fcsteaua.ro

Ei sunt Generalii care vor STEAUA

60 posts in this topic

Generalii Zisu, Bãdãlan și Pigui sînt oamenii care au fãcut parte din Ministerul Apãrãrii în ultimii 10 ani și care au declanșat rãzboiul împotriva lui Becali

 

Acțiunea generalilor care vor sã ia înapoi de la Gigi Becali numele, palmaresul și sigla Stelei a fost deja declanșatã, iar cazul va ajunge în instanțã.

 

Cine sînt oamenii în uniformã militarã care și-au trimis subalternii la LPF sã punã mîna pe documentele care aratã în ce mod s-a fãcut ruperea Secției de fotbal de Clubul Sportiv Steaua în 1997, dar și preluarea echipei de cãtre Gigi în 2003?

 

Zisu e capul acțiunii

Sînt trei generali de brigadã, care se aflã în rãzboi cu actualul patron încã din 2003, atunci cînd latifundiarul din Pipera a preluat controlul total al clubului. Primul și cel mai înverșunat adversar al lui Becali e Cãtãlin Zisu, persoanã extrem de influentã în Ministerul Apãrãrii. În prezent este comandant al Comandamentului Logistic din Ministerul Apãrãrii Naționale, dar a fost ani mulți șef al Marelui Stat Major.

 

Bãdãlan, omul lui Bãsescu?

Al doilea nume care a susținut acțiunea de a-l pune la zid pe Becali în privința numelui, palmaresului, dar și cel care i-a pus bețe în roate lui Gigi în privința contractului de închiriere a stadionului din Ghencea e Eugen Bãdãlan. General de brigadã, trecut în rezervã în 2006, a rãmas extrem de influent în Ministerul Apãrãrii, mai ales cã este un apropiat al lui Bãsescu. Bãdãlan a devenit deputat PDL de Brãila la alegerile din 30 noiembrie. Al treilea nume e Traian Pigui, și el, ca și ceilalți doi, membrii în Consiliul de Administrație la Steaua pînã în 2003, cînd Becali a devenit patron.

 

Bãdãlan, în vizorul DNA

Eugen Bãdãlan a avut probleme cu procurorii de la DNA. În urmã cu 3 ani, el a fost urmãrit penal de Direcția Naționalã Anticorupție în legãtura cu un contract încheiat între Armatã și grupul Tofan. Imediat dupã punerea sub urmãrire, ministrul Apãrãrii a cerut președintelui înlocuirea lui Eugen Bãdãlan. El a fost trecut în rezervã, în urma refuzului sãu de "a se pune la dispoziție", expresie a procedurii prin care un ofițer de rang înalt se retrage din funcție o datã cu începerea urmãririi penale împotriva lui.

 

Planul generalilor

 

Pasul 1

Sã adune documente de la LPF privind modul în care secția de fotbal s-a desprins de Clubul Sportiv al Armatei în 1997, dar și trecerea echipei de la Pãunescu la Becali.

Deja realizat

 

Pasul 2

Sã introducã în instanțã acțiunea prin care se contestã dreptul lui Gigi Becali de a folosi numele de Steaua, palmaresul și sigla clubului. Va fi realizat în ianuarie 2009

 

Pasul 3

Dacã vor cîștiga în instanțã, atunci vor reînființa o secție de fotbal, care va purta numele de Steaua București.

 

Pasul 4

Nu-i vor mai prelungi lui Becali contractul de închiriere a stadionului Steaua și vor pune arena la dispoziția viitoarei echipe a Clubului Sportiv.

 

Pasul 5

Echipa nu va avea dreptul de a se înscrie direct în Liga I, însã vor cãuta o altã formație, exemplul la îndemînã fiind Progresul București, care are șanse sã promoveze în primul eșalon și, prin absorție sau fuziune, variante acceptate de regulament, sã poatã evolua astfel în Liga I.

 

CONCLUZIA

 

Dacã planul generalilor va avea succes, atunci se va putea ajunge la urmãtorul scenariu: în campionatul României sã existe o echipã, Steaua, a lui Gigi Becali, care însã nu va putea folosi exact numele de Steaua București, dar va avea la dispoziție tot lotul de jucãtori, și o altã echipã, a Clubului Sportiv, care se va putea numi Steaua București și care va avea palmaresul Stelei din 1947, dar va avea nevoie de un lot nou de jucãtori.

