Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei

626 posts in this topic

ce vorbesti?

tu vezi ce mijlocasi are :)?

atacanti de viteza...kalou si anelka..

fundasi f rapizi,bosingwa,cole

@ doctorlov : nu am acces la router, treaba sta asa : din 2002 eram pe cable + modem , am avut acelasi I.P. pana acum 2 zile, timp de 7 ani aproape, 3 ani fara 2 luni l-am folosit pe FcSteaua. Infrastructura s-a modificat astfel incat clientii R*S & R*S din Bucuresti au trecut toti pe sistemul de fibra optica ( viteza mai mare, etc . etc . ) , formand un fel de mega retea in cartiere.Mie nu mi s-a spus ca nu voi mai avea I.P. routabil si cand am constatat asta cei de la suport tehnic mi-au zis ca in noua infrastructura poti avea I.P. routabil doar cu un abonament tip Business care costa 30 euro,bani pe care nu pot sa-i dau lunar.Si asa am schimbat calculatorul ca sa pot juca aici (inca mai am 2 rate de platit din el ) si acum ma trezesc fara I.P. routabil dupa atata timp.

Cam asa sta treaba :(, asa ca sunt la mila voastra :D

Edited by blindica

blindule sper sa ramai , sa nu dai tu host nu stiu cum sa facem . sa joci toate in deplasare dar numai sa jucam . aiurea

eu zic ca unul care nu poate da host poate fi acceptat ..cred ca motivul pentru care e interzisa participarea userilor care nu pot hosta este pentru ca nu pot juca meciuri intre ei dar din moment ce e doar unul , pot da restu host ..joaca toate meciurile in deplasare

mai ales ca si-a schimbat si pc-ul pentru asta ..hai blindica

Edited by AliN4u

si eu cred ca ar trebui lasat sa joace .. se poate intampla oricui .. dar el fiind user vechi .. s-ar putea face o exceptie

parerea mea

na ca iti intind o mana de prietenie orbule :))

in fine interesul meu este sa il prind in B sa ii rup capu' =))

Edited by quitarr

dupa numeroase sezoane in A ma duc in B ... ghinionul si cu+w adversarului au facut ca eu sa nu mai fiu in A ... va pup :* ma intorc sezonu viitor :)

nu ma primiti ma si pe mine fara ip routabil, sunt in depresie de ieri ... :|

te primim

Sunt de acord sa ramana alaturi de noi blind.Nu cred ca ar fi o problema mare sa dam noi host,oricum nu se tine cont de cine este gazda in program.

@all: blind nu respecta conditiile pentru a continua sa activeze in campionat; imi pare rau de situatie, dar il astept sa revina cand va rezolva problema cu ip`ul...

Da, tocmai am explicat de ce nu pot rezolva problema,sa fim rezonabili,nu pot sa dau peste 1 mil de lei vechi/luna. Multumesc pentru (ne)intelegere,Ionutze...

Le multumesc si celor care au vrut sa ma lase sa joc si sper sa n-aveti ghinioane ca mine.

Pa forzateaua

:(

@blind: poti gasi un provider care sa iti ofere si banda buna si ip rutabil...

@Ion : nu, nu pot, cine e din Bucuresti stie ca unde e RDS & RCS nu e alt provider, absolut pe cateva cartiere ( cel putin ) distanta,zonele fiind "impartite",cel mai frecvent cu UPC. Nu pot prin Romtelecom ca am scos serviciul.Nici macar nu mint, puteam sa merg pe blat sa le zic altora sa faca host.

Edited by blindica

una e sa procedezi corect alta sa fii fraier :) no offense blind.

Sa inteleg deci ca in momentul in care cineva nu poate da host trebuie exclus din campionat ? ca stiu vreo 2-3 cu care tot eu am dat ip.

Pai am fost fraier, nu e primu` caz din lume in care sa fii corect inseamna sa fii fraier. Nu se tine cont nici daca am facut ce-am facut sa pot juca, nici ca sunt stelist sau user vechi,ci doar n-am ip routabil. Las'ca isi mai face Krimson 2-3 conturi.

Stresatilor ce aveti cu blindelu.

parca vad ca dupa 10 etape se retrag iar 2,3 apoi mai pare un caine.

Faceti din blindelu exceptia care confirma regula.

Blind trebuie sa ramana indiferent de situatie........

Pot da altii HOST fara probleme.

Sign in to follow this  
Followers 0