Posted March 21, 2009 · Report post Salut Pana cand nu vom scapa de "petarde" gen Banel, Lovin, Ovidiu "Pietre" si lista este deschisa, nu vom castiga campionate in veci. Cu jucatori den Dayro Moreno ( aseara ), care a fost de o indolenta crasa, "marele atacant" Bogdan Stancu, care din 6 metri trage pe mijlocul portii exact in bratele portarului iar in rest a fost inexistent, cu un antrenor care habar n-are sa aseze jucatorii in teren si mai mult decat atat, sa nu stie sa-i foloseasca pe cei care sunt cat decat in forma sau mai stiu ceva cu mingea ( exemplul Lovin - titular, Tiago - rezerva; stiu de unde provine miscarea asta "inteligenta" ), NU VOM AVEA PRETENTII MAI SUS DE LOCUL 5. Hai Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post S-a dovedit inca odata ca acest Kapetanos este jucator! eu unul asa cred. nu stiu de Rusu mai nimic inafara de faptul ca e golgheter la Steaua II in divizia C dar nu cred ca e peste Kapetanos. De cand a intrat pe teren el si Tiago s-a vazut clar asta, Toja a inceput sa joace si el din ce in ce mai bine nu mai greseste pase si este eficient.Cel care cred ca nu isi are locul in primul 11 este Dayro, Dayro care mie nu-mi place deloc.Mi se pare ca nu isi are locul la Steaua nu se incadreaza in stilul de joc.Asta e parerea mea.Sper ca de acum sa joace cu Kapetanos si Tiago titulari dar nu cred ca nu ii place Gigi.... PLEACA!!!! In ceea ce priveste pe Tiago sunt de acord pe cind de Kapetanos Giji are dreptete ,el nu are mers de fotbalist si bate cu piciorul ca o baba , aproape toate golurile lui au fost cu capul , pe cind Steaua incearca uin joc din pase rapide si deci are nevoie de cineva care sa poata suta la poarta din orice pozitie cu piciorul , de cind intra Kap... in teren incepe jokul ala stupid cu centrari furnizate de fundasi si in acest joc sigur ca nu-si au loc jucatori ca Toja ,Tiago ,Dayro ,Stancu care incearca sa joace FOTBAL Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Evident. La Cernea mã refer. Legat de Tudor. Prostia vieții lui cã a plecat la CFR dupã Dorinel. Dacã nu pleca atunci, avea toate șansele sã apere și acum la Steaua. Îl consider cel mai bun dintre toți portarii de la el încoace. Eu nu-mi aduc aminte de nicio gafã de-a lui de genul celei din seara asta, a lui Zapata. Meci Steaua-Brasov(la Brasov era Lacatus pe banca) conduceam cu 1-0 si in minutul 90 Tudorica le face cadou Brasovenilor 1 pct.Ar mai fi si meciul cu Dinamo Kiev de pe Ghencea si multe altele.Daca era asa fenomenal si constant de ce l-a mai adus Piti pe Hamutovski? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Era si un banner de-a lor: "Gigi, rãmâi aici." Le facem și discount dacã vor. Nu,nu. Mesajul a fost afisat de noi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Era si un banner de-a lor: "Gigi, rãmâi aici." Le facem și discount dacã vor. La noi in peluza a fost un banner pe care scria:"RAMAI AICI" http://www.ultras.ro/two/wpg2-3?g2_itemId=2198 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Am intrat pe forum sa citesc pareri despre meci si parca mai tare ma intristez. Forumul e fix ca echipa, plin de papagali. In primul rand analfabetii, cand ajungi sa scrii "nu il mai scuza-ti pe Zapata" e cazul sa fii mai atent la scoala si abia dupa cateva luni de dictare sa iti dai cu parerea. Daca ai luat deja diploma de bac poti sa te impusti. Dupa ce iti clatesti ochii cu un numar eronat de "i" si cu cratime puse aiurea dai de baietii cu adevarat competenti. Ei stiu tot din nastere si argumentul lor suprem e evidenta. Fara sa citam, ca nu-i frumos sa dam nume, iata o