Posted December 17, 2008 (edited) · Report post enjoy, sincer vorbind, meciurile de doi bani si de infarct ar fi o problema dar nu cea mai mare. Tare mi-e insa sa nu-l apuce intr-o zi pe nebun pandaliile si sa faca vreo tampenie iar apoi sa sacrifice Steaua ca sa scape el. Edited December 17, 2008 by DanStan Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2008 · Report post chiar daca nu are legatura decat cu titlul, poate putin, doresc sa fac cunoscut tuturor celor interesanti faptul ca maine in piata victoriei la ora 11:30 va avea loc un meeting impotriva taxei de poluare si a unui guvern ce isi permite sa tripleze o taxa peste noapte, apelez si eu la titlul acestui articol nu ne vom preda niciodata, cine doreste este asteptat sa vina Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2008 · Report post Voi nu intelegeti nimic din fenomenul asta si din ce se intampla in jurul Stelei. In primul rand nu stiu cum unii dintre voi isi permit sa-l faca tradator sau jeg(celalalt forum), ordinar??? Baieti sunteti niste bieti soricei de calculator care nu cred ca au dat niciodata in minge. Eu am 17 ani, dar inteleg foarte bine ce inseamna Lacatus pentru Steaua(l-am si prins in ultimii 2 ani cred la Steaua...in sensul ca am ineput sa ma uit la meciuri of course). Apoi revenirea asta ii mai da o sansa sa demonstreze ca e antrenor. Practic Dorinel a esuat lamentabil si Lacatus e indreptatit sa creada ca poate redresa echipa. Nu vreau sa se inteleaga din postul asta ca Lacatus e un antrenor maret, stralucit etc. Dar ceea ce am citit in unele posturi pur si simplu m-a scarbit. Daca asta e atitudinea "moralistilor" nu cred ca o sa mai ma obosesc sa intru pe forum. Daca si pe Lacatus il injuram ...nush ce sa zic...cred ca Becali e un patron si un om extraordinar in comparatie cu noi. Fara ironie. Auziti-l si pe asta!Ca tot era vorba de naivitate in articol,pot spune ca "il_scorpio" e cel mai mare naiv de pe forumul acesta(zic naiv ca sa nu-l jignesc mai tare)!!!Singurul care nu a inteles nimic din fenomenul acesta esti TU!!!Crezi ca daca unii de pe acest forum nu au jucat fotbal nu inteleg fenomenul!Cunosc multi oameni carora nu le place sa joace fotbal dar inteleg fenomenul mult mai bine decat tine!Fotbalul nu presupune numai lovirea mingii cu piciorul!Probabil acesta este nivelul tau actual de intelegere...Intelegi fotbalul in cel mai pur stil becalian!Probabil esti si membru png si chiar ai o statuie cu Jiji in curte!Mare pacat ca esti unul dintre cei 2% care inca mai cred ca Becali e un om "extraordinar"! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2008 · Report post Lari, tare mi-e teama ca o data cu venirea antrenorului-simbol, multi s-au predat deja! Sigur, ramanem noi, astia mai "limitati", sa protestam impotriva umilintelor la care ne supune scarnavia din Pipera! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2008 · Report post Auziti-l si pe asta!Ca tot era vorba de naivitate in articol,pot spune ca "il_scorpio" e cel mai mare naiv de pe forumul acesta(zic naiv ca sa nu-l jignesc mai tare)!!!Singurul care nu a inteles nimic din fenomenul acesta esti TU!!!Crezi ca daca unii de pe acest forum nu au jucat fotbal nu inteleg fenomenul!Cunosc multi oameni carora nu le place sa joace fotbal dar inteleg fenomenul mult mai bine decat tine!Fotbalul nu presupune numai lovirea mingii cu piciorul!Probabil acesta este nivelul tau actual de intelegere...Intelegi fotbalul in cel mai pur stil becalian!Probabil esti si membru png si chiar ai o statuie cu Jiji in curte!Mare pacat ca esti unul dintre cei 2% care inca mai cred ca Becali e un om "extraordinar"! E un pusti de 17 ani, ce sa ceri ? El stie ca vine Lacatus, ca-i striga numele cu prietenii lui la meciuri, chiar daca nu l-a vazut jucand decat trei meciuri. Nu stie ce insemna Lacatus pentru Steaua si cat s-a schimbat atitudinea lui. Nu stie de ce i se spunea Fiara, de ce doare atat de rau pentru fanii cu ceva mai multi ani decat el cand Lacatus se indoaie de spate in fata lui Becali. Pentru el, Becali e un om extraordinar pe langa noi. Poate pe langa tine, Il Scorpio. Nu ne cobori si pe ceilalti in galeata cu laturi in care se scalda jegul ala de patron. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2008 · Report post Il Scorpio Apoi revenirea asta ii mai da o sansa sa demonstreze ca e antrenor. Practic Dorinel a esuat lamentabil si Lacatus e indreptatit sa creada ca poate redresa echipa. Nu crezi ca un an intreg a fost timp destul ca sa poata demonstra Lacatus ca e antrenor? Si de ce a esuat Dorinel lamentabil? Dorinel a facut egal cu cainii in groapa, cu iranienii pe ghiulesti si cu oltenii la Craiova. A batut si urziceniul. Singurul lui esec a fost egalul de acasa cu Timisoara. Sau poate tu voiai sa bata pe bayern si Lyon in deplasare? Dorinel nu a gresit cu nimic. A luat o echipa distrusa de Lacatus si a incercat sa o redreseze.Si i-a iesit destul de bine. Acum s-a intors Lacatus ca sa isi finalizeze opera. Prea repede ati uitat ca el ne-a bagat in acea serie de 13 meciuri fara victorie. Nu cred ca Lacatus poate redresa echipa! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2008 · Report post @ bla bla... Degeaba vii de departe,nu se cunoaste!Am ajuns la concluzia ca nu te pricepi ,catusi de putin,la fotbal,dar iti face o imensa placere sa intri in contradictoriu cu majoritatea. Multi din cei ce sunt atacati,vehement de tine,vin cu argumente,mai mult sau mai putin corecte......dar vin cu ceva.Ori tu bati campii cu ciobanul tau,cel mai bun,cel mai bogat...etc. A...si sa nu uit:este usor sa le vorbesti unor"pustani"cand tu vii de departe,fara a specifica ce varsta ai si de pe unde esti.E mai simplu sa latri din spatele anonimatului!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2008 · Report post @@@ clausblaus... Nene,nici nu ai cum sa cunosti tu ce inseamna Steaua pentru mine. Priceperea mea in ale fotbalului nu mi-o poti masura caci nu ne cunoastem,dar daca zici tu ca nu ma pricep eu o iau ca pe un compliment din partea ta. Da,imi place sa intru in contradictoriu cu cei ce se dau mari Stelisti si in acelasi timp il ponegresc pe Lacatus,numindul tradator pentru ca nu danseaza dupa cum canta ei.Lacatus,care pentru noi cei mai putin tineri este tot ce poate intruchipa Steaua,este simbolul absolut,este ceva ce tu nu ai sa poti intelege vreodata caci ai TV.color,calculator,1001 programe si libertate de exprimare,fata de mine care nu aveam decat Steaua cu Lacatus ce tinea de foame si sete,chiar si spirituale. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2008 · Report post ... Lacatus,care pentru noi cei mai putin tineri este tot ce poate intruchipa Steaua,este simbolul absolut,este ceva ce tu nu ai sa poti intelege vreodata caci ai TV.color,calculator,1001 programe si libertate de exprimare,fata de mine care nu aveam decat Steaua cu Lacatus ce tinea de foame si sete,chiar si spirituale. Nene, esti ancorat in trecut. Ce-a fost a fost. Aici e vorba de prezent. Iti sugerez sa opinezi in consecinta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2008 · Report post @@@ Virgil... Nu poti sa-mi sugerezi tu nimic mie! Exprima-ti convingerile de ancorat in realitate,dar lasa-ma si pe mine,te rog frumos,sa-mi expun trairile si antipatiile fata de surogatele Steliste ce opineaza in consecinta.Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2008 (edited) · Report post (...) Da,imi place sa intru in contradictoriu cu cei ce se dau mari Stelisti si in acelasi timp il ponegresc pe Lacatus,numindul tradator pentru ca nu danseaza dupa cum canta ei.Lacatus,care pentru noi cei mai putin tineri este tot ce poate intruchipa Steaua,este simbolul absolut,este ceva ce tu nu ai sa poti intelege vreodata caci ai TV.color,calculator,1001 programe si libertate de exprimare,fata de mine care nu aveam decat Steaua cu Lacatus ce tinea de foame si sete,chiar si spirituale. Interesant. Dar ce zicea oare marele Victor atunci cand Lacatus nu mai era interesant ? Lacatus a fost un mare jucator. si a facut istorie in teren pentru Steaua. asta este dincolo de orice discutie si pentru asta trebuie laudat si admirat! la fel insa si ca antrenor, discutia este relativ clara: Lacatus nu are anvergura, iar ca antrenor la o echipa cu pretentii, cum este Steaua, clasa este absolut necesara! mai mult as zice ca Lacatus a sarit anumite etape legate de pregatirea profesionala a unui antrenor, si de aceea imi e foarte greu sa-l numesc un profesionist pur-sange. pentru cei care comenteaza laudativ la adresa lui, ii intreb din nou doar atat: CE SCOALA DE ANTRENORI A ABSOLVIT MAESTRUL?! fotbalul de un anumit nivel nu mai poate fi practicat dupa ureche sau cu antrenori autodidacti. e nevoie de multa munca si pregatire teoretica! sa-l amestecam pe Becali in discutie mi se pare o aiureala. i-a dat o sansa uriasa unui om care a facut ceva ca jucator pentru Steaua. nu este vina lui ca respectivul nu convinge. e vina lui Becali insa ca la presiunea tribunei accepta mediocritatea pe banca Stelei! in concluzie: Lacatus ca antrenor e doar un amator FARA SCOALA, animat de bune intentii, dar fara clasa! Steaua are nevoie de profesionisti, nicidecum de antrenori limitati! sigur, comentariul este cinic, dar din pacate nu ne putem permite astfel de experimente! deja s-a pierdut in mod amatoristic si infantil un titlu pe care il aveam in buzunar! Astept cu incredere ca mister bla bla sa-si manifeste sincer si deschis antipatia fata de Victor ... Edited December 18, 2008 by DanStan Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2008 · Report post Bla Bla Zi-mi si mie cum ti s-a parut interventia lui Lacatus de la sport.ro de acum cateva zile, cand i-a bagat pumnul in gura lui Balint pt ca a indraznit sa il critice pe Becali. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2008 · Report post Bla Bla Zi-mi si mie cum ti s-a parut interventia lui Lacatus de la sport.ro de acum cateva zile, cand i-a bagat pumnul in gura lui Balint pt ca a indraznit sa il critice pe Becali. Sunt sigur ca l-a uns la inima! Share this post Link to post Share on other sites