Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Pentru cã meritã

59 posts in this topic

:steag_cruce_invers:am si eu o intrebare, unde este magazinul oficial Steaua in constanta, daca este ?? va rog frumos sa imi raspundeti si mie !!

unde este magazinul oficial Steaua in constanta, daca este ??

Nu este. Produse nike gasesti in Tomis, daca nu recomand magazinul on-line.

Daca stau bine si ma gandesc voi l-ati injurat primii pe Becali. Iar Becali nu i-a injurat nici pe Hagi, nici pe Lacatus. Doar pe Hagi si cativa jucatori i-a jignit. Dar nu i-a injurat.

Eu vorbesc de principii. Vrei sa ne comportam ca intr-o tara banaiera sau sa ne comportam ca intr-o tara europeana?

Vrei sa-i demonstrezi lui Becali ca nu e frumos sa jigneasca, dar o faci jignind-ul pe el?

Unde e logica?

ba tu esti[....] ba a fost batuta lume nevinovata din ordinul lui la meciul cu Dinamo Kiev..............dar cati ani ai tu????? ma scuzi tu ai principii

Edited by MoWeed
Limbajul

De acord!

Au incercat multi sa schimbe atitudinea megalomanului: Hagi, Lacatus, Ilie, etc. Raspicat sau cu vorba buna, nici unul nu a reusit. Nici macar verii lui, bisnitarii Giovani si Victor, nu au sanse. Becali nu se va schimba niciodata, nepotii si rudele sale vor ramane in functii importante la club si asta va prelungi agonia.

Asadar, ideea de baza e ca Becali trebuie sa plece, sa vanda clubul. Nu ma intereseaza cui, aproape oricine e mai benefic decat el, iar daca injuraturile suporterilor inlesneste lucrul asta, atunci fie! La sange si fara scrupule!

Edited by Ayrton

Salut ,

Am inceput sal contestez pe Becali atunci cand a aparut in Stefan Cel Mare cu fularul lui Dinamo si facea exact ca un dinamovist...desi isi facea jocruile lui murdare.Atunci am impresia ca a vrut sa le de-a la dinamovisti 300.00 de euro sa-i bata pe CFR Cluj.Daca imi amintesc eu bine Mircea Rednic a luat banii care trebuia sa-i dea la jucatori si le-a spus ca nu le mai da in pauza meciului cu Lazio de la Bucuresti si cand au auzit jucatorii au hotarat sa piarda impotriva lui Lazio!

Locul lui Becali este la puscarie , desi el are meritul ca a inceput investitiile in fotbal dupa blaturile facute si nimic mai mult.Il compatimesc pentu prostiile facute si spuse la televiozr fapptul ca si-a batut joc de LEGENDELE Stelei , de rusina care a facut-o cu echipa lui de mercenari !RUSINE

Korado_userbar.png

Korado_userbar.png

@Korado

frate,am citit ce ai postat si nu-mi vine sa cred un lucru: in ce stadiu de naivitate poti ajunge ca sa crezi ca Dinamo s-a autopedepsit cu Lazio,desi ii avea-n mana pe aia...si daca nu se suparau le mai dadeau vreo 3 dupa pauza...cand ei nu i-au batut pe Levski sau Polonia Varsovia...jalnic...si cu NEC NIJMEGEN cine cu cine s-a mai certat???

Edited by MoWeed
Nu mai cita in intregime un post anterior

Cum l-au convins suporterii Newcastle pe patronul clubului sa renunte la echipa:

"But now, it seems that they have decided that the best form of protest would be to turn up A FEW MINUTES LATE, singing songs - notably the recent smash hit, “Ashley Out!”."

Fara injuraturi, civilizat si mai ales cantand cantece. Asta e pana la urma diferenta dintre civilizatie si mahala. Romania e toata o mahala. Si nu se va schimba de la sine ci toti trebuie sa participe.

Patronul respectiv i-a facut pe suporteri in toate felurile si si-a trimis body-guards'ii peste ei ?

Patronul respectiv face Steaua de ras pe unde apuca; si pe suporteri; si pe antrenori; si pe jucatori; si pe mai toti care spun cea mai mica chestie care nu ii convine.. Nu numai ca isi bate joc, dar si degradeaza imaginea clubului, a istoriei, a Romaniei, si a suporterilor in general romani..

Daca stau bine si ma gandesc voi l-ati injurat primii pe Becali. Iar Becali nu i-a injurat nici pe Hagi, nici pe Lacatus. Doar pe Hagi si cativa jucatori i-a jignit. Dar nu i-a injurat.

Eu vorbesc de principii. Vrei sa ne comportam ca intr-o tara banaiera sau sa ne comportam ca intr-o tara europeana?

Vrei sa-i demonstrezi lui Becali ca nu e frumos sa jigneasca, dar o faci jignind-ul pe el?

Unde e logica?

Principii ? L-ai vazut pe Becali vorbind si actionand cu un minim de principii ? Ochi pentru ochi, dintre pentru dinte.. Nici macar atat nu e, de fapt, am facut cu mult sub ceea ce merita el.

Legat de tara asta, tara in care traim e cum e. Buna sau rea, bananiera, cum ai numit-o tu, nu s-a schimbat de vreo..15 ani incoace, decat prea putin. Aceeasi mentalitate e de atata timp, si nu compara fotbalul si suporterii din Anglia, sau tari civilizate cu ... bananierii nostri. Ciresii, sa zicem. Nu ne ridicam din nici un punct de vedere la nivelul unei tari civilizate, si intr-o tara precum a noastra, ce rost si-ar avea niste proteste normale, care, intr-o tara normala, cu un patron normal, l-ar determine pe creditor sa plece ? El nu intelege alteva.

Si unde e logica in a-l injura ? Tu ai facut vreodata ceva rau si nu ti s-a parut asa rau, pana nu ai simtit-o pe pielea ta ? Daca dam si asta la o parte, atunci pur si simplu merita pedepsit petnru tot ce a facut Stelei. Dam si asta la o parte..si revenim la articolul de mai sus.

Unde naiba e logica ta ?! Sunt scos din sarite ca cienva vrea sa fie civilizat intr-o tara bananiera, cu un patron care ne jigneste, ne bate, ne taraste prin noroi verbal, atat pe noi, cat si simbolurile cele mai de pret ale Stelei.

Unde ti-e logica ?

Sign in to follow this  
Followers 0