Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Lacatus: "Totul depinde de cum vor intelege ei sa fie profesionisti" (NewsIn)!

3 posts in this topic

Tehnicianul Marius Lãcãtuș a afirmat cã, în eventualitatea în care anumiți jucãtori de la echipa a doua a Stelei vor face pasul cãtre marea performanțã, nu-și va însuși niciun merit:

 

"Acum depinde numai de ei, nu numai de antrenor. Eu sunt sãtul de declarații din astea, gen eu l-am fãcut jucãtor pe x, eu l-am descoperit pe y. Totul depinde de cum înțeleg ei sã fie profesioniști", a declarat Lãcãtuș.

 

Tehnicianul a comentat și afirmația lui Gigi Becali, care a declarat cã Steaua II are niște jucãtori care se vor putea bate de la egal la egal cu marile echipe ale Europei peste doi ani:

 

"Nu am de unde sã știu dacã în 2-3 ani, Onicaș, Abuzãtoaie, Strãțilã, Lazãr și Filip vor ajunge atît de puternici. Sunt tineri, de perspectivã, noi încercãm sã dãm posibilitatea fiecãruia sã stea în preajma primei echipe. În vara trecutã, au fost la prima echipã Rusu, Mustațã, Iacob. Încercãm sã-i aducem prin rotație în acest circuit".

 

Referitor la posibilitatea realizãrii unui transfer de ultim moment în echipa Stelei, Marius Lãcãtuș a spus:

 

"Acum sã fim serioși, nu știu de ce mã mai întrebați cînd vedeți foarte bine declarațiile patronului. Sã dea Dumnezeu sã avem parte de surprize! Nu cred cã sunt normale aceste discuții despre transferul unui atacant la Steaua. Ãsta este lotul cu care ne-am pregãtit în cele douã cantonamente, și, dacã vor apãrea noutãți, veți vedea", a încheiat Lãcãtuș, afirmând cã nu s-a hotãrât încã asupra primului "11" cu care va aborda returul.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi se parea mai corecta o afirmatie gen:"Totul depinde de cum VOM intelege noi sa fim profesionisti."

:steag_cruce_invers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca atacant ne trebuie, sincer. Avem destui in lot care joaca (intr-o maniera submediocra) reprofilati ca mijlocasi. Daca mai vine INCA un atacant, ne trezim cu el in poarta?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0