestratu din palat

@zbang si altii ca el

Atata timp cat v-ati facut cont pe acest site numai ca sa il aparati pe jijiot, nu puteti pretinde respect. Din punctul meu de vedere, sunteti niste propagandisti tocmiti de jijiot. Pentru ca daca nu faceti ce faceti pentru bani, inseamna ca aveti mari probleme!

Ce te face sa crezi ca gandesti corect ???? Daca cineva te-ar convinge ca tu ai probleme de judecata si  intelegere a cuvintelor asa cum ele sunt scrise ce ti-ai face ??? Nu vreau sa jignesc... Einstain a demonstrat ca adevarul e relativ.

Mi-am facut cont aici doar pentru a vede prostia care roieste in jurul echipei care o iubesc de mic copil. Tot am ezitat dar cred ca oamenii simpli cu o gandire si vedere sanatoasa sunt considerati prosti in tara asta. Becalii asta nu merita atentia si timpul meu pentru problemele lui personale, in schimb merita atentia mea cand e vorba de Steaua. Asta nu intelegi tu domnule drag. Isi merita soarta dar gandeste ca nu e uman sa-l iei ca pe ultimul criminal. Procedura e alta (sunt 3; tinand seama ca e mandat de aducere nu de arestare) daca nu stii. In schimb multi aici pe forum se comporta si se exprima ca Becali. 

Steaua va avea de suferit din pacate...

Edited by zbang

Ma scuzati si imi pare "sincer" rau pentru urmatoarea iesire ,dar:Uraaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cacareaza s-a dus la bulau!

Cum o fi sa te muti din palat la garsoniera?? :)))

Cu Steaua pana la moarte!!

doamne ce zic aia pe realitatea

cica astazi s-au intalnit sefii de galerie si au convenit ca nu o sa il mai injure

si nu s-a terminat aici,cica au de gand sa faca bannere impotriva abuzului...daca o sa vad un banner pro cioban pe stadion jur ca in viata mea nu mai calc in templul infestat de oi imputite in frunte cu mustata

mounty..se vede clar ca esti 120% anti-fecali...dar totusi..io zic k avea un motiv pentru care la tinut pe ala acolo..dak tie tiar fura masina cineva si dupa tiai gasio pe undeva tu ce iai face lu ala? lai lua in brate,lai felicita,iai strange mana,iai da si bani de o bere nu?...aaa stai..teai duce la politie : "Buna ziua,mi sa furat masina si as vrea so recuperez"

"Bine,datine datele si asteptati"..

Si nu ti se pare normal sa-i sechestrezi? sau iti suni badiguarzii si prietenii interlopi, afli unde e masina si apoi suni la politie si zici: bah, astia 3 mi-au furat masina, eu am recuperat-o, depun plangere, veniti sa-i luati si sa-i anchetati. Dar nu, el i-a sechestrat si judecat dupa legile machedonesti

Mi-am facut cont aici doar pentru a vede prostia care roieste in jurul echipei care o iubesc de mic copil. Tot am ezitat dar cred ca oamenii simpli cu o gandire si vedere sanatoasa sunt considerati prosti in tara asta. Becalii asta nu merita atentia si timpul meu pentru problemele lui personale, in schimb merita atentia mea cand e vorba de Steaua. Asta nu intelegi tu domnule drag. Isi merita soarta dar gandeste ca nu e uman sa-l iei ca pe ultimul criminal. Procedura e alta (sunt 3; tinand seama ca e mandat de aducere nu de arestare) daca nu stii. In schimb multi aici pe forum se comporta si se exprima ca Becali. 

Steaua va avea de suferit din pacate...

daca noi suporterii suntem prosti, inseamna ca si tu esti prost. Ca sustinem aceasi echipa nu?

Si de ce sa sufere Steaua? Sau stai.. Steaua are un patron puscarias...

Asta am vrut si eu sa postez..cu cele spuse pe realitatea de catre acel domn necunoscut (cel putin mie)... care a zis ca suporterii il vor sustine pe cioban prin bannere contra abuzului si pro ciobanului....incredibil... azinoapte mi s-a facut greata cand am vazut cati atarnache si pupincuristi muritori de foame care sperau ca le va da bani ciobanu, ii scandau numele si il aparau.... mi-e scarba de unii romani, care fac orice pentru bani...

