fcsteaua.ro

O noua stenograma in cazul Valiza: Becali si Piturca aranjeaza finalul de campionat

38 posts in this topic

Discuție între Gigi Becali și Victor Pițurcã

27 aprilie 2008, la ora 13.47

Cu o zi înainte de discuția celor doi, Steaua a urcat pe prima poziție din campionatul intern cu 72 de puncte, dupã ce a învins Universitatea Craiova (2-1), iar CFR a fãcut egal 0-0 la Dacia Mioveni și a coborât pe poziția secundã cu 70 de puncte.

Gigi Becali: Ai ceva bani pe-acasã?

Victor Pițurcã: Bani?

Becali: Ã?

Pițurcã: Nu prea. De ce?

Becali: Îmi trebuie mie!

Pițurcã: Pãi cât îți trebuie?

Becali: Vreo douã-trei sute (sute de mii de euro - n.r.).

Pițurcã: A! N-am atât!

Becali: Patru sute.

Pițurcã: Ce dracu' faci cu ei?

Becali: Ce...

Pițurcã: A! Îți trebuie ție, da!

Becali: Pãi îmi trebuie mie, nu?

Pițurcã: Da!

Becali: Ce, ești nebun la cap? Nu?

Pițurcã: Mda!

Becali: Pãi ce bã! Eu sã-mi bag p... în mã-sa, Piți, dacã nu știi.... la Craiova un milion a dat ãia, CFR-ul (cu o zi înaintea discuției, pe 26 aprilie 2008, Universitatea Craiova a jucat cu Steaua București și a pierdut cu scorul de 1 - 2- n.r.).

Pițurcã: Zãu?

Gigi : Craiova a dat un milion!

Becali: Da! Un milion le-a dat!

Pițurcã: Se poate.

Becali: Cicã la Dinamo douã milioane îi dã (n.r. pe 4 mai 2008, Steaua București juca derby-ul cu Dinamo București).

Pițurcã: Da?

Becali: Da.

Pițurcã: Se poate, da.

Becali: Pãi, bã, Piți, e logicã treaba. Oamenii iau șase. ­M-ai înțeles?

Becali: Dacã mã bate Dinamo pe mine, ei iau șase din prima (șase milioane de euro, 5,5 milioane reprezintã banii pe care UEFA îi dã echipei calificate în grupele Ligii Campionilor, în campionatul României 2007-2008, echipa care termina pe primul loc se califica direct - n.r.).

Pițurcã: Da, da!

Becali: Bani pe care nu-i ia dacã joacã în preliminarii (echipa de pe locul 2 din campionat juca meciuri preliminarii pentru a intra în Liga Campionilor - n.r.). Nu?

Pițurcã: Nu se calificã.

Becali: Nu, n-au cum.

Pițurcã: N-au cum, da.

Becali: ªi atunci ce zice: ,,Bãgãm douã...( prime de douã milioane de euro- n.r.)". P... mea! Cicã-i dã lui Bistrița unu. Înțelegi? (pe 3 mai 2008, CFR Cluj avea meci cu Gloria Bistrița - n.r.).

Pițurcã: Îhi!

Becali: Trei milioane. P... mea! Bag p... în mã-sa! Poate cã nu mã poate bate Dinamo pe mine niciodatã în viața, nu?

,,Cu cine sã joc,Piți, fundaș dreapta?"

Becali: Închid jocul! Îmi bag p... în mã-sa, joc cu Lovin și Ovidiu Petre, închid, nici nu suflã. Joc cu Mirel Rãdoi, fundaș dreapta.

Becali: Cu cine sã joc, Piți, fundaș dreapta? Cu, cu, cu ... Baciu sau cu Mirel Rãdoi? Sau cu Nicolițã?

Pițurcã: Nu, cu Mirel, mã! Ești nebun?

Becali: Mirel, nu?

Pițurcã: Pãi, bine-nțeles!

Becali: Da!

Pițurcã: Se mai pune problema, un meci, ce?

