fcsteaua.ro

Desteapta-te romane ! Pana nu e prea tarziu...

104 posts in this topic

De cateva zile, operatorii de telefonie fixã și mobilã sunt obligați, sã stocheze pentru o perioadã de șase luni anumite date despre apelurile din rețea, conform Legii nr. 298/2008.

 

Ca o continuare a ultimelor masuri abuzive intreprinse de Guvernul Romaniei (vezi Legea nr.4/2008, privind combaterea violentei in sport), incepand cu luna Iulie, statul roman o sa introduca in mod abuziv CIP-uri in pasapoartele cetatenilor romani.

 

Introducerea CIP-urilor este, fãrã îndoialã, o masura controversata, iar ceea ce se întîmplã acum în România, s-a întîmplat ceva mai devreme în Rusia, iar și mai devreme în SUA, Grecia și alte state occidentale.

 

În toate aceste cazuri revolta populatiei de rand nu trebuie privitã ca pe o reacție provenitã pe fondul unui fanatism religios, așa cum încearcã sã o suceascã unele glasuri din presã, ci, mai întîi de toate, ca o reacție de apãrare împotriva unei înregimentãri forțate într-un sistem de supraveghere suspect.

 

De la bun început, motivația oficialã a introducerii CIP-urilor este falsã și neconstituționalã. Chipurile e nevoie de CIP-uri pentru o luptã mai eficientã împotriva criminalitãții, a terorismului, iar cand acestea lipsesc, se gaseste tot timpul cate un potential pericol care sa justifice diverse masuri menite sa confere statului puteri sporite, cetateanului de rand fiindu-i rapite drepturi fundamentale.

 

Introducerea CIP-urilor este sustinuta si "justificata" de oficiali din sistemul de securitate al statului care știu mai bine ca oricine cã toți criminalii au deja datele personale înmagazinate în bazele ministerelor de profil.

 

A aplica aceste CIP-uri unor persoane fãrã antecedente penale, cu scopul declarat de prevenire a infracțiunilor, echivaleazã cu suspectarea lor de intenții sau amestecuri criminale. Acest lucru încalcã prezumția de nevinovãție și o grãmadã de alte drepturi și libertãți pe care Constituția României le garanteazã cetãțenilor.

 

Recurgerea la CIP-uri din partea statului este o înjosire a demnitãții umane, iar în sens invers, acceptarea acestor CIP-uri de cãtre cetãțeni este o robie de bunã voie.

 

Dacã în antichitate robilor li se aplicau inele în nãri și urechi, lanțuri cu plãcuțe sau tatuaje pe care era înscris numele stãpînului, acum aceste ștampile ale robiei vor fi cip-urile obligatorii. Iatã de ce unii oameni din Bisericã afirmã cã acceptarea cip-urilor poate fi vãzutã ca o lepãdare de Hristos, prin care trebuie sã înțelegem renunțarea de bunã voie la libertate, pentru a ne inrobi unui sistem bolnav si potrivnic omului.

 

Lasand la o parte orice panicã și tulburare, care nu fac cinste romanilor, refuzul în masã a acestor experimente pe care Guvernul României le aplicã în serie (vezi vaccinarea cu Gardasil), este un gest firesc de manifestare a libertãții de opinie și de acțiune în perfectã armonie cu Constituția României.

 

Tinand cont de cele de mai sus, consideram ca este necesar, ca fiecare dintre noi sa constientizeze gravitatea situatiei, drept pentru care solicitam insistent sa fiti la prezenti urmatoarele mitinguri si sa va informati toti cunoscutii despre adevaratele implicatii ale introducerii CIP-urilor in actele noastre de identitate

 

Primul Miting va avea loc pe 1 februarie 2009, duminica intre 12:30-14:30, in Bucuresti la poalele dealului Mitropoliei, dinspre Piata Unirii.

 

Al doilea Miting va avea loc miercuri, 4 februarie intre 12:30-14:30, in Bucuresti, Piata Victoriei, in fata sediului guvernului.

 

Scopul

 

1. Protestul impotriva hotararii de guvern nr 1556/ 15 decenmbrie 2008, privind  noile pasapoarte ce contin cipuri cu date biometrice.

2. Protestul impotriva legii 298/2008, privind inregistrarea comunicatilor.

 

Toata lumea este bine venita, indiferent de orientare politica sau religioasa.

Daca nu luam masuri, in viitor vom fi afectati cu totii.

 

Lasand la o parte tenta senzationala oferita de Antena 1, va rog sa urmariti clipurile de mai jos.

 

 

 

Partial, materialele au fost preluate de pe www.mdn.md si www.romanianultras.net

 

Azzido

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excelent zis. Persoanele care chiar pun botul la vrajeala cu amenintari teroriste sunt cel putin naive, parerea mea!

 

Cand vad atata servilism la politicienii nostri mi se face sila. Am schimbat "stapanii" rusi cu americanii si UE....

Edited by MoWeed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-un editorial excelent de astazi, CTP afirma urmatoarele:

 

Pericolul unei insurecții nu mi se pare iminent, nu cred cã s-au adunat niște bugetari români ca sã rãstoarne guvernul Boc cu arma în mânã, noi n-avem vocația loviturilor de stat, trebuie sã ni le organizeze cineva.

 

Cata dreptate are aici, desi si asta a luat-o deseori pe aratura.

 

Unul din marile noastre defecte este acela ca suportam ca niste asini absolut tot. Nu suntem in stare sa facem ce-au facut ungurii, de exemplu, atunci cand Gyurcsany a dat cu bata-n balta, recunoscand ca Guvernul a fost incapabil sa faca ceva pentru tara aia.

 

Daca as fi fost in Bucuresti, as fi luat parte la ambele mitinguri. Asa insa, raman cu regretul...

 

Personal, sunt pesimist ca se vor aduna mai mult de cateva sute de persoane la aceste manifestatii.

 

Una dintre intrebarile preferate ale romanilor: muuieți îs posmagii?

Edited by Lari

Share this post


Link to post
Share on other sites

De-a dreptul ridicola explicatia cu criminalitatea si terorismul!

Carevasazica,ce-si va spune criminalul: "ba,gata,nu il mai omor pe asta ca am cip pe pasaport"!...

Sau cu ce anume ii va impiedica cipul pe infractori sa isi faca in continuare de cap?...

De fapt EI vor sa ne monitorizeze pe toti ca pe sclavi,sa ne urmareasca toate miscarile si sa ne poata conduce cum vor ...

Din pacate,romanul este prea las si inghite orice pana ii ajunge cutitul la os,asa ca nu cred ca se poate rezolva ceva daca numarul protestatarilor nu este unul semnificativ.

Deja am vazut la stiri coada la pasapoarte in Ilfov!Ce sa le faci,vor si ei pasaport cu cip!... :ce_oameni:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam paranoica imi pare isteria asta cu cipurile, mai ales acum, cand poti calatori in jumatate din Europa doar cu cardul de identitate. Orisicum, coincidenta face ca pe 6 februarie tre' sa ma duc sa-mi ridic noul pasaport, sper sa aibe cip si sa scrie mare pe el 666. Atunci nu va mai ramane nimic altceva de facut decat sa ingenunchiati umili in fata Stapanului Intunericului. Am zis!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sfarsitul e mai aproape decat s-ar crede...

Ne-am nascut fiinte libere,dar incetul cu incetul am devenit niste unelte prin care alti oameni isi manifesta suprematia si puterea.Nu sunt naiv sa cred ca prin acest microcip voi deveni un robot,dar sunt comvins ca acest microcip incalca,dupa cum se spunea,dreptul fundamental la libertate,intimitate si la prezumtia de nevinovatie.

Hotii,infractorii si toata speta negativa va fi intotdeauna cu un pas inaintea binelui,al legii si al performantei,iar atata timp cat performantele de indeparare a"raului"vor devenii tot mai performante si mai performante,cu atat"raul"va performa si mai mult fiind intr-o lupa continua si care se va incheia dor in apocapilsa...the and!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@axl

stai sa apara si Marius si sa vezi acolo explicatii stiintifice, cum ca este foarte normal ca un pasaport sa aiba cip.

cum de altfel e normal sa iti fie ascultate telefoanele.

 

Am zis!

Share this post


Link to post
Share on other sites
fiind intr-o lupa continua si care se va incheia dor in apocapilsa...the and!

Ma scuzati dar n-am putut sa ma abtin sa nu dau un qoute aici. Cataline, nu te supara pe mine dar am ras vreo 5 minute, s-a speriat si frumu, a crezut ca fac vreo criza ceva.

 

cum de altfel e normal sa iti fie ascultate telefoanele.

