fcsteaua.ro

Hai sa deratizam Templul!

120 posts in this topic

Nu vã este greațã de putoarea de ciobãnie și de mârlãnie care rãzbate constant din loja Templului?

Nu v-ați sãturat sã vi se doreascã reducerea la statutul de aplaudac liniștit, care sã fie complet surd și orb și inert la auzul, vederea și mirosul a tot ce se întâmplã cu cel mai glorios club al fotbalului românesc?

Nu vi s-a acrit ca Steaua sã fie paravanul celui mai mare țopârlan din aceastã țarã?

Nu înnebuniți de nervi când vedeți cã rezultatele obținute în Templul fotbalului românesc nu mai sunt un scop în sine, ci doar hârtie igienicã pentru un creditor care se aflã la polul opus Spiritului Stelist?

Pânã când sã mai așteptãm sã dãm de înțeles creditorului clubului și presei cã suntem revoltați de modul în care aratã Steaua în ultimii 3 ani?

 

Hai SÃ DEZINFECTÃM, SÃ DERATIZÃM ªI SÃ AERISIM TEMPLUL, ACUM, când pare cã acest proces a fost demarat deja.

 

Existã douã curente principale de opinie între suporteri: prima categorie susține cã înjurãturile și protestele la adresa lui Gigi Becali nu-și au rostul, acestea urmând sã punã o presiune și mai mare pe o echipã și așa lipsitã de încredere în forțele proprii. Carevasãzicã, poate fi oricine la conducerea clubului atâta vreme cât avem performanțe gen calificãri în Liga Campionilor.

 

Cei care vor sã susținã exclusiv echipa și sã pãstreze o tãcere mormântalã în ceea ce privește subiectul protestelor contra creditorului Gigi Becali, afirmã, pe bunã dreptate, și faptul cã Steaua este, la ora actualã, printre foarte puținele cluburi din România care investesc într-un centru de copii și juniori civilizat din aproape toate punctele de vedere.

 

Un ultim argument al celor care vor ca Becali sã fie lãsat în pace: nu vor sã înjure în gura mare, nici mãcar pe stadion. Fie cã li se pare nedemn, fie cã nu pot înjura un om pe care îl considerã mult sub nivelul lor, fie cã, pur și simplu, vor sã strige pentru echipã și sã nu facã atmosferã negativã în Templu.

 

Cei care doresc deratizarea și dezinfectarea Stelei discutã problema dintr-o cu totul altã perspectivã: ei afirmã cã sunt mult mai doritori sã vadã la șefia clubului un om sã respecte noțiunea de civilizație mãcar, dacã nu Spiritul Stelist. Cea mai ușoarã demonstrație din lume: Gigi Becali este cel mai suburban personaj dintr-un fotbal românesc ce numai de el nu avea nevoie pentru a încerca apropierea de elita europeanã. Culmea, acest om a ajuns la Steaua, adica la cel mai artistocrat club din România, prin aceastã distincție înțelegând echipa cu cele mai minunate performanțe din aceastã țarã blestematã, în ultimii ani, la țigãnie.

 

Cei care doresc deratizarea clubului își mai doresc un alt lucru deosebit de important: pânã și atât de hulitul Viorel Pãunescu nu a îndrãznit vreodatã sã umileascã public antrenorii sau jucãtorii. Gigi Becali adorã sã fie în prim-planul reflectoarelor, microfoanelor și blițurilor, de unde anunțã fie planuri colosal de idioate, fie încredere oarbã într-un Dumnezeu ce ar trebui sã acționeze potrivit intereselor sale, tot acela fiind și locul de unde crede cã este îndreptãțit sã umileascã monștri sacri ai Templului, precum Ladislau Boloni sau Gheorghe Hagi.

 

Un alt argument forte al celor pentru care Stelist înseamnã antibecalist este și faptul cã Steaua din cel mai frumos vis al fotbalului românesc, roș-albastrul perioadei 1985-1989, nu avea nevoie decât de valoare pentru a câștiga campionate, cupe și pentru a-și crea un respect european nestins pânã astãzi. Valoare și atitudine de mari sportivi, de Oameni. Chiar dacã valoarea costã foarte mult în aceste vremuri, civilizația nu costã nimic. Lucru imposibil de înțeles pentru Gigi Becali, care nu știe, și nici nu-și imagineazã cã mai existã altceva în afarã de aspectul financiar în sport.

