Posted March 23, 2009 · Report post Patronul Stelei, Gigi Becali, continuã rãzboiul cu fanii. Deși declarã cã dorește reconcilierea cu propriii suporteri, latifundiarul din Pipera atacã iar galeria Stelei. Dupã ce și-a pus toți fanii roș-albaștrilor în cap când a defilat cu fularul rivalei Dinamo la gât, Gigi gafeazã din nou precizând nu numai cã, într-un duel CFR - Dinamo, ar sprijini gruparea din ªtefan cel Mare, ci și faptul cã, în cazul în care suporterii vor continua manifestãrile de protest, va opri accesul spectatorilor în peluze. "Eu am tot încercat sã mã împac cu ei. Sunt sigur manipulați de cineva, le dã bani. ªi pentru mine este o dilemã cine le dã banii, nu cred cã e cineva din fotbal. Pe mine oricum mã înjurã 20-30 de vagabonți, pe mine mã iubește lumea în țara asta. Dar dacã nu înceteazã, o sã închid peluzele, dar nu acum, o sã mai încerc sã mã împac cu ei pentru cã îmi place atmosfera de pe stadion când cântã ei". Patronul din Ghencea a afirmat cã este dispus sã ajute Dinamo sã câștige titlul de campioanã pentru cã este "român adevãrat". Dacã e ca Dinamo sã se batã cu CFR pentru titlu, o sã-i ajut pe dinamoviști. Eu sunt român adevãrat, nu ca Borcea, care a vândut meciul clujenilor anul trecut. Oricum, cred cã blestemul lor nu-i lasã sã joace în Champions League, a declarat Becali la "Fanatic Show". Chiar dacã Steaua se aflã în prezent pe locul opt, acesta viseazã în continuare la titlu. ªanse încã mai sunt, dar un singur pas greșit înseamnã adio titlu, a mai adãugat Becali. În timp ce latifundiarul din Pipera mai crede încã în titlul de campioanã, fostul tehnician Emerich Jenei este de altã pãrere. Suntem pe locul opt, Steaua nu poate sã mai câștige campionatul acum, dar cu un joc mai elevat ar putea sã se apropie de locurile fruntașe, pentru cã echipele care sunt în fațã au avut o scãdere. Nu pun la socotealã aici Rapidul și Craiova. Dinamo a jucat mai bine, dar cu cine? A bãtut la Buzãu și, dacã am ajuns sã ne bucurãm cã a bãtut Dinamo acolo, înseamnã cã suntem sãraci cu totul, a spus Jenei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2009 · Report post Pentru cei care sustin incetarea protestelor: Tocmai vi s-a spus ca il iubiti pe marele Gigi Becali: "Pe mine ma iubeste lumea in tara". Ei, bine, noi uram tot ce tine de Gigi Becali: de la modul in care se comporta si vorbeste, pana la modul in care manageriaza Steaua. VA DETESTAM SI VREM SA CURATAM Ghencea DE VOI! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2009 · Report post e numai vina presei ..sa il lase in durerea si prostia lui sa stea la palat si sa isi mulga oile linistit Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2009 · Report post Nu inchizi tu peluzele ciobane!In cel mai bun caz o inchizi pe ma-ta in debara! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2009 · Report post trebuie sa continuie protestele dar mai puternic ca pana acuma tot stadionul trebuie sal huiduie pe cioban mai ales dupa declaratile de aseara cand a spus ca le da meciul la Dinamo ,ar trebui sa se trezeasca si suporteri becalizati care i pupa mana pt o suta de euro ca Becali distruge Steaua ,daca nu scapam de infectu asta cu miros de branza va fi jale! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2009 · Report post Nu inchizi tu peluzele ciobane!In cel mai bun caz o inchizi pe ma-ta in debara! Singura chestie pe care poate s-o faca este sa nu mai emita abonamente pentru Peluza. Altceva n-are ce sa faca pentru ca daca ar inchide peluzele de tot, ar fi ilegal! Oare cand o sa scapam de cancerul asta? Daca nu scapam poate ne infiintam si noi o echipa cum si-au infiintat supoterii echipei Manchester United, nemultumiti de preluarea echipei de catre Malcolm Glazer, echipa FC United of Manchester! http://en.wikipedia.org/wiki/F.C._United_of_Manchester Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post Daca se inchid peluzele...populam tribunele ciobane, pleaca din Ghencea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post Inca mai crede ca cei care-l contesta sunt platiti de cineva. Sufera de teoria conspiratiei jegul... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post ma iubeste suporterii si e morti toti dupe mine... yeah, right! pe asta nu-l iubeste decat maica-sa. si, poate, o oaie sau doua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post la Peluza Sud vor sta oile,la nord caprele,la tribuna Argaseala cu berbecii iar la oficiala MAGARUL singur.Pleaca cacareaza ,nu te iubeste nimeni nici in tara nici altundeva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post Sunt sigur manipulați de cineva, le dã bani. ne da mata bani analfabet imputit ce esti Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post Inchizi peluzele si ne mutam la tribune. Le inchizi si pe alea si vom veni in fata stadionului si tot protestam. M-am saturat pana peste cap de dobitocul de la loja. Ori noi ori el. Apropo...cat de cretin poate fi cineva incat sa-l mai sustina....se pare ca sunt multi, de la presa pana la multi "suporteri". Si nu vreau sa mai aud prostia aia ca baga bani si asa mai departe. Adevarata e vorba aia ca nu conteaza cat dai ci CUM dai. Afara oaie din Ghencea.....din cauza unora ca tine mi-e rusine si ca sunt roman. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post Jenant... declaratiile gibonului preluate de Cotidianul au cel putin 2-3 saptamani vechime... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post Au fost spuse la Fanatik, pe otevea, dupa meciul de la Pitesti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post Hai mai baieti... voi chiar credeti? Eu nu. Zice si el asa, doar-doar s-o speria cineva si va actiona ca atare. Mai degraba se lasa de fotbal... daca nici acum nu il cunoasteti pe domnul Berbecali, e grav. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post Inchizi peluzele ? Ne vedem in tribuna! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post mergem la tribune ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post Eu propun sa mergem in randurile de sus de la Tribuna I si de-acolo sa-i tot uram... Cre'ca nu rezista 3 etape si vinde totu' in secunda doi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post Jiji..daca vreau sa te injur ,te injur oriunde si oricand...te`n gatu`matii !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 · Report post Jenant... declaratiile gibonului preluate de Cotidianul au cel putin 2-3 saptamani vechime... Au fost spuse la Fanatik, pe otevea, dupa meciul de la Pitesti. Aveti dreptate amandoi. A spus-o si mai demult,si mai recent.De fapt el spune idiotenii in fiecare zi... Mai grav este ca ar ajuta-o pe Dinamo daca ar fi cazul. Pai daca aplicam tactica lui Laca din returul trecut o sa pierdem pe bune... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2009 · Report post dute dracu jijel Share this post Link to post Share on other sites