Lari

Steaua Bucuresti - FC Moscova 2 - 1 (0 - 0)

22 posts in this topic

Steaua va disputa astazi, 12 februarie, incepand cu ora 17:00, al patrulea amical al stagiului de pregatire din Turcia, in compania rusilor de la FC Moscova.

Pe site-ul oficial, partida va putea fi urmarita in format live-text.

Celelalte trei partide de verificare din Antalya s-au incheiat cu urmatoarele rezultate: Slovan Bratislava - FC Steaua: 1-1, Hajduk Split - FC Steaua: 0-1, Aalborg BK - FC Steaua: 1-0.

De asemenea, in cantonamentul din Spania, de la Oliva Nova, echipa noastra a inregistrat urmatoarele rezultate: FC Zurich - FC Steaua: 2-2, Alicante CF - FC Steaua: 0-2.

Clubul FC Moscova a fost infiintat in 2004, cand a preluat locul defunctei echipe Torpedo Metallurg (fosta Torpedo-Zil). Supranumiti "Cetatenii", jucatorii echipei moscovite sprijinita de guvernul rus, au obtinut cea mai mare performanta din istorie in 2007, cand au terminat pe locul 4 in campionat si au jucat finala Cupei Rusiei.

FC Moscova, pentru care a evoluat, in trecut, fostul stelist Pompiliu Stoica, a terminat pe locul 9 in campionat. Antrenorul echipei este muntenegreanul Miodrag Bozovic.

Edited by c.ronaldo17

Zapata -Golanski, Baciu, Ghionea, Rada- Szekely, Semedo, Lovin, Tiago, Dayro- Kapetanos

iar joaca Lovin?.....nu se poate asa ceva....l as intreba pe maestrul Lacatus daca o sa i bage macar in amicale pe Ochirosii,bicfalvi sau rusu.....nu cred,pt ca el nu este antrenor

Nea Maestre Lacatus...parca ziceai ca nu mai jucam cu 2 inchizatori :) sau Tiago e mai nou mijlocas ofensiv si nu stiam eu :)...Cateii 6-0 azi au facut spectacol...noi cat mai suferim aici :)?

Eu m-am saturat de nulitatile astea.M-am saturat de jocul asta,fara idee tactica.Suntem zero in atac.O sa vedeti returul asta cum o sa fie baieti,cu 'marele' Lacatus si cu acest cioban patron,un dezastru.Fratilor,noi n-am mai jucat fotbal de la meciul cu Kiev...si asta a fost acum 2 ani jumate'...

Daca pleaca Ochirosii de la echipa cum spun gaozarii astia eu imi bag ceva in Becali. Semedo joaca titular si e plascait pe partea stanga, pe cand celalalt prinde 10 min pe final de meci.

Dupa cum arata echipa prindem greu loc de Cupa UEFA.

ma uit si nu vad nimic...

Asta e de departe cel mai penibil meci de pana acum...isi bat joc nishte pusti de noi...nici macar pasele intre fundasi nu sunt efectuate corect....jur ca daca strangem acuma 11 oameni si tot facem mai mult decat pionii ashtia ....doamne in ce hal am ajuns...si NU e vina jucatorilor

Pur si simplu,m-am saturat!Pun pariu ca multi se gandesc la oamenii indisponibili(plecati la nationala) si acesta e motivul principal pentru jocul Stelei.

Fiara in curand va deveni un MIEL daca nu a devenit deja.

Mie-mi place doar ca bate vantul...in rest nimic interesant, doar acelasi episod pe care il vedem de fiecare data cand are Steaua meci...

Hai, sa va aud ! LA-CA-TUS LA-CA-TUS l-ati chemat, a venit..sunteti fericiti acum?

Ne-a trebuit Toje, Semezi, Lacatuse, Surzi, Negi, Stanci, Moreni.. si alte vedete in ultimii ani... d-aia de zicea Gigi ca ei sunt jucatorii de viitor....favoritii lui...

PS: Total de acord cu ce a zis DelPiero10

Edited by Fan FC Steaua

Ne-a trebuit Toje, Semezi, Lacatuse, Surzi, Negi, Stanci, Moreni.. si alte vedete in ultimii ani... d-aia de zicea Gigi ca ei sunt jucatorii de viitor....favoritii lui...

Toja poate va arata ceva in retur cum a facut-o in amicale

Semedo joaca f.bine(fata de evolutiile lui obisnuite) in partida de azi

Surzi-nu mai avem

Negi-idem

Stanci-ne-a salvat de la o infrangere in fata bistritei

Moreni-sa speram ca va arata mult mai multe

in concluzie,fiecare contribuie cu ceva

p.s : Steaua strica jucatorii,nu invers.daca vrei exemplu pm me:)

Edited by b0RMA

Interesant ceea ce spune comentatorul despre Lacatus... in timp ce alti antrenori romani sau straini dau indicatii tactice punctuale, Lacatus spune doar "hai banele, hai tiago" .. dupa cum am auzit si noi la acest meci si la altele...

Inca unu lucru care m-a bucurat la acest meci (pana in acest moment), a fost strigatul animalic de placere al girafei basinoase (Lovin) la acea faza in care abia l-a atins cu varful siretului pe tibie... Eu n-am vazut sa fi intrat iar...

Acest Lovin cade la fiecare intrare, cere fault, se tavaleste, se bucura cand opresc arbitrii meciurile (faza cu bricheta)...etc... asta merita bombardat cu oua si rosii cand soseste lotul in Romania...si gonit de la echipa...

Nu cred ca sunt primul care a observat, ca atunci cand un jucator valoros soseste la Steaua, se strica dupa primele 2 sau 3 meciuri bune.... oare de ce?

cand un jucator valoros soseste la Steaua, se strica dupa primele 2 sau 3 meciuri bune.... oare de ce?

s-au vazut " cu sacii in caruta "...

pana si chifteaua de Semedo joaca mai bine cand este pe postul lui,dar trebuie sa joace Banel ca el alearga mult.......iar pt maestrul Lacatus un mesaj:e timpul sa ne lasi si sa incepi sa antrenezi pe la glina

Interesant mecium de la minutul 80....cand au intrat jucatorii tineri...parca am vazut putin din Steaua de acum 3 ani cand dominam...

Nu mi-au placut DELOC jucatorii veniti de la buzau... in schimb mi-au placut Filip si Abuzatoaiei(parca asa il cheama pe numarul 36) chiar daca nu au jucat mult, eu vad in ei niste jucatori mari..numai sa aiba cine sa-i antrenere, dar in orice caz sa nu fie Lacatus...

Numarul 36 mi s-a parut tehnic...imi aduce putin aminte de Bostina si Cristocea...eu l-as baga la prima echipa!

Mi-a placut mult si szekely in acest meci...pacar ca n-avem antrenor...

Am vazut un triunghi de pase cum n-am mai vazut de 2 ani si ceva la Steaua...bravo lor, bravo jucatorilor de la Steaua 2 si celui venit de la Jiul... buzaul...la buzau sa se duca...nici Litu nu misca nimic, nici Tudose...

Edited by Fan FC Steaua

2-1 :yeahh:

Cum a fost meciul?! primul amical pe care nu l-am vazut :cursing:

Am vazut doar ca a marcat Dayro si Stancu...

Spuneti-mi si mie jucatorii care au jucat... si cei care au intrat pe parcurs :hmmm:

Steaua a jucat prost , titularii sunt scrisi mai sus si au mai intrat Cernea , Marin , abuzatoaie , stratila , filip , Stancu , Tudose si pedriel

2-1 :yeahh:

Cum a fost meciul?! primul amical pe care nu l-am vazut :cursing:

Nu ai pierdut nimic.Ba dimpotriva...

Am "jucat" impotriva echipei a treia a lui FCMoscova,in acelasi stil haotic.

Rezumand,fotbalul jucat de Steaua in acest moment este o mare :wanker: