Posted February 28, 2009 · Report post Becali a batut palma cu Shon Mekyten. Gigi Becali a anuntat, sambata seara, ca a batut palma cu omul de afaceri israelian Shon Mekyten pentru cedarea a jumatate din actiunile clubului Steaua in schimbul sumei de 30 de milioane de euro. Dupa aproximativ doua ore de discutii, Gigi Becali a iesit in fata presei si a afirmat ca are un acord de principiu cu Shon Mekyten pentru a ii ceda 50% din actiunile formatiei din Ghencea in schimbul a 30 de milioane de euro. Discutiile se vor relua in zilele urmatoare, iar apoi totul se va pune pe hartie. Conform spuselor lui Gigi Becali, puterea va sta in continuare in mainile sale. "Totul va fi la fel ca pana acum. Mekyten da 30 de milioane de euro ca sa stea cu mine in loja", a socat Becali, completat de Mekyten: "I-am oferit lui Gigi Becali 30 de milioane de euro ca sa-i fiu asociat. Imi place sa stau la loja si mi-a placut in Ghencea". Shon Mekyten venise convins sa cumpere tot clubul, dar Gigi Becali a cerut 80 de milioane de euro, in timp ce israelianul a oferit maxim 50 de milioane de euro. Prietenul lui Nati Meir este un om de afaceri israelian care sustine ca are o avere de 4 miliarde de euro. El promite un proiect grandios la Steaua, printre jucatori vizati de un transfer fiind si Yossi Benayoun. Interesant este ca Mekyten a aparut ca din senin in prim-planul romanesc, singura informatie disponibila pe Internet despre el fiind faptul ca este implicat in conducerea unei companii siderurgice. Gigi i-a facut cunostinta cu oile Gigi Becali a profitat de faptul ca a avut un oaspete special si i-a facut turul casei. Shon Mekyten a ramas uluit cand a vazut ca Becali creste 30 de oi in spatele casei. Inca finantator la Steaua, Becali i-a explicat ca oile inseamna mai mult pentru el decat fotbalul. "Daca n-ar fi oile, as simti ca nu traiesc, ca sunt ca toti oamenii", i-a spus Gigi Becali lui Shon Mekyten. Becali, doborat de fani? Gigi Becali a afirmat ca unul din motivele pentru care a decis sa vanda jumatate din actiunile clubului Steaua este si comportamentul pe care suporterii l-au avut fata de el in ultima vreme. Aceasta este o semi-lovitura data de fani, deoarece Becali nu va vinde toate actiunile. Cum au decurs negocierile 19:31 - Shon Mekyten a ajuns la locuinta lui Gigi Becali insotit de Nati Meir, intr-un SUV BMW X5, si poarta primele discutii cu Gigi Becali pentru preluarea Stelei. 19:59 - "Am negociat cu el. Pretul e de 80 de milioane de euro, iar el mi-a spus ca a amanat plecarea in Israel pentru ca iubeste Steaua. I-am zis sa cumpere alta echipa, dar a zis ca e interesat de Steaua. Pare un om de incredere, are un business mare. Nu voiam sa vand, dar mi-a venit mie o dambla sa iau alta echipa! Nu e o momeala, nu glumesc. Ei nu au facut o oferta, eu doar am spus pretul pe care il vreau", afirma Gigi Becali. 20:08 - "Daca nu discutam cu o alta echipa nici nu mai intram in negocieri cu Shon. O sa iau echipa si castig campionatul din primul an. Negociez cu una dintre Rapid si Unirea Urziceni", a anuntat Becali. 20:49 - Shon Mekyten negocia intens in casa lui Becali din Pipera. 21:20 - Gigi Becali a anuntat ca s-a inteles cu Mekyten! "Ii cedez jumatate din actiuni pentru 30 de milioane de euro. Vom mai negocia putin privind suma si procentele. Este un om de onoare, mi-a facut o impresie buna. Tot eu voi conduce clubul, el vrea doar sa stea cu mine in loja", a uimit Becali! 21:22 - Shon Mekyten a parasit locuinta lui Gigi Becali! Onlinesport Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post Ok? Scapam de Gigi? Now What? Mai bine scapam de jucatorii gen Nicolita,Lovin,O.Petre,Ochirosii,Baciu etc. Aproape toata echipa. Si luam juniori din america de sud. Prefer, Chile. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post nici nu stiu ce sa zic. sa fie de bine? de rau ? ramane de vazut... ma incanta ideea de a scapa de berbec, dar nu ma bucura ideea de a fi condusi de evrei. in fine, ramane de vazut ce si cum va fi. Pana la urma daca romanii nu sunt in stare, poate o sa fie evreii cei care ne readuc acolo sus. Un lucru e sigur: se strange latul jegosule! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post Incepe sa miroasa a spalare de bani. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post Asta e praf in ochi, sau ce mama dreaq? Pai ori vinde, ori nu? Ca ala nu e nebun sa dea 30 de milioane de euro sa stea langa Jiji in loja... Cred ca e o intoxicare ordinara ca sa linisteasca suporterii, dar n-are sanse becaliotul sa-i reuseasca manevra asta de rahat. FORZZA Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 (edited) · Report post @axl:de parca pana acum nu mirosea totusi sa asteptam cominicate oficiale,acte semnate ... Edited February 28, 2009 by oop Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post afaceri oneroase doar, in rest apa de ploaie. fiti cuminti dar continuati hotarat lupta, nu pleaca asa usor berbecul! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post Vrajaela...... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post Eu nu inghit gogoasa asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 (edited) · Report post Hmmm, complicat.. Astept lucruri mai concrete decat vorbe si declaratii. Din ce debiteaza ciobanul, daca tot se gandeste sa ia Urziceniul sau Rapedul atunci logic ar fi sa vanda 100% din actiunile Stelei, nu doar 50. Duca-se unde vrea, numai sa se duca de tot din Ghencea. Edited February 28, 2009 by sabin1307 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 (edited) · Report post de ce am eu impresia ca evreul asta e tovaras cu ciobanu, si face asta de ochii suporterilor sa nu-l mai injuram ? Edited February 28, 2009 by Catalyn07 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post daca este adevarat nu sa schimbat nimic tot el o sa faca ce vrea , este manevra doar sa mai linistesca suporteri trebuie continuat protestul pana pleaca de tot . AFARA DIN Ghencea CIOBANE Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post Scapam de un cioban si dam peste un jidan,din rau in mai rau. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 (edited) · Report post Incepe sa miroasa a spalare de bani. Rau de tot! de ce am eu impresia ca evreul asta e tovaras cu ciobanu, si face asta de ochii suporterilor sa nu-l mai injuram ? Da-mi un motiv pentru care n-ar mai trebui ciobanul injurat. In seara asta nu s-a intamplat nimic. Tot ciobanul comanda in Ghencea! Edited February 28, 2009 by Astristul Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post In primul rand buna seara si bine v-am gasit, colegi stelisti. Va citesc de cativa ani de zile, dar abia acum m-am decis, in sfarsit, sa-mi spun si eu parerile pe acest forum. Bune, rele, cum or fi ele... Sper sa avem un schimb de pareri civilizat, fara jigniri, chiar daca opiniile s-ar putea sa difere uneori. Ca sa revin la subiect, mi se pare cam ciudata toata aceasta treaba cu vanzarea Stelei. Marturisesc ca nu prea inteleg cum vine asta cu "vand 50 la suta din actiuni, dar tot eu raman seful". Pai cum, israelianul ala da 30 de milioane de euro doar ca sa aiba onoarea de urmari meciurle alaturi de maretul Becali? Om trai si om vedea... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post pacat ca nu lea vandut pe toate Becali esti o jigodie la tine totu se rezuma la bani nu ai pic de sange stelist in tine aduti aminte cand purtai fularu lu Dinamo piei satano din Ghencea Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 (edited) · Report post de ce am eu impresia ca evreul asta e tovaras cu ciobanu, si face asta de ochii suporterilor sa nu-l mai injuram ? daca este adevarat nu sa schimbat nimic tot el o sa faca ce vrea , este manevra doar sa mai linistesca suporteri trebuie continuat protestul pana pleaca de tot . AFARA DIN Ghencea CIOBANE afaceri oneroase doar, in rest apa de ploaie. fiti cuminti dar continuati hotarat lupta, nu pleaca asa usor berbecul! Vrajaela...... Incepe sa miroasa a spalare de bani. s.a.m.d Ma bucur sa constat ca stelistii nu se lasa pacaliti de cacealmalele becalului. Vrea sa ne inmoaie din nou,a inventat aceasta poveste,sparand sa distraga atentia suporterilor in alta parte... Continuati protestele! Becali AFARA DIN Ghencea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LE:Mihai Stoica a comentat declarațiile lui Gigi Becali, care a spus cã urmeazã sã vândã clubul din Ghencea și sã cumpere una dintre echipele Unirea Urziceni sau Rapid. Managerul Unirii Urziceni a catalogat afirmațiile patronului Stelei drept niște "glume proaste". "Am auzit cã a fost vehiculat și numele Rapidului. Sunt glume 'marca' Gigi Becali. Prefer sã nu mai comentez pentru cã m-am sãturat de glumele astea și nu mi se par glume de calitate.", a spus Mihai Stoica la gsptv. Edited February 28, 2009 by danimarcu Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post Vrajeala. Trebuie sa fii dus cu pluta ca sa crezi ceva din asta. Doar handicapatii de ziaristi romani ti-o pot prezenta ca stire. Pacat ca site-ul nostru baga in seama asemenea aberatii. Mai mult ar trebui trecute la rubrica "hai sa ne distram cu Gigi" Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post Vrajeala. Trebuie sa fii dus cu pluta ca sa crezi ceva din asta. Doar handicapatii de ziaristi romani ti-o pot prezenta ca stire. Pacat ca site-ul nostru baga in seama asemenea aberatii. Mai mult ar trebui trecute la rubrica "hai sa ne distram cu Gigi" ai dreptate ,dar uita-te la ce posteaza unii dintre useri pe topicuri in legatura cu acest subiect Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post Sa plece ciobanu si sa vina jidanu? Din lac in put! Dupa cum a decurs trebuie sa fie vreo facatura. Poate au discutat intradevar despre afaceri dar in nici un caz nu ca vrea un evreu sa dea 30 de milioane ca sa stea in loje langa cioban:))) iar oierul este si antisemit Nu cred ca este adevarat. Abereaza scarba aia de naty meyr la otv... Pai jidaniilor, este vorba de Steaua Romaniei! Steaua NOASTRA! Nu Steaua lui david de vreti sa aduceti numai evrei in echipa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 (edited) · Report post Sunt dezamagit! De voi! Chiar credeti balivernele astea?? Pai, ce? Sunteti ziaristii fraieri??? Astea sunt gogosi,mai baieti si fete! Cu branza sau ciocolata! Nu mai puneti botul la "glumele astea"! Hai sa fim seriosi! Mai e mult de lucru la becal pana cand el sa vanda! Cand il vom vedea iesind de la oficiala pe burta si il vor ridica reporterii si il vor intreba: Vindeti Steaua?? De abia atunci puteti sa incepeti sa credeti! Pana atunci o sa mai vedem multe! Javrele vor avea culoari ros-albastre si Chelsea va juca in campionatul Luxemburgului! Hai, somn usor si visati frumos: Becali vinde Steaua! Hai sa continuam protestele! La Puscarie, cu Gigi la puscarie! Cred ca asta o sa-l intarate mai rau decat injuraturile astea! Asta vorbeste ca boul! Edited February 28, 2009 by alexmk17 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post Da-mi un motiv pentru care n-ar mai trebui ciobanul injurat. In seara asta nu s-a intamplat nimic. Tot ciobanul comanda in Ghencea! N-am nici un motiv. eu cel putin o sa-l injur pana va pleca din Ghencea si nu voi mai auzi de el vreodata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post Doamne ajuta sa scapam de Becali, dar mi-e frica ca ma voi trezei din acest vis frumos si voi reveni in cosmar alaturi de cioban. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post daca tot oaia conduce,nu am schimbat nimic ...e aceeasi mizerie ce este si acum...sa se duca dreaq de tot,sa nu mai aiba nicio actiune la Steaua,abia apoi putem sa fim siguri ca am scapat de javra Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 · Report post uitati va pe otv,e Gigi si a intrat si Lacatus sa l perie sisa i spuna sa se gandeasca sa nu plece si alte blabauri.......ce sluga e Lacatus mi e scarba,ce a fost si ce a ajuns...incredibil...nu mi vine sa cred,imi vine sa sparg televizorul Share this post Link to post Share on other sites