Becali: Sã joc cu Nicolițã fundaș dreapta?

Pițurcã: Nu! Nu! Bã, Nicolițã greșește!

Becali: Ã!

Pițurcã: Nicolițã greșește, mã!

Becali: Da, greșește, ai dreptate, Mirel acolo... Mirel, dacã-i vorba, ajutã și fundașii de marcaj.

Pițurcã: Pãi da, bine-nțeles! Auzi!

Becali: Nu? Dacã greșesc ãia, pac, vine el.

Pițurcã: Bine înțeles cã... Strânge acolo, știe.

Becali: Da, da.

Pițurcã: Aia nu știe sã facã Bãnel. ªtii, Bãnel, o face ca mijlocaș, vine acolo bine.

Becali: Da, da.

Pițurcã: Da, ca fundaș, nu!

Becali: Da, da, da.

Pițurcã: Înțelegi? Cu Mirel tre' sã joci!

Becali: Eu joc închis, echipa scurtã...

,,Borcea ține banii el!"

Pițurcã: Giovani tre' sã miște și el, nu?

Becali: Pãi da' bine-nțeles! Auzi!

Pițurcã: Pãi ce dracu'!

Becali: Da, da'... Pfuu! He, he! Sã vedem! Nu? Dacã le dã ãia (n.r. CFR Cluj), cã... primã mare? Cicã le dã o sutã de mii la fiecare jucãtor sã ne batã.

Pițurcã: Îhî.

Becali: Înțelegi?

Pițurcã: Nu le dã ãia, mã, ce?

Becali: Ã!

Pițurcã: Nu le dã... Nu le dã Borcea, ești nebun, nu le dã toți banii.

Becali: Nu le dã Borcea, pãi asta-i, mã, mizez cã nu le dã Borcea. Borcea ține banii el.

,,Bistrița o sã joace, cã ne ocupãm noi sã joace"

Becali: Bine, dacã-i încurcã Bistrița? Cã ei joacã sâmbãtã cu Bistrița, m-ai înțeles?

Pițurcã: Da, da, da!

Becali: A!

Pițurcã: Se poate! Ce? Se poate! Da' numai sã joace Bistrița.

Becali: Pãi da...

Pițurcã: O sã joace!

Becali: Pãi o sã joace, cã o sã ne ocupãm și noi sã joace, nu?

Pițurcã: Da'...

Becali: Bistrița o sã joace la...

Pițurcã: Ãștia, pe ãștia poa' sã-i încurce oricine, mã, cã nu joacã... ești nebun? Ce dracu'?

Becali: Da, da, da! Da' Bistrița poa' sã joace la douã capete, nu?

Pițurcã: Poate! Pãi da', bine-nțeles!

Becali: Ã, sigur joacã la douã capete, nu?

Pițurcã: Pãi da' sunt... Or fi proști sã nu joace? Ești nebun?

sursa: Adevarul.ro

nici nu imi imaginam ce perla de antrenor avem si noi il cautam

pai auzi la vocabularul lui Gigi fundas dreapta, echipa scurta, ne inchidem asta stie fotbal nu gluma cred ca simbetele inainte de meci il mai suna si murihno sa ii dea un sfat si Gigi ii zice joaca cu Chivu mijlocas central ca asta stie bine pac si inchide a doua zi pac pac atalanta - inter 3-1 dupa 30 min de joca la 2-0 Chivu e schimbat pac pac

in alta ordine de idei nu vad in presa isteria care era dupa primele stenograme fiindca asta e cel mai important in stenogramele astea Gigi vorbeste despre niste sume incredibile cu care isi motiveaza kfr adverasii 2-3 mln si e si vorba de un presupus blat (care pina la urma l-au vazut toti) in meciul cu Gloria Bistrita

Becali: Bine, dacã-i încurcã Bistrița? Cã ei joacã sâmbãtã cu Bistrița, m-ai înțeles?

Pițurcã: Da, da, da!

Pițurcã: Se poate! Ce? Se poate! Da’ numai sã joace Gloria Bistrița.

Becali: Pãi da...

Pițurcã: O sã joace!

Becali: Pãi o sã joace, cã o sã ne ocupãm și noi sã joace, nu?

Pițurcã: Da’...

Becali: Bistrița o sã joace la...

Pițurcã: Ãștia, pe ãștia poa’ sã-i încurce oricine, mã, cã nu joacã... ești nebun? Ce dracu’?

Becali: Da, da, da! Da’ Bistrița poa’ sã joace la douã capete, nu?

Pițurcã: Poate! Pãi da’, bine-nțeles!

Becali: Ã, sigur joacã la douã capete, nu?

Pițurcã: Pãi da’ sunt... Or fi proști sã nu joace? Ești nebun?

pina l-a urma nu au fost prosti ci destepti si au luat premiul cel mare numai ca asta chiar a fost mita nu stiu daca Becali are argumente fiindca pina la urma era o discutie privata dar de dragul asanarii fotbalului asa cum declara DNA ar trebui macar audiat in legatura cu aceasta chestiune

culmea ar fi ca Becali sa fie condamnat pentru mita pe baza acestor stenograme iar kfr Borcea Bistrita sa scape

Lacatus nu avea voie sa pariticipe la discutia dintre acesti 2 superantrenori ???sau el era prea ocupat cu jobul lui zilnic(salutatul galeriei si declaratiile tampe din presa)?

ieri parca am vazut o declaratie a lui Lacatus ca cica nu o sa i zica nimeni nimic daca nu ia titlul.,saracul,ce a putut sa ajunga omul asta:pe cat l am adorat ca jucator pe atat il detest ca antrenor,cat despre caracter.....ce sa mai vorbim.....care caracter?

Deci stati un pic sa analizam niste treburi aici.

becalii vorbesti cu pitzi si ii spune ca cefereul a premiat alte echipe si ca a dat bani pt blat si cu toate astea nimeni nu a ascultat telefoanele nimanui de la cefere?

Chiar vor astia sa credem asta?!

Pai, daca as fi avocatul lui becalii, as trage la raspundere DNA-ul.

I-as acuza de abuz, ca l-au ascultat doar pe becalii, nu si pe oficialii cefereului sau ai lui dinam0 sau ai craiovei.

Si, daca imi aduc bine aminte, meciul acela, cefere-Bistrita, a fost un blat ordinar in care "cinstitul" sabau a aliniat un 11 format din rezervele juniorilor.

Daca se face dreptate, sa se faca in totalitate!

Sa cada toate capetele!

unde sunt aplaudacii lu Lacatus acum ?

ai vreo problema ca Lacatus e ca un idol pt mine? (Lacatus jucator/antrenor)

ieri parca am vazut o declaratie a lui Lacatus ca cica nu o sa i zica nimeni nimic daca nu ia titlul.,saracul,ce a putut sa ajunga omul asta:pe cat l am adorat ca jucator pe atat il detest ca antrenor,cat despre caracter.....ce sa mai vorbim.....care caracter?

are caracter...acelasi caracter ca si al jucatorului Lacatus insa cand iubesti uiti de caracter si de orice numai sa ii fie "persoanei" iubite bine(in cazul de fata Steaua).

Si ca sa vezi cauta sa vezi prezentarea lui Ogararu cand a venit acum de la Ajax cand a declarat oierul ceva de genu: "Lasa ca stiu ca George nu prea joaca cu tot potentialul daca nu are adversar pe postul lui" si Ogararu a zis ca nu e adevarat parca in soapta ... de dragul de a nu face circ la conferinta de presa.A venit sa ajute Steaua (George Ogararu) asa cum a revenit si Lacatus! DIN IUBIRE PT CULORI! ;) asa ca orice ar fii Laca ramane SIMBOL! ps:referitor la umilintele care le`a indurat Lacatus poate ca si eu le`as fii indurat!