 

"Am sã mã documentez și eu mai bine. Voi vorbi cu domnul Zisu sã vãd exact despre ce este vorba în aceastã acțiune"

George Boroi, președintele Clubului Sportiv Steaua

 

"Fac un singur comentariu. Eu mi-am dat imediat demisia din Consiliul de Administrație al Stelei în finalul anului 2002, pentru cã mi-am dat seama cã toate jocurile sînt fãcute pentru Becali"

Eugen Bãdãlan, general în rezervã, actual deputat PDL

 

Nocturna e a lui Becali!

Chiar dacã în Ghencea e considerat chiriaș, Gigi deține în acest moment întreaga instalație de nocturnã. Becali a plãtit, în nume personal, datoria pe care Steaua o avea la fosta firmã care a construit nocturna și chiar a amenințat, cînd s-a pus problema sã fie alungat din Ghencea, cã "dacã voi pleca, voi lua și nocturna și o voi duce la mine acasã, în Pipera".

 

REACÞII LA RÃZBOIUL DINTRE GENERALI ªI BECALI

 

"Normal cã aș fi de acord sã i se ia Steaua! Ce a fãcut Gigi? A îngropat-o! Sã i-o ia, pentru cã meritã așa ceva"

Marin Radu II, fost atacant Steaua

 

"Din moment ce pe cei de la Timișoara i-a fãcut unu' , și la Steaua se poate întîmpla la fel. Sînt convins cã oamenii ãștia au așteptat sã-l prindã în genunchi pe Becali ca sã-l atace"

Ioan Sdrobiș, antrenor

 

"Nu sînt de acord cu ce vor sã facã. Probabil au simțit cã Gigi nu mai are bani și au început sã-l preseze"

Dumitru Dumitriu, fost antrenor Steaua

 

"Ce pot generalii sã-i facã lui Gigi? S-a terminat totul pentru ei în 1997. Poate cã Pãunescu are mai multe informații, dar nu cred cã Steaua poate ajunge din nou în mîinile Clubului Sportiv al Armatei. Dacã vor clubul neapãrat, ar fi normal sã-i plãteascã lui Becali tot ce a investit el din 2003 pînã acum. Totul i se trage lui Gigi de cînd l-a dat afarã pe Hagi, și-a atras multe antipatii"

Lițã Dumitru, fost mijlocaș Steaua

 

"Este o prostie, încearcã sã-l șicaneze pe Becali. Nu pot sã ia decît numele, pentru cã lotul de jucãtori este al clubului. Ce pot sã facã? Sã formeze o nouã echipã? Cred cã în acest moment o formație de talia Stelei nu poate fi întreținutã de Clubul Sportiv!"

Helmuth Duckadam, fost portar Steaua

 

"Nu sînt de acord cu generalii. Dacã vor însã neapãrat echipa, atunci sã-i dea lui Gigi toți banii înapoi!"

Vasile Iordache, fost portar Steaua

 

"E un caz parțial similar celui de la Timișoara, însã aici anvergura este mult mai mare. Dacã decizia finalã va fi favorabilã ministerului, Gigi Becali va rãmîne sigur și fãrã stadion. Va avea doar lotul de jucãtori. Cred cã Becali a greșit și în perioada în care a preluat clubul din Ghencea. Echipa mergea în cantonamente la Forban pe banii MApN, Becali nu plãtea nimic. Același lucru se întîmpla și în cazul deplasãrilor interne cu avionul. Tot ministerul suporta cheltuielile"

Emeric Ienei, fost antrenor Steaua

 

"Problema mã depãșește, însã aștept cu interes sã vãd ce se întîmplã, la fel ca orice stelist!"

Gabi Balint, fost atacant Steaua

 

Gazeta Sporturilor

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiar daca picam in Liga 2 sau 3, este mult mai bine decat in Liga 1 cu ciobanul in frunte. O luam de la capat baieti, o echipa noua, cu juniorii talentati - ca Juventus. Si scapam si noi dracu de jucatorii gen: Nicolita, Lovin, O.Petre, P.Marin etc. Jucatorii fara technica si fara viteza. In Liga 2 si 3 sa gasesc juniorii talentati.....