Genial. Imi plac cel mai mult replicile de genul: "tu ce-ai fi facut daca ti-ar fi furat hotii masina?". Oameni becalioti, Jiji Becali i-a avut in mana. A recuperat masina, a obtinut declaratiile, trebuia doar sa ii predea la politie si nu i se mai intampla chestia asta. Ceva ce noi, in orice caz, nu am fi putut face deoarece, spre deosebire de Jiji, nu avem aliati printre ceilalti interlopi.

Si tiganii se judeca intre ei. Asta inseamna sa nu mai inchidem pe infractorii de etnie roma, ca doar s-a rezolvat cazul in stabor. Legea e una pentru toti, indiferent daca te cheama Jiji ori Cornel. Ca nu intotdeauna functioneaza, e adevarat. Dar nu stiu cum se face ca atunci cand da chix, verdictul e favorabil aluia mai puternic, mai bogat, mai gurist. De asta nu imi vine sa il apar pe Becali, chit ca sunt unii care striga in gura mare ca urmam noi. Si daca urmez eu, ma apara vreunul din voi, sare OTV-ul pentru mine, vin tiganii sa-mi strige numele? Ia mai da-l in ceva pe individul asta: sa-si plateasca avocat, sa-si dovedeasca nevinovatia si doar apoi sa-si lase catelusii sa latre online.

Traiti-ar familia, ca bine zici...

e inuman ce se antampla an tara asta ,adica ami fura masina si eu sa stau cu mainile an san .Sa le fie rusine celor care al critica .Becali are pacatele lui dar nu e un pericol social.DA ce e criminal.CA STELISTA ami dores ca sambata galeria sa scandeze pentru Becali.IAR jucatorii sa joace fotbal----nu bambilici.------FORZA Steaua.

prietene,esti sub influenta halucinogenelor sau asa esti,prost,in general?

PENTRU RESTUL BABUINILOR CARE-L PLING PE OLIGOFREN SI FAMILIA SA:DA,BAI,OTRAVITILOR,M-AM BUCURAT SI MA BUCUR DE ARESTAREA INTIIULUI CIOBAN,PREA SFINTIT SI FERICIT!SI,DA,AM BAUT IN CINSTEA ACESTUI EVENIMENT!SI MI SE RUPE DE DRAMA PRINCARE TRECE FAMILIA UNUI INTERLOP,Jiji E PE ACEASI TREAPTA CU CIOROII DE DUDUIENI,CAMATRI S.A.!

ce bine-i stateau catusele alea,'tu-i neamul in gura de nenorocit!

Asemeni.

Bucuria mea este enorma, poate vom scapa definitiv de el.

Poate va fi un nou inceput pentru Steaua.

Sa ne bucuram, INTERLOPUL ESTE LA PUSCARIE, ACOLO UNDE II ESTE LOCUL!!!

e inuman ce se antampla an tara asta ,adica ami fura masina si eu sa stau cu mainile an san .Sa le fie rusine celor care al critica .Becali are pacatele lui dar nu e un pericol social.DA ce e criminal.CA STELISTA ami dores ca sambata galeria sa scandeze pentru Becali.IAR jucatorii sa joace fotbal----nu bambilici.------FORZA Steaua.

@ Argãsealã:

Degeaba îți iei nick-uri de coardã manelistã, te recunoaștem dupã gramaticã.

Si nu ti se pare normal sa-i sechestrezi? sau iti suni badiguarzii si prietenii interlopi, afli unde e masina si apoi suni la politie si zici: bah, astia 3 mi-au furat masina, eu am recuperat-o, depun plangere, veniti sa-i luati si sa-i anchetati. Dar nu, el i-a sechestrat si judecat dupa legile machedonesti

daca noi suporterii suntem prosti, inseamna ca si tu esti prost. Ca sustinem aceasi echipa nu?

Si de ce sa sufere Steaua? Sau stai.. Steaua are un patron puscarias...

Cand prostul si-dat seama ca e prost; deja numai este prost. Intelegi conditia ???