Edited by c.ronaldo17
Evita postarile consecutive! Warn +10%

are caracter...acelasi caracter ca si al jucatorului Lacatus insa cand iubesti uiti de caracter si de orice numai sa ii fie "persoanei" iubite bine(in cazul de fata Steaua).

Si ca sa vezi cauta sa vezi prezentarea lui Ogararu cand a venit acum de la Ajax cand a declarat oierul ceva de genu: "Lasa ca stiu ca George nu prea joaca cu tot potentialul daca nu are adversar pe postul lui" si Ogararu a zis ca nu e adevarat parca in soapta ... de dragul de a nu face circ la conferinta de presa.A venit sa ajute Steaua (George Ogararu) asa cum a revenit si Lacatus! DIN IUBIRE PT CULORI! ;) asa ca orice ar fii Laca ramane SIMBOL! ps:referitor la umilintele care le`a indurat Lacatus poate ca si eu le`as fii indurat!

din iubire pt Steaua becalizata si manelizata vrei sa zici, daca iubea Steaua reala era alaturi de cei care-l contesta pe cioban....esti praf

Edited by Matteo

din iubire pt Steaua becalizata si manelizata vrei sa zici, daca iubea Steaua reala era alaturi de cei care-l contesta pe cioban....esti praf

sunt praf? poi stai mai baiatule ca eu am lesinat pe stadion ca m-am fortat prea tare sa il injur pe Becali...pur si simplu iubesc Steaua! (adica ma duc si la toate meciurile ce reprz Steaua din orice sectiune) intr`un fel ai dreptate sunt cam praf iubesc Steaua si trecutul Stelei prea mult,dar totusi asa praf cum sunt alea 90 de min din meci imi fac datoria de suporter.Si ca sa stii si tu nu exista Steaua becalizata sau Steaua manelizata exista doar Steaua cea din 1947!

Edited by kaymack

Adrian, ziceai ca sa se faca dreptate totala... cred ca e mai bine ca DNA-ul sa creeze un precedent tragandu-l la raspundere pe cioban si dandu-i dracu o sentinta ceva... macar o amenda d-aia usturatoare sa-l doara portofelul ala golit de lichiditati... desi asta e alta discutie, eu cred ca mai are Becali bani, ca trage de peste tot bani... nu stiu, nu ma intereseaza ce-i fac sa-i faca ceva in stil grandios sa-l oblige sa renunte la Steaua...

si despre Lacatus, n-am cuvinte. un astfel de simbol al Stelei sa inchida gura in fata ciobanului si sa-l lase pe nebun sa faca echipa?!? e dureros sa vezi cum ochii dracului fac dintr-un simbol o carpa... si ochii dracului vin de la insusi satana din Ghencea. javra, pleaca de la Steaua... mai bine strangem noi suporterii bani si cumparam noi echipa si luam antrenor un aurolac vai de mortii lui de pe strada ca sigur e mai bun decat toti becalii, pedrazzinii, lacatusii si hagii care au dus Steaua in criza nu financiara, ci in criza de fotbal!

kaymack, prietene... iubirea se poate transforma in ura din nimic... iar cazul de fata nu este chiar "nimic". jucatorul Lacatus era un luptator cu onoare, uneori extrem de norocos, dar antrenorul Lacatus este un jucator de alba-neagra si a mizat respectul nostru pt el... si din punctul meu de vedere la pierdut... mi-e dor de jucatorul cu onoare "Old No. 7" Lacatus!!!

Rusine Lacatus pt ce-ai ajuns, insa nu este niciodata tarziu sa ne contrazici si sa recastigi respectul si iubirea suflarii ros-albastre!

Later-edit: kaymack, iti respect iubirea pt Steaua caci si eu iubesc Steaua... insa ma tem foarte tare ca multi uita de Steaua nascuta in 1947 si vad doar Steaua becalizata (presa are un aport ridicat in toata afacerea asta prin publicitatea pe care i-o face lui Becali)... si ma mai tem de momentul in care Steaua din '47 nu va mai exista decat in mintile si sulfetele noastre fiind macinata de Steaua becalizata...

