Sign in to follow this  
Followers 0
zarboss

STEAUA PE PRIMUL LOC

446 posts in this topic

Dinamo-Farul 0-1... MULTUMIM.. si cu asta demonstreaza ca Dinamo nu e echipa laudata de multi.. cu toate transferurile facute...

FELICITARI Farul

Suntem pe primul loc si asa sa dea Domnul sa terminam campionatul..

Sa speram ca si iasul o sa-i bata etapa urmatoare

da....victoria farului....si ce daca...vorba lui Adrian Pacurar....de ce trebuie sa ne uitam la altii?mai bine ne'am vedea de jocul nostru...ca si noi avem anumite probleme....cea mi importanta e marti...atunci sa ne bucuram nu acum....Peace!

total de acord, noi tbuie sa ne vedem doar de echipa noastra si apoi dc e cazul de restu(rile) :lol: echipelor , ceea ce este importat este evolutia propriei echipe, si pentru moment zic ca avem cat de cat de ce sa fim multumiti, au aratat o atitudine de campioana si un joc pe masura in multe momente, oricum definitorie va fi evolutia de la rosenborg

sa speram ca va fi una care ne va satisface pretentiile si dorintele de calificare!

nu stiu cat de mult ar trebui sa ne intereseze ce fac altii,dar faptul ca d...mo a pierdut nu poate decat sa ma bucure.si asta cu atat mai mult cu cat in urma acestui rezultat,Steaua a ajuns acolo unde-i este locul.

si acuma sincer vorbind,care dintre voi nu s-a bucurat pentru rezultatul asta?

sper sa fim si mai bucurosi dupa meciul de marti.

hai baieti ca se poate!!!

forza Steaua!!!

Atat timp cat jucam bine si castigam nu ne intereseaza ce fac altii. Niciodata nu trebuie sa ne intereseze ce fac altii ci doar Steaua pentru ca ea e singura care conteaza.

mi se pare aiurea "nu ne intereseaza" ce fac altii. Intr-adevar nu ma intereseaza Dinamo sau rapid, dar mi se pare normal ca atunci cand pierd sa te bucuri...de ce sa nu te intereseze atata timp cat faptul ca ei au pierdut e spre binele nostru. Nu jucam in campionate diferite....sa zicem ca nu avem nici o treaba cu ei...

Nu stiu daca va este familiara notiunea "tifo contro". Intrebati pe un milanist daca se bucura cand pierde inter sau un romanist cand pierde lazio si o sa vedeti ca nu e vorba de o

atitudine clasic romaneasca...sa moara capra vecinului.

este vorba de niste sentimente perfect normale cand te numesti cu adevarat suporter si esti fericit cand pierde rivalul.

aici nu e vorba de bucurie...normal ca te bucuri dar nu te apuci sa vomentrezi..de ce sa nu deschidem atunci hai sa dechidem topicuri sa discutam cum joaca rivalele?!?! ti s-ar parea normal???

partea cu "nu ne intereseaza" ce fac altii lasati-o pentru conducatorii clubului si pentru jucatorii Stelei.. pe noi normal ca trebuie sa ne intereseze sa se impiedice contracandidatele la tiltu ..sa fim sinceri nu poate Steaua sa bata 30 din 30 de meciuri mai face si cate un egal .. asa ca suntem interesati sa se impiedice si restu! bafta marti tuturor :D

mi se pare aiurea "nu ne intereseaza" ce fac altii. Intr-adevar nu ma intereseaza Dinamo sau rapid, dar mi se pare normal ca atunci cand pierd sa te bucuri...de ce sa nu te intereseze atata timp cat faptul ca ei au pierdut e spre binele nostru. Nu jucam in campionate diferite....sa zicem ca nu avem nici o treaba cu ei...

Ma e logic ce ai zis tu , dar sa nu iti exprimi bucuria printr-un topic despre Dinamo .