 

În câteva cuvinte, lui Gigi Becali i se reproșeazã faptul cã este un țopârlan, un bãdãran, un mojic, un grosolan, un grobian, un mitocan. ªi nici el, nici cei care îl apãrã, într-un fel sau un altul, nu înțeleg faptul cã performanța, oricât ar fi ea de micã, nu are niciun gust, nu are niciun farmec, nu are nimic special fãrã civilizație, fãrã decențã, fãrã bun-simț, fãrã Omenie.

 

Tocmai de aceea noi, cei care dorim sã deratizãm Templul, îl vom contesta dur pe Gigi Becali, chiar dacã Steaua se va califica în finala Ligii Campionilor. Poate cã acest club a câștigat foarte mulți suporteri din participãrile în Champions League.

 

Însã cu siguranțã a pierdut teribil de mulți suporteri care au crescut sau erau obișnuiți cu viziunea, cu driblingul, cu șutul dar și cu eleganța și decența unui Ion Alecsandrescu, Gheorghe Constantin, Emerich Jenei, Ladislau Boloni, Tudorel Stoica, sau atâția alți uriași Sportivi și Oameni Gigantici. Iar aceștia sunt și vor fi mult mai importanți decât orice Gigi Becali, întrucât au trãit, au dat viațã și au perpetuat nu atât performanțele fantastice ale CCA-ului sau Stelei Sevilliene, ci au pus munți de suflet în crearea Spiritului Stelist.

 

Gigi Becali, prin prezența și modul sãu de a se manifesta, le-a jignit și le-a îndepãrtat pe cele mai multe dintre toate aceste monumente roș-albastre. De aceea afirmãm atât de îndârjit cã Gigi Becali a exorcizat Sufletul Stelist din Templu. Este ceva ce nu vom putea ierta niciodatã, cu atât mai puțin sã tolerãm!

 

Templul îi așteaptã pe toți cei care simt în acest fel! ªi ne așteaptã de mult, de mult prea mult timp!

 

Vreți sã înjurați un biped care nu cunoaște marcatorii de pe data de 7 mai 1986? Înjurați-l! Oricum nu pare cã înțelege alt limbaj. Altfel, ar fi roșit când ar fi pronunțat numele lui Ladislau Boloni.

 

Nu credeți cã este folositoare înjurãtura? Scandați numele fabuloșilor Gheorghe Hagi - cum te mai poate suporta Dumnezeu pe Pãmânt dupã ce îți scuipi în ochi propriul naș, care te-a mai și ajutat cu 100.000 de lei în 1990? - și Ladislau Boloni. E sigur cã din asta nu va înțelege nimic, însã cu siguranțã bãtrânii templieri care fac parte din Sufletul Stelei vã vor fi recunoscãtori! Aspect cel puțin la fel de important precum spulberarea visului urât de la lojã!

 

Nici un "Ciobane, pleacã din Ghencea!" n-ar fi rãu, mai ales cã este un hit încã la modã, sperãm noi. Nici nu se înjurã, nici nu pare ceva prea elitist. Este un mesaj simplu, clar, ușor de intonat. A se folosi cât mai des în Templu și în meciurile din deplasare! Mai ales în fața rivalilor pentru care "nea Cristi", "nea George", "domnul Iancu" sau "domnul Mureșan" reprezintã maximum în materie de dinamovism, rapidism, fruncenism, ceferism și alte buruieni ce se simt valorizate dând cu piatra într-un Templu doar vremelnic rãmas nederatizat, nedezinfectat și neaerisit.

 

O recomandare, dacã îmi este permisã: sã nu intrãm în conflict cu forțele de menținere a ordinii pe niciun stadion. Este esențial ca, pe parcursul procesului de deratizare, sã nu dãm satisfacția șobolanilor de a afirma despre noi cã suntem "bagabonți". Sã ne concentrãm asupra schimbãrii realitãții celei mai dureroase: deratizarea, dezinfectarea și aerisirea Templului!

 

Gândiți-vã, când veți fi în tribune, cã Seniorul Ion Alecsandrescu, precum și întreg Sufletul Stelei vã sunt alãturi! Sã-i facem mândri de noi!

 

SPRE TEMPLU!

 

Ciobaneee! PLEACÃ DIN Ghencea!

 

Lari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deratizare cu orice pret si cu orice consecinte!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deabia astept ziua de maine. O sa ma pregatesc cu toate "solutiile" pentru deratizarea asta de primavara, si nu va fi usor deloc pentru ca sobolanul este uns cu toate alifiile.

 

Mori ciobane!