Edited by vic88

Si, daca imi aduc bine aminte, meciul acela, cefere-Bistrita, a fost un blat ordinar in care "cinstitul" sabau a aliniat un 11 format din rezervele juniorilor.

Iti aduci foarte bine aminte, a fost cel mai penibil blat pe care l-am vazut sezonul trecut. La mare concurenta cu Seahlau-Fulgerul Timisoara(cand jabba si-a cerut scuze fanilor pentru infrangere inainte sa se joace meciul).

Mie imi pare ca e o actiune care are scopul de a-l discredita pe Jiji, nu neaparat de a elimina coruptia din fotbal.

cineva ii vrea raul lui Jiji , de ce apar numai stenograme cu Jiji in rol principal? oare Borcea , Copos , mititelu nu au vorbit si ei la telefon? sau poate au ramas la moda veche , scrisorile?

Edited by Robinson Rufay Zapata

Vic88

La puscarie cu toti.

Gata cu exemplele. Sa fie generatia asta un exemplu pt generatiile viitoare de hoti.

ba frate ce "joaca" astia.cred ca acum se fac mai multe blaturi ca inainte sau cel putin ff aproape de ce era inainte.sa de-a Dumnezeu sa ajunga cel putin jumatate din cei care sunt implicati in puscarie chiar daca e greu ca au bani si putere...distrug tot ce inseamna fotbal,tot ce noi iubim ei distrug din pacate.valiza proasta:))

Suporterii adevarati se vad la greu draga Matteo!

becalii vorbesti cu pitzi si ii spune ca cefereul a premiat alte echipe si ca a dat bani pt blat si cu toate astea nimeni nu a ascultat telefoanele nimanui de la cefere?

Te-ai gandit vreo clipa ca nu toata lumea e asa de proasta ca Jiji sa faca astfel de combinatii la telefon?Fii sigur ca un escroc cu creier nu vorbeste astfel de chestiuni la telefon!Nici macar nu trebuie sa fii foarte destept sa-ti dai seama de asta...

Asta nu inseamna ca nu ai dreptate,si eu sunt de acord ca si altii ar trebui trasi la raspundere(pe baza atator autodenunturi aparute prin ziare).

In primul rand sunt `placut` uimit la ce nivel inalt se poarta dialogul,in al doilea rand voi realizati cate `personalitati`din conducerea fotbalului romanesc sunt in aier in acest moment?nu doar prea sfintita lana sa e implicat...mai exact daca lucrurile stau chiar asa cum ne prezinta presa de data asta o putem pati ca in serie A,desi ar fi extraordinar de fumos pentru multi dintre noi sa vedem retarzi LIGI 1 alergati de garda mi se pare cam departe acest vis...sunt sigur ca macar asa suporterii adevarati s-ar simti mai alinati!!!pana atunci nu pot decat sa ma ROG LA Dumnezeu sa scapam de lepra si sa imi manifest dorinta ca acceasta sa ne bucure cu absenta definitiva din TEMPLU. MEREU STELIST NICIODATA BECALIST!!!

