Posted January 24, 2009 · Report post daca am cu cine sa joc Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2009 · Report post 3. meph_frumossu vs yamasha_tusca eu joc cu meph pana la urma? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2009 · Report post 3. meph_frumossu vs yamasha_tusca 2-2 3-1 ... meritam mult mai mult in al doilea meci:( Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2009 · Report post Joc si eu cu fifa_for_fun mai incolo . . . Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2009 · Report post 6-4, 4-6, am convenit sa dam maine decisiv Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2009 · Report post Ion cum e cu posturile unul dupa altul? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 · Report post In cazul de mai sus sunt permise Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 (edited) · Report post SFERTURI 1. Alex_tzuppy 2. meph_frumossu - mihai1411 3. marianbolohan 4. puricele88 Se joaca in dubla mansa, host la alegere,regulile si setarile din campionat + restrictie QW. In caz de egalitate dupa cele 2 meciuri , se joaca un al 3 lea DECISIV,inclusiv penalty-uri. Termen : 30 ianuarie , ora 22 : 00 Edited January 28, 2009 by mihai1411 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 (edited) · Report post dogu_91: facem pariu ca o sa cad dogu_91: cu alex dogu_91: sau purice? dogu_91: s3rgyu_adriano_13: posibil E clara .... Pana aici am mers. Dogu - Purice 2-3 Purice - Dogu 3-3 Dupa ce ca a ales al 2 si eu al 30 mai are si bulan. Edited January 26, 2009 by GOD Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 · Report post mai departe se stia de dupa grupe cum se joaca...1-2 3-4,ca sa ajunga in finala locul 1 si 2 din sezonul trecut,alex si puricele adica Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 · Report post pai de ce mai jucam atunci?? )) =)) daca deja stiti finala?? sa ne mai agitam?? cu dat host .. connect .. nebunii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 · Report post O sa fie finala meph vs fifa for fun Mizez pe puricele88 si sezonul asta.Bag 1 mil la PublicBet Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 (edited) · Report post Blind treaba ta dar pierzi bani. Edited January 26, 2009 by GOD Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 (edited) · Report post dogu_91: facem pariu ca o sa cad dogu_91: cu alex dogu_91: sau purice? dogu_91: s3rgyu_adriano_13: posibil E clara .... Pana aici am mers. Dogu - Purice 2-3 Purice - Dogu 3-3 Dupa ce ca a ales al 2 si eu al 30 mai are si bulan. las` ca se razbuna god pe voi in campionat:)) incerc sa intru si eu sa-l ajut. p.s. sper sa intru sa joc cu zdreanta de la Liga:)) hai ionutz..macar cupa sa o castigi..o sa pici cu purice sa-l razbuni pe god. Edited January 26, 2009 by Dany's Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2009 · Report post 3. fifa_for_fun vs marianbolohan 1-4 marianbolohan vs fifa_for_fun 3-0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2009 · Report post 3. fifa_for_fun vs marianbolohan 1-4 marianbolohan vs fifa_for_fun 3-0 Am jucat cu i0n ... m-am calificat mai departe dupa care am jucat cu marianbolohan si am fost invins .. Confirm .... Bafta mai departe Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2009 · Report post 1. Alex_tzuppy - quitarr 7-3 5-5 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2009 (edited) · Report post meph_frumossu - mihai1411 2-1;3-5,echilibrate meciuri SEMIFINALE 1. Alex_tzuppy - mihai1411 2. marianbolohan - puricele88 Se joaca in dubla mansa(cu regula golului din deplasare), host la alegere,regulile si setarile din campionat + restrictie QW. In caz de egalitate dupa cele 2 meciuri , se joaca un al 3 lea DECISIV,inclusiv penalty-uri. Termen : 4 februarie, ora 22 : 00 Edited January 30, 2009 by mihai1411 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2009 (edited) · Report post ii dau 5-2 la el acasa....frustratului de 30 de ani...si zice ca gaseste el un chiuw al meu inexistent....si gata el e calificat t astept la retur...dupa ce postezi reluarea sa vada si restul k nu esti la mata aks sa faci u legile aici batrane Edited February 1, 2009 by alexxx_tzupy Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2009 (edited) · Report post pt folosirea qwului tzupy a fost exclus din competitie ) reluare ti-o dau cand vrei sa te uiti alex si derulezi pana la 7:42...si imi zici ce e ala de pe Ronaldo pe tevez oricum vb lui blind,in afara de w lung pe Ronaldo nu prea te descurci sa faci o faza Edited February 1, 2009 by mihai1411 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2009 · Report post dupa cum fuge tevez dupa minge....se vede clar ce e ma batranule.cand dai chiuw varful fuge dupa minge de rupe cocosatule Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2009 · Report post pt folosirea qwului tzupy a fost exclus din competitie ) reluare ti-o dau cand vrei sa te uiti alex si derulezi pana la 7:42...si imi zici ce e ala de pe Ronaldo pe tevez oricum vb lui blind,in afara de w lung pe Ronaldo nu prea te descurci sa faci o faza Asteptam sa faci "publica" reluarea aceea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2009 · Report post normal ar fi sa vedem toti reluarea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2009 (edited) · Report post comisia e de ajuns sa o vada,nu vreau sa creez polemica,e de ajuns daca 1 din comisie zice ca nu a fost qw s-a stabilit ca m-am inselat eu,posibil sa fi dat cu a,am fost indus in eroare de faptul ca nu a aparut nici o linie cand a degajat cu a totusi ,niste scuze pt limbaj , astept si jucam si returul alex deci in tur (la mine acs) Alex_tzuppy - mihai1411 5-2 Edited February 1, 2009 by mihai1411 Share this post Link to post Share on other sites