fcsteaua.ro

Nu ne vom preda niciodatã!

113 posts in this topic

Imediat dupã ce creditorul și-a exprimat încrederea în Lãcãtuș și în câștigarea titlului, neuitând sã menționeze faptul cã Old No. 7 este un om deosebit, a declarat deschis: "Bineînțeles cã aceastã mișcare am fãcut-o și pentru suporteri, cã n-o sã-și mai permitã ei sã facã atâta scandal!".

 

Acest lucru nu a fost postat cu litere de-o șchioapã pe niciun canal media. Doar ãsta este un amãnunt, nu esența a ceea ce încearcã sã facã eternul oier. El are senzația cã atunci când Lãcãtuș va pãși pe Ghencea, lumea îl va lãsa în pace. Prezența lui Lãcãtuș va fi suficientã, crede el, ca tribunele sã uite de motivul pentru care nu mai au nici energie, nici chef sã poarte spre victorii o echipã pe care el o folosește pe post de cizmã de cauciuc.

 

"Nu dați cele sfinte câinilor, nici nu aruncați mãrgaritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva sã le calce în picioare și, întorcându-se, sã vã sfâșie pe voi". Aceasta este o lecție de înțelepciune pe care Maestrul Lãcã nu pare cã o cunoaște. Dar ar putea mãcar sã asculte ce i-a transmis Maestrul Emerich Jenei: "Lãcãtuș a plecat dupã cuvintele foarte urâte adresate de patron. Nu mã puneți sã îmi spun p pãrere despre întoarcerea lui. Þin foarte mult la el și nu vreau sã-l jignesc".

 

La primul sãu descãlecat, toatã suflarea stelistã l-a înțeles și l-a susținut aproape necondiționat. Acum însã, prin revenirea sa alãturi de Becali, gireazã, prin prezența sa formidabilã, douã lucruri extrem de grave: în primul rând, el, (fostul?) idol al tribunelor, poate deveni leucoplastul de la gura fanilor pe care declarã cã îi iubește atât de mult iar în al doilea rând, deosebit de important, îi dã fantastica șansã lui "nea Gigi" sã mai "facã o aroganțã" acelorași suporteri pentru care numãrul 7 are o conotație cosmicã.

 

Fãrã îndoialã cã Lãcãtuș are un sânge roș-albastru, un suflet roș-albastru și un spirit roș-albastru. Dar cum poți, dragul nostru Marius, sã crezi cã poți îndrepta o jignire în acest mod? Cum poți crede cã "nea Gigi", așa cum îi spui tu, nu te va mai umili încã o datã? Cum poți crede cã acel om vrea altceva decât propriul sãu bine și nu al Stelei, nu al tãu? Cum poți crede cã Steaua se poate ridica din mizerie, atâta vreme cât este condusã de u om atât de murdar, din toate punctele de vedere posibile? Nu în ultimul rând, Lãcã: nu te-ai întrebat în niciun moment de ce fanii îl contestã atât de violent pe "nea Gigi"? Au fãcut-o și de dragul tãu, sã știi!

 

La primul "descãlecat" în Ghencea al lui Lãcãtuș, fanii au lãsat în plan secund rãzboiul cu loja. Acum însã, ni se oferã șansa sã arãtãm tuturor cã nu putem fi prostiți. Avem șansa sã-i arãtãm creditorului cã și-a epuizat toți așii din mânecã. Avem șansa sã arãtãm cã nu ne meritãm soarta și cã Becali este doar numele prețului pe care Steaua trebuie sã-l plãteascã pentru a redeveni simbolul fotbalului românesc.

 

Nu suntem orbi! Nu suntem naivi! Nu ne vom preda niciodatã! Becali, MARª AFARÃ DIN Ghencea!

 

Lari

Edited by Bodanel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai atins o coarda foarte sensibila,Lari.

