Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Pentru Marian si Steaua: Desteapta-te Romane!

181 posts in this topic

Un handbalist care a luptat sub tricolorul Romaniei, ne-a parasit. De fapt, el ne-a fost luat de un grup de tigani interlopi, care erau pusi pe scandal. Eu unul ma simt vinovat pentru moartea romanului de 26 de ani. De ce? Pentru ca nu am facut nimic. De aproape 20 de ani aceasta etnie a pus stapanire pe societatea romaneasca si eu nu am miscat un deget in acest sens. Ba mai mult, am tacut si inghitit, sperand ca totul va trece de la sine. Stai! Veti spune ca aceasta crima a avut loc in Ungaria, ce puteam face NOI? Pai dati-mi voie sa spun, ca pe cei care i-am vazut in acele imagini, cand al nostru pierdea sange si viata, ii cunoastem foarte bine, sunt aceeasi care ne fac sa nu mai iesim noaptea din casa, sunt aceeasi care violeaza si ucid in Italia, sunt tigani! Nu conteaza cetanenia, sa fim seriosi, sunt aceeasi peste tot! Ati vazut pozele, imaginile,daca n-ati fi avut sunet, puteati sa jurati ca sunt din Romania.

Familia Becali a aprins o lumanare la capataiul internationalului roman care stia pe de rost 'Desteapta-te romane'.Intre ei, Gigi Becali. Adica acelasi individ ne spunea ce imn jalnic are tara asta, imn care lui nu-i provoaca niciun sentiment. Omul ne-a spus ca nu poate descrie in cuvinte durerea pe care o simte. Oare o fi aceeasi durere pe care o resimte partenerul sau de afaceri, interlopul Camataru, in puscarie? Oare o fi aceeasi durere pe care o provoaca chiar Becali si prietenii sai din mafia tiganeasca, victimelor lor? Chiar nu mai are NICIO RUSINE? NICIO JENA?

Discutia si legatura dintre Becali si tigani este aceeasi. Cat ii mai suportati? Si becali si aceasta etnie infecta sunt reprezentantii sub-culturii care a sufocat tara asta. De fapt, chiar daca nu este, teoretic, un tigan, Gigi Becali este reprezentativ pentru 'cultura' lor. Este analfabet, lipsit de scrupule, certat cu moralitatea si legea, arogant, grobian si manelist. Gigi Becali este transpunerea din fotbal a tiganiei din societate. Nu doar el, bineinteles. Dar este la Steaua.Si pentru asta, ma simt vinovat.

Prea mult timp am lasat acest infractor de drept comun sa se legitimizeze, spunand ca este patronul Stelei, prea mult timp ne-a fost teama sa spunem ceva, de el si de cei care il sustin, prea jos am ajuns... E timpul sa ne ridicam, sa ascultam cu atentie versurile cantecului care nu-i place deloc interlopului si sa spunem GATA! Nu mai vrem Steaua si Romania in mocirla, nu mai vrem sa vedem mame care isi ingroapa fiii, nu mai vrem politicieni care il apara pe Mailat!

DESTEAPTA-TE ROMANE!

Mihai ªomãnescu

"Sunt prea multi violatori, asasini in cadrul acestei etnii. Asta nu inseamna ca trebuie luate masuri extreme insa nici nu ne mai putem preface ca nu se intampla nimic"- Cristian Tudor Popescu.

"Poporul vorbește în șoaptã și îndurã. Nu mai existã siguranțã publicã în aceastã țarã, zilnic bãtrânii noștri sunt jefuiți și uciși, copiii noștri violați și uciși, pedagogii din școli linșați în vãzul elevilor. Zilnic sunt umiliți și bãtuți profesori și profesoare în școli, iar autorii sunt, fãrã nicio excepție, țigani! Iar polițiștii spun în șoaptã, tremurînd de fricã, dar cu pumnii strînși: știm cine au fost autorii "au fost țigani " - vi se pare cunoscut?

La groapa cu tiganii..sa se faca nasturi din ei.Nici macar sapun ca pe urma avem mirosul lor pe pielea noastra.

La groapa cu machedonii.Toti sunt o apa si un pamant fara nici o exceptie.