Ma e logic ce ai zis tu , dar sa nu iti exprimi bucuria printr-un topic despre Dinamo .

eu (vreau sa) consider ca topicul a fost deschis...pentru ca am trecut noi pe primul loc.... :)

Dinamo nu e in nici un caz la nivelul Stelei, dar daca ati vazut meciul Dinamo-Farul, v-ati fi data seama ca victoria constantenilor a fost una intamplatoare. Au ratat javrele niste ocazii mai ceva ca baietii nostri cu rosenbrog.

Dar nu asta e cel mai imporatnt, ca oricum tot noi luam campionatul. Vital e sa ne calificam in grupele L.G. Nu stiu cum naiba se face ca aia iau cate 5 goluri etapa de etapa si cand joaca cu Steaua, nu suntem in stare decat sa le dam o singura boaba. Suntem clar peste norvegieni, dar avem nevoie si de un pic de sansa.

Vorba memelusului, ideal ar fi s-o transferam pe zeita Fortuna pentru 90' si vom auzi si noi muzica aia fascinanta in templul fotbalului: Ghencea.

Succes Steaua si multa bafta!

De ce sa nu te bucuri de esecul rivalilor? eu cred ca este foarte normal pe de-o parte... Daca era un meci decisiv si astfel noi castigam campionatul? Sa va aud pe toti aceia care spun ca trebuie sa ne uitam in ograda noastra. Da dar sa tragem si cu coada ochiului... :)

Suntem pe primul loc si acolo vom ramane pana la final... ca asta meritam... :wink:

Steaua intradevar e pe primul loc, dar sa nu uitam ca suntem la egalitate de Faru plus ca locul acesta il ocupam datorita partidei pierdute de Dinamo...asa ca eu zic ca am avut noroc.....Mai e mult din campionat..!!!!

De ce sa nu te bucuri de esecul rivalilor? eu cred ca este foarte normal pe de-o parte... Daca era un meci decisiv si astfel noi castigam campionatul? Sa va aud pe toti aceia care spun ca trebuie sa ne uitam in ograda noastra. Da dar sa tragem si cu coada ochiului... :)

Suntem pe primul loc si acolo vom ramane pana la final... ca asta meritam...  :wink:

punct ochit punct lovit...in ultima etapa ,cand am castigat in Ghencea pentru titlul 22, daca faceam egal.. nu va mai interesa ce facea Dinamo la ploiesti.?????????

Cum naiba sa nu te intereseze ce fac rivalii nostri ??....doar nu jucam cu avantu' prabusirea in campionat.. de fapt asta e tot farmecul campionatului...

Sau voi va doriti sa castige Dinamo si rapid toate meciurile??? crede cineva ca Steaua nu se va impiedica deloc in campionatul asta ??

aduceti-va aminte episodul Steaua-Poli Iasi...(2004-2005)

Normal ca trebuie sa te intereseze ce fac rivalii nostri si ca sa te bucure atunci cand au esecuri...insa problema eu o vad altfel!! Bravo...suntem pe primul loc...dar asta nu e meritul Stelei repet..(cel putin nu in totalitate)...mai degreba ghinionul lui Dinamo!!

Da exact pe mine ma intereseaza ce face Dinamo sa ma bucur cand pierd! Si va zic sincer ce m-as bucura daca i-ar bate Omonia cu 2-0!

e absolut normal sa ne bucure faptul ca suntem pe primul loc dar mai ales ca Steaua (cel putin asta e parerea mea) creste de la meci la meci.Nu mai sunt acele greseli mari din aparare, atacul merge mult mai bine, iar mijlocul desi ma cam indoiam la inceputul sezonului isi face datoria, cu atat mai mult cu cat nici Dica si nici Oprita nu au jucat foarte mult.si asta nu poate decat sa ne faca sa zambim dar incelasi timp sa ramenm cu piciorele pe pamant.Succes maine!