Posted February 19, 2009 · Report post @Lari de acord cu tine privind evidenta, dar cand pregatesti un meci nu intrebi daca e vreun jucator cu probleme, astepti mura-n gura?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 · Report post Directorul sportiv si antrenorul trebuie sa aiba o relatie foarte stransa. Ianuli era obligat sa-i spuna lui Lacatus, nu antrenorul e ala care umbla habauc dupa astfel de informatii. Cel putin asa se intampla la cluburile mari. Cand PSG a pierdut cu 3-0, la masa verde, meciul din Ghencea, din '97, directoru' sportiv a fost gasit vinovat de absolut toti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 · Report post Daca scheletul echipei va ajunge sa se bazeze pe jucatorii proveniti de la Buzau,atunci chiar nu vad de ce nu am putea sa ne propunem in anii urmatori,ca obiectiv...salvarea de la retrogradare? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 · Report post Bai, DelPiero10, tu esti chiar nesimtit! N-auzi, bah, ca in 5 ani o sa jucam finala Champions League? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 · Report post Daca scheletul echipei va ajunge sa se bazeze pe jucatorii proveniti de la Buzau,atunci chiar nu vad de ce nu am putea sa ne propunem in anii urmatori,ca obiectiv...salvarea de la retrogradare? anul asta am scapat de retrogradare, doar la anul va fi obiectivul salvarea de la retrogradare, mai ales daca pleaca si jucatorii vechi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 (edited) · Report post Bai, DelPiero10, tu esti chiar nesimtit! N-auzi, bah, ca in 5 ani o sa jucam finala Champions League? ar fii bine sa facem de acum topic gen "cu cine vreti sa jucam finala chl de peste 5 ani" ce o sa mai ne pregatim si noi de chl... ...singura mea dorinta de la campionatul asta e sa nu ia dinam0 campionatu ,sa o vad in chl , cred ca as inebuni sa l vad pe Borcea si co. in chl Edited February 19, 2009 by Adrian prea mult spatiu :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 (edited) · Report post Directorul sportiv si antrenorul trebuie sa aiba o relatie foarte stransa. Ianuli era obligat sa-i spuna lui Lacatus, nu antrenorul e ala care umbla habauc dupa astfel de informatii. Cine e Ianuli?... (întrebare retoricã) Edited February 19, 2009 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 (edited) · Report post Bai, DelPiero10, tu esti chiar nesimtit! N-auzi, bah, ca in 5 ani o sa jucam finala Champions League? Da,ma gandesc sa iau PES-ul si cred ca o sa joc mai repede finala CL decat carlanii lui nea Jiji! Edited February 19, 2009 by DelPiero10 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 · Report post Miercuri seara la gesepe TV, George Becali a intervenit telefonic in emisiunea contraatac si a behait urmatoarea fraza:" Daca echipa nu va obtine rezultate pozitive in acest retur de campionat, suporterii sa nu ma injure pe mine, ci pe simbolul lor!". Ciobanul a inceput de acum sa-si pregateasca terenul. Mi-e teama, ca Lacatus o sa aiba aceeasi soarta pe care a avut-o Hagi!...Becali, PLEACA DIN Ghencea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 · Report post Keratoconus Acesta a fost planul lui tot timpul. E un animal foarte diabolic acest iubitor de oi in partea dorsala. Nu stie ce inseamna cuvantul "profesionist". Niciodata nu a stiut si ma indoiesc ca va afla vreodata. A tinut la echipa prieteni(Piti) desi echipa nu juca nimic. De strainii care au facut performanta a scapat foarte repede(Zenga si Protasov) pentru ca erau straini lui(nu ma refer la natie), nu ii erau prieteni. L-a adus pe Oli si, pentru el, a alungat de la echipa chiar pe omul care a contribuit cel mai mult la ascensiunea ei, Mihai Stoica. Oli ii e prieten bun. Nu degeaba isi tot declara reciproc iubirea in presa.