fcsteaua.ro

1 aprilie '98, ziua in care fotbalul n-a mai fost pacalit

49 posts in this topic

Ce meci!Ce amintiri!Tot la acel meci s-a strigat.....Ciocoiu,Ciocoiu/A-ngropat gunoiu'!!!Si ce 'viteza' am prins printre sine pana in gara sa nu pierdem trenul si mai ales sa nu fim 'ochiti' de gunoieri!

Superb sport extrem!

Nu pot uita acel meci niciodata...aveam 10 ani,si am tipat de bucurie.Ce vremuri...Steaua era altceva atunci...si eu eram altfel...

Edited by DelPiero10

:steag_cruce_invers: BEEN THERE, DONE THAT :steag_cruce_invers:

Si am strigat:

"Ciocoiu, Ciocoiu a-ngropat gunoiu'"

si

"Asta este Steaua, Steaua adevarata, ce-a indoliat giulestimea toata"

si inca una mai putin ortodoxa dar care ne-a uns la suflet:

"Il Muce, Il Muce, de p_ _a sa ne apuce"

Edited by campion_european

Desi stateam la o statie de stadionul ghiulesti, nu am fost prezent la acel meci, nefiind lasat de parinti. Insa, tin minte ca dupa terminarea partidei, am iesit in fata blocului impreuna cu prietenii mei sa-i asteptam pe rrapidisti si sa le reamintim, cine e pe primul loc. Numai zona bine stiuta de noi a facut sa nu fim linsati de ciorile frustrate:)

p.s. am o intrebare: jandarmul care vorbea la portavoce e asasinul Georgescu?...prea seamana

p.s. am o intrebare: jandarmul care vorbea la portavoce e asasinul Georgescu?...prea seamana

Nu cred cai georgescu, dar merita un loc in galeria marilor artisti:"Sa n-aud cuvantul ..muje.., sa n-aud cuvantu' ....altceva, ca intram in dumneavostra"

Mi`este dor de un "Lupta Steaua!' si toate celelate dar totusi sa nu uitam ca cineva trebuie sa plece din Ghencea.Si ala e ciobanul! DUTE LA STANA!PLEACA DIN Ghencea!

eu spre deosebire de multi de aici am fost atunci la meci,ce galerie aveam pe atunci si ce fanatici eram,stateam 2 pe un scaun iar la gol in tavalugul creat unui amic i a intrat un fier in stomac cand a sarit pe gard,steagul cu Steaua religion fusese facut de baietii din Armata ultra:giufi,Florin si ceilalti...plus primele steaguri de 2 bete sau japoneze cum le zic taranii cu a.u. ...din cantecele de atunci:haide hai lucescule,bagai pe rapid in b,scapa tara de burtosi,de tiganii paduchiosi sau:la brescia regiana pisa,Lucescu n a facut nimica,iar pe rapidu CFR,Lucescu o sa i bage in bbbbbbbb.....sau:de o vrea Copos ,de n o vrea ,noi o futem pe ana,ana electronicaaa......sau cand am fost la ioanitoaia la procesu etapei si i cantam:....sa moara Copos si toti rapidistii,si ioanitoaia si toti ziaristii,de un an de zile furati de pomana,ca tot Steluta este campioana...................bucurie mare atunci..pana la etapa urmatoare,1-1 in rege cu tiganul ce l mic dedicand egalul tuturor antistelistilor si c un stadion jumi-juma..noi si ciorile............ca veni vorba poate povesteste cineva intamplarea cand le am spart autocarul inaripatilor can mergeam odata in regie....

.....ca veni vorba poate povesteste cineva intamplarea cand le am spart autocarul inaripatilor can mergeam odata in regie....

Era in primavara lu' 95, cand veneam de la baschet din FLoreasca si aveam meci in Regie. Ei aveau pe teren propriu, deci la 1 Km distanta si ne-am intalnit cu autocarul lor prin Titulescu.

Trebuie sa adaugi ca , doar in emisiunea dupa castigarea titlului ne-a primit Broscoiul si pe noi in studio, singura data cand Tiganul-invitat permanent, a fost pus in dificultate si n-a mai batut campii ca de obicei

1. Antrenorul celor nespalati, Nea Lircea Mucescu zis si 17 Nentori si apoi Skonto Riga, a tunat si fulgerat ca ba a fost un fault la mijlocul terenului, ba se terminase timpul, ba offside! Deci, iar l-au furat arbitrii!

