Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Becali si-a dat seama ca are doar de pierdut in lupta cu suporterii (ProSport)!

21 posts in this topic

Gigi Becali revine la sentimente mai bune fațã de suporterii Stelei. Dupã ce și-a dat seama cã are doar de pierdut în lupta cu fanii roș-albaștri, finanțatorul din Ghencea a ieșit cu declarații împãciuitoare. Becali a afirmat cã îi vrea pe suporteri alãturi de echipã, chiar dacã aceștia vor continua rãzboiul cu el.

"Nu avem voie sã facem pași greșiți. Toatã lumea stã cu ochii pe noi. Fotbaliștii se simt mai bine cu suporterii în tribunã. Era foarte important pentru jucãtori sã aibã fanii aproape, mai ales cu o așa galerie ca a Stelei. Lãcãtuș s-a întâlnit cu suporterii, dar pe mine pot sã mã conteste, nu am nicio problemã", a spus Becali la știrile Sport.ro.

Dupã ce și-a dat seama cã are doar de pierdut în lupta cu fanii roș-albaștri, finanțatorul din Ghencea a ieșit cu declarații împãciuitoare.

f****i presa matii. Au toti bagat nasu in fundul dobitocului din loja...

scuzati de limbaj dar sunt prea multi oameni de :shit: in tara asta

Edited by Adrian
pe toti ne supara presa.

f***i presa matii.

Subscriu.

Astia din presa ar plange zile in sir daca Jiji ar pleca de la Steaua...

Edited by Adrian
dito ca si mai sus.

nu ma intereseaza!! trebuie contestat in continuare!!ciobanul si-a mancat painea in Ghencea!!!AFARA!!!

"Era foarte important pentru jucãtori sã aibã fanii aproape, mai ales cu o așa galerie ca a Stelei."

Pai ce galerie,doar golani in galeria Stelei,nu asa ai zis? F****i ciobanul matii sa-ti f*t p**da din barba!!

Edited by Adrian
am pus si eu cateva stelute ca trebuie dar...moarte ciobanului!

De la demisia lui Hagi o tot incearca cu noi

Mereu gaseste ceva sa le astupe gura suporterilor...a fost Lacatus...a fost Dorinel...iar Lacatus...

Toate au un sfarsit....ori noi,ori el.

Ar trebui sã ne mai potolim si noi din când în când , oricum pânã si sperantele de a scãpa de cioban s-au spulberat .

Merita publicat articolul asta?

Cu ce ne-am ales de pe urma lui?

Ar trebui sã ne mai potolim si noi din când în când , oricum pânã si sperantele de a scãpa de cioban s-au spulberat .

Poate ti s-au spulberat tie.

Nu trebuie sa ne potolim din cand in cand,ci doar atunci cand ciobanul va pleca!

AFARA DIN Ghencea!!!

All I can hear is bla bla bla.....Mars ciobane!

Nah. Raspunsul e simplu: nu.

Sperante ? Au existat vreodata sperante ? Cu ce s-a schimbat situatia fata de cand a inceput totul ? Nu s-a schimbat. SITUATIA. Insa atitudinea .. creaturii s-a mai schimbat. Si se va mai schimba. Mai devreme sau mai tarziu, va pleca. Trebuie sa plece. Merita orice sacrificiu. Nu de alta, dar orice sacrificu este cu mult mai bun decat ce va ajunge Steaua curand datorita .. lui. Nu crezi ?

De fapt, stau si ma gandesc de ce oare oi post'a eu aici ? De ce ma macina pe mine niste vorbe ale .. lui. Nu ii pot pronunta numele. Ciobanul e om, el nu e om.

Nu, trebuie sa continuam. E simplu.

Tu esti ala impreuna cu care am avut discutia cu linsul pantofilor?

Dar potoleste-te tu, fa o baie in mare, treaba ta. Cand vorbesti de"noi" fa-te sigur ca apartii aceleasi parti!

Cum s-au spulberat? Protestul nu trebuie sa inceteze; toate declaratiile astea demonstreaza ca pe cioban il deranjeaza. ..

AM ZIS EU CÃ PROTESTUL TREBUIE SÃ ÎNCETEZE ??? :ce_oameni:

Stanici

Abia astept sã te vãd la final cu buza umflatã , ciobanu mai mult se ambitioneazã când îl înjurãm . Nici eu nu pot sã încetez din a îl înjura , dar în zadar .

Vei vedea cã ciobanu nu va lãsa echipa si atunci sper sã îmi lingi tu mie pantofii!

Steaua sau Becali?

oierul se simte incoltit si bate in retragere...NU trebuie sa facem nici un pas in spate!

hai mai galeria lu'peste prajit,sa va vad daca aveti cohones...duceti-va la Becali si spuneti-i sa va vanda echipa cu 10 milioane in 3 transeanuale si sa o finantati voi,ca vad ca la gura sunteti buni...faptele va omoara!

Edited by mad79

Nu, fratie. Cand om avea chef o sa mergem la Becali si-o sa-i spunem ca-l creditam. Si ca dupa aia o sa fim stapani la el acasa, o sa facem de vrem acolo, il dam afara pe Zmarandescu cand ni se scoala, ca noi - creditori fiind - hotaram tot, le stim pe toate si daca nu ne place de fatza lu Zmarandescu si visam noaptea ca trebuie dat afara pai asa trebuie facut. O sa aparem in toate ziarele si la teveu sa ne laudam ce mult bine ii facem noi familiei Becali si lu' Jiji in special si ca atunci cand am vrut sa ne retragem sprijinul Jiji personal a plans si ne-a rugat in genunchi sa nu-l lasam.

hai mai galeria lu'peste prajit,sa va vad daca aveti cohones...duceti-va la Becali si spuneti-i sa va vanda echipa cu 10 milioane in 3 transeanuale si sa o finantati voi,ca vad ca la gura sunteti buni...faptele va omoara!

aici e vorba de seriozitate,de munca, de respect reciproc,de loialitate si de foarte mult bun simt.Acestea sunt caracteristicile unui adevarat om. De aici incolo......ciurucuri. Sant oameni cu bani care au si respectul necesar si putrea de aface acest club sa straluceasca din nou.Nu mai vrem un semi analfabet la conducerea acestui club,nu mai vrem sa fim ciuca bataliilor si nici ridiculizati de tot ceiace inseamna fotbal cu toate implicatiile lui.Sa plece .

Edited by bodanelu
putina decenta pls

nu vinde boul nimic de bunavoie. iar la chestia asta de care zici tu nu vrea decat sa vada cine iese in fata, ca sa poata spune "uite cine ma boicoteaza pe mine la Steaua, uite cine a platit golanii sa ma f...e in gura pe stadion"

.Nu mai vrem un semi analfabet la conducerea acestui club,

semianalfabet? unde ai vazut tu jumatate de alfabet la dobitocul asta?

nu ii pasa lui de protestele suporterilor, ca nu din cauza asta il arde pe el in cur acum. el vrea sa se impace cu suporterii sperand ca asa echipa va juca bine si va ajunge iar la banii din Champions League! asta e toata smecheria. si sper ca si protestul nostru sa continue la fel ca si cel mai discret al jucatorilor, satui si ei de dihania de la loja.

cu atat mai mult trebuie continuat protestul, rezultatele slabe vor continua, fara banii din Champions League ciobanul pleaca! adica principalul obiectiv al Stelei adevarate ar fi atins!

Edited by mountytoma

Sign in to follow this  
Followers 0