Sign in to follow this  
Followers 0
zarboss

STEAUA PE PRIMUL LOC

446 posts in this topic

Dinamo - Jiul 1 - 1 final !!! Avem ocazia sa revenim pe primul loc.Trebuie doar sa invingem Gloria.

Cred ca a contat foarte mult lipsa spectatorilor.

Dar si lipsa lui Fl.Petre si Cl.Niculescu.Si iata cum o echipa care nu ierta pe nimeni in Groapa,a devenit o echipa oarecare.Sau o fi fost blat ? :)

Se pregateste debarcarea lui Andone! Daca pierd la Sofia si mai fac de rahat la Vaslui! Afara cu Andone! :)))) HAI Steaua!!!!!!!!!

Daca batem maine trecem pe primul loc si vom iesi campionii de toamna!!!!

De ce? Pentru ca meritam!!!

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.: am scris undeva ca giovani va pleca in vara cu coada intre picioare. Retractez: daca Dinamo va termina pe locul II si nu se va califica din grupele UEFA, poate pleaca din iarna :twisted:

Nu au avut prea mult timp la dispozitie sa se bucure.

In formula in care a jucat asta seara,Dinamo e o echipa oarecare.

Totusi mi se par suspecte ultimele doua rezultate.Au clacat serios.Nu ca mi-ar parea rau.

Pentru suferinta unei singure persoane,de mare caracter,imi pare rau.

cum mai ziceam intr-un post... sper sa fie inceputul sfarsitului prntru Dinamo.... :twisted: :twisted:

Anticipam surpriza asta... Totusi nu tre sa ne bucuram prea devreme. Mai avem meciuri grele, cu Sportul St (fara spectatori), cu Clujul lui Dorinel care cunoaste echipa f bine si chiar cu Jiul in deplasare. In plus de asta nu o sa fie nici Radoi pe teren... Sper sa mai demonstram inca o data ca avem valoare si meritam sa fim pe primul loc si acum si la sfarsitul campionatului. Forza Steaua!!!

se pare ca ce am visat ieri va deveni realitate.ar trebui sa dorm mai mult ca sa stiu ce sa pariez a doua zi :D.pacat ca nu i-au si batut ca sa fi ris nitel cu pofta.FORZAA Steaua!!!PISATI-VA PE POTAI!!

se pare ca ce am visat ieri va deveni realitate.ar trebui sa dorm mai mult ca sa stiu ce sa pariez a doua zi :D.pacat ca nu i-au si batut ca sa fi ris nitel cu pofta.FORZAA Steaua!!!PISATI-VA PE POTAI!!

Bebeto vezi poate visezi ca luam Cupa UEFA... :lol:

Conducerea dinamovistă a amplasat un ecran gigant pe stadionul ICSIM, dar acolo nu au fost prezenți decât circa zece suporteri.

Jenant :)

wow...circa dublu fata de suporterii lor la meciurile de pe teren propriu :lol:

Conducerea dinamovistă a amplasat un ecran gigant pe stadionul ICSIM, dar acolo nu au fost prezenți decât circa zece suporteri.

erau 10 cu tot cu boschetarii si oameni strazii :D

Unde e Dinamo???Doar ei au batut Everton!!!Cred ca moare Borcea... :lol: :lol: :lol: Steaua va fi pe primul loc maine, locul cel mai drag noua, locul unde este obisnuita Steaua... 8)

Putin spus :lol: ... daca ar fi pus GG pentru meciul Stelei in aceeasi locatie tribunele ar fi fost neincapatoare...

Maine vom fi iarasi pe primul loc... De fapt noi in fiecare zi suntem pe primul loc... :wink:

Am vazut poza de acolo la ecranul ala 10 - 11 sustinatori! O audienta destul de mare pentru catei avand in vedere ca nici la stadion nu sunt prea multi! :D

Dinamo-Jiul, Sah. Diseara sper sa facem mutarea inspirata, Mat. Steaua pe primul loc. :lol:

Cred ca vom castiga la scor cu Bistrita.

Baietii sunt supermotivati si nimic nu-i poate opri sa-si recastige dreptul divin, acela de a fi mereu superiori, de a fi pe primul loc.

Am vazut poza de acolo la ecranul ala 10 - 11 sustinatori! O audienta destul de mare pentru catei avand in vedere ca nici la stadion nu sunt prea multi! :D

Si pe aia i-au fugarit jandarmii :D

vroiau sa faca scandal!!!

La finalul partidei dintre Dinamo și Jiul (1-1), conducerea echipei din Ștefan cel Mare a depus o contestație legată de folosirea de către formația pregătită de Ionuț Chirilă a jucătorului Ciprian Petre. Roș -albii susțin că Jiul nu a plătit suma de transfer la Juventus București. Zilele următoare urmează ca șefii lui Dinamo să depună actele necesare la LPF.(gsp)

E jenant ce fac astia...cauta pretexte...eu daca as fi il locul lor nu as comenta pentru ca au avut noroc ca au luat un punct.

Dinamoviada reincepe...remember un fost meci care s-a hotarat sa fie pierdut pe motiv de non combat de ambele echipe si dupa cateva zile,la presiunea unor oameni politici s-a revenit asupra deciziei...

Intrebarea de 10 puncte

-Despre ce echipe era vorba si cine reprezentat in cupele europene Romania cand trebuia sa fie retrogradata dupa alte modele celebre ca Milan,OM...???

SI cum e posibil ca Dinamo sa aiba asemnea informatii???

Sau cum e posibil ca o formatie sa fie penalizata retroactiv cand in cazuri identice pedeapsa era

_neprogramarea in campionat in etapele urmatoare(nu retroactiv)

-sau penalizarea cu puncte in nici un caz premierea adversarilor cu puncte!!

tineti-va bine .......o sa vedeti marti cand se va judeca acest caz ...ca se va da 3-0 la masa verde , asa ceva e inadmisibil....nu mai am cuvinte

acum vom vedea cat de impartiala este FEDERATIA...

sa vedem raspunsul federatiei poate asa se convinge si GG ca cu Sandu sau cu Popescu situatia este aceeasi. toti fura pentru Dinamo... o rusine de club... :lol: :lol: :lol:

Nici nu ma intereseaza decizia de marti, gestul oficialilor dinamovisti este dezgustator...

Si cu acest MEGA BLAT AL TUTUROR TIMPURILOR facut de caini tot vom fi CAMPIONI

Nu exista posibilitatea ca Dinamo sa faca contestatie a declarat un oficial al federatiei! Noi ce trebuie acum sa uitam de acest meci si sper sa facem o figura frumoasa cu Sampdoria macar un egal sa scoatem acolo si sa fie completat cu o infrangere a cainilor la Sofia! Revenind la campionat noi am avut un tur foarte greu dar in retur sa vedeti cum Dinamo o sa cada de pe primul loc ! :twisted: