Sign in to follow this  
Followers 0
mihai1411

Cupa Fcsteaua

154 posts in this topic

nu este corect asa ceva ... absolut deloc corect ... cel mai corect ar fi meciuri de departajare ... fiecare cu fiecare !

Edited by klaus_e89

Va rugasem sa asteptati o saptamana ca n-are lumea timp oricand.

-Daca sunt 3 sau mai multe echipe sau jucatori implicati in departajare, se va calcula pentru echipele si jucatorii in cauza, clasamentul intre ele. Criteriile de departajare pentru acest clasament sunt: numarul de puncte, meciul direct(1), golaverajul(2), golurile marcate, golurile primite.

-Daca gresesc cu ceva, corectati-ma !

klaus_e89 2 - 1 buli2buli

klaus_e89 0 - 2 Danny_racari_92

buli2buli 2 - 1 Danny_racari_92

-------------------------------------------

Danny_racari : 2 1 0 1 3-2 3 pct Racari este peste Klaus si are cea mai categorica victorie in conditiile in care Klaus are cel prost golaveraj.

Buli2buli : 2 1 0 1 3- 3 3 pct - Buli este peste danny racari la meciul direct dupa nr de puncte

Klaus : 2 1 0 1 2-3 3 pct - Klaus este peste Buli2buli la meciul direct dupa nr de puncte

Pentru o alta decizie/parere , lasati-i pe Ion, Mihai sau Bubutza.Sa nu mai facem off-topic

Edited by blindica

este aberant ca cineva pe care am batut sa mearga mai departe din cauza faptului ca eu am luat bataie de la altcineva :| cel mai corect ar fi un set de meciuri , decisive ...

corect ... apoi sansele sa mai apara situatii de genul asta ar fi fost foarte mici ... blindi esti vinovat de toate relele din lume ! mainile la spate treci la colt ! :*

Edited by klaus_e89

Va rugasem sa asteptati o saptamana ca n-are lumea timp oricand.

-Daca sunt 3 sau mai multe echipe sau jucatori implicati in departajare, se va calcula pentru echipele si jucatorii in cauza, clasamentul intre ele. Criteriile de departajare pentru acest clasament sunt: numarul de puncte, meciul direct(1), golaverajul(2), golurile marcate, golurile primite.

-Daca gresesc cu ceva, corectati-ma !

klaus_e89 2 - 1 buli2buli

klaus_e89 0 - 2 Danny_racari_92

buli2buli 2 - 1 Danny_racari_92

-------------------------------------------

Danny_racari : 2 1 0 1 3-2 3 pct Racari este peste Klaus si are cea mai categorica victorie in conditiile in care Klaus are cel prost golaveraj.

Buli2buli : 2 1 0 1 3- 3 3 pct - Buli este peste danny racari la meciul direct dupa nr de puncte

Klaus : 2 1 0 1 2-3 3 pct - Klaus este peste Buli2buli la meciul direct dupa nr de puncte

Pentru o alta decizie/parere , lasati-i pe Ion, Mihai sau Bubutza.Sa nu mai facem off-topic

pai cam asta e departajarea... o fi corect, nu o fi corect, asta este.

Mie mi se pare foarte corect sa fie doar 1 meci intre echipe. De asta e cupa, sa se poata orice intampla. Mi se poare oarecum rusinos ca cei din A sa se planga, mai ales ca nu poti compara Inter si Arsenal cu Portsmouth si Everton. :tomato:

Departajarea facuta de blindica e corecta si se conformeaza regulamentelor tuturor turneelor finale. rules.JPG

o aberatie ... nu cumva primul criteriu este meciurile directe ? cum sa se duca mai departe cineva pe care eu am batut ? deci implicit mai slab ca mine ... in continuare cred ca solutia cea mai buna ar fi un set de meciuri de departajare ...

Edited by klaus_e89

normal ca e golaverajul daca nu se poate departaja dupa meciul direct

nu-l mai injurati pe blind,el a pus doar programul........

s-a pus un singur meci ca sa terminam cam cand se termina campionatul,nu am avut timp sa fac programul mai devreme ca sa se joace 2 meciuri

acum cu diferenta dintre echipe ce vreti sa fac?sa pun o grupa cu echipe de 3 stele,1 cu echipe de 4?si in fotbalul de zi cu zi sunt capii de serie si restul lumii

grupele le-am facut astfel incat in finala,semifinale etc,sa se intalneasca cei mai buni din sezonul trecut,si asa o sa fie de acum inainte in cupa

le:alinn50c s-a retras din competitie,cei din grupa 4 castiga 3-0 meciul cu el

Edited by mihai1411

Grupa 3:

danny1ok - FC Liverpool vs rusu_andrey2005 - Villarreal 1-5

rusu_andrey2005 ? Villarreal vs hitchockian ? Udinese 3-1

Edited by bubutza

Grupa 5 :

f1or_cs - AC Milan vs nnmfifa08 - Schalke 04 2-3

fifa_for_fun - CF Sevilla vs nnmfifa08 - Schalke 04 4-1

nnmfifa08 - Schalke 04 vs serilius_2005 ? Hamburg ---

Edited by noname_fu

este absurd si aberant sa se duca inaintea mea cineva pe care am invins ...

Grupa 5

f1or_cs - AC Milan vs fifa_for_fun - CF Sevilla 1-4

fifa_for_fun - CF Sevilla vs nnmfifa08 - Schalke 04 4-1

fifa_for_fun - CF Sevilla vs serilius_2005 - Hamburg ... Te astept Serilius ;)

Edited by branica

Grupa 2

s3rgyu_adriano_13 - blind1ro 1-2 . Bafta blind si quitarr mai departe. Nu ma asteptam . Joc slab , nu imi revin. Asta este.

Grupa 2 - gata

1 .quitarr - 3 2 1 0 13 - 6 7 pct

2 blind1ro – 3 2 1 0 7 - 6 7 pct

3 s3rgyu_adriano_13 3 1 0 2 6 – 9 3 pct

4 badboy_steaua – 3 0 0 3 7 - 13 0 pct

Edited by blindica

este absurd si aberant sa se duca inaintea mea cineva pe care am invins ...

Daca asa a fost regulamentu` asta e..

Edited by Dany's

GRUPA 3

danny1ok - FC Liverpool ( 2) vs (4) meph_frumossu - Valencia CF

meph_frumossu - Valencia CF (6) vs (3) rusu_andrey2005 - Villarreal

meph_frumossu - Valencia CF (3) vs (0) hitchockian - Udinese

Edited by meph_frumossu

De ce sa influenteze un rezultat exterior duelul dintre mine si buli ? daca ar fi asa s-ar putea judeca si dupa clasmaentul general unde eu am golaveraj mai mare ... sunt doua situatii in care un rezultate exterior poate decide cine merge mai departe : in clasamentul general unde victoria mea in fata lui Ronaldo ma tirmite mai departe pt ca am golaveraj mai mare si in clasamentul dintre noi 3 unde infrangerea mea in fata lui danny ma lasa acasa pentru ca am golaveraj mai mic . Avem doua situatii in care 2 factori influenteaza calificarea. Una favorabila mie, una favorabila lui buli.

Sign in to follow this  
Followers 0