Edited by SteauaB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum spuneam si in celalalt topic, numai unul si unul:)"Neimplicati politic", fara bube-n cap la DNA:))) Curat-murdar, coane general!:))

Daca este adevarat doar 1 % din ceea ce sustine ca ar fi fost in neregula in 97, atunci generali, acesti Pristanda din "Steaua pierduta", nu ar trebui sa stea la proces pe banca acuzatorilor ci in boxa acuzatilor pt:

- Neglijenta in serviciu. Erau activi in 97 si 2003.

- Favorizarea infractorului si tainuire. Au stiut din 97 cu Paunescu si din 2003 cu Becali si au tacut!

 

Datorita lor si a altora ca ei, Steaua a incaput pe mana lui Becali si acum se dau fete batrane cusute, sa para mari. Cusute cu atza alba:)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cum spuneam si in celalalt topic, numai unul si unul:)"Neimplicati politic", fara bube-n cap la DNA:))) Curat-murdar, coane general!:))

Daca este adevarat doar 1 % din ceea ce sustine ca ar fi fost in neregula in 97, atunci generali, acesti Pristanda din "Steaua pierduta", nu ar trebui sa stea la proces pe banca acuzatorilor ci in boxa acuzatilor pt:

- Neglijenta in serviciu. Erau activi in 97 si 2003.

- Favorizarea infractorului si tainuire. Au stiut din 97 cu Paunescu si din 2003 cu Becali si au tacut!

 

Datorita lor si a altora ca ei, Steaua a incaput pe mana lui Becali si acum se dau fete batrane cusute, sa para mari. Cusute cu atza alba:)

 

vorba unuia de-i zicea isus , de loc de prin nazareth : '' cine se simte nevinovat , sa arunce primul cu piatra !''

revenind la noi , astia muritorii de rand , sa citam pe unu de-i zicea caragiale , de loc de prin Haimanale-Prahova: ''da noi ... cu cine votam ?''

pai avem de ales , coane iancule : sa fim facuti de kko incontinuare de un dobitoc .... sau .....sa ne incredem intr-un viitor mai bun , acceptand si militand pentru o schimbare!

personal aleg a doua varianta!

 

 

later edit : cat despre nocturna : daca ii apartine maimutoiului , si acesta nu doreste sa ''renunte '' la ea , ii recomand sa o monteze nu in pipera , ci intr-un loc mult mai aproape de sufletul lui ..... in propriul c.r! ( sorry .. nu m-am putut abtine ) :oops:

Edited by mikutu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vad ca aici se stipuleaza si se induce ideea ca Gigi a bagat bani le echipa si are merite in ceea ce priveste clubul...nimic mai gresit...Gigi nu a bagat nici jumatate din banii care ia obtinut de pe urma acestui club.

Scenariul in care Armata ia palmaresul si stadionul Stelei iar Gigi ramane cu echipa,dar aparent Gigi iese in castig ca ramane cu echipa e falsa...ce o sa sa faca Gigi cu echipa,unde o sa joace...la el in curtea palatului la nocturna pe care si-o va duce acasa?...O sa joace pe un stadion al altei echipe de Liga secunda?....ok...in Liga,dar in cupele europene trebuie standarde pe care un astfel de stadion nu le are ,iar ca JJ sa mai faca investitii in zilele acestea in care este lovit cumplit de criza...nu cred.

Scenariul pe care sincer il vad este urmatorul...Gigi se vede incoltit,lovit de criza si imposibilitatea de a maslui anumite actiuni sau de a oferi variante pt club,se va lovi de neasteptate refuzuri,antipatii si de persoane aflate sub influenta generalilor,iar intr-un final va ceda si va scoate clubul la vanzarte,cazand deacord cu generalii in privinta clubului.Orice alta varianta e menita a dezbina clubul si a crea o confuzie si degringolada totala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu stiu cat la suta e adevarat in articolul asta, insa actiunea incepe sa prinda o intorsatura hilara: jucatorii Progresului vor primi cadou de Mos noi echipamente, un nou stadion, un nou club. Repede au gasit solutia. Daca tot se vrea un proiect revolutionar, de ce nu se incepe din Liga III si se profita de munca altora? Progresul are o identitate proprie,construita de-a lungul a 64 de ani, nu trebuie ingropat definitiv.

 

referitor la generalii anchetatori pot sa spun doar atat:

 

Catalin Zisu a fost membru in cadrul Adunarii Generale a CSA Steaua tocmai in perioada in care Mapn pierdea controlul asupra clubului in favoarea lui Becali. De ce a tacut atunci, daca operatiunea era ilegala? De asemenea, e implicat in multe scandaluri legate de clubul Steaua: licitatiile de inchiriere a stadionului, construirea societatii pe actiuni SC FC Steaua SA, schimbul de terenuri dintre Becali si MApN.

 

Generalul Eugen Badalan este invinuit de procurorii DNA pentru fapte de coruptie savarsite in dosarul Tofan.

 

acestia sunt oamenii care vor face parte din conducerea clubului Steaua?

Edited by dee

Share this post


Link to post
Share on other sites

GSP-ul prezinta in acest articol cinci reactii impotriva acestei actiuni si doar una pro. Echidistanta? Impartialitate? Reactiile lui Balint si Ienei pot fi trecute la capitolul "neutru" desi se stie ca si ei ar dori ca Steaua sa nu mai fie a lui Becali.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu agreez actiunea generalilor. E o actiune destabilizatoare a FC Steaua. In aceste conditii, adio liniste, adio performanta, adio Steaua. Asta ne dorim? Nu prea cred.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nu agreez actiunea generalilor. E o actiune destabilizatoare a FC Steaua. In aceste conditii, adio liniste, adio performanta, adio Steaua. Asta ne dorim? Nu prea cred.

 

Ne dorim, in speta eu si cativa prieteni, "adio Becali". Daca asta inseamna adio performante si adio Steaua in forma pe care o are acum, atunci asa sa fie.

 

Liniste n-a mai fost la club de prin 2002, atunci cand jijidiotul a intrat in Consiulul de Administratie si in paginile ziarelor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@dee

 

Cred ca acesti generali au pe cineva in spate si, cel mai probabil, scopul este sa-l determine pe Jiji sa scoata clubul la vanzare. Nu cred ca unul din acesti 3 generali va avea o putere de decizie la Steaua, de vreme ce nu cred ca va fi preluata de Clubul Sportiv Steaua.

 

Ai dreptate cu Progresul, ei ar trebui salvati altfel, nu sa le fie distrusa identitatea clubului. Eu niciodata nu am suportat echipele care au ajuns prin smecherii ale regulamentului intr-o Liga superioara. Mai bine am porni de jos, dar cinstit.

 

LE: Pana una-alta, orice sa scapam de Jiji. Nu vom avea noi parte de cupe europene cativa ani, dar ne vom recupera identitatea...

Edited by MoWeed

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu sunt de acord cu acest lucru, de ce nu au facut ceva atunci in 97,98 sau 2000 de ce nu au iesit in presa cu ceea ce trebuia sa spuna atunci nu acuma, sau sa dea pontul ziaristilor cu documente si se ocupau astia de nu mai prelua nimeni echipa dar cu siguranta si ei au pus umarul si au ciupit cate ceva de acolo .Pe deasupra cu ce echipa va juca ?care va fi lotul? cine va finanta clubul? daca MAPN-UL ATUNCI MAI BINE SA SE DESFINTEZE ECHIPA DE TOT DEOARECE APEVISTII NU MAI AU BANI NICI SA ASIGURE DEPLASARILE DAR SA CUMPERE CEVA JUCATORI sau sa investeasca in infrastructura.Daca in culise se afla cineva puternic si potent financiar nu m-ar deranja cu nimic dar tind sa cred ca toate aceste actiuni sunt pentru a destabiliza clubul.

Acest scandal nu face nimic bun , ba dimpotriva seamana neliniste si incertitudini.

Nu il vreau pe Gigi la Steaua dar nici nu imi doresc ca Steaua sa devina a statului sau a apevistilor care sa nu uitam ei au tras sforile in 97 si au vandut clubul sau sa ajungem in Liga2 sau sa ajungem o echipa de subsolul clasamentului cu jucatori platiti din bugetul MAPN care si asa este subred.