S-a mai plans ca, la lovitura libera care a precedat golul nostru, mingea nu era perfect oprita, chestie neregulamentara. Si MuIoanitoaia a stat minute in sir cu faza aia sa-si dea toti cu parerea daca mingea era sau nu in miscare...

Nu vi se pare ciudat ca dupa ce Steaua nu a mai facut fata in Europa, fotbalul romanesc a luat-o complet in jos?

Va mai amintiti ca, atunci cand Lucescu a preluat Rapidul, MuIoanitoaia ragea la emisiune ca el a adus profesionalismul in Liga I? Isi mai aduce aminte cineva ce scandal a facut Titi Dumitriu pe chestia asta, cand i-a intrebat de sferturile Cupei Cupelor (meciurile cu Antwerpen) si de calificarile in Liga Campionilor?

Cat a timp a pierdut tara asta din cauza unor jeguri nenorocite...

prezent si eu la meciul ala de pomina, cu Ciocoiu Ciocoiu, a-ngropat gunoiu :)

n-am fost chiar 5000, da 3000 tot am fost...

uitati-va la primul filmulet, la minutul 2:07 sa vedeti celebru steag tiganesc "diavoliI din giulesti" care l-au facut cu un i, si pe urma au mai adaugat un i :)))))

Edited by iri

Ce vremuri! Super...

uitati-va la primul filmulet, la minutul 2:07 sa vedeti celebru steag tiganesc "diavoliI din giulesti" care l-au facut cu un i, si pe urma au mai adaugat un i :)))))

ce analfabeti :))))))

Ce vremuri...aveam 11 ani pe atunci dar n-o sa uit ziua aia niciodata. Ce diferenta intre atitudinea de atunci si cea de acum. Ce diferenta intre Laca de atunci si cel de acum (imi pare rau s-o zic mai ales pt faptul ca pe Lacatus de cand a venit ca antrenor l-am sustinut pana in panzele albe si m-am certat cu toti pt el).

Poate inteleg si becaliotii vazand imaginile acestea de ce il injuram si nu-l mai dorim la Steaua. Pai cand imi aduc aminte de acele vremuri si vad in ce hal am ajuns ma apuca plansul. In fine....sper ca f curand sa traim din nou asemenea momente care in ultima vreme au lipsit cu desavarsire.

Imi aduc aminte cu placere de acel meci si de toti care ati venit sa ne sustineti. Eu am intrat spre final si am participat la faza golului lui Cristi. Imi aduc aminte cum la plecarea din stadion, rapidistii au aruncat cu caramizi in autocarul nostru.

A fost prima mea prezenta in AU... Aveam 17 ani si am chiulit de la scoala, am plecat noaptea cu trenul din Fagaras, emotii pana am gasit bilete, calvarul celor 89 de min. si caldura extraordinara pentru un debut de aprilie... Toata ca toate, dar avalansa de la golul lui Ciocoiu eu n-o uit cate zile am... Au mai fost sute de deplasari, dar ala a fost cel mai mare challenge pentru un suporter stelist...

:))) Multa caterinca s-a mai facut pe seama steagului. Multumesc ca mi-ai amintit. Si-i multumesc si lui "Radical" pentru poveste. Ce vremuri...

Din pacate de atunci ,,1 aprilie"si-a reintrat in drepturi si incet incet si-a pus amprenta asupra fotbalului romanesc.Astfel s-a ajuns ca la fiecare etapa din campionatul intern sa fie prezent ,,1 aprilie" iar in loc de Nationala de fotbal a Romaniei putem spune fara a gresi:Nationala ,,de 1 aprilie" a Romaniei!

Probabil cea mai tare deplasare in Giulesti.Invatzie a fost...si acum mi se face pielea de gaina.Parca inebunisem la 1-1 ...SUBLIM

nu am fost si-mi pare rau, dar inteleg franturi din ce se povesteste pe aici. poate ar trebui facut un site" Steaua inainte de Becali" cred ca ar arata superb...

e meciul acela care s-a jucat dimineata??ca nu mai tin minte.aveam 9 ani dar stiu ca topaiam in casa si am spart o farfuri e cu dinam0.tata era caine atunci:D

Sper sa nu ma insel, dar meciul de care zici tu s-a jucat la 11, cu o zi inainte de Paste si i-am batut cu 2-1. Cred ca Stelea era in poarta la ei, iar la final se auzea : "Nu va fie frica, apara Stelica."

:))

Unul din cele mai frumoase meciuri la care am participat. Chiar cred ca am fost 5000, se statea si printre randuri, si nu mai zic ca erau banci...am vazut meciul intr-o parte...mi-e dor oarecum de acele vremuri. Un meci de TOP 3