Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Redactori

2,416 posts in this topic

pai daca si-a luat amenintari dati-i warn/ban respectivului in functie de gravitate.

sa-i dau lui lecce eu asta nou, cand ati vazut toti si v-a durut la basca? Adica eu scot castanele coane? Tinand cont cine e lecce eu consider ca e gravitate maxima

stati ma linistiti ca am sa vorbesc eu cu Lecce si n-o sa se intample nimic, insa Marius si-o cam merita cu arogantele astea de 2 lei.

LE: drvladyk , cate avertismente pe minut i-ai dat mah lui Lecce ?? :)))))))))

Tocmai am explicat ca sunt bou si nu ma descurc:))

Edited by drvladyk

ma rog, si-o merita sau nu asta e o discutie intre voi. Dar cand intra pe forum si ameninta trebuie sanctionati ca orice alti membri. Daca nu se intampla nimic, iar incep comentariile. Regulamentul trebuie aplicat tuturor, ca de aia toate scandalurile. Ma rog, am vrut sa-i dau 3 zile dupa ce a comentat Azzido, dar nu cred ca m-am descurcat, faceti voi curat daca e si sa ma invete si pe mine cineva ce sa fac, ca am pus 3 zile acolo, i-am dat omului mesaj da crestea din 10 in 10. Sper sa inteleaga si sa nu se supere, oricum in UK sunt mai protejat de ruptul capatanii :)):)) Si daca nu asta e, mi-am mai luat-o la viata mea, nu-s ****.

eu zic ca ai procedat corect cu 3 zile. i-as fi dat eu oricum, doar ca mai devreme eram pe fuga.

cat despre avertizari, suspendat, ban, etc - toate se dau dand click pe bara aia din dreapta lui 0%, unde scrie "Avertizat".

edit: inca o chestie. ca sa dai un ban de cateva zile nu e nevoie sa duci warn-ul pana la 100%.

in poza de mai jos. ca sa dai ban folosesti optiunea "suspenda contul membrului", ii dai 3 zile sau cat vrei, apoi mai jos folosesti butonul de confirmare.

ca sa dai warn folosesti "Creste nivelul de avertizare".

daca bifezi "restrictioneaza pe o perioada nedeterminata"...il impiedici sa mai posteze pana cand ii scoate cineva restrictia.

vezi ca lui lecce ii dadusesi 100% :)

Clipboard01.jpg

Cristi, te rog sa imi scoti "eticheta" de redactor si sa ma lasi user simplu. De mult n-am mai contribuit cu nimic bun pentru site, "eticheta" e degeaba, ba mai nou observ ca da nastere unor ironii pe care nu le-am intrevazut.

Mersi.

Parerea mea e ca scrii rar, dar bine. Cel putin ultimul articol pentru " babaeti " a fost memorabil.

Sper ca nu pui la suflet amenintarile diversilor maimutoi... Asa e la ei, unu' isi asuma rolu' de mascul alfa, iese in fata, tipa, se agita si isi umfla organu'...

Parerea mea e ca scrii rar, dar bine. Cel putin ultimul articol pentru " babaeti " a fost memorabil.

Sper ca nu pui la suflet amenintarile diversilor maimutoi... Asa e la ei, unu' isi asuma rolu' de mascul alfa, iese in fata, tipa, se agita si isi umfla organu'...

Aceeasi e si parerea mea despre Marius. Despre tine as spune sa incerci sa te abtii sa-ti jignesti colegii, indiferent cine ar fi ei. Hipopotamule!

Cat priveste reclamatia facuta saptamana trecuta, referitoare la tine, consider ca a fost intemeiata. Daca esti antistelist, nu poti fi redactor stelist. Am fost cat se poate de corect, pentru ca altfel i-as fi putut scrie lui Azzido un mesaj privat. In loc sa te disculpi, mintea ta de altfel laborioasa, iti dicteaza sa te razbuni. Frumos.

Lari, voua vi se pare normal sa se spuna despre Duckadam ca se prostitueaza? Si asta venind de la cine? Ce a facut ala pt Steaua de-si permite sa jigneasca in halul asta o LEGENDA a clubului ? Eu cred ca ar cam fi cazul sa mai filtram din ineptiile lui...

Azzido, poate ca suna dur si ai tot dreptul din lume sa faci ce vrei cu articolul ala.

Dar, inainte, mai uita-te, te rog, la asta: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/16524/

Duckadam nu face NIMIC la Steaua, doar vorbeste. Adica este o poleiala pentru stim noi cine. Si o face constient.

Nu stiu daca ma crezi, dar ma dor si ce a scris Saruman si pozitia lui Duckadam, de acceptare a unui salariu pentru care ii face imagine lui 2gi.

Si am adus aici, intre noi argumentele alea, pentru a nu da idei si altora sa-l faca praf pe omu' al carui nume ma emotiona, pana nu demult...

Da, dar nu-l judec, o avea motivele lui...toti ne prostituam uneori pt o paine

Oricare-ar fi expresia/cuvantul care ar descrie ce face Duckadam, pe mine unul ma doare.

Personal, fac eforturi mari sa nu judec ce fac oamenii pentru a-si castiga o paine. Chestia asta implica si evitarea lor, insa...

La vreun an dupa ce am scris "Fiara, Simbolul Oii" am stat la aceeasi masa cu Lacatus. Imi tremurau mainile, la propriu. Dar am si incercat sa inteleg cum de un astfel de simbol (iar Lacatus este, ca si Duckadam, cat se poate de constient de statutul sau in istoria clubului Steaua) se poate cobori la nievlul lui 2gi, pentru bani.

Si nici macar nu au facut-o/o fac discret, asta e detaliul care, pe mine unul, ma omoara.

Singura concluzie la care m-am putut gandi dupa ceva ani (mult inainte de aparitia Pindeanului) a fost ca unii au niste carente de... personalitate, sa le numim.

Eu nu sunt stelist pentru o anumita glorie sau un anumit jucator. Pentru mine, stelismul este o stare de spirit care nu are nimic de-a face cu "p-afara vopsit gardu', inauntru leopardu' ". Iar ipocrizia la 2gi, MM... si altii... este cat casa. Este politica de club.

Dar sunt si de acord cu tine ca e jalnic, in calitate de suporteri, sa urlam la fostele glorii. Insa nici ce fac/cum se comporta unii fosti uriasi jucatori nu-i in regula.

Partea proasta, Azzido, este ca traim intr-o lume nebuna, in care toti cakatzii au pretentia ca au anumite valori, pentru a le masca sobolanismul. Nu stiu cum/unde se trage linia, ca "politica editoriala". Stiu insa ca 2gi pare (nu aici pe site, ci in general) tot mai mult unu' care nu pare atat de rau, mai ales in sezonu' asta, PRIMUL dupa performantele echipei pe care i-a creat-o Piturca intre 2002-2004. Iar eu am vazut si simtit de prea multe ori ca 2gi este un blestem pentru Steaua.

De aici, stii continuare discutiei/discutiilor. :wall:

Sa-ti fie rusine ca te-ai indoit de onoarea mea de ... Nici n-am puterea s-o spun...

Ma, eu acum am citit intregul articol ar retardatului sef. De data asta a intrecut orice masura si va rog sa nu-i mai postati articolele DELOC. Prefer sa postam 3 articole pe saptamana decat sa i se dea ocazia pisatului asta sa refuleze pe siteul asta. Eu nu fac munca voluntara de ani de zile ca sa dau ocazia unui debil mintal sa jigneasca gloriile si clubul asta mai rau decat a facut-o Becali. Sa si-o ia la **** si el si tot neamul lui de "stelisti adevarati". Punct!

eu va anunt de pe acum ca o sa-i postez articole in continuare. evident, nu orice articol, ca toate au fost citite de mine inainte de a fi publicate si pe multe le-am intors din drum, dar ii voi posta articole. pentru ca, azzido, vrem nu vrem, suntem foarte multi care credem in ideile pe care el le exprima. asa cum sunt foarte multi care acum ignora si ieri-alaltaieri rupeau tastele cu **** becali. da, mie mi se rupe de ce face Steaua, cu cine joaca Steaua, pe ce loc e Steaua - pentru ca nu ma mai identific cu echipa asta. n-am jignit niciodata pe nimeni care a ales alta cale.

eu va zic de foarte mult timp sa va ignorati. in schimb nu...tu il ataci, el te ataca, si tot asa. asa cum tu faci munca voluntara si eu fac, si el, si lari si altii. toti facem munca voluntara. Becali jigneste zilnic clubul si nu mai luati niciunul atitudine, atat public, pe stadion, sau chiar online. "Pisatul" asta in schimb a avut cateva articole prin care i-a pus la colt(in special pe Duckadam si Lacatus) si hap ati sarit in capul lui.

pai mai e corect, azzido?

Pai atunci poti sa administrezi tu siteul in continuare ca eu n-am s-o fac. Eu ca sa fac o munca voluntara trebuie sa cred in proiectul respectiv si nu sunt genul de om care sa conditioneze plecarea unuia sau altuia de munca depusa aici, dar toate au o limita...

Nu am de gand sa fiu partas la "Steaua s-a calificat cu o pulă de negru in cur". Una e sa scrii anti-becali, anti MM sau despre ce plm mai vrea el sa scrie si alta e sa faci ceea ce face pisatul asta acum. Jigniri in halul asta nu am auzit nici la Becali, nici la caini, nici la tigani.

Decat articole d-astea mai bine prefer sa avem 3 articole pe saptamana din care doua sa fie luate din presa.

Deci da, posteaza-i articolele in continuare ca asta e "stelism" pur.

Gigel asta aduce niste jigniri grave de foarte mult timp si i s-au tolerat cam multe. Daca voua vi se pare tolerabil sau misto ceea ce face, aflati ca eu si probabil multi altii nu prea apreciem pulele negrilor in curul Stelei, iar din punctul meu de vedere situatia nu mai e tolerabila de mult cu el.

Precum spuneam, renunt fara tamtam si fara resentimente fata de tine/voi, dar eu cacaturile astea nu le mai tolerez.

bai nene, asa cum ameninti tu ca renunti, asa putem si noi altii sa renuntam, dar nu asta este scopul. scopul este sa traim intr-o comunitate in care fiecare sa faca cate ceva, indiferent ca ne convine sau nu.

altii ti-au spus tie ca te pisi pe stelism si pe Steaua, tu il acuzi pe el - este FIX acelasi lucru. Pentru ca vedem lucrurile in mod diferit si pentru ca cele 2 parti nu pot ajunge la un numitor comun o sa fim mereu de cealalta parte a baricadei.

Edited by Costi

frate, nu amenint pe nimeni cu nimic, doar am spus ca asta imi vine sa fac.

eu nu ma pis si nu m-am pisat pe stelism niciodata. inteleg ca suntem oameni diferiti si avem pareri diferite, doar ca eu nu pot sa inteleg cum de tolerati voi pulele de negri in curul Stelei, asta-i tot.

e o expresie...nici eu nu inteleg cum voi tolerati sincron MM/Gigi-galerie/cetateni pe "sunt fericit"

da, mie mi se rupe de ce face Steaua, cu cine joaca Steaua, pe ce loc e Steaua - pentru ca nu ma mai identific cu echipa asta.

Normal ar trebui sa urmeze reclamatia de la Virgil: JOS INSIGNA !

In alta ordine de idei, publicarea acestui articol a fost o gresala. Dincolo de faptul ca da apa la moara diversilor binevoitori, limbajul asta trivial nu trebuie tolerat in continutul articolelor, ba as merge mai departe si as spune ca nici macar in comentarii. Daca noul trend al acestui sait este cuvantul " p.ula ", cuvant pe care incepand de aseara il citesc in mesaje private, comentarii si articole, atunci, mai in gluma sau chiar serios, va fac eu un articol nemaivazut pe chestii din astea, cu injuraturi si tot soiu' de porcarii pe care nu le gasesti nici pe google.