(Nu am nimic cu Olaroiu. Singurul lui defect, din punctul meu de vedere, e faptul ca e prieten cu becalii) Apoi l-a adus pe Hagi sperand ca poate impusca 2 iepuri cu un glont. A crezut ca se vor linisti si suporterii si ca va putea sa continue afacerea in familie, linistit. Din pacate pentru el, doar prima parte a mers. Si asa a scapat si de Hagi, om care a aratat ca inainte de a fi nasul lui becalii, e STELIST ADEVARAT!!! Pe Pedrazzini il tine la echipa pentru ca ii e ruda, mai nou. Il tine pentru ca face parte acum din gasca lui, cu virgil cancelarul, mache, giovanii si Victor si ceilalti. Dar pedrazzini nu putea sa ii calmeze pe fani. Asa ca a venit Lacatus. Si Lacatus, plecand capul, a fost exact ceea ce cauta becalii. Fanii s-au potolit, afacerea merge tot in familie, banii vin direct in buzunar. Si pe langa asta, cea mai buna parte a acestei afaceri e faptul ca de Lacatus poate sa scape usor fara mari cheltuieli sau pierderi. Lacatus e pentru el doar carne de tun. Atat. Problema lui Lacatus e ca el accepta acest statut. PACAT! Am vazut acum, intr-un articol de presa ca Steaua a castigat in acest an mult, foarte mult. Si a cheltuit mai putin. Parerea mea e urmatoarea: becalii o sa vanda clubul in vara daca acesta nu prinde cupe europene. O sa vanda jucatorii si apoi clubul. Si, daca nu reuseste sa vanda clubul, va vinde locul in Liga 1. Si dupa asta se va retrage linistit lasan la licitatie Steaua ca sa o cumpere cine vrea. Cred ca mai ramane pana in vara ca sa poata lua toti banii de la UEFA. Am inteles ca doar la sfarsitul sezonului vor intra in cont toti banii. Plus ca mai sunt cateva rate de la arabi, asa ca... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 · Report post @Adrian "becalii o sa vanda clubul in vara daca acesta nu prinde cupa" Bine ar fi sa scapam de "behaitorul sef" si sa vina un om cu caracter de preferinta stelist cum e Ilie Nastase ( chiar daca are mai putini bani cu siguranta o sa faca mult mai mult decat "branza de oie" ) !!! O luam de la 0 si tot e mai bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 · Report post Cine e Ianuli?... (întrebare retoricã) Team Managerul. Ala mic si negru de topaie mult la goluri. Daca echipa nu va obtine rezultate pozitive in acest retur de campionat, suporterii sa nu ma injure pe mine, ci pe simbolul lor!". Si mi-e teama ca suporterii o sa faca asta. O sa-l ignore pe babuin si o sa-l injure pe Lacatus. Problema lui Lacatus e ca el accepta acest statut. PACAT! [...] becalii o sa vanda clubul in vara daca acesta nu prinde cupe europene. Da, asta ma enerveaza si pe mine la culme. Ca accepta acest statut. Si marerea mea este aceasi, ca o sa vanda clubul. Si imi doresc sa nu prindem cupele europene. Ce frumos ar fi sa castigam campionatul si sa fie echipa exclusa din europa din cauza valizei. As fi cel mai fericit om. Campionat castigat, dar fara europa. Un trofeu conteaza de 10 ori mai mult decat o prezenta in grupe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 · Report post Problema lui Lacatus e ca el accepta acest statut. PACAT! Din pacate asta m-a deranjat si pe mine foarte mult... Si eu cred ca daca nu intram in cupele europene, Jiji va vinde clubul pentru ca nu ii vor mai veni bani. Sper sa se intample asta Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 (edited) · Report post Team Managerul. Ala mic si