Posted December 22, 2008 (edited) · Report post Vineri, 27.02.2009, ora 20,45. Transmis de Antena 1. LIVE TEXT pe FCSTEAUA.RO Edited February 17, 2009 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2008 · Report post Un meci pe care in mod normal ar trebui sa-l castigam. Pentru ca jucam acasa. In fata propriilor suporteri, pe stadionul pe care am obtinut marea performanta. Dar ce mai e normal in ziua de azi. Dinamo, cu un lot mediocru si cu un joc asisderea, se afla in varful ierarhiei. Unirea, cu o echipa incropita din jucatori luati de te miri unde, a fost revelatia actualei stagiuni. In fine, hipopotamul Iancu de Giulesti isi schimba antrenorul care daduse masura valorii sale, Rapid e foarte aproape de a se desfiinta, ca sa nu mai spun de echipe ca Poli Iasi sau Otelul Galati. Pentru primul meci din retur ne asteptam ca echipa sa fie bine pregatita si motivata, pentru a realiza prima victorie. Nu stim daca jucatorii din vechea garda vor continua la noi sau se vor transfera. Nu stim daca din lotul echipei a doua Lacatus va opri pe cineva in lotul primei echipe. Nu stim daca vom transfera un goleador autentic si un fundas stanga tanar si de valoare. Dar victoria trebuie sa vina si Lacatus sa intrerupa lungul sir de insatisfactii inregistrate in tur in dreptul sau. E ultima lui sansa. Pe de alta parte Vasluiul dispune de jucatori buni si de un antrenor - Viorel Moldovan - cu o conceptie profesionista a jocului si cu dorinta de afirmare. Noi ii dorim succes, dar din etapa urmatoare. Sa nu uitam niciodata cum am fost primiti in turul campionatului pe stadionul vasluian. Cu bannere ostile, injositoare si jignitoare, cu sloganuri si atitudine ostila, tonul acestora fiind dat de investitorul local Adrian Porumboiu, care are o ura neinteleasa impotriva Stelei. Sa le facem viata un calvar timp de 90 + 5 minute. Pronostic Steaua - Vaslui: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2008 · Report post Cata dreptate ai Virgile. E meci de 1 solist. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2008 · Report post Cat de tare! ))))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2008 (edited) · Report post Nu stim daca jucatorii din vechea garda vor continua la noi sau se vor transfera. Nu stim daca din lotul echipei a doua Lacatus va opri pe cineva in lotul primei echipe. Nu stim daca vom transfera un goleador autentic si un fundas stanga tanar si de valoare. Dar victoria trebuie sa vina si Lacatus sa intrerupa lungul sir de insatisfactii inregistrate in tur in dreptul sau. E ultima lui sansa. tot ce nu stim ar trebui sã se întâmple urgent , pronostic 2-1 scurt Edited December 24, 2008 by Guardian Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2008 · Report post stiu ca suntem in perioada sarbatorilor dar chiar sa ne imbatam aiurea....voi vreti rezultate cu Lacatus antrenor si cu Lovin si Banel jucatori? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 25, 2008 · Report post Rezultatele intotdeauna au venit si o sa vina mereu. de ce oare? Pentru ca Steaua e echipa de valoare ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2009 · Report post sa speram ca batem..scorul nu conteaza,dar conteaza sa batem,deci..sa batem Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2009 · Report post cu sloganuri si atitudine ostila, tonul acestora fiind dat de investitorul local Adrian Porumboiu, care are o ura neinteleasa impotriva Stelei. porumboiu a arbitrat in general corect Steaua. ca patron e altceva. gh Constantin si craciunescu ne-au mazilit mereu cu fluierul! eu as vrea sa batem, dar cred ca luam bataie. rau chiar! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2009 · Report post Cu Lacatus antrenor, cu Radoi plecat, cu transferuri de 10 milioane de euro (care nu exista logic), pariez ca ori castigam printr-un amarat de gol obosit, ori ne-o luam rau. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2009 · Report post La ce au aratat,baietii,in meciurile de pregatire,nu cred ca vom vedea o victorie a ros-albastrilor,desi mi-o doresc. Am inteles ca Vasluiul s-a intarit, in perioada asta,in timp ce noi nu am adus nimic,remarcabil.V-a fi foarte greu, pentru noi suporterii! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2009 (edited) · Report post Spre deosebire de noi, cei din Vaslui au transferat cinci jucatori. - un fundas, trei mijlocasi si un atacant, intarindu-si astfel toate compartimentele: Serge Ognadon Akakpo -Togo/Franța- (fundaș, AJ Auxerre), Milo¹ Pavloviæ -Serbia- (mijlocaș, Académica de Coimbra), Nemanja Milisavijeviæ -Serbia- (mijlocaș, Vardar Skopje), Johnny Szlykowicz -Franța/Polonia- (mijlocaș, Neuchâtel Xamax), Wesley Lopes Da Silva -Brazilia- (atacant, Leixões Sport Club Matosinhos). Asta in conditiile in care unul N'Doye s-a transferat la Dinamo, iar alti 8 jucatori sunt pusi pe lista de transfer. Dintre ei se remarca doua nume cunoscute: Marian Aliuta si Nemanja Jovanovici. Stagii de pregatire la: 16-26 ianuarie, Rio Maior (Portugalia) 1-12 februarie, Antalya (Turcia) FC Vaslui - Lech Poznan (Polonia) FC Vaslui - Spartak Trnava (Slovacia) FC Vaslui - Lechia Gdansk (Polonia) FC Vaslui - Neftchi Baku (Azerbaidjan) Steaua a disputat in cele doua stagii de pregatire, 8 meciuri, din care a castigat 4, a terminat la egalitate 3 si a pierdut unul. Golaveraj: 12 - 7. Steaua a marcat in toate meciurile cu exceptia unuia singur. Meciul cu danezii de la Aalborg la care de fapt au si pierdut. Media golurilor marcate este de 1,71/meci. In conditiile in care atacul marcheaza, iar apararea isi face datoria, e de asteptat un retur in care putem spera la titlu. Edited February 16, 2009 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2009 · Report post meciul va fi pe 27 sau 28 februarie.??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2009 · Report post Cu Vaslui e cam greu sau aproape imposibil (din ceea ce stim de la TV si presa, datorita urei), dar daca Steaua joaca la fel de mizerabil si totusi castiga cu 1 0, inseamna ca a intervenit Gigi cu valiza... ca asa se intampla mereu cand jucam prost si castigam cu 1 0... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2009 · Report post Bai, vorbesti de parca Vasluiul e Manchester United cel putin. Nicio echipa romaneasca nu joaca cine stie ce, lasati caprele vecinilor, ca-s la fel de raioase ca ale noastre. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 · Report post @Lari Nici nu intra in discutie ca Vasluiul ar fi Manchester.Doar ca,prin prisma transferurilor pe care le-au facut,in timp ce de la noi pleaca fara a mai veni cineva,este normal sa te gandesti ca sunt ceva mai buni ca in tur.Asta pur teoretic,este adevarat.Si cum nici in tur ,Vasluiul,nu a fost o echipa de nebagat in seama,este normal sa te gandesti la o eventuala infrangere in fata lor.Asa ca nu ne ramane altceva de facut,decat sa asteptam meciul,cu speranta, ca baietii nostri ne vor demonstra ,ca nu capra noastra este cea mai raioasa! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 (edited) · Report post Vaslui. Echipa unui parvenit ambitios, care a transformat dragostea vasluienilor pentru Steaua, intr-o ura neinteleasa decat de ei. A inceput prin a interzice simpatizantilor din orasul cu rezonante istorice, sa vina in culorile ros-albastre la meciurile Stelei. Concomitent a comandat "Mustatilor" lui din galeria galben-verde sa inventeze si sa scandeze slogane scabroase antisteliste. Nici presa nu a fost mai prejos, referirile la adresa Stelei fiind jignitoare, josnice. Cine sunt ei? Ce mari performante a realizat echipa lor? Iata declaratii dinaintea disputarii ultimului Vaslui - Steaua: Tabãra vasluianã: "Eu sper ca meciul sa se joace doar pe teren si sa fim noi invingatori. De Steaua nu mi-e frica pe teren, ci pentru jocul lor de culise", a spus Lucian Burdujan. "Sper ca nimeni sa nu mimeze fotbalul in meciul cu Steaua. Petre Marin poate sa zica ca toti cei din Tadjikistan tin cu Steaua. E treaba lui. La Vaslui il asigur pe Marin ca toata lumea tine cu echipa mea, nu cu Steaua", a declarat Adrian Porumboiu. "Vasluienii s-au saturat de Gigi Becali si de Steaua. S-au saturat ca favoritii lor sa fie învinsi de jocurile de culise ale lui Becali. Bricheta, valiza si toate „actiunile” patronului stelist au facut ca vasluienii sa nu mai „înghita” deloc acest club", a scris astãzi presa din Vaslui. “Oricine va purta obiecte vestimentare în culorile Stelei sau orice alt simbol al echipei oaspete nu va avea acces în stadion", au spus oficialii grupãrii moldave. Isteria lui Porumboiu a atins cote maxime în sezonul trecut, dupã victoria Stelei cu 1-0. Golul lui Pepe Moreno l-a demis practic pe Dorinel Munteanu, patronul moldovenilor acuzând-uși antrenorul cã trântit meciul la sugestia lui Gigi Becali. ªi partida din aceastã searã se anunțã una încinsã. ªi asta la propriu pentru cã Porumboiu promite cã va da foc la stadion dacã Steaua va câștiga prin mijloace mai puțin ortodoxe. Sa-i primim cum se cuvine. Sa le oferim un tratament similar si sa le facem viata un iad in Templu! Porum boy-ul trebuie sa primeasca o binemeritata lectie. Sa-i scoatem fumurile din cap. Sau gargaunii. Edited February 17, 2009 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 · Report post meciul va fi pe 27 sau 28 februarie.??? Vineri 27 februarie 2009, ora 20,45. Transmis in direct de Antena 1. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 · Report post Se pare ca Goian nu va juca cu Vaslui din cauza cartonaselor galbene... In evidenta Stelei, Goian apare doar cu 3 cartonase galbene, dar la solicitarea GSP, LPF s-a conformat, si a descoperit ca Goian are 4... "Deși în evidența Stelei Goe are 3 "galbene", LPF a verificat, la solicitarea GSP, rapoartele observatorului și arbitrului și i-a anunțat pe roș-albaștri cã fundașul e suspendat." Deci GSP se baga aiurea unde nu e treaba lor Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 · Report post @Daniel-Ionut Poate ca este mai bine asa.Daca se baga gsp-ul dupa,exista posibilitatea pierderii, punctelor,la masa verde.Asta in cazul ca ne vom fi adjudecat acele puncte. Deci,tot raul spre bine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 · Report post noi nu stiam, dar vasluiul stia de Goian. daca Goe era pe teren, aia faceau figuratie, si apoi faceau contestatie si castigau cu 3-0. de data asta gsp ne-a facut un bine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 · Report post Stiu ca exista posibilitatea sa pierdem cu 3-0, dar clubul TREBUIA sa stie ca Goian avea 4 galbene, nu sa afle din presa... Ce este atat de greu sa tii o evidenta a cartonaselor... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 · Report post Voi chiar credeti ca nu si-ar fi dat nimeni de la club seama ca Goian e suspendat? Sunt discutii inutile. Despre meci,spun doar atat...daca si cu Vaslui ne tremura chilotii, e clar ca s-a dus titlul...dar eu cred ca batem sigur la 2-3 goluri diferenta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 · Report post Eu zic ca daca batem, vom bate foarte greu, si doar cu 1 0.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 · Report post Voi chiar credeti ca nu si-ar fi dat nimeni de la club seama ca Goian e suspendat? Sunt discutii inutile. Despre meci,spun doar atat...daca si cu Vaslui ne tremura chilotii, e clar ca s-a dus titlul...dar eu cred ca batem sigur la 2-3 goluri diferenta. Optimist, chiar foarte optimist... Da imi place cum suna "scenariul" tau Share this post Link to post Share on other sites