Eu am fost alaturi de Gandalf de la inceput, omu' mi-a spus intr-o discutie privata ca s-a inregistrat pe acest sait datorita mie. Tin minte ca am avut cu el o polemica destul de consistenta chiar pe acest subiect, Duckadam. Pana la urma a ramas fiecare cu parerea lui, iar rezultatele se vad in incidentul de ieri. Fara indoiala, contributia sa in ceea ce priveste articolele - documentar si pe domeniul " istorie " este cea mai consistenta, daca e s-o raportam la noi, ceilalti. Totusi, ar trebui sa-i explicati, fie cu duhu' blandetii, fie cu nuiaua cenzurii, ca o astfel de abordare si un astfel de limbaj nu-i fac bine nici lui, ca editorialist interesat in propagarea mesajului, nu ne fac bine nici noua, ca sait.

Edited by LDS

e o expresie...nici eu nu inteleg cum voi tolerati sincron MM/Gigi-galerie/cetateni pe "sunt fericit"

amesteci termenii.

unde ai vazut sincron cu Gigi? daca MM vine in fata peluzei si se baga ca miezul in seama, ce poti sa-i faci ? l-a chemat cineva ca pe o mare glorie sa salute galeria ? nu! s-a bagat in seama. sa fie sanatos...

si de ce dintr-odata nu mai e ok sa faci sincroane cu cetatenii? cand il muiam pe Gigel erau ok ? suntem prea elitisti ca sa cantam impreuna cu muritorii de rand ?

As putea sa inteleg orice naivitate a unui suporter, inclusiv sincroane in vremuri grele, ca doar suporterul este subiectiv cand vine vorba de echipa sa si are tendinta sa treaca multe cu vederea, dar nu stiu cum poate cineva fi suporter cand isi baga pule de negru in echipa favorita. Mi se pare si mai de neinteles ca unora chiar li se pare normal sa fie asa. Cred ca am eu probleme in a intelege "fenomenul" in ziua de azi, dar serios ca nu vreau sa iau parte la asa ceva. Ori vorbiti cu retardel sa-si tempereze pulele de negru, ori nu mai postati nimic de la el. In ultima instanta, daca nu faceti una din ele, eu nu mai ridic un deget pt siteul asta al "suporterilor". Si nu e o amenintare, dar eu m-am saturat sa las de la mine de fiecare data de dragul unitatii grupului. wtf? Chiar nu mai exista nicio limita in "protestul" asta ? Ce urmeaza? "**** Steaua", "Mirel Radoi sa-mi bag ****-n mortii tai" ?

sa nu uitam ce a facut sudul de-a lungul timpului "Mirel Radoi a luat de la Gigi oi" sau "ra2 iti rupem dintii"

sincroanele de care vorbeam nu erau intre galerie si cetateni, ci intre Gigi si cetateni, dupa meci, sus pe masina! aia nu vi se mai pare scarbos, pentru aia nu ia nimeni niciun fel de atitudine, dar in schimb va deranjeaza un articol pe site.

daca MM vine si se baga in seama e simplu "MM fututi **** ***** de zdreanta ordinara tu nu ai ce sa cauti la Steaua", nu canti cu el, nu fluturi steaguri cu el, nu iti dai limbi in public cu el.

I-am spun lu' Filip ca nu se vor mai posta articole cu injuraturi. Mi-a raspuns, dupa ce a admis ca mesajul pe care il transmite e inutil, din cauza limbajului, ca lumea o sa-si doreasca sa mai injure... :))

Vezi, Azzido? S-a rezolvat problema... :gathering:

Asa cum am spus mai de multe ori, userii si responsabilii acestui site ar trebui sa fie constienti ca ei nu mai reprezinta o sulita cu numele inimii lu' 2gi pe ea, ci un soi de "comoara din insula". Costi si cu mine am incercat de mai multe ori sa-i spunem acest lucru si lui Filip, asa cum i-am spus si ca Azzido nu numai ca nu se gandeste cu o shtanga de negru la gaoazele protestatarilor, dar si ca a fost intotdeauna dispus sa ajute.

Asta e. Prea multe reactii emotionale, prea putin chef de coagulare a putinelor forte pe care le mai avem.

Si 2 chestii organizatorice:

1. Moderatorii si redactorii au si atributii de creare de topice (Gabriel Iancu va spune ceva? :photo: ) si de intretinerea acestora cu informatii/statistici, etc.

2. Azzido, am o problemutza la "Next Game": cand atasez topice din forum pentru sectiunea aia, lista e populata, trei sferturi, cu elemente de la "cosul de gunoi" si rareori apar acolo topicele in care tocmai s-a scris ceva. E complet diferita fata de aceeasi chestie, in "Articles".

Nu m-ar deranja cu nimic, daca n-as fi nevoit sa caut o groaza topicul de care am nevoie. :look:

Nu stiu cum sa incep, dar de undeva trebuie sa ma apuc.

Iara va certati in mod inutil, intre voi. Citesc multe articole bune pe site, multe impotriva curentului, multe nu sunt intelese decat de o parte mica din pacate dupa parerea mea, sau dupa o parte mare dupa parerea voastra . Tampenia aia de mall arena, mi-a dat toate calculele peste cap, nu ma asteptam sa vad atat de multa lume, la orice rahat de meci are echipa Steaua Bucuresti.

Din pacate ciobanul a avut norocul imens cu acest stadion, a avut noroc chior cu noul antrenor si bulan maxim la transferuri, iarasi bulan cu situatia proasta a multor echipe din campionat. Toate aceste victorii dezvolta, noi si noi generatii de stelisti, care vor fi educati in spiritul pe care il transmite ciobandate si sleahta sa.

Consider ca mai pretios pentru noi,ar fi educarea viitoarelor generatii in spiritul corect decat denigrarea cu orice pret a jucatorilor,echipei Steaua Bucuresti. Tavalim mereu pe oricine ,dar consider ca doar conducerea in ansamblaul ei,ar trebui tavalita si prezentate in antiteza publicului larg,cine suntem cu adevarat. In timp din pacate, pierdem din ce in ce mai multi oameni care ne citesc, mare parte ne considera un site de frustati, din ce in ce mai mult.

Acuma tavaliti din greu partea peluzei sud, care s-a intors sa sustina echipa. 95 la suta dintre ei il urasc din tot sufletul pe cioban, dar din pacate, din comoditate,dragoste pentru viata asta de peluza, tovarasie,echipa ,etc au decis sa se intoarca in peluza.

Sunt multi oameni care stau cu ei doar de dragul vremurilor trecute, fara a incuraja echipa, asteptand un conflict care nu cred ca va veni din nou. Daca aveti dorinta si placerea, ar fi cazul sa va dezemnati un reprezentant ,doi sa veniti la o discutie fata in fata cu ei.

Este usor din virtual,dar cel mai greu este live. voi merge cu voi . poate asa vor vedea ca nu sunteti niste calculatoristi,etc. Ultima mea speranta a fost justitia din Romania, acea justitie care i-a dat clubul ciobanului, din pacate ciobanul este proprietarul cu acte in regula a celui mai galonat club din Romania.

Cei mai vinovati de tot rahatul asta sunt Mapn,care a inchis ochii, a tacut, a facut un proces de fatada ca sa ii gireze si legal clubul! mai apoi, noi, ca nu am gestionat cum trebuie aceasta situatie si am pierdut contactul cu masa care conteaza!

Ps: Din pacate doar cei prezenti vor face mereu diferenta! Raurile de cerneala schimba idei, dar orice opinie fara sustinere si rezultat, se pierde in negura timpului.

Astept raspunsul vostru.

Edited by Adrian Pacurar

Sign in to follow this  
Followers 0