Pai nu-i vorba sa-ti fie ascultate telefoanele. Nu ti le asculta nimeni, poate doar nevasta ca sa-ti prinda amanta. E vorba de cat de mult se pastreaza datele alea in baza de date, pentru ca datele alea oricum se pastrau si pana acum, dar nu atat de mult. Pe mine nu ma deranjeaza cu absolut nimic chestia asta, la fel si cu mail-ul sau istoricul paginilor de net pe care le-am folosit. Nu-i vorba ca nu am nimic de ascuns, poate ca din cand in cand mai dau si eu ca tot omul cate un telefon cu amenintare de bomba sau mai intru pe vreun site cu zoofilie, dar astea se puteau afla, daca vroia cineva, si pana sa apara legea asta.

 

 

Rahat, un binevoitor sa-mi lipeasca si mie posturile astea.

Edited by MoWeed

Share this post


Link to post
Share on other sites

E incredibil ce se-ntampla

Mai bine ma omoara un terorist decat sa fiu o marioneta in mainile lor

Culmea e ca in urma cu mai putin de o luna am vazut un documentar despre astfel de cip-uri si-am inteles de acolo foarte multe lucruri.

Ar fi tare sa avem un ecran gigant in centrul Bucurestiului sa aratam naivilor acel documentar,sa vedem cati dintre romani se vor destepta

 

Ps: Azzido,eu ti-am zis sa-ti reiinoiesti buletinul mai repede ..iete acum,iti da si cip bonus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce-mi place... :)

 

Isterie in masa pentru ca pasapoartele vor avea un cip in care vor fi stocate datele biometrice. Dar, esigur ca "EI", pe langa datele astea biometrice vor introduce in cip si dispozitive de localizare sau de control.

 

Ar fi interesant de facut un sondaj la miting, cati dintre protestatari vor calatori in afara UE pentru a avea nevoie de pasaport. Sau cati dintre protestatari STIU ce-s alea date biometrice.

 

Despre legea 298, numai de bine. Au venit operatorii si au spus ca ei tineau datele alea si inainte de intrarea in vigoare a legii, nu-i bine. Da-i dracu' pe aia, noi stim mai bine ce VOR face "ei". La un numar de aproximativ 14-15 milioane de utilizatori ai telefoniei mobile in Romania imi si imaginez 15 milioane de sereisti cu microfonu' geana pe mine, sa afle ce gandesc si cum ma pot controla.

 

Scuza-ma Cristi ca intru in isteria asta creata artificial si total aiurea pentru a atrage atentia de la probleme mult mai serioase.

 

P.S. am vazut un documentar din care am aflat tot. In documentarul ala se spunea, printre altele, ca documentarele sunt printre cele mai eficiente forme de manipulare in masa din epoca moderna.

 

dar deh, las' ca noi stim mai bine :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
In documentarul ala se spunea, printre altele, ca documentarele sunt printre cele mai eficiente forme de manipulare in masa din epoca moderna.

Ei, asta spunea si cretanul cel mincinos, si lumea-l credea, pentru ca un mincinos care minte spune adevarul.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Intr-un editorial excelent de astazi, CTP afirma urmatoarele:

 

Pericolul unei insurecții nu mi se pare iminent, nu cred cã s-au adunat niște bugetari români ca sã rãstoarne guvernul Boc cu arma în mânã, noi n-avem vocația loviturilor de stat, trebuie sã ni le organizeze cineva.

 

Cata dreptate are aici, desi si asta a luat-o deseori pe aratura.

 

Unul din marile noastre defecte este acela ca suportam ca niste asini absolut tot. Nu suntem in stare sa facem ce-au facut ungurii, de exemplu, atunci cand Gyurcsany a dat cu bata-n balta, recunoscand ca Guvernul a fost incapabil sa faca ceva pentru tara aia.

 

Daca as fi fost in Bucuresti, as fi luat parte la ambele mitinguri. Asa insa, raman cu regretul...

 

Personal, sunt pesimist ca se vor aduna mai mult de cateva sute de persoane la aceste manifestatii.