negru de topaie mult la goluri. Si mi-e teama ca suporterii o sa faca asta. O sa-l ignore pe babuin si o sa-l injure pe Lacatus. Da, asta ma enerveaza si pe mine la culme. Ca accepta acest statut. Si marerea mea este aceasi, ca o sa vanda clubul. Si imi doresc sa nu prindem cupele europene. Ce frumos ar fi sa castigam campionatul si sa fie echipa exclusa din europa din cauza valizei. As fi cel mai fericit om. Campionat castigat, dar fara europa. Un trofeu conteaza de 10 ori mai mult decat o prezenta in grupe. Sunt total de acrod cu tine cand afirmi ca obiectivul nostru ar trebui sa fie castigare campionatului. Vreau sa apuc si eu ziua cand fanii o sa il injure pe Lacatus. Eu unul ma indoiesc ca se va intampla asa ceva; bine aici trebuie exclusi baietii care vin in trening in peluza pt ca e "biletu mai ieftin" si printre 2 seminte se "ocupa" de Lovin si Banel la fiecare meci. "Scandalul valiza" a fost un mod de a pune Steaua intr-o lumina proasta. Dupa parerea mea ar fi incorect sa se sanctioneze o echipa pentru ca a stimulat alta echipa ca sa castige, stiind in acelasi timp ca si contracandidata la titlu face acelsi lucru. Edited February 20, 2009 by Harald Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 · Report post Vad ca toti dati echipei sansa porcului de Craciun in acest retur. Si daca totusi luam titlul? Ce faceti atunci? Ca doar n-o sa multumiti conducerii si antrenorului...ca doar nenorocitul de cioban a umblat cu valizele si de-asta am luat titlul. Cu unii dintre voi,oricum o luam tot nu e bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 (edited) · Report post Ce tare e presa! Cica becaliotul il vrea in echipa pe Lovin! Hai ca e tare stirea! Pai eu spun asta de ani de zile! Daca vreti sa stiti cu cine joaca Steaua, ascultati-i pe Mitica Penalul si pe Pitzi! Pai atunci cand Mitica Penalul zice ca Lovin e intre primii 5 inchizatori din lume si ca fotbalist ca Banel nu e in Romania, e clar! Mitica Penalul habar are de fotbal! El face legi care interzic huliganii pe stadioane, dar ce lege e asta, cand cel mai penal huligan al tarii, Mitica Penalul, este lasat pe stadioane si pe gratis! De Pitzi ce sa mai zic! El ii spune becaliotului cu cine trebuie sa joace, in functie de nationala lui! Ov. Petre joaca ceas, Goian odihnit, si poate is Ghionea sa joace 35 de minute! Bine, asta era anul trecut! Deci, nici macar becaliotul nu face echipa! Echipa o fac Mitica Penalul, Pitzi si cateodata antrenorul! Ati vazut vreodata ca Lovin sa dea o pasa din prima in adancime?? Nu, el face mereu 3-4 preluri si paseaza inalt spre cornere! De Banel, ce sa mai zic, ce n-am mai zis. El nu are minte! Astia nu sunt jucatori pe care-i avem! Mai ridic o problema! Ati vazut cumva vreun executant de lovituri libere la Steaua in ultimul timp! NU! NUUUUUU! NU Banel! Aoleu, nu mai scapam de asta! Vorbesc de goluri marcate! Mai dadea Dica! Florentin Dumitru! Rachita! Astia sunt ultimii marcatori adevarati din lovituri libere! Nu are rost sa ne ducem mai in spate, ca oricum e jale! Noi nu mai avem executanti de lovituri libere! Mai dadea Mendoza anul trecut niste centrari si niste cornere! Acum e Banel ALL INCLUSIVE! Banel care anul trecut cu Timisoara la 1-1 in ultimul minut, dadea lovitura libera peste peluza, iar cu javrele in groapa il nimerea pe Torje! Asta e Banel! Nu e vina lui, e vina antrenorului, dar noi nu avem antrenor! Noroc ca becaliotul se pricepe la fotbal si a zis ca luam titlul anul asta! Cred ca titlul FAIR PLAY o sa-l luam, ca nu o sa batem pe nimeni! SAU batem recordul de meciuri