 

 

P.S. Ingrijorator rezultatul sondajului de pe site referitor la atitudinea pe care o vom avea fata de cioban! Pacat!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da,foarte binevenit articolul, e primul pe care il citesc cap-coada dupa luni bune...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Momentan deratizarea este cel mai important lucru la Steaua, mult mai important decat performante gen "calificarea in preliminariile CL"(anul acesta s-a schimbat sistemul asa ca daca terminam pe locul 2 vom intalni o echipa tare in preliminarii).

 

Ciobane pleaca din Ghencea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

foarte bun articolul! Eu consider ca trebuie sa scandam impotriva lui Becali, insa trebuie sa aclamam echipa sa castige cu vasluiul! SE pot face banere si inscriptii impotriva lui Becali si sa scandam in timpul meciului mai cava ca altadata pentru echipa, sa aratam ca suntem suporteri adevarati si ca Becali trebuie sa plece, sa vanda clubul si academia de fotbal unui investitor potent financiar si civilizat. Adevarul e ca ne-a bagat in prea multe scandaluri, patand imaginea clubului. Pentru Steaua murim! hai Steaua! mereu campioni!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte bun articolul! Felicitari Lari! Ce-ati zice de un steag pe 2 bete de genul: Marele Templu Umbrit,Din cauza ciobanului smintit(sau ceva de genul asta)....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cu Anitra la Atac!!

 

Ciobaneeee, pleaca din Ghencea!!!!!!!!!

 

 

bine zici lari,bun articol.Becali PLEACA DIN Ghencea...cu tot cu argatii tai

:hai_steaua::steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

 

hai ca asta a fost tare=)) "cu anitra la atac" =))...

Edited by Stanici

Share this post


Link to post
Share on other sites

Articol jenant pana la penibil. Abundent in invective ca intr-o cearta de baieti de cartier si plin de cuvinte umflate care sa legitimeze atacurile si sa confere o identitate care lipseste. Ce inseamna Spiritul Stelist? E ruda cu Spiritul Craciunului si cu Pasarila-Lati-Lungila? E o rusine ca trebuie sa scrii cu majuscule ca sa arati ce mari sportivi au fost "Oamenii Gigantici". Valoarea nu e data de dimensiunea literelor la fel cum cei care scriu prin ziare "Steaua" nu stirbesc cu nimic meritele acestei echipe.

In ce clasa se studia antiteza? Era la poezia "Pasa Hassan" parca... Chiar era nevoie sa presupui ca rivalii isi adora conducatorii? Nu vreau sa fac presupuneri legate de dinamovisti ori de cfristi... desi Arpad Paszkany e categoric un parvenit cu nimic mai bun decat Becali. Ce face taranul (in sensul urban al cuvantului... nu cel lirico-pastoral) cand da de bani? In loc sa isi cumpere un tractor isi cumpara un golf la mana a doua din germania. La fel si Arpad si-a luat Ferrari, ca avea bani sa isi cumpere si sa le dea cu tifla celor de teapa lui. Dar despre rapidisti si timisoreni imi permit sa afirm ca isi iubesc patronii echipelor asa cum iubeste cainele batul. Si tot de domeniul antitezei... cine sunt cei care nu doresc deratizarea? Exista si persoane care dorm cu placere cu sobolanii in pat? Ca unii nu sunt de acord cu metodele propuse e clar asta nu inseamna ca il vor pe Becali in continuare.

Poate v-ar parea ca sunt unul dintre sustinatorii lui Becali. Nu-s! Dimpotriva... am incasat si amenintari serioase in privat pe site-ul asta pentru ca am indraznit sa scriu impotriva lui. Dar sunt satul de declamatii. Primul indemn la curatenie trebuie sa vizeze tocmai atitudinea voastra. Lasati dracului Spiritul Stelist si pe Corneliu Zelea Codreanu sa doarma linistiti, renuntati la majuscule, intrebati-va cand si cine l-a adus pe Lacatus la statut de simbol in fata altora. Treceti de la vorbe pompoase la fapte! Si nu va cere nimeni sa fiti eroi. Fiti in primul rand destepti si nu mai credeti toate porcariile din presa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fara miros de branza putreda!!Pacat ca nu gandesc majoritatea asa..din ce se vede in sondaj,un loc caldut in tribune e binevenit oricand.

Afara din Ghencea,ciobane!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prepeleak, articolul e scris pentru acei oameni care gusta acest tip de exprimare si e mai pe sufletul lor. Oricum, maine incepe returul, nu cred ca mai are importanta asa mare modalitatea de exprimare cat mesajul in sine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

SUPERB!!

 

a inceput numaratoarea inversa....

 

 

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incredibil cum oameni care nu se cunosc, gandesc la fel in aceste zile. Am ramas placut surprins de oamenii amintiti in articolul tau si de ideile formulate. O sa vezi maine la ce ma refeream ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nimic nu este peste Steaua, cu atat mai mult o oaie care pute si impute templul.

Pe el, pe mama lui :P

Nu are nici o relevanta, importanta rezultatul meciului cu Vasluiul, atat cat timp cauza care impute nu este eliminata.

Edited by cristian86

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un articol ca o chemare la lupta (deratizare). In mod sigur aceasta incercare de a-l determina pe creditor sa ia mainile de pe Steaua se justifica. A gresit de foarte multe ori, prin comportament vulgar, prin sfidarea suporterilor fideli ai Stelei, a ridicat impotriva sa si implicit a clubului mania conducatorilor de club, a ziaristilor, a tuturor. Iertat in nenumarate randuri de suporterii stelisti, a calcat in picioare intelegerile si a condus numai dupa bunul plac. A schimbat antrenorii ca pe sosete, a alungat jucatori pe care el insusi i-a adus la echipa (vezi Surdu, Neaga, Cristocea, etc). E momentul sa cam spele putina si sa lase Steaua sa revina la demnitatea de odinioara. Pentru ca treaba pute rau.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte bun articol...la ultimul paragraf m-a cuprins o maxima emotie mai ales ca in acest timp citesc si SuperSteaua...sunt deacord cu aceasta dezinfectie, dar trebuie sa fim foarte atenti si la fortele de ordine deoarece cel mai mic scandal o sa dea apa la moara celor care ne catalogheaza altfel decat suporteri adevarati care stim istoria clubului si cine merita respect. O sa fiu prezent maine seara in Templu pentru a reusi sa particip la dezifnectia de fecali.

Cu Steaua pana la moarte!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Un articol ca o chemare la lupta (deratizare). In mod sigur aceasta incercare de a-l determina pe creditor sa ia mainile de pe Steaua se justifica. A gresit de foarte multe ori, prin comportament vulgar, prin sfidarea suporterilor fideli ai Stelei, a ridicat impotriva sa si implicit a clubului mania conducatorilor de club, a ziaristilor, a tuturor. Iertat in nenumarate randuri de suporterii stelisti, a calcat in picioare intelegerile si a condus numai dupa bunul plac. A schimbat antrenorii ca pe sosete, a alungat jucatori pe care el insusi i-a adus la echipa (vezi Surdu, Neaga, Cristocea, etc). E momentul sa cam spele putina si sa lase Steaua sa revina la demnitatea de odinioara. Pentru ca treaba pute rau.

 

Deci, NOI SUNTEM Steaua !

Asta trebuie sa intelegeti.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Articol jenant pana la penibil. Abundent in invective ca intr-o cearta de baieti de cartier....

 

nu meriti mai mult decat un colt stingher scaldat de ignoranta !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa zisi suporteri vin la stadion nu sa incurajeze echipa,ei vin sa-l injure pe cioban.Foarte frumos D-le moderator,incita suporterii la haos.Ok !Si eu sunt de acord ca Gigi Becali ar trebui alungat din Ghencea dar nu trebuie sa facem atmosfera ostila in timpul jocului.La ce foloseste?Protestul ar trebui facum inaintea inceperii meciului sau dupa....daca se face in timpul jocului chiar suntem penibili.Pentru orice rezultat nefavorabil noi o sa fim de vina.Jucatorii,antrenorul,conducerea vor da vina pe noi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I-l tradeaza numele...:P

Edited by cristian86

Share this post


Link to post
Share on other sites
Asa zisi suporteri vin la stadion nu sa incurajeze echipa,ei vin sa-l injure pe cioban.Foarte frumos D-le moderator,incita suporterii la haos.Ok !Si eu sunt de acord ca Gigi Becali ar trebui alungat din Ghencea dar nu trebuie sa facem atmosfera ostila in timpul jocului.La ce foloseste?Protestul ar trebui facum inaintea inceperii meciului sau dupa....daca se face in timpul jocului chiar suntem penibili.Pentru orice rezultat nefavorabil noi o sa fim de vina.Jucatorii,antrenorul,conducerea vor da vina pe noi.

 

Man, ce haos ?

E un protest. Traim in democratie, daca nu va place, puteti sa mergeti in coreea de nord. Am auzit ca se ofera gratuitati la scoaterea de masele, ochi, membre, se canta toata ziua "sfant fie numele conducatorului"...etc

Share this post


Link to post
Share on other sites