fraza tipica pentru genul ilustrat: "Frate, trebuie sa nu vrei sa vezi ca Dayro e fotbalist adevarat!". De ce? Adica sunt sigur ca se poate si mai mult de atat, ca exista argumente. Oare atati oameni de fotbal (si il aleg ca exemplu pe Ienei) care spun ca fotbalisti ca Dayro avem cu sutele in tara gresesc cu totii? Sa nu ne pese de parerea lor, sa ne uitam doar la jocul lui Dayro si sa tragem noi o concluzie: -Omul e tehnic, "indiscutabil"! Daca e asa de tehnic cum de nu face nici macar un dribling sanatos? A avut macar in situatiile cand ajungea in lateral o gramada de sanse unu la unu... cum a facut, de pilda, Doman. Ce a facut Dayro? -E un varf autentic, "evident". Unde sunt suturile lui Dayro daca e varf? Pai nu joaca pe pozitia care ii convine. Aseara a jucat! A facut schimb permanent cu Stancu pe pozitia de varf si a fost praf. -Pentru ca, saracul de el, alearga prea mult si se pierde in fata portii. Daca ne amintim cat alergau Hagi si Ilie Dumitrescu atunci fara indoiala ca Dayro e un oprimat. Nu se mai joaca fotbalul ala, nene. acum se alearga asa cum alearga Ronaldo la United sau Mutu la Fiorentina sau... Kapetanos la Steaua. Asta e fotbalul de azi. Dayro ar fi fost un mare jucator dar s-a nascut cam tarziu. In fine, legat de meciul de ieri... un bravo pentru Arges pentru felul in care a jucat. Se confirma ca nu prea mai exista echipe mici la noi. Si nici echipe mari... Legat de Steaua, bravo Toja, bravo Tiago! Nu mai dati cu rosii in Zapata... eu zic sa ii ridicam o statuie si sa ii acordam cel putin rangul de simbol alaturi de cealalta valoare care ne-a salvat in trecut, Lacatus. Si Carlos a facut un meci bun candva, macar jumatate de simbol ar putea fi si el. Sa nu uitam de copiii de mingi care au tras de timp intr-un meci cu Dinamo pe care l-am castigat la limita. Copilul de mingi inspirat - un sfert de simbol acolo... Nu-l mai oblojiti asa ca e baiat mare. A aparat pentru cat a fost platit sau viceversa. Acum e platit pentru mai mult decat apara, e cazul sa lase locul lui Cernea. 7 puncte sunt imens de multe pentru un campionat! Vad multa lume suparata ca a jucat Lovin, favoritul lui Gigi. Mie putin imi pasa daca joaca Lovin asta, nu e mult mai prost decat Ovidiu Petre, putin sub el dar nu cu doua clase. Ce ma sperie este ca joaca amandoi. Adica iarasi doi inchizatori. Iar isi pleaca simbolul urechea la indicatiile ciobanesti. Ciobane piei! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Meci Steaua-Brasov(la Brasov era Lacatus pe banca) conduceam cu 1-0 si in minutul 90 Tudorica le face cadou Brasovenilor 1 pct.Ar mai fi si meciul cu Dinamo Kiev de pe Ghencea si multe altele.Daca era asa fenomenal si constant de ce l-a mai adus Piti pe Hamutovski? Si intr-un alt meci la Brasov in 2005 a aparat senzational si ne-a adus titlul! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Legat de portar, rugati-va sa se intample ceva sanu vina Tatarusanu. Pai ala e regele gafeurilor! Ati vazut golul 2 primit de la Vaslui etapa trecuta? Cand a plecat pasa catre varful care a marcat, el deja se daduse batut, n-a mai schitat nimic! Pe de alta parte, isi aminteste cineva vreo gafa a lui Cernea? Eu imi amintesc una in pregatiri, asta vara, atata tot! Cernea e cea mai la indemana solutie. Tot respectul pentru Zapata, cu Iasiul etapa trecuta nu si-a facut decat datoria scotand acele doua suturi. Dar nu poti sa mananci munca unei echipe la sfarsitul meciului cu astfel de gafe. Restul echipei a jucat bine, dar nu stiu ce face Laca cu ei la antrenamente, acolo nu se exerseaza penaltiuri? 