 

Una dintre intrebarile preferate ale romanilor: muuieți îs posmagii?

vad ca 70% din moderatori,'din pacate nu sunt din Bucuresti"...ca altfel ar rupe mitingurile ,manifestatiile si tot ce inseamna promo Steaua...chiar nu ne putem da seana ca din Sinaia sau Suceava ,Iasi,Brasov..etc nu se poate face cum ar trebui apel pt un meci de hochei...??? sau suntem degeaba??? DOAR CA SA NE VEDEM INTRE NOI ??? Din Pascani n-aveti nimic??? Chisinau?? Haideti la hochei cei din Sacele...sau Slatina...important e sa ne vedem noi,nu ce aducem dupa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am o intrebare: cine a initiat mitingul? Am citit pe unele siteuri ca ar fi vorba de MISA, desi imi vine greu a crede.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sincer eu nu prea inteleg chestia asta cu datele biometrice adica pe linga nume si adresa imi vor stoca si amprentele sau cum?

nu acesta e scopul buletinul sa ateste identitatea unei persoane? atunci care e treaba ai un buletin pe care il tii in sertar acasa si il utilizezi doar cind iti trebuie ceva

in privinta convorbirilor telefonice trebuie facuta si o lege clara cu privire la accesul la date adica sa se duca evidenta stricta cine are acces la date si sa se faca legi cu privire la intimitatea convorbirilor sa nu se intimple ca acum cind dna incalca orice intimitate iar specialistii in etica n-au nici cea mai mica jena sa calce cu ciubotele spatiul privat chiar si a lui Becali si mititelu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un singur lucru va recomand. Seria filmelor Zeitgeist: Zeitgeist si zeitgeist addendum

Acolo veti vedea ce si cum...apropo si de criza si de tot!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Din Pascani n-aveti nimic???

Eu sunt de pe langa Pascani. Se pune, bucurestene?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
vad ca 70% din moderatori,'din pacate nu sunt din Bucuresti"...ca altfel ar rupe mitingurile ,manifestatiile si tot ce inseamna promo Steaua...chiar nu ne putem da seana ca din Sinaia sau Suceava ,Iasi,Brasov..etc nu se poate face cum ar trebui apel pt un meci de hochei...???

 

Eu sunt din Sinaia, dar lucrez in Bucuresti si am ratat doar vreo 2 sau 3 meciuri de hochei de pe Flamaropol in acest sezon.

 

Nu sunt in Bucuresti in aceasta perioada pentru ca am niste probleme dentare de rezolvat, dar si niste chestii administrative. Altfel, asa cum am spus, as fi fost prezent.

 

Ideea acestui forum este exact asta: ca toata lumea, indiferent de zona in care se afla, sa faca schimb de impresii, sa se informeze, sa-si cultive dragostea de Steaua. Asa incat se pot face apeluri de oriunde pentru mersul la meciuri, indiferent de ramura.

 

Acesta este un site foarte vizitat de stelisti si noi scriem aici pentru toti, nu numai pentru cei din Bucuresti sau pentru cei care merg la meciuri. Cultivandu-ne dragostea pentru acest club, vom sfarsi prin a atrage mai multa lume fie pe stadion, fie pe patinoar, fie la sala de handbal, fie pe terenul de rugby, fie in bazinul de polo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Io am vorbit, ma mut la tara daca imi simt integritatea psihica, sociala si morala afectata. Ma pis pe ue, stat, staut social si altele!

 

 

LE - poti sa faci sto cat vrei, Axle, mi-e greu sa cred ca un om citit ca tine e doar... citit!

 

Si nu, nu se pune, mangalianule - pentru ca noi, fiind primii care luam atitudine, tot noi o sa o luam pe coaja pentru ca pe voi va doare in "p.ula" si considerati chestia impotriva careia protestez ca fiind normala, drept pentru care acei putini care isi graiesc pasul vor fi inghititi de multimea fada din care tu si ceilalti mistocari faceti parte. Din pacate, eu m-am pacalit sa dau bani la un veceu care era gratis... pe cand voi va multumiti cu o trista reculegere in durerile voastre, ca indivizi.

Edited by Stanici

Share this post


Link to post
Share on other sites
LE - poti sa faci sto cat vrei, Axle, mi-e greu sa cred ca un om citit ca tine e doar... citit!

Printr-o oarecare coincidenta, pot sa-ti raspund rapid, nu dormeam la ora asta, uite, citeam.

