bubutza

Divizia B. Procesul Etapei

460 posts in this topic

27:sorin_simuleac v Julica_maniaku anula

Termen Limita: Miercuri 18 Martie 2009 ora 19:00

acum e 22:00 , am intarziat 3 ore cu amanarea etapei , e adevarat , dar zilele astea chiar nu am putut intra .. intelege :| ...

Daca ai fi om , ai intelege ... dak era diferenta de 1 zi sau altceva intelegeam ... ai ceva personal cu mine ?

Daca se mai poate face ceva , Etapa 27:sorin_simuleac v Julica_maniaku Aman !

Iti promit ca nu se v-a mai repeta .

Edited by [email protected]

Eu sunt pentru jucarea meciului cu sorin_simuleac in cazul in care administratorii sunt intelegatori. E urat sa fie asa multi eliminati din campionat, mai ales ca nu mai e mult si se incheie sezonul.

Nu ma bag peste bubutza, dar am inteles ca simuleac este la al 5-lea meci anulat sau pierdut la masa verde, ceea ce este deja mult prea mult. Din cate am vazut, s-au aplicat prevederile regulamentului iar lucrurile sunt foarte clare.

Etapa 29

kta1412 v badboy_steaua [2-4] :hai_steaua:

Etapa 31

costinn_89 v badboy_steaua [1-4]

Edited by BADboySteaua

Etapa 31

costinn_89 v badboy_steaua [1-4]

Bv badboy :thumbsup: ... dintre toti playeri el este singurul caruia nu pot sa dau gol (i-am dat doar din penalty si lovituri libere :boxing: )

Multumesc bubutza. Intr-adevar am avut niste probleme cu calculatorul. Vineri, sambata si duminica o sa fiu plecat din oras asa ca daca nu reusesc sa joc meciurile, cer amanarea, cu promisiunea de a le juca intr-un timp cat mai scurt pana revin.

PS. Ce s-a intamplat pana la urma cu meciul meu contra lui quitarrr?

a fost anulat. nici unul din voi nu a vrut sa amane si amandoi cereati 3-0. in consecinta a fost anulat.

Etapa 20 : serilius_2005 v costinn_89 2-2

Etapa 29 : costinn_89 v i0nutz83

Etapa 30 : nnmfifa v costinn_89 2-2

Edited by costinha_stelistu

a fost anulat. nici unul din voi nu a vrut sa amane si amandoi cereati 3-0. in consecinta a fost anulat.

Pai nu mi s-au cerut dovezi in sensul afirmatiilor mele... Omul chiar nu m-a cautat, dupa cum am si specificat. Eu zic ca rezultatul il avantajeaza pe el care a stat pe burta toata saptamana si s-a trezit sa posteze in ultima zi "ba, l-am cautat". Nu mi se pare corect deloc. Asa puteam sa zic si eu de meciurile astea restante ca am fost in fiecare zi online si i-am disperat pe baieti cu buzz-uri, cu toate ca nu a fost asa.

Bv badboy :thumbsup: ... dintre toti playeri el este singurul caruia nu pot sa dau gol (i-am dat doar din penalty si lovituri libere :boxing: )

Ms Costin ;) sper sa ne vedem in A.....baga tare :)

Nu ma bag peste bubutza, dar am inteles ca simuleac este la al 5-lea meci anulat sau pierdut la masa verde, ceea ce este deja mult prea mult. Din cate am vazut, s-au aplicat prevederile regulamentului iar lucrurile sunt foarte clare.

De unde 5 meciuri ? :ce_oameni:

Asta e al3-lea , si daca luam in considerare meciul cu drlv sunt chiar 2 ...

Nu vreau sa par avocatul lui drlv, dar cred ca ar trebui pasuit o vreme. Nu stiu daca a postat sau nu, maine dimineata pleaca in Suedia pentru o saptamana, in interes de servici.

:blink:

Pai nu mi s-au cerut dovezi in sensul afirmatiilor mele... Omul chiar nu m-a cautat, dupa cum am si specificat. Eu zic ca rezultatul il avantajeaza pe el care a stat pe burta toata saptamana si s-a trezit sa posteze in ultima zi "ba, l-am cautat". Nu mi se pare corect deloc. Asa puteam sa zic si eu de meciurile astea restante ca am fost in fiecare zi online si i-am disperat pe baieti cu buzz-uri, cu toate ca nu a fost asa.

sa intrii te rog diseara pe mess .. daca intrii.. pentru ca nu prea intrii

sa iti arat exact cand te-am cautat eu .. si cand m-ai cautat tu ... ok ?

intradevar m-ai cautat si tu .. acum am observat in arhiva .. dar sa iti arat si orele ..

nu stiu daca oricine poate mereu sa joace etapele dupa ora 23 ;)

Etapa 28

nnmfifa v kta1412 2-0 .. :banned: qwist...si nimic mai mult

Etapa 30

varga_nandor2005 v kta1412 1-3..mai e de munca sa intru in A

Etapa 31

kta1412 v yamasha_tusca 3-1

Edited by B33KTA

Salutare!

Ma intorc si eu dupa o perioada mai lunga de absenta. Motivul pentru care am lipsit este ca m-am angajat, sunt la primul loc de munca si fiind la inceput mi-a fost foarte foarte greu sa ma obisnuiesc cu programul, ajungeam in fiecare seara acasa absolut extenuat. Imi pare rau sincer ca v-am incurcat, imi pare rau ca nu am avut timp nici macar sa postez un mesaj pe forum si sper sa fiu reprimit cat mai repede. Perioada de pedeapsa este sezonul urmator, adica cel pentru care se fac inscrieri, nu ?

Edited by klaus_e89

Etapa 27: yamasha_tusca v nnmfifa 1-3

Etapa 26: nnmfifa v varga_nandor2005

Etapa 28: nnmfifa v kta1412 2-0 (restanta)

Etapa 29: drlv85 v nnmfifa

Etapa 30: nnmfifa v costinn_89 2-2

Etapa 31: serilius_2005 v nnmfifa 1-1

c) La trei meciuri nedisputate (anulate sau/si pierdute la masa verde) jucatorul respectiv este EXCLUS din campionatul FIFA - FcSteaua, cu restrictie de inscriere pentru urmatoarele 3 luni calendaristice, urmand sa piarda absolut toate meciurile din prezentul campionat cu 0-3

@simuleac: ti-am explicat si eu pe messenger cum stau lucrurile, impaca-te cu ideea.

M-am intors fifa`ngiilor :)

Restante:

19. drlv85 v serilius_2005 [-]

21. drlv85 v sorin_simuleac [3-0] MV

27. drlv85 v quitarr [0-4]

28. i0nutz83 v drlv85 [3-2]

Etape:

29. drlv85 v nnmfifa [-]

30. badboy_steaua v drlv85 [3-2]

31. drlv85 v varga_nandor2005 [3-5]

Va iau la rand .. pe care cum apare :P

Edited by drlv85