3 penaltiuri ratate pana acum e enorm de mult! Numai cu asta ne-am mancat 4 puncte! Plus numeroasele bare, plus numeroasele gafe de portar! Acolo sunt punctele care ne despart de javre! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Legat de portar, rugati-va sa se intample ceva sanu vina Tatarusanu. Pai ala e regele gafeurilor! Ati vazut golul 2 primit de la Vaslui etapa trecuta? Cand a plecat pasa catre varful care a marcat, el deja se daduse batut, n-a mai schitat nimic! Pe de alta parte, isi aminteste cineva vreo gafa a lui Cernea? Eu imi amintesc una in pregatiri, asta vara, atata tot! Cernea e cea mai la indemana solutie. Tot respectul pentru Zapata, cu Iasiul etapa trecuta nu si-a facut decat datoria scotand acele doua suturi. Dar nu poti sa mananci munca unei echipe la sfarsitul meciului cu astfel de gafe. Restul echipei a jucat bine, dar nu stiu ce face Laca cu ei la antrenamente, acolo nu se exerseaza penaltiuri? 3 penaltiuri ratate pana acum e enorm de mult! Numai cu asta ne-am mancat 4 puncte! Plus numeroasele bare, plus numeroasele gafe de portar! Acolo sunt punctele care ne despart de javre! E slab Tatarusanu...nu el este solutia. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 (edited) · Report post Nu am stat sa ti urmaresc postraile legate de atlet dat l am adus in discutie tocmai pentru ca aseara a fost principalul responsabil al primul gol primit de Steaua dar nu ai mentioant nimic de el iar atletul ne a ingropat in ultimii ani MULT MAI MULT decat Zapat in ultima perioada. Am gasit BUBA la Steua, PORTARUL........I WAS BLIND NOW I CAN SEE.........vai de noi frate......!!! greenyes! Eu nu pot sa ma uit la panarama de Nicolita, mi se pare blesfemie ca acest pacalici sa evolueze meci de meci pe locul pe care a jucat, ne-a incantat, a creat istorie, CEL MAI REPREZENTATIV JUCATOR AL Stelei (vorba lui Gica Chioru), l-am numit pe Tudorel Stoica... Desi Nicolita nu evolueaza in fapt pe nici un post, e mereu acolo unde nu trebuie, iar cand nu trebuie, este mereu acolo (vezi cele DOUA pase de gol adresate adversarilor aseara - fanii lui Helga uita acest lucru!!!!) Nu pot sa il accept. Pur si simplu. Atunci cand il vad in 11-le de start, il vad pe Fecali. Vad incompetenta. Vad nonvaloarea. Vad "ciordeala" si "mica ciupeala" ca principii de viata. PS Aceleasi caracterizari sunt valabile si pentru cea de a doua petarda din lot. Lovin. Dar Fecali a mai dat in el, spre deosebire de Mailat. L-a mai scos din lot. Dar Mailat nu a stat niciodata pe tusa. In schimb sta Szekely. Sta Semedo. Bravos! Edited March 21, 2009 by Tupac Amaru Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post am ajuns sa avem derby cu FC Arges... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 (edited) · Report post greenyes! Eu nu pot sa ma uit la panarama de Nicolita, mi se pare blesfemie ca acest pacalici sa evolueze meci de meci pe locul pe care a jucat, ne-a incantat, a creat istorie, CEL MAI REPREZENTATIV JUCATOR AL Stelei (vorba lui Gica Chioru), l-am numit pe Tudorel Stoica... Desi Nicolita nu evolueaza in fapt pe nici un post, e mereu acolo unde nu trebuie, iar cand nu trebuie, este mereu acolo (vezi cele DOUA pase de gol adresate adversarilor aseara - fanii lui Helga uita acest lucru!!!!) Nu pot sa il accept. Pur si simplu. Atunci cand il vad in 11-le de start, il vad pe Fecali. Vad incompetenta. Vad nonvaloarea. Vad "ciordeala" si "mica ciupeala" ca principii de viata. PS Aceleasi caracterizari sunt valabile si pentru cea de a doua petarda din lot. Lovin. Dar Fecali a mai dat in el, spre deosebire de Mailat. L-a mai scos din lot. Dar Mailat