Pai tocmai asta-i frumusetea pe care n-o vezi, ca pot sa fac sto cat vreau. Si la fel si tu, daca-ti vine. Bun, e vorba de un miting impotriva celor doua legi, da? Si bun, exista un grup de oameni care care cred ca ele nu-s bune si fac mai mult rau decat bine, da? Asa ca s-au hotarat sa organizeze mitingul asta de protest, si-acuma-i fac reclama, da? Pana aici nimic anormal, nimic gresit, da? Si mai exista un grup de oameni care cred ca legile astea nu-s gresite, nu incalca niciun drept fundamental al omului, etc., in mare, nu-i deranjeaza si, cine stie, poate chiar ii ajuta, da? Nimic anormal, nimic gresit, da? Deci e vorba despre diversitatea opiniilor si rationamentelor, asta daca excludem posibilitatea si marea probabilitate ca in ambele grupuri sa existe persoane care habar n-au despre ce e vorba. Ok? Ok.

 

Sincer, decat sa vad un Zeitgeist sau altceva asemanator prefer sa vad un documentar pe NG despre inca o specie pe cale de disparitie. Duceti-va si spuneti-va punctul de vedere la miting, nu va opreste nimeni. Fiecare are dreptul asta, succes! Eu ma duc sa mai citesc o pagina (de fapt ma uit la Lost).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pana unde poate merge prostia"conducatorilor"nostri?

Ma enerveaza,la culme,sa vad ca doar noi romanii aplicam,sau incercam sa aplicam,anumite legi,sau experimente,pe care alte tari,mult mai dezvoltate din tote punctele de vedere,nici nu le baga in seama.Acum inteleg de ce vroia Nastase sa i se numere oule....noi romanii avem mai multe!!!!

 

off-topic:

Unul din cei ce au participat la un alt tip de experiment,cu implantare de cipuri in creier,este Becali.Din pacate pentru el(si pentru noi)calitatea materialelor folosite de romani este,ca de obicei,indoielnica,astfel incat s-a produs un scurt circuit in urma caruia Becali a ramas blocat pe "glume".

:steag_cruce_invers:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ma enerveaza,la culme,sa vad ca doar noi romanii aplicam,sau incercam sa aplicam,anumite legi,sau experimente,pe care alte tari,mult mai dezvoltate din tote punctele de vedere,nici nu le baga in seama.

 

Ia intereseaza-te putin despre aplicarea cipului cu date biometrice pe pasapoartele cetatenilor din tarile "mai civilizate", apoi verifica daca o lege similara cu 298 de la noi exista in tari "mai civilizate". Te asteptam apoi cu impresii :)

Edited by Marius

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bineinteles ca ne indreptam spre sclavie, asta daca nu cumva am intrat de ceva timp.

Deja se violeaza cele mai elementare drepturi ale omului, prin legea de interceptare a comunicatiilor de tot soiul.

Unde or fi "liderii de opinie", "societatea civila" si alte asemenea exemplare de tot rahatul?

Pe langa acestea, implantarea datelor biometrice intr-un cip este o crima impotriva umanitatii pe care nici Hitler si nici Stalin nu stiu daca si-ar fi permis sa o puna in practica.

Incepem sa ne apropiem din ce in ce mai mult de statutul de "vite" sau "goimi" propovaduit de Talmud...

Iar biserica, in loc sa fie prima care ataca asemenea hotarari, sta si discuta despre tinuta Oanei The Voranu....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ia intereseaza-te putin despre aplicarea cipului cu date biometrice pe pasapoartele cetatenilor din tarile "mai civilizate", apoi verifica daca o lege similara cu 298 de la noi exista in tari "mai civilizate".

 

Ia dute tu in tarile civilizate si lasa-ne pe noi in Romania,fara cip-uri,fara convorbiri inregistrate si fara alte rahaturi,pe care se pare ca tu n-ai nas sa le mirosi ....hai,n-ai plecat ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Presupun ca tu esti "vocea poporului" :gathering:

 

P.S. mi se pare mie sau se scrie "du-te"? :hmmm::look:

 

hai ca dau si un edit draga mea Nico, presimt ca nu m-am facut bine inteles.

 

postul meu, citat de tine, ii era adresat lui clausblaus, care a scris ca doar Romania adopta aceste noi reglementari. eu l-am invitat sa se informeze. si daca-mi permiti un sfat draga Nico, atitudinea asta aroganta nu te prinde deloc. am o parere diferita de a ta? foarte bine, din cate stiam e dreptul meu. nu trebuie sa-mi spui tu daca sau cand trebuie sa plec din Romania doar pentru ca nu suntem de acord. ok?

Edited by Marius

Share this post


Link to post
Share on other sites