In primul rand sunt uimit de naivitatea unora, in tota lumea un campionat nu se castiga numai pe teren , ajuta si conducerea prin diverse mijloace. In al doilea rand desteptii care citesc stenogramele(apropo ilegale) si se uita pe echipa de start din meciul cu Dinamo isi dau seama ca nu ciobanul a facut echipa, fundas dreapta a jucat Banel din pacate asa ca nu-l mai acuzati pa Lacatus ca-i face Gigi echipa.In al treilea rand Gigi are pacatele lui si a jignit suporterii in repetate randuri dar sa nu vezi ca asa zisul caz valiza e o facatura si premierea in vecii vecilor nu poate fi mita (si daca ar fi nu s-a dat) inseamna sa fii retardat, dobitoc si sa nu vezi ca orice se intampla CFR lua titlu pentru ca daca nu batea si "u" era premiata , Steaua era pedepsita dupa regulamentul idiot al FRF nu dupa codul penal. Asa ca de aia s-a nascut cazul valiza pentru a lua pascany titlu ajutat de prietenii lui procurori toti din Cluj (ce intamplare)in cazul in care nu ii bateau pe "u". De aia nu sunt si stenograme cu cei de la CFR , iar dupa ce s-a terminat cu fotbalul e un bun prilej sa-l atace toti dujmanii atat politici cat si din diverse afaceri (slava domnului are destui) incercand sa-l curete cu o facatura si ce ma doare pe mine murdarind Steaua in loc sa-i caute pe cei ca Borcea care stie toata lumea ca nu premiatul adversarilor nostri e arma sa si premiatul adversarilor lui sau al arbitrilor, asa ca nu mai faceti pe ingerasii ca daca vreti titluri numai pe teren nu o sa luati nici o data nici in Romania nici oriunde in lume.

"Bãga-mi-aș p... în Bunicã! Acolo am pierdut titlul!"

Becali: Parcã ce, joacã jucãtorii! Viorele, dacã vrea Dumnezeu, iese, dacã nu, nu...

Hrebenciuc: Așa este!

Becali: ªi dacã o ieși, dacã nu, îmi bag p... și gata!

Hrebenciuc: Mda, bine! P... mã-sii! ªtii la ce mã gândeam mai înainte?

Becali: Hîm?

Hrebenciuc: Bãga-mi-aș p... în Bunica ( Romeo Bunica, fotbalist, dat afarã de la Gloria Buzãu dupã ce echipa a egalat Steaua datoritã golului marcat de el – n.r.), de la Buzãu, știi?

Becali: Da, da!

Hrebenciuc: Cã-s douã puncte, Dumnezeii mamii lor!

Becali: Da, da!

Hrebenciuc: Nu mai zic de Timișoara, hai! Dã-le dracu’!

Becali: Da, asta e!

Hrebenciuc: Mda!

Becali: D-aia, de nu mai fac eu aranjamente. ªi ce fac de acum? Echipã și gata, nu mã intereseazã nimic!

Hrebenciuc: Așa este! Ce dracu’?

nu-i asa ca ati inteles cu totii cata nevoie avem de JJ la Steaua prin circul facut de el la TV cu vinderea echipei? cioban prost. m-am saturat.

Vic88

La puscarie cu toti.

Gata cu exemplele. Sa fie generatia asta un exemplu pt generatiile viitoare de hoti.

Bine ar fi Adriane,dar credema ca vor mai trece cateva generatii si nu ai sa vezi nici un bastan,din fotbal sau politica,bagat la puscarie.

Si cum circul,de multe ori de proasta factura,le place romanilor pentru ca ii tine cu sufletul la gura si plini de speranta,ghiceste de ce vom avea parte in continuare!............de circ,bineinteles!!!!!!

:steagcruce:

haideti sa facem si noi un miting impotriva ciobanului cum AU FACUT cei de la Timisoara u Cluj noi de ce sa nu facem sa-i aratam ciobanului cat de multi suntem??

Discutie intre Gigi si Lacatus

15 apr. 2008, ora 18.38

Becali: Da, nea Marius!

Lacatus: Buna, Gigi!

Becali: Ce faci, ma, Mariusica, ma?

Lacatus: Uite, ce sa fac?! Am terminat... munca.

Lacatus: Cu cei care n-au jucat si...

Becali: Si m-ai sunat. Ce vroiai?

Lacatus: Nu! Te-am sunat ca vroiam sa te intreb daca poti sa-l primesti... Nu, nu! M-a sunat asta, patronul de la echipa de handbal de la Steaua.

Becali: Da!

Lacatus: Ca ar vrea sa aiba o discutie cu tine si daca poti sa-l primesti si cand... poti.

Becali: Da, ma, o sa avem. Care e problema?! Ce... Ce? Au castigat ceva aia?

