fcsteaua.ro

Lovin: "Nu se pune problema ca eu sa fiu un lider la Steaua" (Adevarul)!

27 posts in this topic

Mijlocașul nu crede cã i se potrivește rolul de șef la mijlocul terenului, cum îl considerã Gigi Becali. Florin Lovin (27 de ani) este un tip deschis, atunci când vorbește despre fotbal. El a vorbit pentru "Adevãrul" despre titlu, relația cu fanii, dar și despre sentimentele trãite ca jucãtor în Ligã.

Cum i-ai simțit pe colegi dupã victoria cu Poli Iași?

Meciul cu Iași a avut o încãrcãturã foarte mare, deoarece veneam dupã douã eșecuri, iar un al treilea era catastrofal. Nu știu dacã a fost un sentiment de descãtușare, dar cu siguranțã a fost unul de ușurare.

Câștigați la Pitești?

Pot spune cã victoria cu Iașiul nu are nicio valoare dacã nu este urmatã de alte patru-cinci victorii la rând, deci practic suntem obligați sã obținem trei puncte cu FC Argeș.

Mai credeți în titlu?

Nu prea conteazã ce cred eu sau un alt coleg în legãturã cu locul Stelei la sfârșitul campionatului, ci mai mult conteazã ce facem pentru a termina pe primul loc. Nici locul doi, care permite accesul în preliminariile Ligii Campionilor, nu este de neglijat, chiar dacã anul acesta va fi mai greu.

Cum se va termina rãzboiul cu fanii?

Referitor la atitudinea fanilor fațã de echipã sau fațã de patron, cred cã pot scrie o carte... Aceastã problemã ne afecteazã enorm, iar rezolvarea ei pare îndepãrtatã. Suporterii trebuie sã înțeleagã cã toate rezultatele mari din ultimii ani li se datoreazã și lor, și aici cel mai elocvent exemplu este meciul cu Valencia, când practic ne-au dus spre calificare.

Gigi Becali te-a recomandat ca lider al echipei...

Nu se pune problema. Mã simt mãgulit de declarația patronului, dar un lider trebuie sã fie ales de echipã, de antrenor și sã se identifice cu ceea ce înseamnã o echipã de talia Stelei, ceea ce nu e cazul la mine.

Cum te-ai simțit la meciurile din Ligã, contra celor de la Bayern, Lyon sau Real Madrid?

În primul an, datoritã debutului cu Dinamo Kiev (n.r.: victorie cu 4-1), m-am simțit minunat. Cu trecerea fiecãrui meci însã m-a încercat un puternic sentiment de neputințã, deoarece oricât aș fi muncit și aș fi alergat rezultatul era același. Mã simt binecuvântat cã am avut șansa de a evolua alãturi de cei mai buni fotbaliști ai planetei, cu care, în puținele momente ale unui joc, eram egalul lor și privit cu aceiași ochi.

e bine ca gandeste si el si isi cunoastea valoarea.oricum eu il respect pt daruirea din teren atat.

Bravo Lovine..n-ai cum sa fi tu lider...

e bine ca gandeste si el si isi cunoastea valoarea.oricum eu il respect pt daruirea din teren atat.

Idem! :)

forzateaua

Bravo Lovine..n-ai cum sa fi tu lider...

Ar putea fi lider,dar la echipa a doua. ;)

P.S.Apreciez totusi sinceritatea.Lovin da in general declaratii de bun-simt,pacat ca este o gloaba pe teren si un las,tot pe teren.Mai degraba l-as vrea 'vorbind' pe teren,dar nu-l ajuta picioarele.

Pai si acum ce voiati sa zica ? Asta e o petarda. De cand a venit la Steaua mi-a fost total antipatic. Si credeti voi ca nu-si doreste sa fie lider ? Pai dupa parerea lui, asta e l'ombilico del mondo la Steaua, pacat ca n-are si niste calitati de fotbalist. Cum ar putea fricosu' asta sa fie lider ? Asta care la meciu' cu bricheta mai avea putin si-i facea o felatie arbitrului pentru ca fluierase meciu', vezi Doamne la insistentele lui. Pe mine ma aduce la exasperare de fiecare data cand il vad. Fie da pase in lateral/inapoi, fie i se impleticesc picioarele alea din lut ars, fie prinde suturi atomice, destinatia balarii.

Mai nou, este si un fel de feshan-aicon in vestiar. El cu frizurile astea moderne, cu tot felul de gesturi de lehamite cand il mai agata vreun adversar (ca deh, cum mama dracului isi permit ciobanii astia sa-l loveasca tocmai pe el ?).

Si cand ma gandesc cum a batut 11 m cu Valencia, ma apuca palpitatiile.

Forzza Steaua, Forzza Neaga, forzza Dica>:D<

cred k exagerezi la faza cu Dica...

Lovin poate sa fie lider...la stana din Pipera.

Lovin saracu nu stie sa alerge ce sa mai vb de fotbal. poate la muls oi sa fie lider da tot Becali e patron si acolo si daca varsa laptele.... il trimite la berbecuti

daca Lovin o sa fie lider, meci de meci am sa arunc cu brichete in arbitru

Bine,bine..da' fotbal cand joci?

asta`i intrebare retorica, nu ?

"I se spunea ATA"...e lider ca in meciul cu ciorile din campionatul trecut...La milogeala!!!

dar macar ati observat si voi ceva bun-simt in declaratiile lui? bun simt care le lipseste multor jucatori ai Stelei, mult mai valorosi (oare?) decat Lovin, si chiar si multor suporteri?

dar macar ati observat si voi ceva bun-simt in declaratiile lui? bun simt care le lipseste multor jucatori ai Stelei, mult mai valorosi (oare?) decat Lovin, si chiar si multor suporteri?

Da omule,are bun simt,dar nu astea sunt criteriile pentru care ar trebui sa joci la Steaua.Omul nu stie sa dea cu picioru'-n minge.

Ar fi trebuit sa-l cheme Milovineaua.

E milog.

E Lovin.

Are fata si comportament de manelist.

Ca fotbalist e zero barat.Faptul ca Jiji il vede mare fotbalist nu ar mai trebui sa mire pe nimeni...

Sa nu exageram. E un jucator de valoare medie. Iar in actuala situatie chiar isi merita locul in lotul Stelei. Atata doar ca locul lui ar fi cel de rezerva introdusa pe teren doar in cazul accidentarii unui titular. Cam cum e Baciu.