fcsteaua.ro

Despre Zapata...

55 posts in this topic

Nimeni nu observa ca in momentul in care Steaua ia portari, acestia apara superb (vezi cazul lui Carlos, Andrey sau Zapata) si pe urma...in jumatate de an se intampla ceva si parca uita cum sa apere? Toti acesti portari au ceva in comun - antrenorul cu portarii. Nu se poate ca acestia sa uite fotbalul, nu se poate sa nimereasca Steaua doar portari buni pe juma' de sezon

Pai daca antrenorul cu portarii e var de gradul al doilea cu ciobanul te mai mira ceva? Salvatorul Stelei si-a infipt aghiotantii in toate posturile cheie. Managerul competent e chiar el insusi, presedintele clubului e un lingau, medicul echipei e de fapt veterinar, dar nu-i dam voie sa plece la cioban. Cine mai finanteaza echipa domn'le?

Desigur, sa le raspund si celor care il contesta pe Lacatus-antrenorul: sase, stati pe faza, Leo Strizu si Teia Sponte se antreneaza in umbra.

Edited by Joga Bonito

Asa o fi, dar portarul echipei este singurul care nu are voie sa fie gafeor. Daca nu ai portar, degeaba ai echipa. Jucatorii de camp gresesc pentru ca ei si incearca mult mai multe. Doar nu o sa vezi acum vreun portar sanatos la cap dribland si facand preluari. Prefer un portar care sa imi scoata o minge de la vinclu dar care sa prinda niste suturi de la distanta exact pe pieptul lui.

PS: Asta ca sa nu mai spun ca golul luat de Zapata la Vaslui este unul d-ala de mai vazi alb-negru pe youtube.

Ronnie, de cate ori am pierdut pe gafele lui Goian si totusi nu-l vad pe nimeni cum il critica. De cate ori am pierdut pe gafele lui Banel, Petre Marin, chiar si Radoi? Si aici ma refer doar la erorile care au dus la primirea unui gol...

Zapata e si el om, este normal sa mai greseasca si el. Oare cate puncte am pierdut pe gafele lui si cate am pierdut pe gafele fundasilor sau indolenta/nesimtirea/lipsa de valoare a jucatorilor ofensivi?

Toata lumea il critica pe Zapata, dar apararea de ce nu a fost in stare sa blocheze culoarele de sut sau de ce nu a fost in stare sa degajeze mingia dupa respingerea lui Zapata?

Edited by MoWeed

Eu n-am sa dau in Zapata.Chiar daca gafeaza am un respect prea mare pentru omul Zapata!

Omul asta s-a straduit sa faca multe lucruri pentru noi si multe i-au iesit.Chiar daca va pleca din vara , respectul meu pentru el ramane.

Toata lumea il critica pe Zapata, dar apararea de ce nu a fost in stare sa blocheze culoarele de sut sau de ce nu a fost in stare sa degajeze mingia dupa respingerea lui Zapata?
.Absolut de acord Mo!

Ronnie, de cate ori am pierdut pe gafele lui Goian si totusi nu-l vad pe nimeni cum il critica. De cate ori am pierdut pe gafele lui Banel, Petre Marin, chiar si Radoi? Si aici ma refer doar la erorile care au dus la primirea unui gol...

Zapata e si el om, este normal sa mai greseasca si el. Oare cate puncte am pierdut pe gafele lui si cate am pierdut pe gafele fundasilor sau indolenta/nesimtirea/lipsa de valoare a jucatorilor ofensivi?

Subscriu :)

Edited by Melku

Nu este corect sa dam in Zapata dupa cite meciuri a facut de unul singur. Nu o sa uit niciodata meciul cu Arsenal, cind daca nu era el, probabil ca veneam cu traista plina de acolo. Si multe alte meciuri in care Zapata a fost numarul 1. Toti portarii gafeaza, nu am vazut pina acum unul care sa nu o comita din cind in cind. Problema lui Zapata este ca el nu are de la cine sa invete meserie in continuare, nu are cine sa-l perfectioneze. Speriatu ? Mda...o legenda vie a fotbalistului dintre buturi. Si cred ca atmosfera de la echipa nu e prea stimulanta pentru jucatori. Nu cred ca le este usor nici lor cind vad cum rind pe rind intra cite unul in gura nenorocitului de cioban sau, si mai rau, a antrenorului de talie mondiala, cunoscut in lumea fotbalului ca "fiara".

da, adio Zapata, ca restul echipei merge perfect. Dupa fiecare etapa iese cate un tap ispasitor, si de cele mai multe ori acesta este Zapata. De ce nu am marcat pana atunci, de ce nu eram la 2-3 goluri diferenta fata de ei, si nu se mai facea atata tamtam.