Lacatus: Nu! Nu! A zis ca vrea sa aiba o discutie. Nu l-am intrebat despre ce.

Becali: Aia de la hochei vreau sa-i iau. Vreau sa iau hochei, sectia de hochei, vreau sa o ­luam la fotbal...

Lacatus: Pai pot sa vorbesc cu ala... cu Carlan ala (Cristian Carlan, presedintele sectiei de hochei a CSA Steaua - n.r.).

Becali: Sa-i bat pe unguri sa nu mai castige niciodata ungurii in Tara Romaneasca la hochei (se refera la echipa Sport Club Miercurea-Ciuc - n.r.). M-ai inteles?!

Lacatus: Ihi!

Becali: Ma, o sa discutam. Da-l in p... mea! Nu-i problema... Ba, ce faci, ma Mariuse, cu ce vrei sa joci acum, cu Petre sau cu Nesu. Joci cu Petre, i?

Lacatus: Pai sa-i vad saptamana asta cum... da? cu Petre vreau sa joc sau... nu stiu.

Becali: Da, da, pai joci cu Petre acum si marti cu Nesu.

Lacatus: Pai asta e! Sa vedem cum... le facem, cum le dibuim noi sa...

Becali: Da! Ce? Pai ce? Joci cu Petre acum si dupa aia marti joci cu Nesu, ca Petre nu poate. Dupa aia joci cu Nesu, cu Petre. M-ai inteles?

Lacatus: Pai da!

Becali: Pai, da? ce? Noi trebuie sa ne speculam jucatorii no?tri, foarte buni, de valoare tre? sa-i speculam sa fie odihniti jucatorii nostri. Nu?

Lacatus: Pai da!

Becali: A!... Pai da? acum si Mirel (Mirel Radoi - n.r.) joaca? Nu joaca.

Lacatus: Nu cred.

Lacatus: Nu! Am vorbit cu el dimineata, am vorbit si acum dupa-amiaza, il tot doare. Doctorul a zis ca ii face maine un RMN sa vada, ca la primul nu s-a vazut nimic, da? era chiar atunci a doua zi.

Becali: Acum sa-i faca inca unul sa vada. Dimineata cand il apasa, cand eram eu la stadion dimineata, il durea.

Lacatus: Oricum, cred ca la... la Galati sigur nu... Si daca nu merge la Galati, iti dai seama, ca nici cu Timisoara cred ca nu... ca peste doua zile. ?Mi-e frica de Plesan?

Becali: Las-o naibii, ca avem noi fundasi, nu-i problema. Ca daca vine si Lovin acum nu mai mi-e frica ca luam noi gol. Da-i in p...mea. Vine Lovin acum, acum. Ma intelegi?... Si o sa jucam cu Lovin, nu mai jucam cu Plesan, ca mi-e frica de Plesan.

Lacatus: Ma, n-a jucat prost nici la Bistrita si nici acum...

Becali: Ma, a jucat foarte bine, da? nu se compara.

Lacatus: ...si la Vaslui a jucat bine.

Becali: A jucat foarte bine, nimic de spus, dar nu se compara. Nu am emotii cand e Lovin in teren. N-am... nu, nu, nu, ­n-am frica deloc. Intelegi? Controlez jocul, vad cu jocul cum e... cu... controlam jocul, orice chestie... Pac!... recuperam repede. Ma intelegi? Jucam cu Lovin. Bine, noi putem dupa aia sa o combinam. Intelegi? Daca vine Lovin, noi putem sa o combinam. Sa jucam daca este... sa jucam cu aia... vedem, daca jucam vineri, sambata, marti... poate... vedem. Il odihnim pe Dica in meciul de acasa, cu Timisoara. M-ai inteles? Sa jucam celalalt meci... Cu Craiova in deplasare, vedem noi, nu?

Lacatus: Sa vedem cum... sa iasa bine si apoi dupa aia vom vedea.

Edited by Marius