Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Joi, CSA Steaua - HC Csíkszereda

75 posts in this topic

Joi la patinoarul Mihai Flamaropol a avut loc primul meci din cadrul ligii play-off a LNH, meci care a opus echipele CSA Steaua si HC Csikszereda.

In primul meci ca antrenor principal pentru Cam Severson, hocheistii nostri au avut de infruntat echipa care probabil va castiga LigaMol. Avand un efectiv redus stelistii au luptat cu multa ardoare reusind sa invinga echipa din Miercurea Ciuc chiar daca sansele de intrare in play-off-ul final erau foarte mici.

Steaua a jucat cu urmatorii jucatori:

Portar: Istvan Csergo, Adrian Catrinoi

Linia 1: Evgeny Pisarenko, Catalin Geru, Ioan Timaru, Mihai Georgescu, Viorel Nicolescu

Linia 2: Razvan Lupascu, Evgeny Emelyanenko, Nicusor Lusneac, Claudiu Mihailescu

Linia 3: Stefan Florea

Livia 4: -

Pentru Steaua au inscris:

04:42 Viorel Nicolescu (Ioan Timaru), 12:39 Evgeny Pisarenko (Mihai Georgescu), 33:21 Razvan Lupascu (Evgeny Emelyanenko, Ioan Timaru), 37:59 Claudiu Mihailescu, 38:16 Ioan Timaru (Viorel Nicolescu, Razvan Lupascu), 59:01 Evgeny Emelyanenko (Razvan Lupascu)

In celalalt meci al play-off-ului SC Miercurea Ciuc - SCM Brașov 8-0

Clasamentul dupa primele meciuri arata in felul urmator:

1. HC Csikszereda 12 9 3 0 59- 28 31p.

2. SC Miercurea Ciuc 12 6 3 3 47-35 23p.

3. Steaua București 12 3 1 8 43-52 10p.

4. SCM Brașov 12 2 1 9 32-66 8p.

Pentru Steaua urmeaza urmatoarele meciuri: pe 18 februarie in deplasare contra SC Miercurea Ciuc, pe 24 februarie tot in deplasare contra celor de la SCM Brasov, pe 28 februarie returul cu HC Csikszereda, pe 4 martie acasa impotriva lui SC Miercurea Ciuc si in ultimul meci pe 8 martie acasa contra lui SCM Brasov.

mdaa...ar fi culmea sa ma ia gaborii si de data asta :)) =))

Edited by Adrian
Fara limbaj de yahoo mesager, te rog. :)

hai C.S.A.Steaua .. atat si nimic mai mult ... m... fotbal , nea Gigi si lingaii lu Gigi

"Prietenia" romano - ungara da rezultate: au aparut trei litere noi in alfabetul romanesc - cs, i cu accent si sz.

Ii felicit pe cei care au inceput, dupa tziganeasca ("rrom") sa vorbeasca si in ungureste (nici un ungur din Romania nu pronunta "Miercurea Ciuc", idiotii romani insa isi fac probabil si un titlu de glorie pronuntand "Cixereda").

Va doresc somn usor.

"Prietenia" romano - ungara da rezultate: au aparut trei litere noi in alfabetul romanesc - cs, i cu accent si sz.

Ii felicit pe cei care au inceput, dupa tziganeasca ("rrom") sa vorbeasca si in ungureste (nici un ungur din Romania nu pronunta "Miercurea Ciuc", idiotii romani insa isi fac probabil si un titlu de glorie pronuntand "Cixereda").

Va doresc somn usor.

E vorba de numele echipei. N-a spus nimeni ca orasul se numeste Csikszereda. Iar cs si sz nu sunt litere noi. Sunt doua grupuri de litere folosite si in limba romana. Inteleg ca ai boala pe unguri, e problema ta, dar nu inventa motive ca sa iti manifesti supararea.

Am interdictie....Ar fi bine sa mearga cineva cu o camera video asta in cazul in care se mai intampla incidente.

Prezent!!

Cum zicea un bun prieten de-al meu pe aici printr-un topic:

"Spiritul de lupta al Stelei si mandria de a fi stelist parca mai este prezenta doar pe patinoar ..."

E vorba de numele echipei. N-a spus nimeni ca orasul se numeste Csikszereda. Iar cs si sz nu sunt litere noi. Sunt doua grupuri de litere folosite si in limba romana. Inteleg ca ai boala pe unguri, e problema ta, dar nu inventa motive ca sa iti manifesti supararea.

Spune-mi si mie te rog un singur cuvant in limba romana care contine grupul "sz".

Cixereda nu exista in limba romana. Denumirea echipei vine de la numele orasului. Csik inseamna Ciuc, szereda inseamna miercuri.

Dupa opinia ta, n-ar trebui sa mai spunem Oradea, Cluj sau Timisoara, ci Nagyvarodi, Kolozsvar sau Temesvar.

Ungurii traduc in ungureste orice cuvant, inclusiv numele proprii. Daca orasul are o denumire romaneasca (Miercurea Ciuc), de ce romanii nu o folosesc?

N-am boala pe unguri, am boala pe prostia romanilor.

@Tupac Amaru

Perfect, perfect de acord cu tine.

Dar hai sa nu transformam un topic cu ajutorul caruia se incearca adunarea fanilor la patinoar intr-un loc de dezbateri pe cu totul alte subiecte.

Hai, vii la patinoar sa discutam acolo?

Tupac,

Iti raspund doar o singura data. Am scris Csíkszereda pentru ca asa apare pe toate site-urile dedicate hocheiului pe gheata. Asa ca, logic sau nu, am presupus ca asta e numele sub care sunt inscrisi la FRHG, spre deosebire de SC.

Daca tu ai o problema, e a ta personala. Nici mie nu-mi place cand Steaua e trecuta Bucharest sau Bukarest prin Turcia sau Germania. O zi buna sa ai.

5000? :)) eu as fi uimit sa vad 500...mai ales ca este in timpul saptamanii. Si daca am fi 5000, fugim toti si iar raman 4-5 insi ...tot nimik nu facem.

Edited by barzu

o sa merg la mci ca de obicei. sper ca voi ultrasii sa nu il distrugeti cum ati facut la ultimul meci din Liga mol. stiu ca o sa fiu injurat acum, dar hocheiul nu e fotbal. daca tot veniti incurajati echipa si nu mai plecati dupa repriza a doua cum faceti mereu. :steagcruce:

Nu ultrasii au distrus ultimul meci din Liga mol ci jandarmii care au intervenit in forta pt o banala petarda care a fost aruncata pe niste scaune fara a pune in pericol pe cineva.

Si ultrasii aia de care zici tu vin la meci pt a incuraja echipa netinand cont de frig si de riscul la care se expun stand langa niste animale cu casti , bastoane si gaz lacrimogen.

Edited by barzu

@Tupac Amaru

Perfect, perfect de acord cu tine.

Dar hai sa nu transformam un topic cu ajutorul caruia se incearca adunarea fanilor la patinoar intr-un loc de dezbateri pe cu totul alte subiecte.

Hai, vii la patinoar sa discutam acolo?

Ai cuvantul meu de onoare ca voi veni.

Singura conditie este sa ma ajuti sa cunosc adversarul.

Pentru asta iti propun sa modificam denumirea in ungureste cu una in limba romana. Mai precis sa scimbam numele adversarului din HC Csikszereda in HC Miercurea Ciuc.

Ii respect pe hocheistii din Miercurea Ciuc, dar nu e nici o rusine sa folosim fiecare dintre noi limba materna.

Iar cand esti cetateanul unei tari, chiar daca ai o alta nationalitate, inveti, din respect pentru majoritate, si limba oficiala a acelei tari.

Tupac,

Iti raspund doar o singura data. Am scris Csíkszereda pentru ca asa apare pe toate site-urile dedicate hocheiului pe gheata. Asa ca, logic sau nu, am presupus ca asta e numele sub care sunt inscrisi la FRHG, spre deosebire de SC.

Daca tu ai o problema, e a ta personala. Nici mie nu-mi place cand Steaua e trecuta Bucharest sau Bukarest prin Turcia sau Germania. O zi buna sa ai.

Problema e ca tu auzi Bucharest, Bukurest sau Bukres in Anglia, in Ungaria sau in Turcia.

Nu vad nimic deranjant in asta.

Cand ma obligi sa pronunt sau sa citesc in tara mea numele unei echipe din Romania in alta limba decat cea oficiala, crede-ma ca avem realmente o problema.

Pe mine nu ma intereseaza cum e trecuta la FRHG. Ma intereseaza ca Cixereda e Miercurea Ciuc.

Ce faci acum, vrei sa ma fortezi sa vorbesc ungureste?

Uite, eu recunosc ca n-o sa accept niciodata acest lucru.

Este o mica problema.

HC Csikszereda si HC Miercurea Ciuc sunt doua echipe diferite.

Dar sunt de acord cu tine ca limba romana este suficient de bogata incat mafiotul de Kurko sa-si boteze echipa altfel.

Este o mica problema.

HC Csikszereda si HC Miercurea Ciuc sunt doua echipe diferite.

Dar sunt de acord cu tine ca limba romana este suficient de bogata incat mafiotul de Kurko sa-si boteze echipa altfel.

Nu e nici o problema.

Hai sa ii zicem HC Miercurea Ciuc 1 si HC Miercurea Ciuc 2 (Kurko).

Eu nu pot risca sa fac scranteala de opinteala pronuntand un cuvant imposibil!

Tupac,

Eu nu te oblig la nimic. Pur si simplu ti-am explicat de ce am scris HC Csikszereda si nu HC Miercurea-Ciuc. Echipa HC Miercurea-Ciuc deocamdata nu exista.

P.S. Ai prefera sa scriem Unitii din Manchester in loc de Manchester United sau Olimpicii din Lyon in loc de Olympique Lyon?

Sign in to follow this  
Followers 0