nu a stat niciodata pe tusa. In schimb sta Szekely. Sta Semedo. Bravos! cat o sa fie Ciorel Cocordel la Steaua o sa avem echipa de bambilici. Nu neaprat pt ca strica el echipa ci pt prin prisma faptului ca o echipa decenta nu ar pastra niciodata o asa caricatura de jucator, deci se poate observa cu usurinta ca intreaga echipa e de boschetari, aurolaci, ciurucuri. Edited March 21, 2009 by Urli Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post @ PROPUN INFIINTAREA UNUI PREMIU: Premiul Campionatului echipei cu ....sufletul cel mai bun, care nu bate pe nimeni !!! P.S. Ciobanenko TREBUIE SA PLECE! Si va pleca , dar NUMAI DACA, la fiecare meci TOT publicu-i va cere asta! Daca numai citiva, atunci nu-i nici-o speranta! In jurati-l, strigati **** familiei lui, la fetele lui, mamei lui !! (stiu ca nu-i frumos, dar sunt convins ca numai atunci va pleca) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post in legatura cu portari nu stiu de ce naiba la cumparat oaia pe tatarusanu cand la Steaua 2 e un international de tineret , ce dracu are in plus tatarusanu care are la activ nenumarate gafe fata de un portar crescut la club? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Zapata cere-te singur afara din Ghencea. E a6a greseala copilareasca pe care o faci. Ai 11 puncte ale tale, sa dormi noaptea cu ele. Iti multumim pt ce ai facut in campionatul trecut, la revedere - drum bun. Echipa a jucat bine, daruire totala, a dominat cam tot meciul. Forza Steaua pt noi, majoritatea, fanii Steaua si 4 litere frumoase pt fanii anti Becali. bv fratioare!!!sper sa fie mai multi ca tine!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post @andreutzusteaua cine se aseamana se aduna. Felicitari, sunteti suporterii lu` Becali. Sa va aud.. Becali, Becali, vin-o in`coa, sa ne deai 100 euro... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post bv fratioare!!!sper sa fie mai multi ca tine!!! pana sa-ti citesc ineptiile nu credeam ca exista fani Becali. acum m-am convins. exista! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 (edited) · Report post bv fratioare!!!sper sa fie mai multi ca tine!!! adreutzu sa iti dau si tie cele 4 litere [...] usurel Edited March 21, 2009 by Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post greenyes! Eu nu pot sa ma uit la panarama de Nicolita, mi se pare blesfemie ca acest pacalici sa evolueze meci de meci pe locul pe care a jucat, ne-a incantat, a creat istorie, CEL MAI REPREZENTATIV JUCATOR AL Stelei (vorba lui Gica Chioru), l-am numit pe Tudorel Stoica... Desi Nicolita nu evolueaza in fapt pe nici un post, e mereu acolo unde nu trebuie, iar cand nu trebuie, este mereu acolo (vezi cele DOUA pase de gol adresate adversarilor aseara - fanii lui Helga uita acest lucru!!!!) Nu pot sa il accept. Pur si simplu. Atunci cand il vad in 11-le de start, il vad pe Fecali. Vad incompetenta. Vad nonvaloarea. Vad "ciordeala" si "mica ciupeala" ca principii de viata. PS Aceleasi caracterizari sunt valabile si pentru cea de a doua petarda din lot. Lovin. Dar Fecali a mai dat in el, spre deosebire de Mailat. L-a mai scos din lot. Dar Mailat nu a stat niciodata pe tusa. In schimb sta Szekely. Sta Semedo. Bravos! Sunt de acord cu tine ,maestre...si am postat si eu un comment pe celalalt articol........Lovin e un cancer , la fel si Nicolita , sunt cascadorii rasului Eu cand ii vad, sincer imi razbate in urechi rasul lugubru al jegului! Ei sunt reflexia nesimtirii incomensurabile a gibonului trasnit , si din pacate , dovada caderii lui Lacatus ! Cum va veni Laca peste cativa ani sa ne spuna " ati