 

 

Ciobane, pleaca din Ghencea!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

articol gen "Lari" (bine realizat) totusi ai pus in paranteze (fost?) eu zic ca nu trebuie tocmai mai mult trebuie iubit pt ca este in stare sa faca orice pt Steaua!Am mai zis`o si o mai zic 1 data Lacatus IUBESTE Steaua! si de aceea e in stare de orice pt a fii mai aproape de ea...plus ca ii s-a scandat numele (nu stiu daca al antrenorului Lacatus sau al jucatorului Lacatus) si pt ca s-a intors in Ghencea si este in stare sa indure mult ca sa fie aproape de noi si de Steaua imi da inca un motiv pt mine sa imi fac steag cu chipul lui...ceva ce ma chinui de f mult timp.Va m`ai zic doar ca ganditi`va la ce scrieti pt ca Laca este STELIST!Forzza Steaua!SPRE 24!

 

 

 

ps:poate sa ma ajute cineva cu mai multe informatii referitoare la "pt un steag de 4/4 5/5 fac un desen de 3/3 , materialul este din captuseala si as vrea sa stiu cam cata vopsea mi`ar trebui pt desen si daca se ofera cineva sa ma ajute la desen"

 

multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

O sa vedeti ca nu e chiar asa!! intradevar o sa fie cativa care il contesta ( eu neputand fi printre ei deoarece dreptul de a vedea un meci pe stadion mi-a fost furat) dar f multi o sa vada ca Laca revenit si nu o sa mai continuie sa il conteste pe cioban cum sa intamplat de atatea ori si o sa se mai intample de multe ori ! Pacat ca Laca a facut pasul asta oare el nu isi da seama cat sa injosit ? oare doar banii conteaza ? oare a reusit sa se schimbe atat de mult dezvoltand un caracter infect ? vom avea raspunsul la toate aceste intrebari la sf campionatului cu siguranta !!! pana atunci keep the flag up !!!

Edited by the_ace

Share this post


Link to post
Share on other sites

" Dar ar putea mãcar sã asculte ce i-a transmis Maestrul Emerich Jenei: "Lãcãtuș a plecat dupã cuvintele foarte urâte adresate de patron. Nu mã puneți sã îmi spun p pãrere despre întoarcerea lui. Þin foarte mult la el și nu vreau sã-l jignesc".

 

Acelasi Jenei care nu ar zice nu unei oferte din Ghencea ! O declaratie de acum cateva zile.

 

In fine. Majoritatea decide. Eu mi-am exprimat deja opinia de nenumarate ori.

 

Chiar daca Lacatus se reintoarce acum, el va ramane pentru mine in acelasi loc, la aceeasi valoare. Pentru ca idolii nu se renega !

 

Un lucru doar sa tineti minte: Fiara nu a revenit pentru Becali, a revenit pentru Steaua, pentru noi si pentru el. Pentru ca a lasat ceva nefinalizat. in Ghencea, Numele lui legat de un titlu.

 

Sper si cred cu tarie in asta.

Edited by Azazello

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acelasi Jenei care nu ar zice nu unei oferte din Ghencea ! O declaratie de acum cateva zile.

 

Cele spuse de Jenei au fost rupte din context. Maestrul nu a afirmat niciodata ca ar veni NECONDITIONAT in Ghencea. Asta in primul rand. In al doilea rand, Jenei nu a fost niciodata scuipat de Becali, ba chiar, surprinzator, creditorul chiar s-a abtinut de la declaratii idioate la adresa sa.

 

Orice ar insemna Lacatus pentru noi, daca in retur oaie nu va mai fi constestat, ar fi un mare scuipat in ochii nostri. Asta am vrut sa spun cu aceste randuri.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ azazelo

 

ce mai conteaza titlul???? de ce sa vrei sa-ti alaturi numele unui titlu care in situatia existenta de cativa ani, nu mai are nicio valoare!!

 

am zis-o si o mai repet: de ce nu realizati ca ne invartim in acelasi cerc vicios de kkt: luam titlul (scandaluri atasate), mergem in cl, luam 10 mil, suntem bataia de joc a tuturor, etc etc

 

incercati sa intelegeti ca e nevoie de sacrificii, de un compromis, ca sa o luam de la capat mai curati, nepatati si cu fruntea sus

 

@ Lari

 

Cel mai bun articol de zilele astea!

 

bekali mars afara din Ghencea! Nu te mai suport!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

probabil cei ce i-o vor da in gura ciobanului atata timp cat antrenor e Lacatus vor fi mai putini, insa nu pot sa nu ma intreb daca Lacatus constientizeaza ce prostie face. probabil isi va da seama atunci cand va fi dat afara de la Steaua. probabil ca umilinta primei experiente nu i-a fost de ajuns.

protestele vor continua si cu Lacatus pe banca, asta e sigur. si atunci Gigi il va matura si pe Lacatus cum a facut cu Hagi, cu Dorinel, cu oricine ar fi.

nu stiu daca va dati seama sau nu, dar Steaua este pe un tobogan care duce spre pierzanie, ciobanul asta prost ne-a distrus Steaua! crezand ca o salveaza, nu face altceva decat sao infunde si mai tare.

 

ciobane prost, du-te la oi, mancate-ar ursii si lupii si cine-o mai veni!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parca vad ca in unele parti ale stadionului se va striga impotriva gunoiului , iar in cealalta LA-CA-TUS , LUPTA Steaua!!! Vorb`aia ... cine stie cunoaste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

21 octombrie 2008 : "Hagi n-ar fi pierdut acest meci de la 2-0. Eu spun cã niciun antrenor nu l-ar fi pierdut. Ca sã pierzi acest meci e ceva incredibil orice antrenor, chiar și eu,care n-am școalã de antrenor nu pierdeam. Pãi dacã avea CFR-ul avea 2-0, îi mai bãtea vreodatã Lyonul? Noi la 2-0 tremuram de fricã"

Patronul stelist a precizat cã a început sã aibã îndoieli cu privire la calitãțile de antrenor ale lui Lãcãtuș dupã meciul cu Oțelul din campionat, pierdut cu scorul de 0-2. "Am avut îndoieli fațã de Lãcãtuș la meciul cu Oțelul, când a jucat cu Tiago ca al doilea vârf "

"Lãcãtuș sã facã ce vrea el și cu asta basta! Am zis cã nu-l dau afarã pe Marius, nu-l dau. Sã facã ce vrea el pânã se va îneca singur. Cu tactica asta o sã pierdem un campionat, nu știu dacã mai ocupãm și locul doi. Dacã mergem așa, am pierdut un an cu Steaua.

 

Daca Lacatus se intoarce acum la Steaua, eu cred ca merita sa fie batjocorit de Becali. Cei care inca il mai sustineti pe Laca, aveti grija- maestrul spunea in toamna ca cine se ia de Gigi se ia automat si de el. Asa ca nu-l mai atacati pe creditor pentru ca il veti supara si pe simbol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

V-ati predat la prima deplasare neorganizata de club.

V-ati predat la primul derby fara bilete

ati inceput cu adevarat razboiul din cauza unei torte. Zecile de umilinte la care a fost supus clubul Steaua v-au lasata reci. Ati inceput sa-l contestati doar atunci cand va atacat pe voi. pentru voi clubul nu conteaza, nimic in afara de activitatea voastra de ultras nu conteaza. Asa cum pentru Gigi Steaua este un apedince necesar pentru imaginea lui asa si pentru voi Clubul Steaua este un apendice necesar pentru activitatea voastra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

marea fiara a ajuns unealta oierului!cu ajutorul lui vrea sa ne inchida gura!dintr-un jucator de legenda a ajuns un antrenor marioneta!ii voi contesta pe amindoi de acum de la primul meci!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zecile de umilinte la care a fost supus clubul Steaua v-au lasata reci.

 

Insasi prezenta lui Lacatus pe banca Stelei este o umilinta si un afront la adresa tuturor marilor tehnicieni pe care i-a avut clubul asta!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca inceteaza protestele ne meritam soarta adic sa ramana ciobanu creditor cu ghiara peste Steaua ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi nu intelegeti nimic din fenomenul asta si din ce se intampla in jurul Stelei. In primul rand nu stiu cum unii dintre voi isi permit sa-l faca tradator sau jeg(celalalt forum), ordinar??? Baieti sunteti niste bieti soricei de calculator care nu cred ca au dat niciodata in minge. Eu am 17 ani, dar inteleg foarte bine ce inseamna Lacatus pentru Steaua(l-am si prins in ultimii 2 ani cred la Steaua...in sensul ca am ineput sa ma uit la meciuri of course).

 

Apoi revenirea asta ii mai da o sansa sa demonstreze ca e antrenor. Practic Dorinel a esuat lamentabil si Lacatus e indreptatit sa creada ca poate redresa echipa. Nu vreau sa se inteleaga din postul asta ca Lacatus e un antrenor maret, stralucit etc. Dar ceea ce am citit in unele posturi pur si simplu m-a scarbit. Daca asta e atitudinea "moralistilor" nu cred ca o sa mai ma obosesc sa intru pe forum.

 

Daca si pe Lacatus il injuram ...nush ce sa zic...cred ca Becali e un patron si un om extraordinar in comparatie cu noi. Fara ironie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lacatus e un tradator.

stiti ce sa intampla cu un tradator????

Doamne Dumnezeule! Ce anume ai luat?:))...Tradator era dak se ducea la caini sau la ciori...nu ca a venit in clipele grele ale clubului riscandu-si demnitatea,onoarea,prestigiul si poate kiar viitorul in sperantza redresarii clubului pt care traieste!..Pacat ca gandesti asa,...oricum Lacatush a facut pt Steaua infinit mai mult decat oricare user de pe aici,mai ales decat cei care il numesc tradator cu atata seninatate!..multa bafta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miscarea asta cu Lacatus reloaded nu este pt cei care il contesta vehement pe Becali. E pt cei cu memoria scurta, pt cei multi, pt opinia publica, stelistul obisnuit sau "stelistul" de tip nou. Puteti sa-i spuneti cum vreti...

Pana la sfarsitul lui februarie e timp berechet. Vin sarbatorile, e multa veselie si lumea va uita. Becali se va retrage pt o perioada, imaginea sa fiind foarte erodata in acest moment. Chiar daca sunt o mana de oameni care il urasc de moarte pe Becali si sunt dispusi sa-l conteste indiferent de consecinte, la prima victorie "boborul" va uita de toate si va fi langa simbol. Cei care vor fi contra, chiar daca in mod justificat, vor fi pusi la zid pt ca nu sustin echipa. Nu conteaza ce cred unii ca e important, ci ce cred cei multi.

E o miscare clasica si f inteligenta. Aproape imposibil sa nu-si atinga tinta. Baietii destepti din spatele machidonului isi fac bine treaba.

Edited by Ayrton

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laca e pervers rau de tot , a condus echipa catastrofal in acest tur a pierdut puncte cu cele mai ordinare echipe din divizie si cand au venit meciurile grele a dat bir cu fugitii ,doar pentru a reveni mai tarziu motivandusi decizia pe o mare mare mare dragostee ,daca pastram sirul cand nu o sa mai avem sanse la titlu o sa plece iar si o sa vina un interimar care oricum no sa faca nimica atunci el o sa revina iar. Personal imi pare rau de Munti dar e numai vina lui ca s-a injosit in asemenea hal lucrand cu aceasta oaie pe care Laca o apara cu desavarsire

Share this post


Link to post
Share on other sites

@zloty

 

Ai vazut prea multe filme horror la viata ta. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ronaldo

apropo de fantezii ce zici de cea in care Laca venea din dragoste pentru club inapoi si ne ridica din kktul pe care el la creat???

 

apropo el iubeste clubul doar cand vine inapoi cand pleaca dispare misterios aceasta "Steaua e viata mea" ciudat cum a plecat exact cand veneau cele mai grele meciuri ale sezonului

Edited by zloty

Share this post


Link to post
Share on other sites

excelent spus!

cercopitecul suprem a mai declarat,printre alte cretinatati,ca titlul pe care il va cuceri echipa in vara lui 2009 ESTE TITLUL LUI!NU AL Stelei,AL LUI Becali!pentru ca el va face ce si cum si meritul echipei e zero!pai,****-ti mortii ma-tii de nenorocit ordinar,ia-ti [...] si faceti o echipa si cistigati ce **** vreti!

sa nu mai spun ca il da afara pe preparatorul fizic pentru ca este musulman!a intrecut orice limita!si presa inca il baga in seama in timp ce noi suntem niste cretini,huligani si vrem raul echipei,asa cum a declarat si Goe!iti meriti porecla,boule!

OIERULE ANALFABET,IDIOT SI CRETIN,MORI![...] DE DESCREIERATI,CA DACA ERAU OAMENI NORMALI TE MAI POTOLEAU![...]

Edited by Marius

Share this post


Link to post
Share on other sites