La groapa cu tiganii... La groapa cu machedonii.Toti sunt o apa si un pamant fara nici o exceptie.

Lasa ca mai sunt exceptii,si inca multe.Si intr-o tabara si in cealalta.

Ura de rasa nu face bine nimanui,nici macar tie.

Mie mi-ar placea ca tiganii sa nu mai fie protejati de guverne,sa plateasca pt ceea ce fac rau si sa fie remunerati doar cei care lucreaza cinstit.

Asa cum nici noua nu ne convine sa fim pusi in aceiasi oala cu cetatenii romani care savarsesc infractiuni dintr-un colt in altul al lumii,asa nici noi nu ar trebui sa-i punem pe toti in aceiasi oala.Pt ca nu exista padure fara uscaturi.Chiar daca in cazul tiganilor uscaturile sunt mult mai numeroase decat copacii sanatosi...

Sublim articol .

Cine va indrazni sa critice o silaba din acest articol inseamna ca-i tigan manelist.

Mult patetism in articolul asta. Slow down, enthusiastic little fellow! Expui o problema si dai si o solutie: sa ne ridicam, sa ascultam imnul si sa spunem gata! Mi-e si frica sa te intreb ce vrea sa spuna ridicatul, d-apai "gata!"-ul ala.

Mult patetism in articolul asta. Slow down, enthusiastic little fellow! Expui o problema si dai si o solutie: sa ne ridicam, sa ascultam imnul si sa spunem gata! Mi-e si frica sa te intreb ce vrea sa spuna ridicatul, d-apai gata! ala.

de ce ti-e frica, esti tigan ?

Nu este vorba de a fi tigan sau nu, este vorba ca trebuie facut ceva la nivel institutional. Chestie imposibila in Romania.

E vorba atat de legile mult prea blande dar si de faptul ca tiganii terorizeaza cu consimtamantul tacit - fie platit, fie pe motive de incompetenta - al Politiei si al Justitiei.

Caz in Targoviste: un tigan sparge un magazin. Doi politai il surprind, ala fuge, politaiul mai tanar se ia dupa el, trage un foc de avertisment in aer (s-a gandit sa nu-l raneasca!), tiganul se opreste. Politistul se apropie, dorind sa-l aresteze si este injunghiat in burta de nenorocit. Tiganul este prins pana la urma de un alt echipaj de politie. Judecatorul l-a eliberat pe motiv de... "nu prezinta pericol public". Este si acum judecat in libertate.

Este doar un caz din multe altele.

Edited by Lari

Bai aceeasi parere o am si eu "gata" trebuie facut ceva din cauza lor suntem unde suntem dar si din cauza noastra pentru ca suntem mult prea indiferenti si nu exista nici unitate casa se poata face ceva

Nu este vorba de a fi tigan sau nu, este vorba ca trebuie facut ceva la nivel institutional. Chestie imposibila in Romania.E vorba atat de legile mult prea blande dar si de faptul ca tiganii terorizeaza cu consimtamantul tacit - fie platit, fie pe motive de incompetenta - al Politiei si al Justitiei.Caz in Targoviste: un tigan sparge un magazin. Doi politai il surprind, ala fuge, politaiul mai tanar se ia dupa el, trage un foc de avertisment in aer (s-a gandit sa nu-l raneasca!), tiganul se opreste. Politistul se apropie, dorind sa-l aresteze si este injunghiat in burta de nenorocit. Tiganul este prins pana la urma de un alt echipaj de politie. Judecatorul l-a eliberat pe motiv de...nu prezinta pericol public. Este si acum judecat in libertate.Este doar un caz din multe altele.

