fcsteaua.ro

Concurs: Cel Mai Inspirat Mesaj Al Primei Jumatati De Sezon

90 posts in this topic

Asociația Independentã a Suporterilor Stelisti lanseazã, prin intermediul www.fcsteaua.ro, un nou concurs destinat tuturor suporterilor steliști! Dupã concursul prilejuit de Sãrbãtoarea Crãciunului, "Bradul Roș-Albastru", AISS vã propune un concurs cu privire la activitatea celor douã peluze steliste în turul sezonului 2008-2009.

Scopul acestui concurs este ca suporterii roș-albaștri sã decidã care a fost cel mai inspirat mesaj afișat de ultrașii Stelei în aceastã toamnã. Alegerea se va face între 10 mesaje selectate de noi - am cãutat sã propunem câte un mesaj al fiecãrui grup ultra' din Peluza Nord și Peluza Sud, pe cât posibil cel mai inspirat. În continuare, vã revine vouã rolul sã desemnați mesajele câștigãtoare, care vor fi premiate de Asociația Independentã a Suporterilor Steliști.

Cele 10 mesaje propuse sunt::

'08-'09 ne dorim: Furie, Iubire, Ambiție, Respect, Extaz ( Steaua - AS Roma) - Roosters/Nord

Roosters

Dorința fanilor / Umbritã de mirajul banilor (Oțelul Galați - Steaua) - Glas/SUD

Glas

Ziua dreptãții / NE Clarificã de ce în UEFA nu joacã idioții (Dinamo - Steaua) - Shadows/Nord

Shadows

E posibil ca cel de lângã tine sã fi mers la Roma pe banii tãi (Dinamo - Steaua) -Ultras/SUD

Ult*ras

Buzunare goale, la sute de kilometri depãrtare / vise și emoții ale unei tinereți neconvenționale (Bayern Munchen - Steaua) - Banda Ultra/SUD

Banda Ultra

Nu e Salam cu piesã Reggaeton / E Vali Bulgaru' la microfon (Rapid - Steaua) - Nucleo/Nord

Nucleo

În 12 ani, v-ați umplut de bani�(Dinamo - Steaua) - contramesaj Triada/Nord

Triada

Ai fãcut doar 2% / ªi te-a mai bãtut și-o tutã (Steaua - Fiorentina) - bãieții din dreapta jos/Nord

Baietii din dreapta jos - Nord

Visați sã jucați cu echipe mari / treziți-vã�v-au scos niște pescari (Dinamo - Steaua) - Flacaii/Nord

Insurgentii

Un cioban who's livin' la vida loca / ajunge seara acasã și-o arde pe coca (Steaua - Fiorentina) - Vacarm/SUD

Vacarm

Edited by Azzido

Visați sã jucați cu echipe mari / treziți-vã…v-au scos niște pescari (Dinamo - Steaua) - Insurgenții/Nord

Gresit .

Acel mesaj e facut de un grup de baietzi care au parasit insurgentii .

De aceea e semnat si P N .

mergeau mai multe...dar s-a ales doar 1 singur mesaj de grup...daca ar fi sa fac un top 3,as alege mesajele nucleo,banda si cel cu 2%...

Visați sã jucați cu echipe mari / treziți-vã…v-au scos niște pescari (Dinamo - Steaua) - Insurgenții/Nord

Gresit .

Acel mesaj e facut de un grup de baietzi care au parasit insurgentii .

De aceea e semnat si P N .

baieti si fete ... sau baieti si o fata

P.S:pentru cine ma intreaba pe privat cine e Vali bulgaru'...e seful tarafului de lautari de la rapid...seful de galerie pardon

Edited by rezistenta_ultras

greu de ales, toate mesajele sunt inspirate. eu l-am votat pe cel de la meciul cu bayern.

Foarte bune unele mesaje. Chiar nu stiu ce sa aleg, simt ca ar trebui vreo 4-5 locuri 1.

1. Banda Ultra/SUD - pentru chintesenta vietii ultra : Buzunare goale, la sute de kilometri depãrtare / vise și emoții ale unei tinereți neconvenționale

2. restul - e greu de ales, mai ales ca se incadreaza la genuri diferite: ironice, comice,

melancolice etc.

Edited by dee

E posibil ca cel de lângã tine sã fi mers la Roma pe banii tãi e genial.

unele mesaje foarte bune altele mai putin...oricum ala cu "buzunare goale..." a fost cel mai frumos parerea mea :steag_cruce_invers:

Toate mesajele sunt frumoase dar cel care imi place cel mai mult si l-am votat e acela de la meciul cu Bayer :steag_sah_mic:

RESPECT Nord&Sud!

greu votul.

Pentru mine locul 1 este ocupat de banda si de nucleo. cu un mic plus pentru banda, care i-am si votat.

cel mai bun a fost acel

...Real sau virtual..clasicul. ..M**E Dinamo...din groapa:)

Buzunare goale, la sute de kilometri depãrtare / vise și emoții ale unei tinereți neconvenționale (Bayern Munchen - Steaua) - Banda Ultra/SUD.

Cel mai bun.Felicitari baieti.

Am votat E posibil ca cel de lângã tine sã fi mers la Roma pe banii tãi (Dinamo - Steaua) -Ultras/SUD

Interesant si cel cu " In 12 ani...", mai ales felul in care s-a aflat mesajul cainilor.

Am votat E posibil ca cel de lângã tine sã fi mers la Roma pe banii tãi (Dinamo - Steaua) -Ultras/SUD

Interesant si cel cu " In 12 ani...", mai ales felul in care s-a aflat mesajul cainilor.

care a fost mesajul spurcatilor?

Greu,greu de decis...Foarte profund cel de la meciul cu Bayern si fooooooarte tare " E posibil ca cel de lângã tine sã fi mers la Roma pe banii tãi".

e trist ca in loc sa votam infintarea unei singure peluze noi votam ca ala are bradu mai colorat sau ca ala a facut mesaju mai caligrafic sau ca ideea lui e mai smechera dar si mai trist e ca sunt oameni din peluza care voteaza si nu ia nici unu atitudine evident cu mici exceptiTOATE SUNT REUSITE AVAND IN VEDERE CA VIN DIN PELUZELE NOASTRE