INCONSTIENTI!!! Asta sunteti. Vad numa opinii pro-Zapata. Toate celelalte echipe de top au portari decenti daca nu de mare valoare(Lobont). Pai si Minca de la Buzau gafeaza mai putin ca asta. Si nu inteleg de unde atata recunostinta pentru Zapata. Daca ar fi avut 10 sezonea bune si unul prost hai ca ziceam, dar a avut unul bun si unul mizerabil. Si anul trecut el era constant omul meciului pentru ca ceilalti din teren erau prea natarai sa iasa vreunul in evidenta. Sa va aduc aminte primul meci al lui Zapata la Steaua??? 2-1 cu Zaglebie cu eroare monumentala la 0-0.

Pai daca ar fi facut Lovin sau Banel ce face Zapata cred ca ar fi fost rastigniti in Piata Universitatii.

@all

Daca era la prima greseala, a doua, a treia, intelegeam, ca nu doar nu am nimic cu Zapata. Nu ii port pica pentru nimic. Insa este al 6-lea meci in care ne mananca. Cate gafe mai trebuie sa faca Zapata ca sa il numiti si pe el gafeor, precum l-ati numit si pe Carlos?!

Avem un noroc teribil la portari.

perfect de acord. cand incasezi astfel de goluri demne de cascadorii rasului nu mai e nimic de adaugat. cat a aparat bine e irelevant. orice portar are uneori interventii excelente, insa cand o comiti in halul asta atat de frecvent inseamna ca nu esti in stare sa oferi siguranta echipei. devii veriga slaba. la revedere!

nu inteleg incercarile de a il disculpa pe zapata prin comparatii cu alti jucatori: "da' Lovin cate pase sa mai greseasca? da' de Goian de ce nu va luati?" samd. aloooo? cum adica nu-i critica nimeni? i se pare cuiva ca suntem incantati de Banel, Lovin, szekely, Litu, pietonul moreno etc.? pe Goian il vindeam vara trecuta cand era disperat sa plece. nu mai vrei la Steaua? nu iti mai convine? taie-o in cecenia sau in serie b.

Edited by Norbinho

Mai, refuzati sa vedeti intreaga imaginea de ansamblu. E ca si cum ai spune ca Steaua merge prost din cauza jucatorilor, nu din cauza lipsei managementului, a unei strategii coerente, a unei pregatiri adecvate in sezon si in afara lui, a unui antrenor cu o filosofie de joc, etc. Jocul prost al lui Zapata nu difera cu mult de jocul prost al oricarui jucator din echipa noastra, atata ca este un post unde greselile sunt vizibile. NIMENI nu este in forma, toti sunt iesiti din forma.

:steag_cruce_invers: toata lumea da vina pe zapata....dar voi nu ati vazut cat au gresit si altii...gen:Nicolita Ogararu Dayro NUMAI ZIC...si mult altii...daca nu va aduceti aminte zapada a salvat ce'le 3 pct cu iasiul...si in multe alte randurii...daca zapata nu era in Liga veneam cu o caruta de goluri acasa.. :steag_cruce_invers:

Robinson_Zapata_fcsteauaro_1133231781.jpg

nu e prima data cand zapata greseste.... e varza...afara cu el...

sa vina tatrusanu..... nu are nicio scuza....treaba unui portar e sa apere nu o scape mingi dupa mingi...

ne-au ajuns Carlos si celalalt...

sa vina odata tatarusanu....

Edited by Adrian
Nu mai folosi limbajul de mesager!

incredibil ce popor de oi suntem,daca comentatorul zice ca Banel e sufletul echipei il vezi cu cea mai mare nota,daca comentatorul ne spune ca zapata e cauza tuturor relelor la Steaua si ca din cauza lui am pierdut campionatul toti sariti ca muierile si il injurati

cati dintre voi il injurau pe toja acum 4-5 luni iar acum il ridica in slavi,de atunci pana acum a devenit fotbalist.dar ma intreb cati dintre voi ia-ti pupat picioarele lui zapata iar acum il scoateti vinovat pentru tot...chiar credeti ca a "orbit" sau a uitat sa apere in 6-7 luni?

nu meritam un portar ca zapata,nu meritam sa ne batem joc in halul asta de el si sper din toata inima sa plece la o echipa mare asa cum merita iar oile becaliene sa ramana cu tataruseanu`(portarul care nu a gresit niciodata)

nu a fost doar Zapata de vina,toata echipa sufera si greseste,iar singurul vinovat e George Becali

