Virgil

Gluma Zilei

1,971 posts in this topic

Am spus și domnului procuror că n-am facut, in cei 50 de ani de fotbal,d ecat să apar integritatea fotbalului, atat cat am putut eu - Mircea Sandu

Ghiorghita Mustacioara incearca sa scape basma curata dupa incidentul de joi seara si sa jurat pe mustata lui ca nu a batut pe nimeni! Ba ai draq reporteri astia inventeaza tot felul de lucruri! Si acum sa vorbim pe intelesul lui Ghiorghita: "Solo percutia... ia auzi Ghiorghita ce spune!!!..." Pină ca echipajul să ajungă la fata locului, agresorii au apucat să-i bată pe toti cei care se aflau in imobil. Sursele citate au precizat că acestia nu s-au oprit nici la solicitatea Politistilor, care au fost nevoiti să tragă două focuri de avertiment.

:worthy: Nu se poate domnule procuror! Asta este executie in direct domnule procuror, pt ca au fost 5 nepoti care mi-au dat dreptate, dar au venit >3 militieni mai mici care dupa opinia mea, in momentul in care au ajuns in pragul imobilului lui Aurel Mecic, militienii au vazut pe radar doua muste ce circulau cu o viteza excesiva in jurul becului! Tovarase procuror :worthy: va jur ca militienii au avut o iluzie optica si mai mult precizez ca pana sa se traga focurile de avertisment, am auzit si apoi am vazut cum mustele isi carau aripi peste ochisori lor aia mici! Tovarase procuror, eu acum ma duc acasa ca am o familie de intretinut, un catel, un porc de guineea, si sa moara catelul daca lu pisica mea nu ii este dor maxim de mine!

Edited by besliud

GLUMA ZILEI: cica e cineva la fcsteaua.ro care il poate bate pe toronto la bautura :)))))))))))))))))))))))))))

ba am baut 6 beri si 350 de ml de vodca intr-o ora...mai aveti de invatat hahahaha

berile erau de 500 de ML deci 3 L de bere

Edited by SteauaToronto

Am auzit si eu doua glumite acum cateva zile, suna cam asa:

- Inainte de startul partidei, jucatorii Rapidului sunt obligati sa stea la minim 10 metri de arbitrul central, pentru a fi evitata o bataie generala pe moneda folosita pentru alegerea terenului.

- din sezonul viitor, stelistii vor trebui sa isi joace partidele interne intr-o singura repriza de 90 de minute, evitand astfel traditionalul schimb de terenuri de la pauza.

:D

GLUMA ZILEI: cica e cineva la fcsteaua.ro care il poate bate pe toronto la bautura :)))))))))))))))))))))))))))

ba am baut 6 beri si 350 de ml de vodca intr-o ora...mai aveti de invatat hahahaha

Mai discutam peste vreo 5-6 ani.........daca-i mai apuci! :))))

GLUMA ZILEI: cica e cineva la fcsteaua.ro care il poate bate pe toronto la bautura :)) )))))))))))))))))))))))))

Intr-o buna zi o sa auzi in corp o conversatie: "Sa traiti don ficat sunt eu Stomacel! Am auzit ca aveti nevoie de un transplant!" Daca esti asa de mare antrenor, inseamna ca nu ai mai mult de 60Kg correct?

am cunoscut pe cineva care te batea lejer. s-a dus la 35 de ani, dupa ce a slabit 35 kg in juma de an, ajungand un schelet cu piele. ai grija incotro o apuci, daca nu-ti pasa de tine gandeste-te la cei dragi si durerea pe care le-o vei provoca

Boloni, mesaj pentru fanii Stelei: Și Marseille a fost retrogradata dar a revenit

euuuuuuuu ¢ 3 ore in urmă

stit care este diferenta intre Dumnezeu si Boloni...Dumnezeu nu e bozgor

¢Raspunde¢Distribuie ș

red dog - euuuuuuuu ¢ 2 ore in urmă

Ne rezervam dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care contin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la incalcarea legii sau indeamnă la atacuri la persoane/institutii

Barbologie ieftina!Se mai folosesc si cuvintele mai acatarii,dar soarecul asta sare calul si nimeni nu-l atentioneaza.!!!

¢Modifică¢Raspunde¢Distribuie ș

euuuuuuuu - red dog ¢ 2 ore in urmă

tu decat sa vorbesti de Steaua mai bine ai fluiera

¢Raspunde¢Distribuie ș

red dog - euuuuuuuu ¢ 4 minute in urmă −

"Eu cand vreau sa fluier,fluier!"Ia zii inteligentule,cine a scris scenariul acestui film,sau nici n-ai auzit de el.Da repede un search pe google,poate ai noroc.

Faci de ras suporterii Stelei vorbind astfel despre una din legendele acestei echipe.Eu daca as fi un stelist te-as trimite direct la origini,dar asa ma multumesc sa te numesc un simplu iubitor de zer din curtea marelui cioban infractor!!

spicuiri de pe digisport.ro

Barajul de mentinere in Liga I dintre Rapid si Concordia Chiajna se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 21.00, pe Stadionul "Dinamo" din Bucuresti, informeaza Mediafax.

Initial, meciul ar fi trebuit sa se desfasoare pe "Ilie Oana" din Ploiesti, dar conducerea Petrolului a refuzat in cele din urma.

Comitetul Executiv al FRF a decis, sambata, ca Rapid si Concordia sa dispute un baraj de mentinere in Liga 1. Prima divizie a campionatului intern va avea tot 18 echipe.

http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-15148...-mare.htm?cfnl=

Eu unul sunt de acord ca Rapid sa primeasca la fel de multi bani ca o nou promovata.

Vivi Rachita:

"Tot fotbalul romanesc vrea ca Steaua să ajungă in grupele Champions League. Celelalte echipe, Petrolul, Astra si Pandurii, au sansa de a se califica, de a face coeficient. Glumind putin, anul asta am avut si noroc: Dinamo nu a mai ajuns in preliminarii si nu a mai putut să ne tragă in jos.

Dinamo n-a ajutat Romania, n-a adus nimic la "zestrea" Romaniei, dacă ne referim la punctele pentru coeficientul UEFA. Anul acesta toate formatiile romanesti au adus puncte si avem sanse ca peste doi ani să trimitem două echipe in Champions League, una in grupe si una in preliminarii".

181895.jpg

Because politically correct.

Iulian Dima centralul partidei Otelul-Steaua cica este ruda cu Mache.

Si nu orice fel de ruda, ci var de gradul doi prin alianta ! Asta da rudenie ... o adevarata revelatie, acum putem sa ne dam si noi seama de ce Steaua a castigat aseara punctul decisiv in lupta pentru titlu.

Ma gandesc serios, cati dintre noi am trece linisti pe strada, fara sa stim, pe langa cineva, care ne este var de gradul doi, prin alianta ...

Din ciclu de satira si umor "Si cainii se musca, nu-i asa?"

Legat de recentul scandal al licentelor, cainele asta chiar e de belea cu caterinca la adresa lui Negoita! :)

"iulianreddog: 23 aprilie 2014 at 11:50

Forza Dinamo “ Dinamo e nr. 4 “ Hai in Europa !

Referitor la licenta,

“ Conform art. 47 aliniatul (3) litera (p) din Regulamentul Ligii professioniste de Fotbal, Steaua Bucuresti nu mai poate continua in Liga 1 cu patron parnaias,

“ Astra nu va lua licenta deoarece dl. Niculae isi retrage suportul dupa al 47-lea an in care a investit fara sa aibe rezultate, pe masura investitiilor. A copiat Proiectul lui NeaCoy si isi formeaza o echipa tanara (15-17 ani) inscriindu-se in Liga 5-a

“ Petrolul nu va obtine licenta, deoarece incepand cu editia 2014 “ 2015 a Ligii 1 nu mai sunt acceptate echipe care sa ofere salarii peste 8000 euro / luna / jucator ci doar 8000 euro / luna / echipa.

In aceasta situatia echipa nostra mult iubita, aflata sub patronajul de rahat cu apa rece al celebrului Coy, proiectantul de proiecte relative agreate de UEFA, va castiga MATEMATIC, FIZIC SI CHIMIC campionatul si va putea avea ca posibile adversare, in turul 1 preliminar, echipe celebre precum : FK Rudar Pljevlja, FC Irtysh Pavlodar, FK Ventspils, FC Pyunik sau TPS Turku. Sa speram ca nu vom avea ghinion sa intalnim adversari mai puternici precum Jeunesse Esch, Differdange sau ÍF Fuglafjørdur.

Dinamo e nr. 4 “ Europa, fereste-te venim !"

:yeahh:

Edited by xray

Super caterinca! :)

Să mai si ridem » Ședință de urgență la Viitorul! Ciobanul le tine lectii de fotbal jucatorilor lui Gică Hagi

De regimul de detentie deschis nu beneficiază doar Ciobanul, ci si jucatorii de la Viitorul. Disperat că echipa e la un pas de retrogradare, Gică Hagi a profitat că-l are angajat pe patronul Stelei si a apelat la el ca să-i trezească pe fotbalisti.

Becali i-a aliniat in vestiar pe pustii de la Viitorul si l-a rugat pe "Rege" să-l lase singur cu jucatorii pentru a le preda "Cele 10 porunci": "Gica tata dă-mi 20 de minute cu ei si ti-i fac de-o să strige de miine Ancelotti la Bale: «Du-te, Dica du-te!» Hehehehehe"

Gigi iși pune miinile in sold si incepe: "Ia, care e capitanul aici?" Unul dintre jucatori raspunde timid: "Eu, nea Gigi". "Tu esti? Cum te cheamă pe tine?" "Benzar".

"Hehehehe. Auzi la el, Benzar. Bai, Dica asa ai ajuns, ma să fie Benzar capitan cu tine la echipa Da' lasa că si la mine, la Steaua, a ajuns Pintilii capitan si tot am luat campionatul. Benzare, ia, tata creta si du-te la tablă să scrii ce-ți dictez eu.

Scrie asa: Unu. Cifra unu, bă nebunule, nu scrie in litere! Deci 1. Lu' cine ii e frică de lup, să nu intre in padure. Hehehehe. Nu scrie, bă nebunule, că am glumit. Am vrut să-i fac o aroganță lu' fratele Gica Chiar, dacă el e fratele meu, inseamnă că voi sinteti nepotii mei. Asa că de azi inainte să-mi spuneti unchiul Gigi, m-ati inteles?

Ia, gata, să fim seriosi, da? că intră Gică peste noi si nu mai intelegeti nimic dacă incepe el să vorbeasca

"Da' poate intră domn' profesor Vintila nea Gigi. El e antrenor".

"Bine, ma Dica dacă zici tu că Vintilă e antrenor aici, atunci Becali o să iasă cu coada intre picioare din vestiar, da? Iese Becali umilit de Vintila da? Hehehehe

Da' ia ziceti, mă! Vintilă asta joacă 4-3-3? Nu prea, este? Gata, de miine nu mai e Vintilă antrenor. Vine Stoichiță, că asta joacă si 4-3-3.

Deci, Benzare, ia scrie, tata asa: «Nu forta si nu materia este numarul 1 in lumea asta, ci spiritul, crucea, credinta este numarul 1». Scrie, ba nu te uita la mine asa. Eu d-astea vă invăț, că dacă vă spun de fotbal, devin trufras mă laud... Hehehe, ia uite ce ride asta, imi dau lacrimile si mie. Cine, esti, ma tu?"

"Vină", ii raspunde micutul fotbalist.

"Cine, ma Vina Hehehehehehehe, auzi, la el... Vină! Dica ia zi, mă! Vină e titular si tu rezerva este? Hehehehehe. Lesin de ris! Pai dacă Giovanni l-a vindut pe Chiricheș la Tottenham, inseamnă că pe Vină il dă cel putin la Real Madrid! Hehehehe. N-am mai ris asa de la meciul tur cu Dinamo din Cupă".

Gigi redevine serios: "Ia, gata, tată! S-a terminat cu vrajeala, cu caterinca. A venit Becali acum la echipa toti cară pianul, da?"

"Eu, nu pot nea, Gigi!", ii spune unul dintre pustii Viitorului. "Ce nu poti, ma" "Să car pianul. Nu pot, că sunt accidentat!"

Becali izbucneste in ris si după citeva minute in hohote, intreabă: "Tu cine mai esti, ma"

"Tanase, nea Gigi?" "Auzi, la el, nebunul! Tanase... E si mistocar el cu Becali. Cum, ma intr-un an cit am stat eu la puscarie a intinerit Dodel al meu?"

"Florin Tanase, nea Gigi, nu Cristi Tanase".

"Te stiu, ma nebunule. Esti meserias mi-a zis mie Reghe de tine. Din vară vii la Steaua, da? Că-l vand pe Dodel al meu. Da' să nu te invirti ca bezmeticul pe teren ca el, da? Hehehehe. Lasa tata că-ți dă Noibart ture d-alea de teren de-ale lui, aduse din Germania, să vezi cum o să alergi".

Gigi ia un ton grav: "Și, in final, regulă de azi inainte: vreau să vad la fiecare dintre voi cel putin 4 cruci cu Hristos la git, da?"

"Cum la final, nea Gigi? Nu ne-ai zis că ne scrii 10 reguli pe tabla", intreabă unul dintre jucatori.

"Care-ai vorbit, ma Ia uite-l, tata pe Daminuță! Daminute, bagabontule, ce cauti la antrenament, n-ai mai avut aseară gagici ca să le executi? Auzi, la el, nebunul! De miine să nu te mai prind pe aici, Daminute, da? Că eu am nevoie la echipă de jucatori care să care pianul, nu ca să-l... puncte-puncte, m-ai inteles?"

Becali se uită la ceasul de la mina care valorează cam un sfert din salariul pe care-l avea Daminuță la Inter, si le strigă jucatorilor:

"Lasa ba că a iesit Becali acum si trece la butoane! O să cîștigati toate meciurile pină la final!". "Și ne salvam?", intreabă un jucator.

"Cine esti, tu, ma"

"Țiru".

"Cum, ma Țiru? Hehehehehe. Asta e problema la voi, ba baieti. A detectat Becali, gata. Nu sinteti seriosi. Hai, că dacă mai stau putin, lesin de ris. De miine să jucati cum v-am invățat, da?

Gata. Hai pa! La revedere! M-am distrat si cu voi".

* Textul este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

GSP- Madalin Raureanu ¢ 30 Aprilie 2014 13:50