Gasiti ceva interesant stimulati lumea spre corectitudine spre prosperitate nu spre cearta si dezbinare.

Explicati ce se intampla EXACT in momentele astea si nu va axati spre reply uri personale. Cred ca n-o sa mai intru pe aici. Mi-e rusine de discutiile astea, ca Stelist.

Edited by zbang

sunt curios ce va face Lacatus singurel acum, isi tine telu' dupa el mereu?

Papusel, nu te duci tu sa sari coarda sau elasticul? Si Invata sa scrii...Stelisto care esti tu stelista...Nu te-a Invatat mamica sa nu te bagi cand vorbesc oamenii mari?Dam acum nana la poponet...

Acum ma lamuresc si eu de ce la sondajele cu "vreti sa plece Becali din Ghencea?" chiar de pe acest site era un procent atit de mare care nu voia... De unde naiba au aparut atatia sustinatori ai viermelui?

OK, nu mi s-ar parea normal sa aiba de suferit mama ciobanului, fetele lui sau nevasta-sa (deocamdata, singura lor "vina" e ca au un asemenea individ in familie), dar atita timp cit ciobanul face puscarie, NU-MI PASA care e motivul si cum e saltat de baietii cu cagule. Si-a facut-o cu mana lui, nu i-a cerut nimeni sa aiba un comportament atit de infect, sa se creada buricul pamantului, sa-si zica "dresor de oameni", sa jigneasca, sa scuipe, sa-si bata joc... Oricum, baietei si fetite care ii plangeti de mila, stati calmi, probabil ca va reveni in forta si se vor umple televizoarele de scalambaielile lui, in timp ce ne va povesti cum a invins el ca sf. Gheorghe "balaurul" care a vrut sa-l inghita...

Deci il urasc pe Gigi da asta e de rahat ...

Astia care se dau ca domne care ziceti ce facea-ti sa fim seriosi daca miar fura masina si as avea posibilitatea sa rezolv fara politie as faceo si inca ce bataie le dadeam ... astia au stat de vb cu ei ...

Scuze de post dublu, dar innebunesc:

1-Cine draq s-a trezit ca se fac bannere pro cacareaza ? Acuma ce facem, il scoatem victima?

2-Lacatus clar s-a dus de tot...Atata pupincurism n-am vazut nici la lingaii aia de langa cioby.

3-Ce distractivi sunt copilasii astia care intra aici si se cred pe inaltcinci sau pe mess, sau la concert blaxy girls...Copii, ma cutremur cand ma gandesc ca voi sunteti viitorul.

Eu as folosi urmatorul silogism:

Cristi Borcea e un bou. (premisa majora)

Gigi Becali e sustinut de Cristi Borcea. (premisa minora)

Gigi Becali e sustinut de un bou. (concluzie)

Cei care se simt frati cu Borcea ii rog a se alatura manifestantilor...

Nu am mai postat de mult pe site , dar am urmarit toate subiectele... Vreau sa spun ca desi sunt un contestator al lui Gigi , mi se pare cam ciudata situatia in care se afla acum.

Mi se pare intradevar a fi un exces de zel al politiei, nu un abuz neaparat.

Oricum daca toata aceasta situatie va fi spre binele Stelei atunci sunt multumit, daca asta va afecta echipa in mod dramatic si nici nu va veni o schimbare radicala(plecarea lui Gigi) atunci tot acest tam-tam nu merita sa fie sustinut de noi.

Consider ca galeria trebuie sa sustina maine echipa si sa nu mai protesteze impotriva lui Becali, si nici mesaje pentru politie nu cred ca ar trebui afisate, cred ca justitia (asa cum este ea) ar trebui sa-si faca treaba si noi la randul nostru sa ne vedem de treaba noastra.

Ma intreb retoric ... oare ce s-ar mai comenta pe site daca ciobanul, de la racoare, va retrage echipa din campionat si va inchide clubul de draci sau din lipsa de bani? Chiar nu-mi imaginez:)

Mesaj editat de Armanovici: zbiara cat vrei la OTV nu pe siteul nostru!

Edited by armanovici
caps lock excesiv