consecutive fara victorie! O sa fie cam jale in returul asta! Macar sa prindem prima editie de Europa League sau cum draq i-o zice Uefei in sezonul viitor! Sau macar de nu ar fi desfiintat Intertoto, ca poate aveam o sansa! Stiu ca pare o gluma, dar Laca antreneaza la fel cum vorbeste! Mai e o saptamana si o sa vedem cat de jalnic sau nu va fi jocul Stelei! Edited February 20, 2009 by alexmk17 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 · Report post apel pt suporterii Stelei:va rugam din suflet la meciul de vineri cu Vaslui,faceti un efort financiar (nu este mult doar 15 lei)si veniti cu totii la trib 1 sa fim fata in fata cu jegul de Gigi Becali.sa ai aratam furia noastra pe care o incepusem intr-un mod extraordinar la sf turului.numai asa putem scapa de acest bisnitar nenorocit,doar cu ajutorul suporterilor adevarati.motivele le stim cu totii .va multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 (edited) · Report post eu zic sa il ignoram pe Gigi si sa incurajam echipa ca mai avem sanse la titlu si echipa are cea mai mare nevoie de suporteri acum Edited February 20, 2009 by bodanelu renunta la stilul "mess" Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2009 (edited) · Report post Deci daca tot vreti sa il umiliti pe cioban, de ce nu va dati pantalonii jos pe stadion si sa-i aratati barbatia, cam asta merita, nu ? Cuvintele nu afecteaza un bolovan. Cat despre Lacatus, sper ca nu se va auzi niciodata demisia sau afara din Ghencea, se poate comunica mult mai frumos. Laca vrea doar progresul Stelei. De fapt atunci cand echipa va fi condusa, Doamne fereste, si cu 5-0 vreau sa aud LUPTA Steaua si Lacatus. S-a inteles . Steaua e o religie precum Liverpool, nu e doar cea mai buna echipa din Romania. Edited February 20, 2009 by cristian86 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2009 · Report post alexmk ....ai avut cel mai bun post din ultima vreme,e adevarat ceea ce spui Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2009 (edited) · Report post @Adrian Echipa fara obiectiv. Patron fara...obiectiv. Antrenor fara...obiectiv. Jucatori fara...obiectiv. Suporteri fara echipa? Nu stiu de ce te plangi .... Nu aici o parte din suporterii si-au fixat ca principal si singur obiectiv alungarea ciobanului din Ghencea.? In rest nu-i mai intereseaza pe ce obiective si cum joaca echipa. Unii suporteri chiar doresc retrogradarea Stelei, numai sa plece Becali. Deci ce alte obiective marete mai doresti de la echipa si suporteri? Turul de campionat si CL-ul nu a mai interesat aproape pe nimeni din cei prezenti pe stadion. Ceea ce a contat a fost numai razboiul cu Becali! Unii au dorit si s-au straduit in fel si chip, ca echipa sa fie suspendata de UEFA crezand ca in felul asta lovesc in Becali. Nu spun povesti sau pareri personale, ci numai ce s-a scris pe acest site referitor la acest subiect si ce sa s-a vazut pe stadion! De ce a ajuns Steaua ciuca mistourilo mediaticer? Pentru ca Becali e un dobitoc si a tarat Steaua in razboiele lui personale si politice, iar unii din suporteri au mai tarat-o si ei in razboiul contra lui Becali, fara sa separe protestul anti-becalist de sustinerea echipei. Ca si Becali, au mutat si ei invectivele si petardele pe teren, unde trebuia sa sustina moral echipa si nu sa se lupte de-a surda cu idiotul. Asa ca nu trebuie sa te mai mire nimic. Avem echipa cu obiectivele pe care s-a luptat! Unii mai lupta si acum...Vezi mai sus(cesar_el_grande) ce chemari belicoase sunt postate pt meciul cu Vasluil. Evident, contra lui Becali, nu pt a