avut dreptate atunci , dar cineva trebuia sa salveze Steaua din interior " ...dar asta nu ii va sterge niciodata vina de a fi halca de carne aruncata invadatorilor de catre putregaiul din loja ! Il iubim atat de mult pe Lacatus , incat vom ierta , dar nu vom uita ! Tine bine minte , Marius Lacatus ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post M-am saturat de Zapata. Sper ca din vara sa nu-l mai vad la Steaua. Gafele lui sunt la fel de mari ca si ale lui Carlos. Doar ca portughezul a comis una dintre el atunci cand nu trebuia si toata lumea o sa-si aduca aminte de el : cu Boro. Per ansamblu cei doi sunt cam la fel, poate mai slab Zapata. Si daca mai aud multi ratati cu "a aparat " ma iau nebuniile. Pai normal ca a aparat frate ca e portar. De-aia l-au trimis ma'sa cu tac'su la fotbal sa apere. Orice portar apara si ala din divizia B, C si judeteana. Ca de-aia sunt portari sa apere nu sa se uite. Diferenta o face constanta. De exemplu, portarul Argesului a aparat 2 penaltyuri Stelei asa in scurt, pe cand Zapata nu-mi amintesc sa fi aparat vreunul de cand e la Steaua(poate ma insel...). Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Daca stam sa analizam pe rand jucatorii o sa gasim ceva de reprosat fiecaruia. Adevarata problema a Stelei este Becali. Omul pur si simplu nu stie sa conduca un club de fotbal. Nu se pricepe la fotbal si nu lasa pe cineva mai competent sa conduca in locul sau. Aduce antrenori slabi, jucatori slabi, reuseste sa enerveze pe toata lumea si sa faca o proasta imagine clubului. Protestul trebuie continuat! Becali trebuie determinat sa vanda clubul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 (edited) · Report post zapata mie mi se pare un portar foarte bun ,are unele carente ,orice suporter iti poate spune ca el gafeaza pe mingile care iau gazonul ,dar cei care iau bani de la club oare au vzt acest lucru?? daca problema portarului nu sa remediat e pentru ca nimeni nu a lucrat cu el la acest lucru De un portar mai bun nu cred ca o sa avem parte ,trebuie doar ajutat.Tin minte cand era Hagi antrenor ,Zoli Iascko(pare rau daca nam scris cum trebuie) avea niste exercitii speciale pentru asa ceva cu niste obstacole la 11 metri in care suta si mingea sarea in diferite directii solicitand portarul ,oare mai face cineva asa ceva? Edited March 21, 2009 by zloty Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Sunt un pic nedumerit, care sunt cei doi jucatori de picior stang care au jucat aseara ? In afara de Toja nu mai zaresc pe nimeni....Ce dracu, Petre Marin e dreptaci toata ziua, s-a mai discutat treaba asta de n-ori .... Pana la urma Steaua culege ce-a semanat Becali. 2 goluri primite in urma a doua gafe, o bara, un penalti ratat, toate astea ni se trag de la "domnul" Becali. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Da, frate, a plecat Radoi, acuma trebuia gasit un alt tap ispasitor, un alt "fin". Dar etapa trecuta, cand a centrat pentru gol, nu mai era "fin"? Remarca de la sfarsitul articolului mi se pare cel putin rauvoitoare. Ar fi fost bine ca autorul articolului sa nu reverse asupra lui Ogararu ura pe care o simte pentru Lacatus (antrenorul, nu jucatorul, evident) asupra poate singurului STELIST de la Steaua de azi. A ratat un penalty, si ce daca? Cand a ratat Mutu penaltyul cu Italia, nu a mai fost nicio problema. Unii ziceau chiar ca Mutu nu trebuie huiduit pe Ghencea, e si el om! Si Ogararu nu e om? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 · Report post Buna remarca Alex. Total de acord cu tine Share this post Link to post Share on other sites