Nu este corect sa dam in Zapata dupa cite meciuri a facut de unul singur. Nu o sa uit niciodata meciul cu Arsenal, cind daca nu era el, probabil ca veneam cu traista plina de acolo. Si multe alte meciuri in care Zapata a fost numarul 1. Toti portarii gafeaza, nu am vazut pina acum unul care sa nu o comita din cind in cind. Problema lui Zapata este ca el nu are de la cine sa invete meserie in continuare, nu are cine sa-l perfectioneze. Speriatu ? Mda...o legenda vie a fotbalistului dintre buturi. Si cred ca atmosfera de la echipa nu e prea stimulanta pentru jucatori. Nu cred ca le este usor nici lor cind vad cum rind pe rind intra cite unul in gura nenorocitului de cioban sau, si mai rau, a antrenorului de talie mondiala, cunoscut in lumea fotbalului ca "fiara".

Am fost portar, iar legea portarilor este " sa scoata toate mingile parabile", iar daca mai scot si mingii aproape imparabile, atunci sunt f. buni sau exceptionali.uitativa la Lobont. El foarte rar face minuni. Dar apara toate mingiile parabile , pentru ca are ABC-ul si stie cum sa se plaseze, cum sa pareze etc.

Zapata a lipsit la niste lectii ale abecedarului. Si nu e numai vina lui ca fiind de atatia ani la Steaua nimeni nu a reusit sa-i umple golurile din pregatire. Pentru ca nu-l vad ca un caracter problema sau unul care sse da ca le stie pe toate.

Dar de aici si pana a-l scuza pentru orice, sau acum a-l sataniza eset cale lunga.

Ai gresit trebuie sa platesti, sa-ti pui lipsurile la punct, numai ca aici trebuie saai si ajutor calificat.Iar la Steaua se pare ca nu e. Nu stiu de ce la club nu este un Vasile Iordache, sau un alt portar de valoare pe care l-a avut Steaua ?

@Ronnie

Si cine sa apere in locul lui? Tatarusanu? Cernea?

De cumparat un portar de valoare nu poate fi vorba, ca Jiji nu vrea sa mai bage bani in echipa...

O fi ultimul portar de pe planeta.

Da Cernea este o solutie, are ABC- ul , scoate toate mingile parabile. Nu are multe "parade" senzationale, dar a scos destule mingi grele

Vatca,...... da este o solutie. A aparat bine doua sezoane la Galati, apara f. bine acum la MEdias, nu stiu de ce la Steaua nu i s-a dat sansa de a apara.??? (Tot cei care pregatesc echipa au hotarat ???, De ce l-au mai adus??? Ca sa aiba de unde sa plece ??? Sau exista interese de care nu avem habar ??? Dar, daca-i tradare s-o stim si noi neiculita.......)

Tatarusanu....., da este o solutie. Dar pentru asta trebuie sa vina la echipa, sa fie pregatit corespunzator, pentru ca la calitati sta mult mai bine ca Rufay.

Si iarasi ne intoarcem la pregatire.....???

Edited by mirel66radoi

Am fost portar, iar legea portarilor este " sa scoata toate mingile parabile", iar daca mai scot si mingii aproape imparabile, atunci sunt f. buni sau exceptionali.uitativa la Lobont. El foarte rar face minuni. Dar apara toate mingiile parabile , pentru ca are ABC-ul si stie cum sa se plaseze, cum sa pareze etc.

Zapata a lipsit la niste lectii ale abecedarului. Si nu e numai vina lui ca fiind de atatia ani la Steaua nimeni nu a reusit sa-i umple golurile din pregatire. Pentru ca nu-l vad ca un caracter problema sau unul care sse da ca le stie pe toate.

Dar de aici si pana a-l scuza pentru orice, sau acum a-l sataniza eset cale lunga.

Ai gresit trebuie sa platesti, sa-ti pui lipsurile la punct, numai ca aici trebuie saai si ajutor calificat.Iar la Steaua se pare ca nu e. Nu stiu de ce la club nu este un Vasile Iordache, sau un alt portar de valoare pe care l-a avut Steaua ?

tu chiar nu esti informat deloc despre Steaua (Vasile iordache este antrenorul de portari al echipei) iar in legatura cu ceilalti portari tatarusanu este un portar modest de la o echipa slaba, vatca a aparat bine la medias (cand a venit la Steaua era portarul cu cele mai multe goluri primite din campionat ) dar in cele 2 meciuri de cupa pe care le-a jucat a luat 4 goluri parabile avand o prestatie penibila iar Cernea este un portar bun ca rezerva

zapata este un portar bun insa Lobont are mult mai multa experienta jucand chiar sferturi in Liga Campionilor cu Ajax avand in acel meci cateva interventii excelente

Am mai zis-o pe acest forum si o repet: nu mai blamati jucatorii!!!