Sunt convins ca nimic bun nu se va intampla, cineva are interese exact ca si atunci cand s-a vandut clubul . :thumbdown:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai bine in Liga 2,3, 4...oriunde. Dar sa scapam de mizerie.

In orice caz, ceea ce iubim majoritatea acum este Steaua de pina sa apara cancerul asta si nici un efort si nici un risc nu este de prisos, numai ca fecaliosul sa nu mai aibe nici o legatura cu Steaua.

Ma inclin in fata lui Radu 2, asa ar trebui sa reactioneze un stelist, nu sa se mentina "neutru", gen Balint si Jenei.

Oricum, 100% este un alt foc de paie, cum au mai fost multe altele pina acum iar mizeria va iesi teafara si nevatamata si de data asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
"Fac un singur comentariu. Eu mi-am dat imediat demisia din Consiliul de Administrație al Stelei în finalul anului 2002, pentru cã mi-am dat seama cã toate jocurile sînt fãcute pentru Becali"

Eugen Bãdãlan, general în rezervã, actual deputat PDL

 

Pai "jocurile erau facute de Becali" si "a fost ilegal" nu este neaparat unul si acelasi lucru. Daca ai tacut atunci, te obliga uniforma sa taci si acum. Daca preluarea clubului de catre Becali a fost ilegala iar tu ai tacut, esti la fel de vinovat.

 

Tare am senzatia ca asta este razboiul mizeriilor si miza este atat Steaua, cat si noi, suporterii.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pai "jocurile erau facute de Becali" si "a fost ilegal" nu este neaparat unul si acelasi lucru. Daca ai tacut atunci, te obliga uniforma sa taci si acum. Daca preluarea clubului de catre Becali a fost ilegala iar tu ai tacut, esti la fel de vinovat.

 

Tare am senzatia ca asta este razboiul mizeriilor si miza este atat Steaua, cat si noi, suporterii.

 

asa este daca atunci au tacut cred ca este mai bine sa taca si acum iar daca purtau o uniforma nu ii obliga nimeni sa taca puteau sa dea pontul fara sa se stie de unde vine dar au preferat sa taca...sunt la fel de vinovati ca si Jiji :thumbdown:

Edited by CREIERU78

Share this post


Link to post
Share on other sites
revenind la noi , astia muritorii de rand , sa citam pe unu de-i zicea caragiale , de loc de prin Haimanale-Prahova: ''da noi ... cu cine votam ?''

pai avem de ales , coane iancule : sa fim facuti de kko incontinuare de un dobitoc .... sau .....sa ne incredem intr-un viitor mai bun , acceptand si militand pentru o schimbare!

personal aleg a doua varianta!

Nici un om cu capul pe umeri nu-si propune sa aleaga o varianta dintre realitatea unui dobitoc si "gogoasa schimbarii" vanturata mediatic de niste generali in retragere.De ce? Pentru ca ambele variante s-ar sprijini pe niste dobitoci!

Daca exista temei legal, atunci "partea vatamata", Armata, prin reprezentantii ei legali(Mapn) trebuie sa actioneze in instanta si sa denunte contractele prin care s-a cedat palmaresul si brandul lui Paunescu in 97 si/sau lui Becali in 2003.

"Partea vatamata" trebuie sa depuna plangere, nu orice izmene pe calator incaltat candva in cizme. Nici un general, activ sau in rezerva, nu are nicio calitate juridica de reprezentare a Armatei in raport cu spetza, daca nu a fost imputernicit in acest sens.

Dupa ce Armata recupereaza palmaresul si brandul, se poate intoarce impotriva generalilor care au semnat acele contracte oneroase, pt a recupera prejudiciile financiare(daca existe) si daunele morale aduse Armatei si clubului Steaua prin instrainare si pe durata instrainarii.

 

Repet, stadionul, palamaresul si brandul trebuia si trebuie sa ramana "forever" Armatei si doar sa le concesioneze unui investitor sau unui grup cu potenta financiara, care sa continue performanta sportiva a clubului Steaua. Asa cum Armata este garantul integritatii statului, asa va apara si acele simboluri steliste!Instrainarea lor in '97(2003) se pote judeca in extremis, ca un act de tradare al unor generali fata de ceea ce a reprezentat Steaua pentru fotbalul romanesc!

Deci, numai institutia, numita generic Armata, poate cere in justitie anularea acelor contracte, nu altcineva! Orice demers privat in acest sens este un balon mediatic de sapun fara nicio sansa!

De aceea am spus undeva la alt topic ca pare un film bun, dar cu o regie proasta!

Edited by xray_rom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marea campanie de dezinformare GSP ... Arunca 3 nume de generali stiind ca cine aude cuvantul 'general' poate crede ca aia fac ce vor. Repet : in ce calitate angajatii MAp ar putea solicita documente de la LPF ? De ce MAp nu are cate un exemplar al acelor documente ? Mai mult, GSP ii da inainte in schimb ProstSport schimba foaia : "De fapt in spatele noului scandal care erupe in legatura cu Steaua nu sta MApN, asa cum reclama patronul stelist, ci o alta ancheta a DNA". Iar pe aceeasi pagina : "MApN nu a facut nici un demers si nici o ancheta. DNA este organismul care face cercetari pe tema modului in care s-a realizat privatizarea Stelei" (A. Dumitru, purtator de cuvant MApN). Din toata aceasta afacere Oaie iese cu imaginea unui erou haituit de forte malefice. Iar cand 'se va descoperi' ca - daca s-a intamplat ceva - Oaie nu poate fi tras la raspundere (nu exista dovezi, faptele s-au prescris, altii au facut manari mai mari) ce se va intampla ? Oaie va aparea in fata prostimii dandu-se victima si clamandu-si victoria in fata fortelor raului. In realitate tot acest circ are un singur scop : sa demonstreze eventualilor investitori de buna credinta ca Oaie are suficienti pretenari pentru a le crea mari probleme daca renunta la Steaua. Degeaba le-ar vinde el clubul, oricand ar putea aparea niste contestatari care sa intenteze o tona de procese si sa-l faca pe investitorul ala sa-si ia campii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mai oameni buni sa dea Domnul sa fie adevarat si sa scapam de cioban...ar fi un cadou nesperat de sarbatori, indiferent ca vom juca in a treia sau a patra Liga...totul numai sa nu mai il vad p-asta ca reprezinta Steaua.cat despre lita Dumitru ce pot sa spun: un tradator rapidist. bafta si sarbatori fericite tuturor stelistilor !!!

:steag_cruce_invers:

Share this post


Link to post
Share on other sites
nu sunt de acord cu acest lucru, de ce nu au facut ceva atunci in 97,98 sau 2000 de ce nu au iesit in presa cu ceea ce trebuia sa spuna atunci nu acuma, sau sa dea pontul ziaristilor cu documente si se ocupau astia de nu mai prelua nimeni echipa dar cu siguranta si ei au pus umarul si au ciupit cate ceva de acolo .Pe deasupra cu ce echipa va juca ?care va fi lotul? cine va finanta clubul? daca MAPN-UL ATUNCI MAI BINE SA SE DESFINTEZE ECHIPA DE TOT DEOARECE APEVISTII NU MAI AU BANI NICI SA ASIGURE DEPLASARILE DAR SA CUMPERE CEVA JUCATORI sau sa investeasca in infrastructura.Daca in culise se afla cineva puternic si potent financiar nu m-ar deranja cu nimic dar tind sa cred ca toate aceste actiuni sunt pentru a destabiliza clubul.

Acest scandal nu face nimic bun , ba dimpotriva seamana neliniste si incertitudini.

Nu il vreau pe Gigi la Steaua dar nici nu imi doresc ca Steaua sa devina a statului sau a apevistilor care sa nu uitam ei au tras sforile in 97 si au vandut clubul sau sa ajungem in Liga2 sau sa ajungem o echipa de subsolul clasamentului cu jucatori platiti din bugetul MAPN care si asa este subred.

Sunt convins ca nimic bun nu se va intampla, cineva are interese exact ca si atunci cand s-a vandut clubul . :thumbdown:

Ai dreptate,Armata ar avea buget sa tina echipa doar prin Liga II multi ani.Nu asta e solutia.Oierul va pleca oricum.Sunt multe galerii in lume care sunt impotriva patronilor, dar ei lupta diferit nefacand rau echipei asa cum facem noi.Din atata ura noi nu mai sustinem echipa si e pacat. FOREVER Steaua

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fratee da astia de la gsp cred ca sunt cei mai mari detectivi din lume , ma mir ca nu iau angajat americani sa il gaseasca pa Bin Laden ,mai trebuie sa apara itinerariul cu ce fac cei 3 in urmatoarele zile, poate or fi cei 3 dar restul articolului mi se pare pura supozitie

Share this post


Link to post
Share on other sites

@DanStan & x_ray

 

- Becali a "cumparat Steaua" de la Paunescu deci nu poate fi direct acuzat (daca nu au fost si alte manevre la momentul 2003) - e ca si cum Paunescu a furat o masina si a vandut-o lui Becali. Paunescu face puscarie (da doamne) si Becali ramane fara masina (DA DOAMNE) adica si f*t si cu banii luati :naughty:

 

- faptele/Infractiunile in care partea vatamata este statul roman nu se prescriu dupa o anumita perioada.

 

- scopul "generalilor" este sa il forteze pe gg sa vanda la pret de "dumping" celor din spate (ca sigur e cineva care urmareste cu interes desfasurarea "intrigii"). Armata nu are cum sa ramana proprietar sau FC Steaua pentru ca FIFA/UEFA interzice orice amestec al statului in cluburile profesioniste (eventual poate pastra reprezentanti in CA)

 

eu unul sper sa nu fie un foc de paie si sa scapam odata pt totdeauna de pac-pac

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nici un om cu capul pe umeri nu-si propune sa aleaga o varianta dintre realitatea unui dobitoc si "gogoasa schimbarii" vanturata mediatic de niste generali in retragere.De ce? Pentru ca ambele variante s-ar sprijini pe niste dobitoci!

Daca exista temei legal, atunci "partea vatamata", Armata, prin reprezentantii ei legali(Mapn) trebuie sa actioneze in instanta si sa denunte contractele prin care s-a cedat palmaresul si brandul lui Paunescu in 97 si/sau lui Becali in 2003.

"Partea vatamata" trebuie sa depuna plangere, nu orice izmene pe calator incaltat candva in cizme. Nici un general, activ sau in rezerva, nu are nicio calitate juridica de reprezentare a Armatei in raport cu spetza, daca nu a fost imputernicit in acest sens.

Dupa ce Armata recupereaza palmaresul si brandul, se poate intoarce impotriva generalilor care au semnat acele contracte oneroase, pt a recupera prejudiciile financiare(daca existe) si daunele morale aduse Armatei si clubului Steaua prin instrainare si pe durata instrainarii.

 

Nici unul din generali nu a recunoscut vreo implicare. Chiar este o gogoasa. Ma intreb de ce apare pana si aici pe home - page? Un articol coafat in gsp, ciudat.

Voi nu vedeti ca singurul care se agita este oligofrenul? El da interviuri, el apare pe sticla, el tipa, el injura? Se cearta singur.

De ce credeti ca se intampla asta? Pt ca ii place sa joace. Este doar o simpla diversiune cu menire sa ia galeria de pe capul lui macar acum la ultimul meci, cel cu Fiorentina. Ii e rusine ca vin macaronarii aici si rad de el. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Armata nu are cum sa ramana proprietar sau FC Steaua pentru ca FIFA/UEFA interzice orice amestec al statului in cluburile profesioniste (eventual poate pastra reprezentanti in CA)

 

Prostii. S-a explicat in zilele astea de nenumarate ori, FIFA/UEFA/dracii baltati NU interzic amestecul statului/autoritatilor locale/dracilor baltati in cluburile profesioniste.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nici unul din generali nu a recunoscut vreo implicare.

 

Singura pozitie oficiala este cea a purtatorului de cuvant al MApN, care spune ca nu ei, ci DNA il urmareste pe Becali. Se afirma chiar ca Armata nu are nicio legatura cu ce scrie in presa.

 

Cand o sa-l vad pe eu pe unul dintre aia 3 ca Neaga, ma voi linisti. Pana una, alta, Ilie Nastase a afirmat ca stia mai de mult de intentiile generalilor, de faptul ca se pregatesc niste acte, de faptul ca se urmareste preluarea Stelei de la Becali.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites