Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Meciul unei mentalitati

36 posts in this topic

Mentalitatea delasatoare a romanului cu indarjenia pusa de sarb!!! Si nu numai asta!

Daca ne uitam la sarbi ne crapa obrazul de rusine la ce sportivi au ei, numai doua nume: Djokovic, Jovanovic - in comparatie cu ai nostri: Monica Niculescu si Hanescu!

Trebuie skimbata mentalitatea neaparat!!

Prin vorbe nu vom face nimic.Mentalitatea trebuie schimbata prin fapte.Si ce-ar fi ca azi sa tinem TOTI cu Romania?Si asta face parte din mentalitate.Nu uitati ca mai intai de toate suntem romani,si spun asta fara urma de fals patriotism...spun asta pt ca asa e!;)

P.S.HAI Romania!

Edited by DelPiero10

Si ce sa mai spui ca peste toate astea suporterii sarbi apar cu mesajul acela de multumire. Nu-mi venea sa cred. Au facut spectacol si noi i-am primit cu bastoane. IN ACEL MOMENT MI-A FOST RUSINE CA SUNT ROMAN!!!

Cati dintre "noi" ar fii tinut de acel STEAG in timp ce primeai bastoane din toate partile?

Mentalitate de mitici asta avem!V-a placut cum a shters-o puscarie la pauza,nu?A mai ramas sa isi puna hainele in cap cand e filmat ca alte personaje.RUSINE!!!!

Si ce sa mai spui ca peste toate astea suporterii sarbi apar cu mesajul acela de multumire. Nu-mi venea sa cred. Au facut spectacol si noi i-am primit cu bastoane.

Din nou cretinii care comandau jandarmii de pe stadion si-au dat in petec. Sarbii au aruncat cu torte, dar nu in teren si nici inspre fortele de ordine. Puteau prea bine sa ii identifice pe cei care au aprins tortele pe film si sa le dea amenzile corespunzatoare.

Oricum, frumos mesajul sarbilor

Din nou cretinii care comandau jandarmii de pe stadion si-au dat in petec. Sarbii au aruncat cu torte, dar nu in teren si nici inspre fortele de ordine. Puteau prea bine sa ii identifice pe cei care au aprins tortele pe film si sa le dea amenzile corespunzatoare.

Oricum, frumos mesajul sarbilor

Frumos si serveste ca pilda pentru noi.Dar na,trebuia sa ne punem rau si cu sarbii.Ei sunt un popor brav,corect,dar si razbunator.Si nu vor uita ce au patit aseara.Nu cred ca vom fi prea bine primiti pe Maracana sarbeasca...

Pai ce facura mai oameni buni sarbi de si-au luat-o in halul ala de la gorilele in albastru cu pulan?

Din cate am vazut eu interventia jandarmilor a fost 'in forta' parca si cu ceva gaze lacrimogene aflate in dotare.

PS: frumos mesajul sarbilor, ei ne-au multumit in romana si noi le-am raspuns tot in romana, dar cu bastoane si injuraturi.

Edited by Le reseau pansant

Ion Antonescu Erou National!

Si nu mai vorbiti idiotenii,ca aveti exact mentalitatea de care va plangeti ca sufera Romania! Cat timp spuneti ca suntem un neam de lasi si de lingai,inseamna ca va includeti si pe voi in categoria asta; eu unul nu ma regasesc in lamentarile voastre, si le consider de-a dreptul neadevarate; bunicii mei care au luptat ambii pe frontul de Est nu au fost lasi...si nici urmasii lor!

P.S. Acest post se adreseaza celor ce au scris despre neamul nostru ca ar fi las si in alte feluri.Nu om fi noi nemti sau englezi,si nici o autocritica nu strica,dar sa ajungi atat de slugarnic si resemnat sa spui ca suntem efectiv niste zdrente?

Traiasca Romania Mare! Si va fi Mare din nou intr-o zi...

Sign in to follow this  
Followers 0