Zapata este un portar excelent, de talia lui Lobont insa ambii au aceeasi mare tendinta: de a sta in afara, la ceva metri, de linia portii unde ii este de fapt locul unui portar.

A-ti vazut ce lob era sa-l dea gata pe Lobont?Venit de la jumatea terenului...., unde era Lobont?

In afara mult si mai ameninta cu pumnul pe colegii care au permis lobul acela nereusit...

Portarii trebuie sa stea pe linia portii de cele mai multe ori, nu la 2-3 etc metri distanta.

Ce-au facut aparatorii cand Zapata s-a opus cu pieptul?De ce nu au preluat mingea?Unde erau?

Daca nu era Zapata cred ca eram pe undeva prin coada clasamentului cu altii .... .

Nu mi-a placut ratarea penaltiului, dar asta e, a gresit, trebuie sa-i rupem capul?

Nu e corect, sustineti echipa daca sunteti stelisti adevarati;indiferent cum ar juca trebuie sa le fim alaturi, au mare nevoie de noi!!!!!!

Oierul ...., asta e e cioban. Ce vreti de la un cioban?Va irositi seva pe ceva care nu merita, echipa in schimb are nevoie de aceasta seva irosita....

nu e prima data cand zapata greseste.... e varza...afara cu el...

sa vina tatrusanu..... nu are nicio scuza....treaba unui portar e sa apere nu o scape mingi dupa mingi...

ne-au ajuns Carlos si celalalt...

sa vina odata tatarusanu....

L-ai vazut pe Tatarusanu jucand ? Ai vazut ce gafe face ? O sa plangi dupa Carlos "si celalalt".

Problema noastra nu este neaparat Zapata. Echipa joaca fara incredere. Motivul mi se pare evident, avem o echipa de jucatori de valoare medie care nu exceleaza niciodata dar, cateodata isi fac muncitoreste treaba, numai atunci cand "arde". Cu alte cuvinte nu avem nici un jucator cu sclipire, cu idei - ar fi potrivit la mijloc - care sa dea incredere echipei. Echipa nu are incredere in posibilitatile ei pt ca jucatorii stiu ca nu are cine sa ii scoata din necaz atunci cand e nevoie.

Din pacate cand greseste un portar se vede. Dar de data asta au fost multi factori pe care unii ii neglijeaza. Ala nu trebuia lasat sa suteze. Alalalt care a dat gol nu avea fundas dupa el. Si altele. Ce se intampla daca Zapata scotea toate mingile usoare si lua toate golurile la paradele de exceptie pe care le-a facut in ultimele 2 sezoane? As putea pune pariu ca nu aveam atatea puncte sau nu prindeam nici locul 2 anul trecut. Se baga cineva? Ce e si mai grav e ca toate tunurile sunt acum pe un jucator si Gigi e lasat in plan secund cel putin pt moment. Iar ati uitat cine trebuie atacat?

Edited by Cipper

Intotdeauna opiniile tale mi s-au parut fade si lipsite de substanta, parerile tale au intotdeauna un "Sa se revizuiasca, primesc.Dar sa nu se schimbe nimic."

Cine mai are o atitudine negativa asupra lui Zapata, sa binevoiasca sa citeasca articolul "Coraje Rufay" ( http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5981 homemade fcsteaua.ro) de atatea ori cat e nevoie sa inteleaga ca greselile lui Zapata nu sunt numai ale lui, ci a tot ce e in neregula la clubul nostru. Lipsa de management, lipsa de infrastructura, lipsa unei identitati clare si a unei strategii de viitor, oamenii adusi pe pile, neprofesionalismul incep sa isi arate efectele negative din ce in ce mai intens. Vrem sa facem turnul Eiffel pe fundatie de carti de joc. Ba mai suntem suparati si pe muncitorii care incearca sa cladeasca ceva si nu pe "inginerii" acestui proiect. MM-ul a spus ca Becali va distruge Steaua, Hagi la fel, vorbele acestora incep sa prinda contur din ce il ce mai mult.

Edited by Melku

pai staffu prunei cine ii de vina ? ce rahat de staff are si clubul asta ? Leo Strizu a zis ca nush ce jucator n-are fata de Steaua, dar ajunge la alta echipa si face furori. Jucatorii nostri is rupti tot timpu, cad ca iepurii. Portarii, absolut toti portarii din ultimii ani au fost in regres.

Becali si agialatii lui care fac staff-ul la Steaua tre sa dispara. Scurt.

MM-ul a spus ca Becali va distruge Steaua, Hagi la fel, vorbele acestora incep sa prinda contur din ce il ce mai mult.

Ce revelatie!