Posted March 13, 2009 · Report post Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a recunoscut ca nu s-a comportat in mod normal cu suporterii echipei si, pentru a-si cere iertare, este dispus sa ofere bilete gratis la meciurile formatiei din Ghencea. "Eu din Ghencea nu o sa plec. Am gresit fata de suporter, cind i-am facut vagabonti. Am facut un pas inapoi, le-am ieftinit si biletele. O sa ii las in pace. O sa le dau si gratis bilete, doar sa incurajeze echipa. Am vorbit la nervi si eu, suparat dupa meci. N-o sa mai vorbesc", a spus Gigi Becali la sportro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post Abia astept sa-mi iau biletul gratis. La T2, nea Gigi, nu ma uiti! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post ACUM SAU NICIODATA! CIOBANE PLEACA DIN Ghencea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post Eu vreau o replica Nike a tricoului de joc a lui Nicolita! Sa nu ma uiti si pe mine nea Gigi. Promit solemn ca sa-ti aprind lumanari ori de cate ori trec prin Pipera. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post Jegul asta inca nu si-a dat seama ca nu toata lumea poate fi cumparata... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post Promite da-te drecu` ca de cand te stiu promiti aiurea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post Here we go again. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post Dupa aceasta declaratie, ciobanul m-a convins sa-l...injur si mai mult. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post Asta chiar ne crede prosti si are impresia ca ne poate "cumpara" cu fel si fel de idei d'ale lui? NU SUNTEM DE VANZARE, in schimb tu poti vinde Steaua linistit! ciobane, AFARA DIN Ghencea!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post Nea Gigi eu nu vreau bilet gratis, vreau daca se poate si pentru mine 100€, stiu ca sa gaseste prin buzunarele matale, daca imi dai bani aia il cumpar si la pret dublu. Si ca sa vezi ca vorbesc serios ma bag si in PNG, invat Crezul si merg si duminica la Biserica. Eu am fost mereu unul dintre aia care nu s-au dat cu bagabontii aia de huligani care te-au injurat pe matale meci de meci, oricum ei erau platiti si faceau asta ca nu au mai fost pe la biserica de mult timp. Dar lasa nea Gigi nu te supara, ca numai cu matale la echipa putem noi sa castigam, numai daca mintea si mana voastra se implica la echipa luam campionatul anul acesta, stim cu totii nea Gigi ca prin dreapta ta Dumnezeu transmite la echipa harul si intelepciunea de care are nevoie. Nea Gigi nu mai iti face matale sange rau cu niste derbedei din peluze, ei oricum sunt niste drogati, anaflabeti si necredinciosi, nu ei reprezinta Steaua, ci nepotii matale, fetele si veri tai nea Gigi, ei sunt si reprezinta adevarata Steaua, cea pe care noi toti o vrem si care prin sangele, sudorea si munca matale a ajuns unde este. Eu va spun sincer domnu Becali, nu va luati dupa ce scriu bagabontii aia pe forumuri si siteuri, ca ei sunt niste tatuati, niste betivi si drogati, ei nu cred in Dumnezeu si tot ce stiu este sa injure si sa se bata, scopul lor in viata este sa te injure pe matale si familia matale. Ei sunt niste diversionisti, sunt manipulati de Hagi, de Piturca, ei vor doar raul echipei, doar ca sa para ei ca sunt mai stelisti decat dvs, dar ei nu sunt nea Gigi, dumneavoastra sunteti cel mai stelist din toti stelisti, dar oricum nea Gigi, cand o sa castigati razboiul cu bagabontii aia o sa se termine cu ei. Abia astept nea Gigi sa le inchiedti siteul ala de unde scriu si injura ei, si unde planiesc ei sa va injure, va astept nea Gigi sa scrieti dvs articole pe siteul ala al lor, iar cand nu puteti sa scrieti ca sunteti ocupat sa munciti la echipa, sa puneti niste rugaciuni pentru ca sunt exact ceea ce simte si simtirea matale. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post nu vreau sa postez ce gandesc,fiindca imi doresc totusi ca Steaua sa bata maine...insa,pt cultura ta generala,sa stii ca marea majoritate a "vagabontilor " de care vorbesti au pretentii de la ei,date de niste studii efectuate...mai are rost sa iti reamintesc de cate ori am fost nu niste anonimi,niste nimicuri,golani,vagabonti samd de care nu s-a tinut cont??? am vazut consternat cum s-a oprit meciul cu Tm sa fie scosi oameni din peluza... pe targa...am auzit si vazut multe replici in care am fost nu denigrati,inexistenti facuti de declaratiile tale...e prea mult...daca tot nu vrei sa pleci,sunt multe modalitati (erau si pana acum) de a vorbi catre suporteri...chiar cordial daca poti...tot noi suntem cei care suferim enorm si care vom ramane acolo...e pacat...cand 50.000 de oameni erau pe stadion contra Rapidului si Standard si Boro,iti aduci aminte??? poate am avut si noi un merit...si,in plus,noi nu avem nici pic de respect de la nimeni...indiferent cat platim pe bilet sau pe abonament...Atentiune: un anonim portar al echipei Arsenal Londra,o hahalera,s-a scuzat suporterilor ca a aparat intamplator o lovitura de la 11 m care s-a dovedit decisiva eliminand pe Roma...calificandu-se in sferturile Ligii Campionilor...crezi tu ca printre suporterii aia carora se adresa Almunia erau numai intelectuali si doctori docenti??? nu erau deloc "vagabonti"??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post Am mai zis in nenumarate randuri... sunt ieftin dar nu sunt de vanzare! Bai, cat de dobitoc sa fi ca sa crezi ca 1-2-5-10-100-n lei pot influenta niste sentimente ?!! Asta chiar ne crede curve, fmm?! @floro, baiatul glumea... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post Bai, cat de dobitoc sa fi ca sa crezi ca 1-2-5-10-100-n lei pot influenta niste sentimente pai cat Becali ca el e singurul care crede asta. No eu recunosc acum, nu valorez prea mult ca nu am haine de la DG sau nike, nu am talent, si nici kilu' de haur pe degete. Ce sa spun, eu valorez cam la 4-5000 de euro, dar cu alti bagabonti din peluza sa spunem un 3000 ca daca suntem la gramada ne scade valoarea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post In fond, nu inteleg de ce asemenea declaratii mai sunt publicate aici. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post PLEACA DIN Ghencea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2009 · Report post In fond, nu inteleg de ce asemenea declaratii mai sunt publicate aici. Pentru ca ,teoretic,e un site de informare,si nu de formare a opiniei despre cam tot ce inseamna Steaua . Si cum din pacate becalii se cam leaga de Steaua.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2009 · Report post @shack3r Evident. Insa dupa atatea declaratii "mincinoase" marca JB, cred ca stim cu totii la ce sa ne asteptam. Oricum, afirmarea mea era una "retorica". Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2009 · Report post Super! Gata! Gigi, Te Iertam! :x:X:x:X:x Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2009 (edited) · Report post Nea Gigi ,iarta-ma ca m-am indoit de matale. Te rog sa ma ierti,te voi vota la alegerile de anul acesta daca vei candida.Promite-ne ca vei candida!Noi avem nevoie de tine.Daca se poate si pentru mine un bilet Nea Gigi la fotoliii.Ca nu a venit alocatia la copii si vreau si eu sa mananc ceva pe acolo.Nea Gigi si mai am un var care vrea un bilet la Tribuna 1 .El nu are bani,ca este amarat,dar te iubeste din tot sufletul lui. Nea Gigi Presedinte! Nea Gigi Presedinte! PS Nea Gigi,ti-i dau si in gat pe golanii astia de pe aici care se ascund dupa niste nickuri si te injura.Uite,Marius este fata,Axl sta in Pipera langa matale si fura curent de la casa matale,iar Stanici este Fecioara,la zodie Nea Gigi! Iar micutul Deni nu este heterosexual. Nea Gigi Presedinte! Nea Gigi prese.........! Edited March 14, 2009 by vlad Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2009 · Report post ) ..interesant post ! ..sa revenim,inca se procedeaza ca pe vremea stim-noi-cui ..de manipulare a societatii,sau mai degraba ..a prostimii ! El chiar crede ca daca-mi da biletul gratis,week-endul viitor,la Pitesti..nu-l mai injur ? cu atat mai mult .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2009 · Report post ha ha..imi da o lacrima cand citesc aceasta declaratie..ce om..crede ca scapa de injuraturi daca da un bilet gratis..te impresioneaza pana la lacrimi omul asta..ce penibil Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2009 · Report post ... aha.. ..adica da... Am auzit eu ceva si de 100 de lei la pensie? Ca mai cunoastem cazuri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2009 (edited) · Report post ciobanu crede ca ne cumpara cum la cumparat pe Argaseala Edited March 14, 2009 by catasteaua17 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2009 · Report post ciobanu crede ca ne cumpara cum la cumparat pe Argaseala pentru a te cumpara trebuie sa-ti dea bani.Sunt curios cate "mari caractere" ale forumului ar rezista unei ispite materiale.Raspunsul nu-l vom afla. Share this post Link to post Share on other sites