Nu se poate face nimic la nivel institutional niciodata si aici nu e vorba de Romania pentru ca ai vazut ca absolut toate tarile care au tigani au exact aceleasi probleme cu ei, fie ca tara se cheama Ungaria, Italia, Spania, Franta etc. Oricat de perfecte ar fi sistemul juridic si politia intr-o tara tiganii vor reusi mereu sa le pacaleasca pentru ca asta fac de cand se nasc pana mor : insala, fura, scuipa, spurca, se pisa pe strada, put, cersesc etc, umbla in clanuri, terorizeaza, colecteaza taxe de protectie etc. Fiecare tigan fara exceptie este invatat sa se "descurce" folosind aceste metode, indraznesc chiar sa spun ca au si ceva in sange care le provoaca o predispozitie de a face aceste actiuni antisociale. O societate nu poate fi sanatoasa cu aceste fenomene antisociale pana in maduva lor, trebuiesc ori indepartati ori eradicati.Toleranta si discursurile ipocrite gen "lasa-i ca nu sunt toti la fel" i-au adus pe tigani in situatia asta, tiganii rad si cu fundul de astia care-i apara . Crezi ca daca situatia ar fi invers, ti-ar lua vreun tigan apararea tie ?

Uite dovada ca nu suntem cu nimic mai buni decat altii...

Am vazut unde duce toleranta si bunatatea fata de tigani, Dumnezeu sa-l ierte Marian Cozma ca orice roman crestin a fost educat exact in spiritul asta si a vrut sa aplaneze calm conflictul, probabil ca daca il injunghia el primu pe cioroiul borat acum plangea masa cioroiului. Niciodata nu vei rezolva intoleranta si violenta prin toleranta, intoleranta se rezolva doar prin intoleranta. Intelegi ce vreau sa spun ?

Toleranti am tot fost pana acum, e clar ca metoda asta nu functioneaza absolut deloc, ba chiar ii inraieste, trebuie incercata o alternativa :)

Edited by 3456

Lasa ca mai sunt exceptii,si inca multe.Si intr-o tabara si in cealalta.

Ura de rasa nu face bine nimanui,nici macar tie.

Mie mi-ar placea ca tiganii sa nu mai fie protejati de guverne,sa plateasca pt ceea ce fac rau si sa fie remunerati doar cei care lucreaza cinstit.

Asa cum nici noua nu ne convine sa fim pusi in aceiasi oala cu cetatenii romani care savarsesc infractiuni dintr-un colt in altul al lumii,asa nici noi nu ar trebui sa-i punem pe toti in aceiasi oala.Pt ca nu exista padure fara uscaturi.Chiar daca in cazul tiganilor uscaturile sunt mult mai numeroase decat copacii sanatosi...

Nu pot sa nu fac ura de rasa cand vad atatia tigani care primesc ajutor social si nu fac nimic pentru el inafara de faptul ca fura.Singura solutie este sa li se ia copiii si sa se dea spre adoptie.Sa fie crescuti altfel.

Deci pana acum avem asa:

1. Sa ne ridicam, sa ascultam cu atentie imnul si sa spunem GATA!

2. Sa se faca nasturi din ei.

3. Sa nu mai fie protejati de guverne, sa plateasca pt ceea ce fac rau si sa fie remunerati doar cei care lucreaza cinstit.

4. Trebuie facut ceva la nivel institutional.

cu inevitabilul

5. Nu se poate face nimic la nivel institutional.

6. Trebuie facut ceva.

7. Trebuie incercata o alternativa.

8. Sa li se ia copiii si sa se dea spre adoptie.

si eu

9. Sa-i adunam in lagare de concentrare, sa le tatuam cate un numar de identificare, sa-i pacalim ca-i ducem la dus dar de fapt sa-i gazam. Sa-i ingropam in gropi comune si-apoi s-o punem de-un chiolhan.

Nu se poate face nimic la nivel institutional niciodata si aici nu e vorba de Romania pentru ca ai vazut ca absolut toate tarile care au tigani au exact aceleasi probleme cu ei, fie ca tara se cheama Ungaria, Italia, Spania, Franta etc. Oricat de perfecte ar fi sistemul juridic si politia intr-o tara tiganii vor reusi mereu sa le pacaleasca pentru ca asta fac de cand se nasc pana mor : insala, fura, scuipa, spurca, se pisa pe strada, put, cersesc etc, umbla in clanuri, terorizeaza, colecteaza taxe de protectie etc.

In tarile enumerate de tine, comunitatile de tigani sunt izolate. Acolo ei nu-si permit sa ceara taxe de protectie sau, daca isi permit, Politia si Justitia isi face treaba. Cand se calca pe bec in acele tari, legea isi reintra rapid in drepturi.

Tiganii creaza mari probleme doar in tari precum Romania, Bulgaria sau Ungaria, unde s-au stabilit de atata amar de vreme si unde oamenii s-au obisnuit cu ei.

Ca sa dau un exemplu, Mailat nu a fost primul violator ucigas din Italia. Presa de acolo face scandal pentru ca ala era strain si mai ales roman, iar comunitatile noastre sunt din ce in ce mai numeroase acolo. Dar, dupa cum ai vazut, italienii, atat institutiile, cat si oamenii obisnuiti iau atitudine. Iar Politia si Justitia isi fac treaba.

Oamenii obisnuiti nu pot lua atitudine fara ajutorul Politiei. Iar in Romania sunt putini politisiti cu dorinta de a face ceva.

Iti mai dau un exemplu: prietenul unei foarte bune amice a fost batut fara motiv in plin centrul Buzaului de un grup de tigani care iesisera sictiriti dintr-o discoteca. Sora lui, care il insotea, nu a patit nimic si a fost data la o parte, "sa aiba indemanare". Fata s-a dus sa cheme un echipaj de politie, care se afla la cateva sute de metri distanta, cu masina. Stii in cat timp au ajuns aia? 15 minute!!! Asta pentru sora lui plangea in hohote si-i ruga de mama focului sa-l salveze pe frati-sau. Stii ce au facut? I-au spus ca n-au ce sa faca, pentru ca n-are martori. Si au plecat. Discutia dintre militieni si victima nu a durat mai mult de 2 minute.

Ce propui? Sa-i omoram? Te vei considera mai in siguranta asa? Mai curat? Mai presus de ei? Vei considera ca ai facut o fapta buna?

Toleranta trebuie sa existe. Tiganii nu au nimic "in sange" care sa fie de vina pentru comportamentul lor. La fel se credea si despre negri, dar iata ca ei au fost integrati in societate. Din contra, un "cioroi" va decide destinele voastre, da, ale voastre.V-ati imagina un tigan presedinte? Articolul a fost scris sub imperiul emotiilor. Problema nu e sa faci un genocid, solutii de-astea radicale n-au mers niciodata(doar daca nu esti Hitler). Nu vreau sa fiu pesimist, dar integrarea trebuie sa vina de la guvern, iar asta nu se va intampla prea curand. Cred ca problema va persista ceva timp, dar trebuie gasita o solutie eficienta si complexa care sa rezolve toate necunoscutele ecuatiei. Altfel, iar ne vom deplange soarta si vom spune un raspicat, dar inutil "gata".

In tarile enumerate de tine, comunitatile de tigani sunt izolate. Acolo ei nu-si permit sa ceara taxe de protectie sau, daca isi permit, Politia si Justitia isi face treaba.

sunt izolate ? fiecar tara enumerata de mine are minim 1 milion de tigani . Spui ca nu-si permit sa ceara taxe de protectie dar prostitutia, traficul de carne vie cine il practica ? de unde stii ca nu-si permit sa ceara si taxe de protectie daca deja fac ceea ce fac ? In Italia e mai greu sa ceara ei taxe de protectie pt ca acolo e Mafia Siciliana care face asta dar chiar si asa deja practica celelalte metehne tiganestim sunt proxeneti, pesti, traficanti de carne vie, exploateaza cersetori etc.

Cand se calca pe bec in acele tari, legea isi reintra rapid in drepturi. Tiganii creaza mari probleme doar in tari precum Romania, Bulgaria sau Ungaria, unde s-au stabilit de atata amar de vreme si unde oamenii s-au obisnuit cu ei.Ca sa dau un exemplu, Mailat nu a fost primul violator ucigas din Italia.

Mailat a fost doar picatura care a umplut paharul, tiganii au facut prapad acolo, puradeii tigani fura ziua in amiaza mare de la turisti, cercesc prin tramvaie, se caca pe strada, fac baie in fantani, adica aduc cu ei tot patrimoniul culturii tiganesti autentice :)

Intra pe dracu in drepturi, daca legea lor e asa eficienta de ce de 2 ani aud incotinuu de tigani care fac exact aceleasi metehne, nu prea par deranjati de legile astea solide care le invoci, Italienii au vrut si au propus MAI Romaniei sa ni-i expedieze pe tiganii infractori, sa faca detentia in Romania din nu stiu care motiv, stiai de asta ?