sustine echipa:) Vom culege ceea ce semanam! Edited February 21, 2009 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2009 · Report post @xray_rom Tot acest razboi cu Becali este rezultatul cretenisimului lui si al managementului defectuos care ne-a transformat intr-o echipa de pluton(cel putin ca joc). Nu invers Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2009 (edited) · Report post @xray_rom Tot acest razboi cu Becali este rezultatul cretenisimului lui si al managementului defectuos care ne-a transformat intr-o echipa de pluton(cel putin ca joc). Nu invers Subiectul era obiectivele Stelei. Eu nu am aratat cu degetul cine a fost primul, "oul sau gaina?" in plutonizarea echipei "fara obiectiv". Am spus ca ambele tabere au contribuit la starea de echipa blazta si fara obiectiv, pt ca ambele au dorit in final asta. Una pentru ca nu mai vrea sa bage bani, cealalta pentru ca nu o mai vrea pe prima indiferent daca baga sau nu mai baga bani. In fond, obiectivele prin definitie ake Stelei, campionat, cupa si CL nu mai sunt acum si ale taberelor beligerante. Ele au cu totul alte obiective marete pentru care lupta. Din fericire Steaua va supravietui acestui razboi, pentru ca nu mor caii cand vor cainii:) Va supravietui si Becali si vor supravietui si talibanii. Dar se vor linge pe bot de titluri, cupei si CL. Vom supravietui si noi, cei ca mine, mirandu-ne printre lacrimi: "ce a fost Steaua si ce a ajuns!". Chiar ma umfla rasul cand mai vad pe aici cum se risipesc unii in iluzii, fac echipe, sisteme de joc, se dau sfaturi lui Laca se emit critici de specialitate, etc... Peste 70% sunt dintre cei care au declarat ca nu-i mai intereseaza jocul echipei sau performanta, ci numai plecarea lui Becali cu "orice pret".!!??? E ca si cum i-ai da branci unei babe si apoi ai intreba-o de ce fuge:)) Este si o ipocrizie, pentru ca ceea ce ii se mai reproseaza ciobanului, bagatul nasului la echipa, o fac la greu si unii suporteri si ziaristii sportivi. Culmea!Tot cei care-l acuza pe Becali de acest lucru:)) Sunt pline site-urile GSP, etc cu: Fa-i echipa lui Lacatus!", "Lacatus vrea sa joace cu X, tu ce zici?", etc Adica ceea ce i se interzice proprietarului sa faca pe banii lui ii este permis oricui .... cu conditia sa nu-l cheme Becali, evident! In rest, ne asteapta si in retur aceasi lupta dintre prostie si naivitate. Prostia mediatizata a lui Becali si naivitatea zgomotoasa a suporterilor care cred ca il vor da afara din Ghencea cu injuraturi si petarde! Asa au facut si rapidistii cu Copos. L-au injurat la greu si acum se roaga de el sa dea bani de-o paine la echipa:) ... numai ca ala chiar vrea sa plece. Nu din cauza suporterilor, ci din cauza banilor! Oare de ce nu se inghesuie nimeni sa cumoere Rapidul? Chiar nu se intreaba nici un taliban? Unde sunt aia cocoshati de bani, gata sa-i arunce in fotbal?? O cauza este si atitudinea suporterilor naivi si violenti. Nici nu a venit Taher bine si l-au luat cu pietre cand omul voia sa discute civilizat cu ei:)) Din cauza asta nu vin la echipele din Liga 1 nici sponsorii puternici, capabili sa dea mai mult de 1-1,5 mil E/an. Nu vor sa-si lege numele/bradul de circul mediatic si live oferit de cluburi, de la conducere la anumiti suporteri. Ce e acum la Rapid, nici la caini(dusmani) sa nu fie. O competitie fara participanti puternici nu are nici un farmec, chiar daca echipa pe care o iubesti va face figuratie in ea! Edited February 21, 2009 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2009 · Report post Este si o ipocrizie, pentru ca ceea ce ii se