Presa de acolo face scandal pentru ca ala era strain si mai ales roman, iar comunitatile noastre sunt din ce in ce mai numeroase acolo. Dar, dupa cum ai vazut, italienii, atat institutiile, cat si oamenii obisnuiti iau atitudine. Iar Politia si Justitia isi fac treabaOamenii obisnuiti nu pot lua atitudine fara ajutorul Politiei. Iar in Romania sunt putini politisiti cu dorinta de a face ceva

Presa si institutiile iau atitudine adoptand o abordare agresiva fata de tigani, iar cetatenii obisnuiti iau atitudine dandu-le foc la corturi, dandu-le peste nas ori de cate ori au ocazia exact la genu asta de atitutine ma gandeam ca ar trebui sa o adoptam si noi daca tot vrei sa-i luam exemplu pe italieni.

Iti mai dau un exemplu: prietenul unei foarte bune amice a fost batut fara motiv in plin centrul Buzaului de un grup de tigani care iesisera sictiriti dintr-o discoteca. Sora lui, care il insotea, nu a patit nimic si a fost data la o parte. Fata s-a dus sa cheme un echipaj de politie, care se afla la cateva sute de metri distanta, cu masina. Stii in cat timp au ajuns aia? 15 minute!!! Asta pentru sora lui plangea in hohote si-i ruga de mama focului sa-l salveze pe frati-sau. Stii ce au facut? I-au spus ca n-au ce sa faca, pentru ca n-are martori. Si au plecat. Discutia dintre militieni si victima nu a durat mai mult de 2 minute.

trebuie sa fii de-a dreptul naiv sa mai poti avea o atitutine toleranta fata de tigani dupa ce experimentezi astfel de fapte provocate de ei si sunt sigur ca fiecare om a avut parte de destule de astfel de situatii, de aceea eu nu prea inteleg gandirea voastra. Politistii de care vorbeai sunt mana in mana cu aceste mafii tiganesti ori de frica lor ori pt ca le iese banu, dar asta nu face decat sa amplifice fenomenul antisocial tiganesc, chiar daca politia ar functiona corect , tiganii s-ar reorienta spre alte infractiuni mai marunte ori acte antisociale gen cersit, furturi marunte, cantatu in metrouri, pisatu pe strada, manele, incultura, magalomanie etc adica cum fac in Italia, Spania etc. Sa nu crezi ca violul facut de Mailat i-au facut pe italieni sa reactioneze astel, ci doar au pus capac, ce am enumerat eu mai sus i-au scos din sarite pe italieni.

Ce propui? Sa-i omoram? Te vei considera mai in siguranta asa? Mai curat? Mai presus de ei? Vei considera ca ai facut o fapta buna?

Propun sa le raspundem cu aceeasi moneda, daca tiganii umbla in clanuri si terorizeaza comunitati de romani, de ce n-ar putea exista clanuri de romani care sa terorizeze tigani ? Explica rationamentul prin care consideri ca doua fapte identice pot fi privite total opus. De ce tiganii au voie sa adopte mereu o atitudine agresiva fata de non-tigani amentinta-i, terorizandu-i, provocandu-le greata prin modul lor de viata si ceilalti sa nu poata reactiona in nici un fel ?

Eu nu propun sa-i omoram ci propun sa fie sterilizati, sa fie pusi la punct, sa nu li se mai acorde atatea drepturi, sa fie aratati cu degetul ori de cate ori sunt vinovati in loc sa adoptam metoda politicam corectness , eu propun ca acest fenomen antisocial numit tiganism si tiganie sa fie eradicat treptat, si nu prin moarte tiganilor ci prin impiedicarea lor sa se mai reproduca prin boicotarea culturili si metodelor lor de viata.

propun sa fie sterilizati

Of, Doamne, n-am mai ras atat de bine de cand si-au votat alesii nostri indemnizatia de resemnare.

Toleranta trebuie sa existe. Tiganii nu au nimic in sange care sa fie de vina pentru comportamentul lor. La fel se credea si despre negri, dar iata ca ei au fost integrati in societate. Din contra, un va decide destinele voastre, da, ale voastre.V-ati imagina un tigan presedinte? Articolul a fost scris sub imperiul emotiilor. Problema nu e sa faci un genocid, solutii de-astea radicale n-au mers niciodata(doar daca nu esti Hitler). Nu vreau sa fiu pesimist, dar integrarea trebuie sa vina de la guvern, iar asta nu se va intampla prea curand. Cred ca problema va persista ceva timp, dar trebuie gasita o solutie eficienta si complexa care sa rezolve toate necunoscutele ecuatiei. Altfel, iar ne vom deplange soarta si vom spune un raspicat, dar inutil

toleranta fata de cine ba baiatule , fata de unu care baga cutitu in tine doar pt ca i s-a parut ca te uiti urat la el ? daca poti avea toleranta fata de astfel de specimene ai o problema grava la bibilica. Si tiganii au ceva in sange e de ajuns sa citesti legile lor tiganesti care sunt interzise pt a fi vazut de non-tigani, legi care ii vad pe "gagii" ca ceva inferior lor , tiganii se vad superiori fata de non-tigani stiai asta ? pt ei nu e pacat sa fure sa insele un non-tigan stiai ca asta invata ei ?.

Tigan presedinte a fost si s-a numit Iliescu, alta propunere mai ai ?Integrarea lor nu s-a putut face in 1000, ce te face sa crezi ca s-ar putea face de acum inainte, si daca integrarea lor inseamna manelizarea completa a societatii romanesti eu ma lipsesc de aceasta integrare a lor intelegi tu ? Vorbesti aiureli, solutie complexa si eficienta nu exista decat daca este radicala, daca exista o solutie complexa si eficienta pasnica ar fi fost deja impusa pana acum pt ca nu esti tu buricul pamantului sa descoperi apa calda. Ciaules Baules !

Of, Doamne, n-am mai ras atat de bine de cand si-au votat alesii nostri indemnizatia de resemnare.

si magaru radea la poarta noua, asta nu inseamna ca o facea de inteligent ce era.

Edited by 3456

propun sa fie sterilizati

De fapt daca stau si ma gandesc bine s-ar putea sa fie cea mai buna solutie de pana acum. Sa facem ca-n India, parca acolo au avut un program de-asta de sterilizare, care-si taia de buna voie momitele primea un radio cu tranzistori. Numai ca acum tre' sa le dam 200 de euroi, ca la casatorie.

si magaru radea la poarta noua, asta nu inseamna ca o facea de inteligent ce era.

Ei, asta a fost chiar urat din partea ta.

Edited by axl

Eu personal nu sunt tolerant cu ei, m-ai inteles complet gresit. Ba chiar am contribuit la inchiderea a trei nenorociti, desi mi-am asumat riscuri destul de mari.

Spuneam doar ca este imposibil sa faci ce fac ei, sau sa-i sterilizezi sau sa le raspunzi cu aceeasi moneda. Pentru ca si tu vei face parnaie daca vei face asa ceva. De-aia spun ca daca Politia si Justitia nu fac primul pas, este foarte greu sa-i pui la punct.

Man, tiganii nu sunt singurii care fac nenorociri in tarile alea. Ba chiar nu ei sunt nationalitatea care se afla in fruntea clasamentelor de raufacatori. Ei doar ies in evidenta prin tupeu jegos, prin nesimtire si prin degradarea zonelor in care-si aseaza corturile sau casele de chirpici.

In Italia si Spania, tiganii au parte de o concurenta inversunata din partea africanilor si albanezilor. Asta ca sa nu-i punem la socoteala chiar pe italieni. Cand a explodat cazul Mailat, un ziar din Romania a oferit clasamentul nationalitatilor din Italia care se ocupa cu nenorociri. Iar marile faradelegi erau facute de altii, in mare parte.

Nu incerc sa le iau apararea. Este singura natie de pe pamant pe care o urasc! Am alergie la ei, mai ales ca am avut "sansa" sa traiesc in preajma unor astfel de comunitati.

Consider ca, la scara larga, ei sunt ineducabili. Ba si-au creat si institutii care le apara drepturile, care le ofera burse de studiu si mai stiu eu ce! Imi vine sa urlu numai cand ma gandesc.

Dar a face ceea ce propui tu mi se pare lipsit de sens.

SUA s-au protejat foarte bine de comunism prin lege. Germania si Japonia se afla unde se afla datoria aplicarii legii. Tarile nordice, la fel.

Pana cand Politia si Justitia nu va avea aceeasi atitudine, ca in tarile alea, tiganii isi vor extinde "civilizatia". Asta daca tindem spre civilizatie. Daca tindem spre Evul Mediu, atunci cred ca prima chestie care trebuie introdusa este legea talionului.

De fapt daca stau si ma gandesc bine s-ar putea sa fie cea mai buna solutie de pana acum. Sa facem ca-n India, parca acolo au avut un program de-asta de sterilizare, care-si taia de buna voie momitele primea un radio cu tranzistori. Numai ca acum tre' sa le dam 200 de euroi, ca la casatorie.

In Cehia, Slovacia, Germania cand vine o tiganca la spital sa nasca ii inoada si trompele fara sa stie, e un fel de omerta a medicilor de acolo, exista articole pe net despre chestiilea asteaa. Si acum exista metode de sterilizare chimica daca nu mai insel, doar cu ajutorul unor pastile :)

Ei, asta a fost chiar urat din partea ta.

ok, imi cer scuze pt faza asta :)

Man, tiganii nu sunt singurii care fac nenorociri in tarile alea. Ba chiar nu ei sunt nationalitatea care se afla in fruntea clasamentelor de raufacatori. Ei doar ies in evidenta prin tupeu jegos, prin nesimtire si prin degradarea zonelor in care-si aseaza corturile sau casele de chirpici.

Albanezii, Africanii fac ce fac tiganii ? ia hai sa facem o comparatie :

uita-te aici :

youtube.com/watch?v=14MV7EqBFSM

educa-i tu pe astia. Apropo vezi ca una din tiganci baga vrajeala "cu ura de rasa", sunt invatati bine de mici sa profite de prostia noastra ....ne joaca tiganii ca pe urs baieti si rad si cu fundul de astia care ii apara .

Edited by Adrian
fara postari consecutive. foloseste butonul "edit"!

Revolte in Paris, toamna lui 2005. Cauta tu cine s-a rasculat contra legilor frantuzesti, de ce si cum au fost inabusite. Apoi compara cu ce vrei tu, cu orice alta nationalitate, cu orice alta tara din lumea asta.

Inca o data, ca vad ca nu pricepi: stiu ce-i aia tigan, stiu cum se comporta si cum gandesc. Am zeci de exemple pe care ti le pot da, traite de mine, care m-au afectat direct, nu vazute la PrimaTV. Ii urasc. Ce vrei mai multe, cum vrei sa te fac sa pricepi?

NU aia este solutia. Eu vreau sa traiesc intr-o Romanie civilizata, nu in Iran. Vreau legi facute cu cap, care sa ma protejeze, nu sa-mi dea in cap oricand au ei chef pe motiv de "mie se pare ca ai facut ceva".

Daca vrei sa-i omori, go ahead! Cine te opreste?

Eu nu voi face asta, pentru ca as simti ca ma cobor la nivelul lor de primitivism.

LE: Intr-o tara civilizata, asa cum mi-as dori si eu am, politia i-ar fi inchis pe aia in secunda doi, iar discutiile ar fi fost purtate la sectie, nu in strada.

Parca ti-am spus deja ca stiu ca sunt ineducabili. Inseamna ca nu citesti ce scriu, motiv pentru care acesta a fost ultimul meu raspuns pentru tine.

Edited by Lari

Propun sa ii terorizam si noi cum ne terorizeaza ei pe noi. sa incepem si noi ca italienii. societatea e ca un organism:intotdeauna isi va aduna resursele pentru a combate o infectie. Pana la urma asta vom face si noi cred. stiu ca la acest post vor raspunde plini de sarcasm si superioritate toti academicienii si militantii pentru un viitor plin de toleranta,dar nu imi pasa. Eu o spun clar; vreau sa se ajunga la masuri extreme, si de preferinta masurile extreme sa aiba tiganii "at the receiving end".

P.S. Nu stiu de unde atata compasiune pt aceasta natie alogene extrem de daunatoare

@Lari

Ceea ce doresti tu este foarte frumos, dar imposibil si in acelasi timp, foarte daunator societatii in care traim( nu in cea in care am vrea sa traim).

Traim intr-o lume in care ni se IMPUNE sa toleram orice faradelege facuta de tigani. Ni se spune ca este gresit sa le spunem pe nume, inclusiv asa cum isi spun si ei.

Ni se spune ca trebuie sa facem sacrificii, sa-i integram, sa-i toleram. Cand fac un lucru bun(acei 10% din ei care nu sunt infractori) ni se scot ochii cu mareata realizare la TV si peste tot.

Muzica si non-cultura lor este promovata la rang de virtute.

Cand fac nenorociri( 99% din timp) trebuie sa tacem din gura, sa nu spunem ca au fost tigani( eventual, poate, rromi). De ce? Pentru ca ne e frica.

De ce n-au intervenit politistii in cazul acela? Pentru ca le era teama. Le era teama de represalii si stiau ca INSTITUTIILE ii protejeaza pe tigani, nu pe ei.

De ce ii protejeaza? Pentru ca asta este politica acum, la nivel EUROPEAN. Asta ni s-a impus.Uita-te in Ungaria la ceea ce i-au facut acelui ziarist care a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Incepand de la Prim Ministru!

Apropo: unde au fost ministrul de externe, primul ministru si presedintele Romaniei? I-ai vazut pe undeva declarandu-se ingroziti de aceasta crima?

I-ai vazut pe undeva condamnandu-i pe criminali?

Raspunsul este NU!

De ce? Pentru ca ei reprezinta institutii si INSTITUTIILE ii protejeaza!

Ca sa ajungi la putere, trebuie sa fii de-al lor. Trebuie sa fii aprobat de cei care conduc din umbra.

Pentru mine, reactiile (de fapt lipsa lor ) oficiale la aceasta crima odioasa m-au convins ca nu ne putem baza pe stat ca sa ne curete de infractorii astia.

Imi pare rau sa o spun, dar suntem un stat condus de tigani. Suntem un stat tiganesc. Iarasi imi pare rau, dar trebuie sa luam exemplu de la unguri. Asa cum ei au Maghiar Garda, trebuie sa ne facem si noi ceva. Societatea civila.

Asa cum mafia tiganeasca demonstra prin orasele maghiare sa-si arate puterea, putem si noi sa facem o organizatie si sa defilam acolo unde creeaza probleme. Nu cred ca e ilegal sa faci asta. Dar faci o declaratie. Ca nu putem fi calcati in picioare la nesfarsit.

@axl

Vreau sa cred ca tonul tau sarcastic se leaga de subsemnatul, mai degraba decat de problema in sine. Daca nu e asa si asta gandesti despre problema, e trist... Asta e resemnarea mioritica si tematoare care ne-a adus aici. Dormi in continuare.

Edited by Mihai Somanescu

In primul rand Somanescu, Lari si 3456 sa va dea Dumnezeu sanatate, daca toti am fi ca voi, impreuna am rasturna muntii, am trece peste cele mai cumplite nenorociri, am fi la un nivel in multe privinte egal Germaniei, Norvegiei, etc.

In al doilea rand, sustin si ma alaturi celor care au propus masuri radicale impotriva tiganilor, nu numai ca acestea trebuie sa fie ingrozitor de grele, dar sa se si inlature pentru totdeauna reaparitia acestei plagi sociale.

Stiu ca directivele europene nu ne permit, ca Romania este semnatara a peste 120 de conventii legate de drepturile omului, minoritati nationale, tratament nediscriminatoriu, dar in ce priveste tiganii trebuie sa fie adoptate masuri legislative discriminatorii, altfel orice incercare este sortita esecului din start.

Raportat la cate faradelegi au comis tiganii pana acuma, cat am suferit si indurat de pe urma lor ca si frecventa lor tot mai accentuat, adaugate la degradarea continua a soccietatii, pentru a stopa si a face echitate sociala doar masuri dure care sa reprime din fasa orice ilegalitate mai pot tempera aceste gunoaie ale societatii .

Sign in to follow this  
Followers 0