mai reproseaza ciobanului, bagatul nasului la echipa, o fac la greu si unii suporteri si ziaristii sportivi. Culmea!Tot cei care-l acuza pe Becali de acest lucru:)) Sunt pline site-urile GSP, etc cu: Fa-i echipa lui Lacatus!", "Lacatus vrea sa joace cu X, tu ce zici?", etc Adica ceea ce i se interzice proprietarului sa faca pe banii lui ii este permis oricui .... cu conditia sa nu-l cheme Becali, evident! Vezi vreo diferenta intre facutul echipei de catre Jiji si facutul echipei in ziarele de sport,care raman doar la stadiul de discutii?Daca da,atunci putem discuta in continuare.Daca crezi ca e acelasi lucru,inseamna ca esti rupt complet de realitate... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2009 (edited) · Report post Subiectul era obiectivele Stelei. Eu nu am aratat cu degetul cine a fost primul, "oul sau gaina?" in plutonizarea echipei "fara obiectiv". Am spus ca ambele tabere au contribuit la starea de echipa blazta si fara obiectiv, pt ca ambele au dorit in final asta. Una pentru ca nu mai vrea sa bage bani, cealalta pentru ca nu o mai vrea pe prima indiferent daca baga sau nu mai baga bani. Obiectivul de a scapa de Becali e mai maret decat niste performante. Nu conteaza cateva sezoane proaste atata timp cat scapam de jegul acesta. Poate tu esti de acord ca investitiile finainciare sunt mai presus decat identitatea echipei(candva cea mai cinstita din tara, respectata in toate orasele tarii nu injurata ca azi). Banii pe care el ii baga sunt bagati fara cap; degeaba investesti daca nu ai oameni capabili sa investeasca acei bani cu cap. De exemplu, premierea adversarelor contracandidatelor. Asta e cea mai mare tampenie posibila. Pai in loc sa dea milioane pe ani adversarelor contracandidatelor nu ar fi mai logic sa ii investeasca in echipa? Sa faca o echipa care sa fie peste celelalte din campionat; astfel nu va conta ce fac adversarele noastre. Citeam acum cateva zile cartea lui Vochin "Super Steaua" in care era un lucru interesant zis de Ienei: pe el il interesa ce faceam noi nu ce faceau adversarele.... Vom supravietui si noi, cei ca mine, mirandu-ne printre lacrimi: "ce a fost Steaua si ce a ajuns!". Exact asta facem noi, "talibanii" care il contesta pe jeg. Insa noi realizam ca, uneori, trebuie sa faci sacrificii pentru ceea ce iubesti, chiar daca nu iti convine acest lucru. Si facem ceva in acest sens, incercam sa scapam de motivul principal pentru care Steaua de astazi a ajuns asa... Sunt pline site-urile GSP, etc cu: Fa-i echipa lui Lacatus!", "Lacatus vrea sa joace cu X, tu ce zici?", etc Si daca gsp face reclama cretinismului, trebuie sa fim cu totii cretini? Adica ceea ce i se interzice proprietarului sa faca pe banii lui ii este permis oricui .... cu conditia sa nu-l cheme Becali, evident! Mentalitate tipic romaneasca. Pentru securitatea investitiei lui ar trebui sa nu se bage unde se pricepe. Marea majoritate a patronilor din tarile europene si-au dat seama de asta si angajeaza manageri profesionisti pentru a le gestiona afacerile(mai ales in cazul in care nu se pricep). Numai la noi se merge pe principiul imbecil "daca eu am facut bani din imobiliare, ma pricep la tot, de la fizica nucleara la fotbal". Apropo, considera asta ultimul avertisment. NU MAI JIGNI GRATUIT! Nu suntem talibani, s-ar putea ca unii dintre cei care-l contesta pe Becali sa aiba mai multa scoala/mai multe cunostiinte ca tine, maestre.... Nu te-am provocat si nu cred ca ti-ar conveni sa iti zic eu "oaie". Edited February 21, 2009 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites